Σχέση με Αιγόκερω: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Σχέση με Αιγόκερω: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Σχέση με Αιγόκερω: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Στη σημερινή εποχή που όλα είναι εφήμερα, γρήγορα και άνευ ουσίας, αυτό το ζώδιο μπορεί να σας αποδείξει έμπρακτα ότι υπάρχουν ακόμα σταθερές αξίες, συναισθήματα με διάρκεια και αξιοπιστία, συνυφασμένα όμως με αυστηρότητα και αρκετές δόσεις ελέγχου. Γνωρίστε τον Αιγόκερω και τον τρόπο που σχετίζεται…

Ναι ναι. Είμαι μελαγχολικό αγόρι (κορίτσι)…

Λίγο ντροπαλοί κατά βάθος, αρκετά επιφυλακτικοί στο να εμπιστευτούν την καρδιά τους, οι Αιγόκεροι θα πάρουν τον χρόνο τους για να διαπιστώσουν αν αξίζει τον κόπο και το ρίσκο αυτή η συναισθηματική επένδυση, ενώ ταυτόχρονα θα σπάνε τον πάγο αργά, αλλά σταθερά. Ναι τον πάγο. Μη σας ξεγελάει το γεγονός ότι επειδή τα έχουν όλα υπό έλεγχο, θα πατήσουν ένα κουμπί και θα ανάψει πυρκαγιά. Στα αισθηματικά είναι βραδυφλεγείς. Για αυτό άλλωστε υπάρχει και διάρκεια. Βοηθήστε τους να χαλαρώσουν με το χιούμορ, κάντε τους να γελάσουν. Το έχουν πολύ ανάγκη, διότι ο πεσιμισμός τους τείνει να τους στεγνώνει και να τους κάνει μελαγχολικούς. Βαθιά μέσα τους κρύβεται μία ρομαντική ψυχή, που επιθυμεί να αγαπηθεί και μία έντονα ερωτική αισθησιακή φύση, που θα φανερώσουν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο άτομο.

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες

Οι Αιγόκεροι επιθυμούν να είναι επιτυχημένοι σε όλα τα επίπεδα και η αυταξία τους είναι πάντα συνυφασμένη με την επιτυχία τους. Αν θέλετε να τους κερδίσετε εκφράστε το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά τους και αν θέλετε να σας αγαπήσουν υποστηρίξτε ενεργά τις φιλοδοξίες τους και δηλώστε τον θαυμασμό και την αφοσίωση σας. Ποτέ μη σπαταλάτε τον χρόνο τους και έχετε υπόψιν ότι θέλουν το ταίρι τους να είναι το ίδιο φιλόδοξο και εργατικό με εκείνους. Δεν αντέχουν την ανευθυνότητα και την επιπολαιότητα. Λατρεύουν τους δυναμικούς ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και που έχουν πολλά ενδιαφέροντα, εργατικότητα και κυρίως αυτοπεποίθηση.

Σατανάδες

Μερικοί εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα σας πλησιάσουν και θα σας δηλώσουν με ευθύτητα ότι τους αρέσετε. Οι πιο πολλοί πάλι, όχι. Συνήθως θα κάνουν πολλές κινήσεις εντυπωσιασμού. Θα σας πάνε σε ακριβά εστιατόρια, ποιοτικές παραστάσεις, πολυτελή μαγαζιά. Ταυτόχρονα θα σας δίνουν μικρές γεύσεις από το στάτους τους, αυτοκίνητο, σπίτι, επιχείρηση, συλλογή από γραμματόσημα, μετάλλια, ό,τι τους κάνει να νιώθουν περήφανοι τέλος πάντων. Σε αυτή τη φάση δεν θα διστάσουν ακόμα και να αφήσουν το κάτεργο του καθημερινού τους προγράμματος και να σας αφιερώσουν χρόνο. Θα είναι γενναιόδωροι μαζί σας και θα σας προσφέρουν δώρα αξίας ή ποιότητας, ενώ θα προσαρμόσουν τις υποχρεώσεις τους, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμοι σε εσάς. Ο υλικός κόσμος είναι το βασίλειό τους και εκεί ακριβώς θα βασιστούν για να σας δελεάσουν.

