Τα τετράγωνα του Άρη με τον Ήλιο στις 16/03/2023 και τον Ερμή στις 17/03/2023 θα φέρουν ένταση και εκνευρισμό σε 4 ζώδια

Τα τετράγωνα του Άρη με τον Ήλιο στις 16/03/2023 και τον Ερμή στις 17/03/2023 θα φέρουν ένταση και εκνευρισμό σε 4 ζώδια

Τα τετράγωνα του Άρη με τον Ήλιο στις 16/03/2023 και τον Ερμή στις 17/03/2023 θα φέρουν ένταση και εκνευρισμό σε 4 ζώδια

Στις 16/03/2023 o Άρης από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο από τους Ιχθύς και στις 17/03/2023 θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς), αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από την 23η έως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες βρίσκονται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες στο προσωπικό σας ωροσκόπιο πατήστε εδώ.

Εγωισμός, βιασύνη και λεκτικές αντιπαραθέσεις

Όταν ο Άρης συγκρούεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή, το κλίμα στην καθημερινότητα μας είναι έντονο και εκρηκτικό. Μας κυριεύει η ανυπομονησία και η ανησυχία και θέλουμε οι επιθυμίες μας να ικανοποιηθούν άμεσα, αφού οι καθυστερήσεις και οι αναβολές μας δημιουργούν εκνευρισμό. Θα δυσκολευτούμε λοιπόν αυτές τις ημέρες να δείξουμε κατανόηση απέναντι στους άλλους ή να κάνουμε υποχωρήσεις και να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τα θέλω μας. Θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν θα διστάσουμε να εμπλακούμε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε τον θυμό μας και να φερθούμε με ψυχραιμία και λογική. Μπορεί να πούμε και να κάνουμε πράγματα πάνω στην έξαψη και την παρόρμηση της στιγμής, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Εάν λοιπόν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας, τότε θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά. Στα θετικά αυτού του κλίματος, είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα σας χαρίσει θάρρος και αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στις καταστάσεις να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυναμικές ημέρες για να δράσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας, δίχως όμως να γίνετε εριστικοί χωρίς λόγο. Κάντε έναν ειλικρινή διάλογο με τους γύρω σας, πείτε όσα σας ενοχλούν και σας δυσαρεστούν με επιχειρήματα και πάνω απ’ όλα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αλλά μην φερθείτε επιθετικά και μην βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Προσέξτε επίσης τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να υπάρξουν μικροατυχήματα.

Ας πάμε να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα τετράγωνα του Άρη με τον Ήλιο και τον Ερμή και τι θα πρέπει να προσέξουν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης κινείται εδώ και αρκετούς μήνες στο ζώδιο σας και είναι γεγονός ότι αρκετοί από εσάς βρίσκεστε όλο αυτό το διάστημα σε μια κατάσταση αναβρασμού και προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Λίγες ημέρες πριν εγκαταλείψει ο Άρης το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς. Οι δύσκολες αυτές όψεις θα φέρουν εντάσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς και είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας. Μπορεί η συμπεριφορά κάποιου να σας εξοργίσει και να εμπλακείτε σε μια λεκτική σύγκρουση ή να εκφράσετε παράπονα που κρατούσατε καιρό μέσα σας. Επιπλέον, ίσως το πρόγραμμα σας να είναι αρκετά φορτωμένο αυτές τις ημέρες ή να σας έχουν αναθέσει πολλές ευθύνες, κάτι που σας προκαλεί άγχος και εκνευρισμό. Η παγίδα αυτές τις ημέρες θα είναι να χάσετε την ψυχραιμία σας και να οδηγηθείτε σε παρορμητικές κινήσεις ή επιπόλαιες αποφάσεις που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να φερθείτε όσο πιο διπλωματικά γίνεται και να μην δώσετε αφορμές για σχόλια. Να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους σας είναι να βαδίσετε με πλάνο και να μην κάνετε απερισκεψίες που θα σας κοστίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εκρηκτικές όψεις του Άρη θα δοκιμάσουν τις αντοχές και την ψυχραιμία σας και είναι πολύ πιθανό να σας φέρουν σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Οι σχέσεις σας τώρα θα θυμίζουν ένα πεδίο μάχης μέσα στο οποίο θα πρέπει ένας από τους δύο να υπερισχύσει. Θα δυσκολευτείτε να κάνετε υποχωρήσεις και να βάλετε νερό στο κρασί σας. Το θετικό αυτών των ημερών για εσάς είναι ότι θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Από την άλλη όμως, αυτά που θα πείτε μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις και να υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του άλλου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε λοιπόν να ρίξετε τους τόνους και να μην πείτε κουβέντες που μπορεί να μετανιώσετε ή να πληγώσουν. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε εσείς αντιμέτωποι με επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας ή από ένα συνεργάτη και να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση. Εάν αισθάνεστε ότι σας αδικούν ή ότι οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τη θέση σας, οι όψεις αυτές σας καλούν να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να μην μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θα χάσετε το δίκιο σας εάν φερθείτε εγωιστικά και δεν κρατήσετε τις ισορροπίες. Ακόμα κι αν η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και αντικειμενική ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί να φέρουν εντάσεις και αναβρασμό μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα είστε αρκετά ευερέθιστοι και εύθικτοι αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε στον σύντροφο ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι τόνοι θα είναι ανεβασμένοι και οι συζητήσεις που θα γίνουν τώρα μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες ή παράπονα που για κάποιο λόγο διστάζατε να εκφράσετε μέχρι τώρα. Θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με λογική και ψυχραιμία και δεν αποκλείεται να αντιδράσετε επιθετικά εάν αισθάνεστε ότι ένα άτομο σας έχει πληγώσει και δεν υπολογίζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εκφράσετε όσα κρύβετε μέσα σας και να μην καταπιέσετε τον θυμό σας. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε και εσείς να μπείτε στη θέση των άλλων και να μην πείτε σκληρές κουβέντες που θα απομακρύνουν από κοντά σας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Το στοίχημα λοιπόν αυτών των ημερών θα είναι να βρείτε μια χρυσή τομή ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική και να μην παρασυρθείτε από την παρόρμηση της στιγμής.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς θα είστε εκείνοι που θα επηρεαστείτε περισσότερο από το εκρηκτικό αυτό κλίμα, αφού ο Άρης από τους Διδύμους θα κοντραριστεί με τον Ήλιο και τον Ερμή από το δικό σας ζώδιο. Είναι πιθανό λοιπόν αυτές τις ημέρες να αισθάνεστε έντονη ανησυχία και να νιώθετε ότι το παραμικρό σας εκνευρίζει. Εάν το προηγούμενο διάστημα καταπιέζατε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας μόνο και μόνο για να μην έρθετε σε σύγκρουση με τους γύρω σας, τώρα θα νιώσετε ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και δεν μπορείτε άλλο να κάνετε υποχωρήσεις και να συμβιβάζεστε με καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που διαθέτει κατανόηση και ενσυναίσθηση και προσπαθεί πάντα να μπαίνει στη θέση του άλλου, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε προτεραιότητα τον εαυτό σας ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Ωστόσο, όλο αυτό μπορεί να γίνει κάπως άτσαλα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τους γύρω σας. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτές τις ημέρες να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και να προσπαθήστε να εκφραστείτε ειλικρινά μεν, αλλά χωρίς να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Οι δυναμικές αυτές όψεις σας καλούν να διεκδικήστε αυτά που θέλετε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και να μιλήστε ανοιχτά χωρίς να κρύβεστε από τους άλλους. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να προσπαθήστε να φερθείτε διπλωματικά, γιατί αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε το δίκιο σας και να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε.