Η Πανσέληνος του «χιονιού» στις 05/02/2023 θα φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις, αποκαλύψεις και αιφνιδιαστικές αλλαγές σε 4 ζώδια

Η Πανσέληνος του «χιονιού» στις 05/02/2023 θα φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις, αποκαλύψεις και αιφνιδιαστικές αλλαγές σε 4 ζώδια

Η Πανσέληνος του «χιονιού» στις 05/02/2023 θα φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις, αποκαλύψεις και αιφνιδιαστικές αλλαγές σε 4 ζώδια

Το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2023 σχηματίζεται η Πανσέληνος του «χιονιού» σε ένα ζώδιο της φωτιάς, στον Λέοντα, και επειδή η κύρια όψη που σχηματίζει είναι το τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό, μπορεί να έχουμε επαναστατική διάθεση, να αντιδρούμε σε ό,τι μας εγκλωβίζει και να ενεργούμε με ανυπομονησία και παρόρμηση χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις, ανατροπές, αιφνιδιαστικές καταστάσεις, εξεγέρσεις και έντονα ξεσπάσματα σε ό,τι προκαλεί καταπίεση σε κοινωνικό επίπεδο. Φυσικά, πάντα μια Πανσέληνος αυξάνει τις πιθανότητες για έντονα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, όπως και για φυσικές και οικολογικές καταστροφές.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος συνήθως σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου. Είναι η περίοδος της κορύφωσης και της ολοκλήρωσης και η στιγμή των αποφάσεων. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μας καλεί να αναθεωρήσουμε και να αξιολογήσουμε ό,τι ξεκινήσαμε με τη Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου 2023, αλλά στις 28 Ιουλίου 2022 όταν πραγματοποιήθηκε η Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να σκεφτούμε, να συνειδητοποιήσουμε και να κρίνουμε αν αυτό που ξεκινήσαμε τότε αξίζει τον κόπο να συνεχίσει ή αν θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την πορεία του ή και να το τελειώσουμε μια για πάντα. Μπορεί βέβαια να προκύψουν κάποιες καταστάσεις ή να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που να μας οδηγήσουν στο να πάρουμε οριστικές αποφάσεις είτε θέλουμε είτε όχι. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου όμως μας καλεί να είμαστε θετικοί και δημιουργικοί, να αλλάξουμε οπτική και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια μας παραγωγικά, να εκφράσουμε τα θέλω μας και τα ταλέντα μας, να μην παγιδευόμαστε στα συναισθήματά μας και να κάνουμε βήματα μπροστά, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Λέων είναι το μεγάλο παιδί του ζωδιακού κύκλου και είναι γεμάτο χαρά, αθωότητα και αυθορμητισμό και επιθυμεί να είναι το κέντρο του κόσμου. Επίσης, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα παιδιά και αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας, να εκφραστούμε και να βρούμε τι μας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Έτσι, μπορεί να αναζητούμε περισσότερη αγάπη, φροντίδα, στοργή και προσοχή από αυτούς που αγαπάμε και να έχουμε ανάγκη από έπαινο και αποδοχή. Γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε κοντά με άτομα που λειτουργούν προστατευτικά και όχι με όσους σας κρίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε λίγοι. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να κάνει και τα παιδιά να επαναστατούν, οπότε αν είστε γονείς φροντίστε να δείξετε κατανόηση και να μην σηκώσετε τοίχους απέναντί τους, καθώς ίσως με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τραβήξουν την προσοχή σας και όχι την απόρριψή σας.

