Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει επεισοδιακά, αφού θα μας καλωσορίσει με μια εκρηκτική Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 05/02/2023. Το φεγγάρι αυτό μας καλεί να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να βάλουμε επιτέλους σε πρώτο πλάνο τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας. Ωστόσο, αν λειτουργήσουμε σπασμωδικά υπάρχει ο κίνδυνος να έρθουμε σε ρήξη με το ταίρι μας ή να απομακρύνουμε ανθρώπους από κοντά μας. Θα λέγαμε λοιπόν ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναλάβουμε δράση και να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι, αρκεί να μην οδηγηθούμε σε ακρότητες. Η Πανσέληνος αυτή θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των Σταθερών ζωδίων (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του δεύτερου δεκαημέρου. Στις 11/02/2023 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αντικειμενικό πρίσμα. Η θέση αυτή του Ερμή είναι εξαιρετική γιατί μας βοηθάει να γίνουμε πιο κοινωνικοί και ευνοεί ιδιαίτερα τις επαφές μας με τους άλλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους φίλους και τις παρέες μας ή να βάλουμε καινούριους ανθρώπους στη ζωή μας. Η εγκεφαλική επικοινωνία είναι το παν τώρα στις ερωτικές μας σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος δε θα μπορούσε να έχει πιο ρομαντική χροιά, αφού στις 15/02/2023 κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή θα απογειώσει τον έρωτα και θα μας βοηθήσει να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον ή να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον/α που την αξίζει. Τώρα το συναίσθημα κυριαρχεί και η λογική έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Προσέξτε βέβαια γιατί κάποιοι από εσάς μπορεί να παραπλανηθείτε ή να οδηγηθείτε σε λανθασμένες εκτιμήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο. Στις 20/02/2023 η Αφροδίτη αρχίζει ξανά το ταξίδι της στον ζωδιακό και εισέρχεται στο μαχητικό ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει έως τις 16/03/2023. Η θέση αυτή θα μας χαρίσει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα διεκδικήσουμε με θάρρος και αμεσότητα το αντικείμενο του πόθου μας και θα τολμήσουμε επιτέλους να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε όσα διστάζαμε έως τώρα. Προσέξτε βέβαια τον παρορμητισμό και τις επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο συμπονετικό και ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων, ένα φεγγάρι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή στις σχέσεις μας, λαμβάνοντας υπόψη το συναίσθημα. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε περισσότερη κατανόηση και να αποδεχτούμε τις ατέλειες των άλλων, αλλά και του ίδιου μας του εαυτού. Είναι η στιγμή που πρέπει να στραφούμε μέσα μας, να απαλύνουμε τις πληγές μας, να ονειρευτούμε και να συνδεθούμε με όσους έχουμε στην καρδιά μας.

KΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με παθιασμένη διάθεση για εσάς, αγαπητά Κριάρια, αφού στις 05/02 κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στον Λέοντα που συμβολίζει τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις και αναταραχές μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Είναι άλλωστε γνωστό ότι είστε εκ φύσεως άτομα που δεν συμβιβάζονται εύκολα και δεν δέχονται να καταπνίγουν τις επιθυμίες τους. Είναι επίσης πιθανό γύρω από τις ημέρες της Πανσελήνου να έρθετε αντιμέτωποι με μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, αλλά ενδεχομένως να μην έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό. Από τις 11/02 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Το επόμενο διάστημα λοιπόν προσφέρεται για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Στις 15/02 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες σας και θα έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Ένα πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να απαλύνετε τις πληγές σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές συναντήσεις και κρυφά ερωτικά ραντεβού. Το σημαντικότερο νέο του μήνα για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από τις 20/02. Ο πλανήτης του έρωτα θα σας χαρίσει γοητεία και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε εύκολα εκείνον/η που επιθυμείτε. Οι σχέσεις σας τώρα θα βελτιωθούν, θα είστε πιο χαλαροί και θα κάνετε πιο εύκολα υποχωρήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό τώρα να ερωτευτείτε ή να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με μια άκρως δυναμική Πανσέληνο στις 05/02 στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν εντάσεις με τον σύντροφο ή με άτομα της οικογένειας σας, επομένως θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται βέβαια κάποιοι από εσάς να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση που σας κρατάει δέσμιους του παρελθόντος ή με κάποιο τρόπο καταπιέζει τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είναι επίσης πιθανό τώρα να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και μπορεί κάποιοι από εσάς να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος μπορεί να σας βρει να καρδιοχτυπάτε για ένα φιλικό σας πρόσωπο, αφού στις 15/02 κορυφώνεται η ρομαντική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε κάτι παραπάνω για ένα άτομο από τον κύκλο σας ή να γίνετε εσείς αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης από ένα πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Ένας έρωτας μέσα από το διαδίκτυο είναι επίσης πιθανός αυτές τις ημέρες, όμως προσέξτε μην παραπλανηθείτε, γιατί μπορεί ο/η άλλος/η να είναι πολύ καλός/η για να είναι αληθινός/η. Από τις 20/02 η Αφροδίτη, που είναι και ο δικός σας κυβερνήτης, θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού που συμβολίζει τον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας. Μπορεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να μην έχετε τη διάθεση και το κίνητρο να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα και να κάνετε νέα ξεκινήματα, όμως είναι η ιδανική ευκαιρία για να στραφείτε μέσα σας, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να δείτε ποιους κύκλους πρέπει να κλείσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό, αφού στις 05/02 κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στον Λέοντα, δηλαδή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις επαφές και την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί αυτές τις ημέρες να είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε και είναι πολύ πιθανό να ανταλλάξετε σκληρές κουβέντες με τους γύρω σας ή να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα σας φέρουν σε ρήξη με το ταίρι σας. Αν βέβαια καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να δείτε τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα, μπορεί να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα σας δώσει λύσεις σε προβλήματα. Τολμήστε λοιπόν να εκφράσετε τα θέλω, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, αλλά ταυτόχρονα δώστε σημασία σε όσα έχει να σας πει ο άλλος. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. Από τις 11/02 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα περάσει στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό και αισιόδοξο πρίσμα. Οι επαφές σας θα ευνοηθούν ιδιαίτερα, ειδικά εάν αφορούν άτομα που βρίσκονται μακριά, και είναι μια ιδανική ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Από τις 20/02 η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό και θα εγκαινιάσει ένα άκρως κοινωνικό διάστημα για εσάς. Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους και θα εμπλακείτε σε καινούριες παρέες, μέσα από τις οποίες μπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Θα ευνοηθούν οι επαφές μέσα από το διαδίκτυο, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε κάτι παραπάνω για ένα άτομο που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις πρώτες ημέρες του μήνα ο Ερμής θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια. Θα αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με κάθε κόστος και θα προτιμήσετε να κάνετε συμβιβασμούς προκειμένου να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα είναι ιδανικές για να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές ή να βγείτε ραντεβού. Από τις 11/02 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να πάτε τις σχέσεις ένα βήμα παρακάτω και να κάνετε ακόμα πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε τα εσώψυχα σας στο ταίρι σας και να μοιραστείτε μαζί του τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα πρέπει να είστε όσο πιο ψύχραιμοι και λογικοί γίνεται, γιατί μπορεί εύκολα να σας κατακλύσουν εμμονές ή αρνητικές σκέψεις που δεν έχουν λογική βάση. Αν κάνετε νέες γνωριμίες, θα είστε πιο επιφυλακτικοί τώρα και θα δυσκολευτείτε να ανοιχτείτε και να εμπιστευτείτε τα λόγια των άλλων. Στις 15/02 πραγματοποιείται η πιο ρομαντική όψη του μήνα, η οποία δεν είναι άλλη από τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή ταιριάζει απόλυτα σε εσάς, γιατί συνδέεται με έντονο συναίσθημα και απογειώνει τον ρομαντισμό. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα νιώθετε χωρίς να νοιάζεστε για τις συνέπειες. Δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο με ένα άτομο από το εξωτερικό ή με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας. Στις 20/02 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και να οραματιστείτε ξανά το μέλλον με αισιοδοξία. Αν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να ρισκάρετε και να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια ή να βάλετε στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Στο ξεκίνημα του Φεβρουαρίου θα είστε εσείς οι πρωταγωνιστές/ριες των ημερών, αφού στις 05/02 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο, ένα φεγγάρι το οποίο θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας επιθυμίες. Οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν ένταση και θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες σας. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να υπάρξουν συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας, αφού θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε εάν δεν πάρετε αυτό που θέλετε από τους άλλους. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι έντονη και μπορεί να οδηγηθείτε σε ακραίες λύσεις ή σε συμπεριφορές που θα σοκάρουν τους γύρω σας. Σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να δράσετε και να αλλάξετε ριζικά ό,τι σας δυσαρεστεί, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Από τις 11/02 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας, αφού θα είστε πιο συγκαταβατικοί από πριν. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά και θα προτιμήσετε να λύσετε τα προβλήματα σας μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο και όχι με το να έρθετε σε αντιπαράθεση με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Το κλίμα λοιπόν θα είναι πιο ήρεμο από τα μέσα του μήνα και προσφέρεται για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να θίξετε ζητήματα που αποφεύγατε. