Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 05/02/2023: Εντάσεις και αντιπαραθέσεις για 4 ζώδια

Τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη στις 05/02/2023: Εντάσεις και αντιπαραθέσεις για 4 ζώδια

Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 05/02/2023: Εντάσεις και αντιπαραθέσεις για 4 ζώδια

Στις 05/02/2023 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη από τους Δίδυμους σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου. Η όψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 9η έως την 13η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες βρίσκονται ο Ήλιος (ζώδιο), ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Εγκεφαλική επικοινωνία ή βαθύ συναίσθημα;

Η Αφροδίτη και ο Άρης έρχονται σε σύγκρουση, διότι βρίσκονται σε δύο ζώδια που λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Από τη μια πλευρά, η Αφροδίτη στο συμπονετικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων έχει την τάση να αγνοεί τη λογική και λειτουργεί με βάση το συναίσθημα. Θα δώσει απλόχερα χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα και θα σταθεί δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη. Για την Αφροδίτη στους Ιχθύς δεν υπάρχουν όρια και κανόνες στον έρωτα και μπορεί εύκολα να παρασυρθεί σε απαγορευμένες ή αδιέξοδες καταστάσεις. Έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να ζήσει ένα παραμύθι και να βρει τον/ην ιδανικό/η σύντροφο που δεν θα διστάσει να παραβλέψει ατέλειες και ελαττώματα και θα τοποθετήσει το άλλο άτομο επάνω σε ένα βάθρο. Δεν είναι λίγες λοιπόν οι φορές που θα οδηγηθεί σε απογοητεύσεις, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα πάψει να αναζητά την αγάπη και τη συντροφικότητα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στους Δίδυμους είναι εγκεφαλικός και βάζει σε δεύτερη μοίρα το συναίσθημα. Είναι ένας Άρης που βαριέται εύκολα και γι’ αυτό μας καλεί να πειραματιστούμε στον ερωτικό τομέα και να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα. Αγαπά τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, τον ενδιαφέρει η πνευματική σύνδεση με τους άλλους και θέλει διαρκώς νέα ερεθίσματα για να μη χάσει το ενδιαφέρον του.

