Τι θα φέρει το 2021 σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία

Τι θα φέρει το 2021 σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία

Τι θα φέρει το 2021 σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία

Το 2021 είναι η χρονιά του μεταλλικού Βοδιού! Σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία η νέα χρονιά σηματοδοτείται από τη δεύτερη Νέα Σελήνη μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο και για το 2021 είναι στις 12 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους μπαίνει μια τάξη στο χάος, θα υπάρξει αισθητή προσπάθεια και επιτακτική ανάγκη για σταθερότητα, δικαιοσύνη και αξιοπιστία. Εφαρμογή ηθικού κώδικα, απονομή δικαιοσύνης, αντοχή ενάντια στις αντιξοότητες, προσήλωση σε στόχους που απαιτούν σκληρή δουλειά και οικονομικά κέρδη από την επίτευξη τους. Το Βόδι συμβολίζει τη σκληρή δουλειά, την αντοχή, την εντιμότητα και την υπευθυνότητα, ενώ δεν τα πάει καθόλου καλά με τα ρίσκα και τα βήματα σε άγνωστα και θολά τοπία. Το 2021 θα ανταμειφθεί μόνο η σκληρή δουλειά και οι πολύ καλά δομημένες επαγγελματικές κινήσεις, που ξεκίνησαν και έβαλαν τις βάσεις τους το 2020. Τα νέα ξεκινήματα θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, διότι πιθανά λάθη θα ματαιώσουν την προσπάθεια σχεδόν από την αρχή και θα καταδικάσουν κάθε κίνηση. Η πρόοδος θα είναι αργή μεν, αλλά σταθερή και με αντοχή σε βάθος χρόνου, καθώς επίσης και με οικονομικό κέρδος.

Αλληλεγγύη, ασφάλεια και γάμος

Ευνοούνται και αποδίδουν οι συντηρητικές μέθοδοι αντιμετώπισης των αντίξοων συνθηκών, ανατροπών και τυχόν προβλημάτων. Επιτακτική είναι επίσης η ανάγκη για εσωτερική τακτοποίηση, ψυχολογική ίαση κάθε τραύματος που ήρθε στην επιφάνεια το περασμένο έτος. Ο ατομισμός και η χρήση ανορθόδοξων και ανέντιμων σχεδίων δράσης θα οδηγήσει σε ολέθριες καταστροφές, ενώ η συμπόνια, η αλληλεγγύη και η δικαιοσύνη θα αποδειχθούν ζωτικής σημασίας έννοιες. Η οικογένεια μπαίνει (ή πιο σωστά, παραμένει) σε πρώτο πλάνο, η ασφάλεια και η ανάπτυξη γερών και υγειών σχέσεων είναι στις προτεραιότητες του Βοδιού. Οι γάμοι ευνοούνται και θα έχουν σταθερότητα, αρμονία και διάρκεια στον χρόνο. Ιδανικό σενάριο για όσους είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη και να ενωθούν με τον άνθρωπο που αγαπούν!

Αδιαλλαξία, εμμονή και πείσμα

Με αφοσίωση, υπομονή και υπακοή το Βόδι προχωράει μπροστά, σε περιόδους πίεσης και αδικίας το ξέσπασμα του είναι αιφνίδιο και δυνατό, η ένταση είναι μεγάλη και τα ατυχήματα σοβαρά. Οι πιο αρνητικές του ιδιότητες είναι το πείσμα και οι προκαταλήψεις, η εμμονή του να αποδείξει ότι έχει δίκιο με κάθε κόστος. Τότε μπορεί να γίνει άκαμπτο, δύστροπο και πεισματάρικο και όταν επαναστατεί δεν μπορεί να συζητήσει εν θερμώ. Ο διάλογος είναι κάτι ανέφικτο. Αυτό σημαίνει ότι σε δύσκολες και έντονες στιγμές μέσα στο έτος, η αδιαλλαξία θα χαρακτηρίζει τις αντίπαλες πλευρές και η σκληρή λογική θα εμποδίζει κάθε έκφραση συναισθήματος, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να συσσωρεύονται και οι εκρήξεις – συγκρούσεις να είναι πολύ μεγάλες.

Συντηρητισμός, παράδοση και αξίες

Το 2021 θα δοθεί μεγάλη έμφαση στη φύση και στην προστασία της. Σε πολιτικό επίπεδο θα υπάρξει σε παγκόσμια κλίμακα μια ροπή προς τις συντηρητικές τακτικές και την ανάπτυξη του πατριωτισμού, των παραδοσιακών αξιών, της προστασίας του θεσμού της οικογένειας, της αφοσίωσης και της δέσμευσης. Αξίες που αντιπροσωπεύει το στοιχείο του μετάλλου άλλωστε, καθώς επίσης και η προσφορά του ατόμου στο κοινωνικό σύνολο, η κοινωνική σταθερότητα και η προστασία της κοινωνικής τάξης και δομής. Βιολογικά συνδέεται με τους πνεύμονες και θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα όλων η προστασία του αναπνευστικού συστήματος από λοιμώξεις και ιώσεις. Το κόκκινο χρώμα και το πράσινο είναι τα δύο χρώματα για το 2021, που λειτουργούν εξισορροπιστικά στις ενέργειες των πέντε στοιχείων, καθώς το πράσινο ανήκει στο στοιχείο του ξύλου, ενώ το κόκκινο στο στοιχείο της φωτιάς. Στοιχεία που πρέπει να ενισχύσουμε όλο το 2021.

Εύχομαι μια καλή χρονιά με ουσία στις ανθρώπινες σχέσεις, ειλικρίνεια, αφοσίωση, εντιμότητα και οικονομική ανάκαμψη! Υγεία και ευλογία σε όλο τον πλανήτη!

 

Σάντυ Κατσούνη

Ψυχολόγος- Αστρολόγος- Εναλλακτικές θεραπείες- Φενγκ Σούι

[email protected]