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς και θα φέρει νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Από τις 20/02 η Αφροδίτη θα περάσει στο πύρινο ζώδιο του Κριού, μια θέση η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας χαρίσει αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Αν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας ή να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Αν είστε ελεύθεροι, ανοίξτε τους ορίζοντες σας, αφού είναι πολύ πιθανό να σας προσεγγίσει ένα άτομο το οποίο μπορεί να έχει άλλη φιλοσοφία ζωής ή να προέρχεται από εξωτερικό, αλλά θα σας διδάξει πολλά και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα συνεχίσει την πορεία του στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου, μια πολύ φιλική θέση για εσάς αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να φλερτάρετε, να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες ή να εκφράσετε στο ταίρι σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Στις 15/02 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα ονειρικό κλίμα στις σχέσεις σας και θα απογειώσει τον ρομαντισμό και το συναίσθημα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Θα αφήσετε στην άκρη τον ανταγωνισμό και την εγωιστική διάθεση και θα είστε πρόθυμοι να δείξετε περισσότερη κατανόηση και να μπείτε ο ένας στη θέση του άλλου. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαπατηθείτε εάν παραβλέπετε τις ατέλειες και τα ελαττώματα των άλλων. Προσπαθήστε λοιπόν να μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες και κυρίως να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από άτομα που δεν μπορούν να τις εκπληρώσουν. Στις 20/02 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας και να ξεκαθαρίσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά εάν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερου του ζωδίου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και θα επιδιώξετε να συνδεθείτε με το ταίρι σας σε βάθος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει για εσάς με μια Πανσέληνο στις 05/02 στον τομέα που συμβολίζει τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι πολύ πιθανό τις πρώτες ημέρες του μήνα να έρθετε σε σύγκρουση με φιλικά σας πρόσωπα ή να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε ριζικά από άτομα που δεν σας ταιριάζουν πλέον. Από τις 11/02 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο, δηλαδή σε μια από τις πιο ευνοϊκές θέσεις για τα ερωτικά σας. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί και να δείξετε τα συναισθήματα σας με θέρμη και ενθουσιασμό. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είστε εσείς εκείνοι που θα λάβετε ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο. Τα ευχάριστα όμως δε σταματάνε εδώ, αφού ο δικός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη, από τις 20/02 θα εισέλθει στο φλογερό ζώδιο του Κριού. Αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκαταστήσετε την αρμονία (που τόσο πολύ αγαπάτε) μέσα σε αυτές. Οι εντάσεις και οι καβγάδες δεν έχουν θέση τώρα στην καθημερινότητα σας και θα προτιμήσετε να επιλύσετε τα προβλήματα σας με διάλογο και διπλωματία. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα που δεν θέλουν να διαπληκτίζονται και τους είναι πιο εύκολο να συμβιβάζονται και να υποχωρούν. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή τη θέση της Αφροδίτης για να κοινωνικοποιηθείτε και να βγείτε ραντεβού, αφού είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσετε τους πάντες γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει δυναμικά με μια εκρηκτική Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 05/02. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα στην προσωπική/οικογενειακή σας ζωή και στις επαγγελματικές/κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου λοιπόν θα εμπεριέχουν ένταση και κάποιοι από εσάς μπορεί να φτάσετε στα όρια σας και να απομακρυνθείτε οριστικά από καταπιεστικές καταστάσεις ή ανθρώπους. Στις 11/02 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στους κοντινούς σας ανθρώπους και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε όσους είναι δίπλα σας. Εάν θέλετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση ή με μια αγοραπωλησία σπιτιού, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε τις διαδικασίες. Στις 15/02 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει έναν καινούριο έρωτα στη ζωή σας ή να αναζωπυρώσει ένα φλογερό πάθος, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα λάβετε την επιβεβαίωση που αναζητάτε από το ταίρι σας. Το συναίσθημα τώρα κυριαρχεί, όμως χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε απατηλές καταστάσεις ή σε φαντασιώσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν. Στις 20/02 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια επανεκκίνηση στην ερωτική σας ζωή. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας φέρει κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι έχετε βαθιά ψυχική σύνδεση, ενώ αν είστε σε σχέση θα βάλετε προτεραιότητα τα θέλω και τις επιθυμίες σας και θα είστε επιτέλους ο εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας ιδιαίτερα επικοινωνιακός μήνας για εσάς, αφού ο Ερμής από τις 11/02 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η θέση αυτή του Ερμή θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους. Η καθημερινότητα σας τώρα θα είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη, γεμάτη συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες και ραντεβού. Στις 15/02 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα εκτοξεύσει στα ύψη το συναίσθημα και θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας, ενώ αν είχατε απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον/ην προσεγγίσετε ξανά. Η όψη αυτή θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα και θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και να δώσετε ή να ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Προσπαθήστε ωστόσο να είστε λίγο πιο προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε σε αδιέξοδες ή ουτοπικές καταστάσεις μόνο και μόνο επειδή θέλετε να ζήσετε κάτι ιδανικό. Στις 20/02 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο πύρινο ζώδιο του Κριού, δηλαδή στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Οι σχέσεις σας τώρα θα είναι πιο παθιασμένες και δεν θα συμβιβαστείτε με χλιαρές καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, να φλερτάρετε και να γοητεύσετε το αντικείμενο το πόθου σας. Στις 20/02 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα σας δώσει την ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να συνδεθείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά με το ταίρι σας, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που αφορά το σπίτι σας ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, ειδικά εάν ανήκετε στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες του μήνα για να κάνετε γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού και να κοινωνικοποιηθείτε, μιας και είναι γνωστό ότι σε γενικές γραμμές δεν φημίζεστε για την εξωστρέφεια σας. Στις 15/02 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς γλυκαίνει την ατμόσφαιρα και φέρνει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στη σχέση σας. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να δείξετε τι νιώθετε στο ταίρι σας ή σε εκείνον/η που σας ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται και εσείς οι ίδιοι να ακούσετε όμορφα λόγια από ένα πρόσωπο. Μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα είναι άκρως ρομαντική, όμως μη βιαστείτε να πιστέψετε μεγάλες υποσχέσεις και λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό από τις 20/02 θα φέρει στο επίκεντρο ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Είναι επίσης πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν ή να αναθερμάνετε τη σχέση σας με έναν/μια πρώην.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει επεισοδιακά για εσάς και θα φέρει στο επίκεντρο ζητήματα σχέσεων, αφού στις 05/02 κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στο δικό σας άξονα. Αυτό το φεγγάρι θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να αποδεσμευτείτε από αδιέξοδες καταστάσεις ή από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας καταπιέζουν. Είστε άλλωστε από τα ζώδια εκείνα που δίνουν μεγάλη σημασία στην ανεξαρτησία τους και δεν μπορείτε να μπείτε εύκολα σε καλούπια. Τώρα λοιπόν μπορεί να κάνετε την επανάσταση σας, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε ακρότητες και να πληγώσετε ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Προτιμήστε λοιπόν να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας, παρά να αποστασιοποιηθείτε χωρίς να δώσετε εξηγήσεις. Από τις 11/02 ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο και σας βοηθάει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές, να βγείτε ραντεβού ή να στείλετε επιτέλους το μήνυμα που διστάζατε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί να μη διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με απόλυτη ειλικρίνεια. Επιπλέον, στις 20/02 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, μια θέση η οποία θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία και τις επαφές σας. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να γοητεύσετε τους άλλους με τις ιδέες και τον τρόπο σκέψης σας και θα βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε πολύ καλή εγκεφαλική χημεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη, εξακολουθεί να διελαύνει στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 19/02 και αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθείτε να γοητεύετε τα πλήθη και θα έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε με μεγάλη ευκολία. Οι σχέσεις σας τώρα θα είναι πιο αρμονικές και θα καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις και να εστιάσετε σε όλα εκείνα που σας ενώνουν με τον άλλον. Στις 15/02 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Αν είστε δεσμευμένοι, η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να δείξετε κατανόηση στις αδυναμίες και στις ατέλειες του άλλου και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να εκφράσετε την αγάπη, τη στοργή και το ενδιαφέρον σας χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να έρθει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές σας και θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος αυτή μπορεί να σας ανεβάσει σε ένα ροζ σύννεφο και να μην μπορείτε να διακρίνετε ξεκάθαρα την πραγματικότητα ή τα αληθινά κίνητρα των άλλων. Προσπαθήστε λοιπόν να κρίνετε ρεαλιστικά τους ανθρώπους και να μην αφεθείτε στις φαντασιώσεις σας. Στις 20/02 η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή στη συναισθηματική σας ζωή και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν και ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε ο εαυτός σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να αναζητήσετε απαντήσεις και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, κρατώντας κοντά σας όσους μπορούν να τα υποστηρίξουν.