Οι αντίθετες ενέργειες

Όταν σχηματίζεται μία Πανσέληνος σημαίνει ότι η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται απέναντι. Και σε αυτή την περίπτωση η Σελήνη θα βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα και ο Ήλιος στον επαναστατικό Υδροχόο. Οπότε εμείς καλούμαστε να ισορροπήσουμε τις αντίθετες ενέργειες του άξονα Λέοντα-Υδροχόου, αφού ο Λέων συμβολίζει ό,τι είναι προσωπικό και ο Υδροχόος ό,τι είναι απρόσωπο. Ο Λέων είναι περήφανος, εγωκεντρικός και αναζητά τη δημιουργική αυτοέκφραση, την αποθέωση, τις εκδηλώσεις λατρείας και τον ρομαντισμό, ενώ ο Υδροχόος αγαπά τη συλλογικότητα, την ομάδα, τις πιο απρόσωπες φιλίες, την αντικειμενικότητα, την ανεξαρτησία, την καινοτομία και δεν τα πάει καλά με τις συναισθηματικές κορώνες. Αυτή η Πανσέληνος λοιπόν μάς προτρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή μεταξύ ρομαντισμού και φιλίας και μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς».

Φιλοδοξία και επανάσταση

Η Πανσέληνος στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και φιλόδοξοι και να έχουμε περισσότερη ενέργεια, θέληση και θάρρος να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει, είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στα επαγγελματικά μας. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να μας βοηθήσει να συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους μας, να μας εμπνεύσει για τα μελλοντικά μας σχέδια να εστιάσουμε στη μεγάλη εικόνα, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και τις αντιλήψεις μας και να έχουμε νέες ριζοσπαστικές ιδέες που να δώσουν λύσεις στα προβλήματα μας. Βέβαια οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι πολλές, καθώς αυτό το φεγγάρι κρύβει πολλές εκπλήξεις και δεν είναι όλες ευχάριστες! Το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ουρανό μπορεί να μας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν ξεκινήσουμε τη δράση μας. Ίσως με αυτό το φεγγάρι να προβάλουμε έντονα τη διαφορετικότητα μας ή να προχωρήσουμε σε αποφάσεις και κινήσεις εκτός της ζώνης ασφαλείας μας και αυτό να σοκάρει τους γύρω μας, ή μπορεί να εκδηλώσουμε εκκεντρικές απόψεις και παράξενες συνήθειες που θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Όμως το ζητούμενο είναι να βρούμε την προσωπική μας ευτυχία και όχι να κάνουμε τα χατίρια των άλλων. Γενικώς, θα είμαστε παρορμητικοί, κυκλοθυμικοί και με επαναστατική διάθεση. Επίσης, η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αποκαλύψεις για πράγματα που αγνοούσαμε και να μην πιστεύουμε στα αυτιά μας γι’ αυτά που θα μάθουμε ή να εμφανιστούν στη ζωή μας ξαφνικά κάποια άτομα που να ταράξουν τη ρουτίνα μας.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Όπως είπαμε και πιο πάνω, η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και ίσως κάποιες αποκαλύψεις ή απροσδόκητες καταστάσεις μάς οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές και βιαστικές αποφάσεις. Αυτή η όψη θα μας κάνει να έχουμε εκκεντρικές ιδέες και απόψεις που θα τις προβάλλουμε με πάθος και φανατισμό και θα είμαστε πιο ξεροκέφαλοι, υπερβολικοί, ευερέθιστοι και ιδιότροποι. Μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και απογοητεύσεις στις σχέσεις, αλλά και την αίσθηση ότι έχουμε αδικηθεί. Θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ένταση, ανισορροπία, σύγχυση και αβεβαιότητα. Αν αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που μας καταπιέζουν μπορεί να επαναστατήσουμε και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις προοπτικές της ζωής μας.

Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον αυστηρό Κρόνο μπορεί να προκαλέσει αίσθημα περιορισμού, κατάθλιψη, μελαγχολία και δυσφορία ίσως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα εξουσίας, και το τετράγωνο με τον Ουρανό θα μας κάνει να επαναστατήσουμε και να πούμε φτάνει πια. Μπορεί να προκληθούν προβλήματα και καβγάδες στο σπίτι μεταξύ γονέων και παιδιών ή για οικονομικούς λόγους. Μπορεί να νιώσουμε ότι είμαστε δυσαρεστημένοι, εσωστρεφείς, πεισματάρηδες και ανειλικρινείς και η αποξένωση από τα άτομα που αγαπάμε μπορεί να μας κοστίσει μια σημαντική σχέση. Δεν θα έχουμε όρεξη να κάνουμε συμβιβασμούς και ίσως η ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά μας να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις. Δεν είναι καλή περίοδος να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις και να υπογράψουμε συμβόλαια και δεσμεύσεις.