Συγκρούσεις και έντονα πάθη

Η σύγκρουση λοιπόν των δύο αιώνιων εραστών έρχεται για να δημιουργήσει αναταραχές στην ερωτική μας ζωή και στις σχέσεις μας. Θα νιώσουμε την ανάγκη να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας ανεξάρτητα από το κόστος και δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε ανοιχτά με τους άλλους. Μάλιστα, όσο πιο πολύ έχουμε καταπιέσει αυτές τις επιθυμίες τόσο πιο έντονο θα είναι αυτό το ξέσπασμα. Εάν δεν θέλετε λοιπόν να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα, είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου. Όλη αυτή η ένταση βέβαια μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ερωτικό πάθος, επομένως αρκετοί από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια ανεξάρτητα από το κόστος ή θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα με ένα πρόσωπο που είχατε αφήσει στον πάγο, χωρίς όμως να είστε σίγουροι για την εξέλιξη που μπορεί να έχει αυτή η ιστορία. Τώρα σας καθοδηγεί η ερωτική έξαψη και θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που μπορεί να κάνει την εμφάνιση του. Θα ενδώσετε χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες, όμως κάτι τέτοιο μπορεί στην πορεία να σας φέρει σε δύσκολη θέση, γιατί είναι πολύ πιθανό το άλλο άτομο να μην είναι διαθέσιμο για κάτι παραπάνω ή ένας από τους δύο να το μετανιώσει. Οι ημέρες αυτές λοιπόν μπορεί να είναι ιδανικές για να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια που θα σας ενθουσιάσει και θα ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη, όμως μην βιαστείτε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και μην επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που σας δημιουργεί αβεβαιότητα.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας είναι αλήθεια ότι σας έχει ζορίσει αρκετά και προσπαθείτε να διαχειριστείτε όσο καλύτερα γίνεται όλη αυτή την ένταση, τον θυμό και την ανησυχία που έχει βγάλει στην επιφάνεια όλο αυτό το διάστημα. Από την άλλη πλευρά βέβαια σας χαρίζει μαχητικότητα, πάθος και έντονο σεξαπίλ. Αισθάνεστε αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς στις 05/02 θα φέρει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και πιέσεις από ανωτέρους, οι οποίες θα σας αγχώσουν και μπορεί να σας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα. Με τον Άρη στο ζώδιο σας είστε ανυπόμονοι και θέλετε όλα να γίνουν με τον δικό σας τρόπο. Θα δυσκολευτείτε λοιπόν να συμβιβαστείτε και να υποχωρήσετε για χάρη των άλλων. Αυτή η συμπεριφορά σας όμως μπορεί να σας φέρει συγκρούσεις τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να έχετε αυτοέλεγχο και να μην παρασύρεστε από την έξαψη της στιγμής. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε τυπικοί απέναντι στους άλλους και σκεφτείτε καλά τις συνέπειες των αποφάσεων και των πράξεων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας κάνει ασυγκράτητους μέσα στον ερωτικό τομέα και στις σχέσεις σας και μπορεί να νιώσετε αδύναμοι να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που θα παρουσιαστεί. Αν και γενικά φημίζεστε για τη λογική και την αυτοσυγκράτηση σας, τώρα μπορεί εύκολα να κάνετε απερισκεψίες και επιπολαιότητες, αφού θα σας κατακλύσει η επιθυμία να βιώσετε κάτι έντονο και παθιασμένο. Προσέξτε λοιπόν τις επιλογές που κάνετε και μην εμπλακείτε σε μια εφήμερη ερωτική ιστορία χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση ή σε ένα γάμο, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Εάν το τελευταίο διάστημα έχετε πιεστεί υπερβολικά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, μη βιαστείτε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας και προτιμήστε να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεώσετε τη σχέση σας και τη σεξουαλική σας ζωή. Αν έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική ή ανταγωνιστική συμπεριφορά από το ταίρι σας, προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία και μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα γιατί στο τέλος θα χάσετε το δίκιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία με έναν/μια πρώην, αφού θα δυσκολευτείτε να αντισταθείτε και να κρατήσετε χαρακτήρα. Το συναίσθημα τώρα θα σας κατακλύσει και μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Είναι λοιπόν πιθανό αυτές τις ημέρες κάποιοι από εσάς να βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές και να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο σαν να μην υπάρχει αύριο. Εάν δεν θέλετε όμως να πληγωθείτε και να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα, προτιμήστε να μην τα δώσετε όλα γιατί ένας από τους δύο θα βαρεθεί εύκολα ή θα διεκδικήσει την ανεξαρτησία του μετά από λίγο. Επιπλέον, αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν εντάσεις μέσα στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού, επομένως προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην ξεσπάσετε αναίτια στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν νιώθετε θυμό ή έχετε μέσα σας παράπονα σχετικά με ένα άτομο, προτιμήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο μαζί του πριν τον/η στήσετε στον τοίχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και του χρήματος, βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει γοητεία, κέρδη και σεξαπίλ. Είστε από τη φύση σας ένα άκρως συναισθηματικό ζώδιο και τώρα με την Αφροδίτη στο πλευρό σας νιώθετε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα. Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στις 05/02 έρχεται για να ταράξει αυτή την αρμονία, αφού θα σας δημιουργήσει άγχη, ένταση και κυκλοθυμία. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσετε πίεση από τον σύντροφο ή από τα κοντινά σας πρόσωπα, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε έντονα ξεσπάσματα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να έρθετε αντιμέτωποι με ανταγωνιστική ή επιθετική συμπεριφορά από τους άλλους και να μην ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να κατευνάσετε τα πνεύματα και να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς, αν και κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο για εσάς. Εάν το άλλο άτομο δεν σας δίνει αυτό που θέλετε και δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες σας, εκφράστε ξεκάθαρα τι σας ενοχλεί και αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις και τις εκρήξεις θυμού. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια καινούρια, παθιασμένη γνωριμία ή να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία που έδειχνε ότι δεν οδηγεί πουθενά. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, όμως μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο ή να κάνετε όνειρα για το μέλλον και αποφύγετε ρίσκα με άτομα που δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν πραγματικά.