Εγώ-κερος

Πότε μην υποτιμήσετε τη νοημοσύνη τους. Οι Αιγόκεροι βλέπουν μακριά, κάνουν στρατηγικές κινήσεις, είναι πάντα μπροστά όσον αφορά τα σχέδιά τους. Κουράζουν ιδιαίτερα το μυαλό τους και φοβούνται μην κάνουν ανοησίες που θα τους κοστίσουν. Δυσκολεύονται να αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν χαλαρά. Αυτό σε συνδυασμό με την έντονη κτητικότητα και τον εγωισμό τους μπορεί να δημιουργήσει ασφυκτικές τάσεις ελέγχου προς τους συντρόφους τους. Είναι τόσο αυστηροί με τους άλλους όσο είναι και με τον εαυτό τους, αλλά ξεχνούν ότι ο δικός τους τρόπος δεν είναι ούτε ο μόνος, ούτε απαραίτητα ο σωστός. Ο έλεγχος σε μία σχέση δεν έχει κερδισμένους. Ο φόβος, ο εξαναγκασμός και η καταπίεση δεν οδηγούν στην αγάπη, αλλά σε τάσεις φυγής. Πρέπει ακόμα να προσέχουν τα σαρκαστικά σκληρά σχόλια όταν θυμώνουν, τα οποία μπορεί να διαβρώσουν και τους πιο σταθερούς δεσμούς.

Είναι παραδοσιακοί

Όταν είναι σε σχέση είναι εκεί. Πραγματικοί σύντροφοι, θα σηκώσουν όλες τις ευθύνες στην πλάτη τους, θα είναι σταθεροί και υπεύθυνοι. Είναι πολύ καλοί γονείς, θα εργαστούν πολύ σκληρά για να αφήσουν κάτι στους απογόνους τους. Θα τους μεταφέρουν όλες τους τις αξίες. Στην καλά φυλαγμένη καρδιά τους είναι παιδιά και οι ίδιοι. Έχουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση μαζί τους, αλλά και την τάση να τα καθοδηγήσουν σωστά στη ζωή, μαθαίνοντας τους να είναι εργατικά, αλλά και υπεύθυνα. Έχουν μεγάλη υπομονή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δεν θα χαλάσουν εύκολα τους δεσμούς τους. Διατηρούν τον ερωτισμό τους ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία.

Κομματάκι παράξενοι

Αυτό που επιθυμούν περισσότερο είναι να νιώθουν ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Για να είναι σίγουροι μπορεί να υποκύψουν σε αλλόκοτες συμπεριφορές. Όταν έχουν ανασφάλειες, μπορεί να κάνουν έρευνες διασταύρωσης πληροφοριών ή να περνούν ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναλύοντας το ποιος με ποιον και γιατί. Ακόμη και ο τρόπος που εργάζονται είναι έξω από την κανονικότητα για τον περισσότερο κόσμο. Δεν ξέρουν από γιορτές και σχόλες, από Κυριακές και καθημερινές. Ο κόσμος τους είναι φτιαγμένος από πρέπει και από υποχρεώσεις. Συχνά μπορεί να κλείνονται συναισθηματικά ή να υπάρχουν διαστήματα κατά τα οποία να αποτραβιούνται στις σκέψεις τους και να απομονώνονται.

Αν πέσουν θα σηκωθούν και θα συνεχίσουν

Έχουν μάθει από νωρίς στις δυσκολίες της ζωής και οι αποτυχίες δεν τους τρομάζουν. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία τους είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιούν τις αποτυχίες σαν απαραίτητα μαθήματα για να φτάσουν στην επιτυχία. Έχουν φοβερό ένστικτο επιβίωσης. Ό,τι κι αν συμβεί στη ζωή, στις σχέσεις τους, όσο άσχημα κι αν πέσουν, θα σηκωθούν, θα τινάξουν τη σκόνη από πάνω τους και θα συνεχίσουν.

Με επιμονή, υπομονή και φυσικά πειθαρχία, στο τέλος θα τα καταφέρουν.