Λίγες ώρες πριν την Πανσέληνο σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, που μπορεί από τη μία να φέρει έντονα πάθη και ανεβασμένη σεξουαλικότητα, αλλά από την άλλη δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις στην προσωπική μας ζωή. Οι αιώνιοι εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, όταν σχηματίζουν μεταξύ τους δύσκολη όψη είναι σαν να παλεύει ο εγωισμός με το συναίσθημα. Ίσως λοιπόν θα δυσκολευτούμε πάρα πολύ να ικανοποιήσουμε τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων και ίσως δείξουμε μεγάλη εγωπάθεια και κατ’ αυτόν τον τρόπο να πληγώσουμε όσους αγαπάμε. Παράλληλα δεν θα λείψουν οι εκρήξεις ζήλιας, ο ανταγωνισμός και οι καβγάδες που μπορεί να μας απομακρύνουν από το ταίρι μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 16 μοίρες και 41 λεπτά στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο θα νιώσουν τις δονήσεις της όσοι εκπροσωπούν ή έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια, δηλαδή στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο, από τις 13 έως τις 19 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την έντονη Πανσέληνο του «χιονιού» στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 05/02/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του «χιονιού» θα παίξει με το νευρικό σας σύστημα, αφού θα έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές. Και παρότι σιχαίνεστε τις αλλαγές, μερικές φορές είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε. Οι καυτοί τομείς που επηρεάζει το φεγγάρι έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τους γονείς σας, την παιδική σας ηλικία και εξ αντανακλάσεως με την καριέρα και ίσως υπάρξουν χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Αν όμως οι σχέσεις σας είναι οριακές, τότε μπορεί να δημιουργούν εντάσεις από το πουθενά και να αλλάξουν οι ισορροπίες. Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος και μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο και να του δώσετε νέα πνοή ή να προκύψει κάποιο πρόβλημα ξαφνικά και να χρειαστεί να κάνετε επισκευές που μπορεί να τινάξουν και τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από απρόσμενες καταστάσεις, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Το φεγγάρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και αντίθεση με τον Κρόνο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις για πρόσωπα που θεωρούσατε ότι είναι πολύ κοντά σας και θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας, και ίσως αναγκαστείτε να πάρετε άμεσες και βιαστικές αποφάσεις. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε σοβαρές συναντήσεις και κουβέντες, διότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός και ίσως κλείσετε πολλές πόρτες πίσω σας. Βλέπετε και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και ρίχνει λάδι στη φωτιά! Προσέξτε τις σχέσεις σας είτε με συγγενείς είτε με συναδέλφους, ιδιαίτερα αν εκπροσωπούν κάποιο από τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο, καθώς μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που ίσως σας φέρουν στα όρια σας. Επίσης, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 13 μέχρι τις 19 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 05/02 και πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα, καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, ανατροπές και αποκαλύψεις που μπορεί να επηρεάσουν τις εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Το φεγγάρι σε δύσκολη όψη με τον πλανήτη των «εκπλήξεων», τον Ουρανό, αλλά και με τον αυστηρό Κρόνο, θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ακατανόητες συμπεριφορές και να βγείτε από τα ρούχα σας αντιδρώντας παρορμητικά. Από την άλλη, ίσως υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις ή έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο που να σας γεμίσουν θυμό και απογοήτευση και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία χωρίς πολλές εξηγήσεις και κουβέντες. Υπάρχει και το σενάριο ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών να μπερδεύεται, αν για παράδειγμα τρέφετε αισθήματα για κάποιο άτομο από τη δουλειά και τα «συμφέροντα» συγκρούονται και όλο αυτό να σας πιέσει. Ή μπορεί να αποκαλυφθεί η σχέση σας και να έρθετε σε δύσκολη θέση και να πρέπει να δώσετε εξηγήσεις. Η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να συνειδητοποιήσετε, με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, το πού βαδίζετε στη ζωή σας. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας, να αφήσετε πίσω σας τα τετριμμένα, να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται. Αν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος στη σχέση σας, θα προτιμήσετε να τραβήξετε τον δικό σας δρόμο. Το ίδιο μπορεί να προκύψει και σε μια συνεργασία. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι και ο σύντροφός σας είναι ότι ακριβώς ψάχνατε, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Φυσικά και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί αυτές τις μέρες και με τα θέματα της υγείας σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 13 μέχρι τις 19 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 05/02 από τη μία σας κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στην καριέρα ή στο σπίτι και στην οικογένεια, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες-οι στο δεύτερο δεκαήμερο. Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε τα ταλέντα σας και θα αναζητάτε την αναγνώριση. Όμως οι άλλοι γύρω σας μπορεί να σας δημιουργούν εμπόδια, να σας πιέζουν, να ζητούν συνεχώς περισσότερα από εσάς και αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, τότε δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην εργασία. Μην βιάζεστε και μην παίζετε παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός με την Πανσέληνο στον Λέοντα φέρνει απρόσμενες καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο και ίσως να μην ξέρετε πώς να αντιδράσετε και τι να αποφασίσετε. Από την άλλη, είναι πιθανόν οι αλλαγές να αφορούν στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Να προκύπτει, για παράδειγμα, η ανάγκη μιας μετακόμισης ή ένα θέμα που αφορά τα μέλη της οικογένειας σας. Μπορεί αυτές τις ημέρες να σας απασχολήσουν ξαφνικά και θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και να χρειάζεται να τρέξετε για να διευθετήσετε την κατάσταση. Μπορεί να δοκιμαστούν τα νεύρα και η υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ίσως έχετε γκρίνιες στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Άρη, που δυσχεραίνει την κατάσταση και δημιουργεί ανταγωνισμό, ζήλιες και εντάσεις. Γι’ αυτό προσπαθήστε να καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να παρεξηγήστε με το παραμικρό. Μην μεταφέρετε την επιβαρυμένη ψυχολογία σας από το γραφείο στην οικογένεια και στον-ην σύντροφό σας και διατηρήστε την ψυχραιμία σας, για να μπορείτε να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις όταν είστε υπό πίεση. Βέβαια αν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο, ίσως κάποιος κύκλος κλείσει. Μην φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 13 μέχρι τις 19 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται απέναντι σας και φέρνει τα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο προσκήνιο και ίσως κάποιοι κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Το φεγγάρι αυτό θα ρίξει άπλετο φως και θα αποκαλύψει πράγματα και καταστάσεις, οπότε ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε, καθώς θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε από διαφορετική σκοπιά πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και τον συγκυβερνήτη σας Κρόνο, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα σας και στις σχέσεις σας και μπορεί να φέρνουν στην επιφάνεια ό,τι κρύβετε, ό,τι αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε και σας καλούν να βρείτε λύσεις. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα, αλλά δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, καθώς αυτό δεν θα σας λύσει τα προβλήματα. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα, αν χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, ή μπορεί η άλλη πλευρά να πάρει αυτή την απόφαση για σας ξαφνικά και να νιώθετε προδομένοι. Όμως, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση και να δείξετε σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Διαχωρίστε τις προτεραιότητές σας, κρατήστε τους δικούς σας ανθρώπους κοντά και απομακρύνετε όσους δημιουργούν τοξικές καταστάσεις. Προσπαθήστε να καλμάρετε πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, διότι αλλιώς θα χάσετε το δίκιο σας. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 13 μέχρι τις 19 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.