Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 16/03/2023: Φλερτάροντας με το χάος. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 16/03/2023: Φλερτάροντας με το χάος. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 16/03/2023: Φλερτάροντας με το χάος. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του ονείρου, του ρομαντισμού, αλλά και της ψευδαίσθησης, βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο ζώδιο που κυβερνά, δηλαδή στους Ιχθύς. Στις 16/03/2023 ο Ήλιος, που διελαύνει στο ίδιο ζώδιο, θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και αυτή η αντάμωση τους θα μας κάνει να νιώσουμε ότι όλα τα όνειρα μας μπορούν να πραγματοποιηθούν και πως τίποτα δεν είναι αδύνατο να συμβεί. Η σύνοδος αυτή έχει τη δύναμη να μας παρασύρει σε έναν κόσμο φαντασίας, όπου τον πρώτο λόγο έχει το συναίσθημα και η λογική υποχωρεί. Θα νιώσουμε την ανάγκη λοιπόν να ονειροπολήσουμε, και να αφεθούμε ολοκληρωτικά σε αυτά που νιώθουμε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με την ενσυναίσθηση και τη βαθιά κατανόηση και γι’ αυτό θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να μπούμε στη θέση των άλλων, να είμαστε πιο συμπονετικοί και να δώσουμε συγχώρεση αν χρειαστεί. Η ανιδιοτελής προσφορά, η φιλανθρωπία και η αυτοθυσία, συνδέονται άμεσα τόσο με τον Ποσειδώνα όσο και με το ζώδιο των Ιχθύων και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να βάλουμε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές μας. Τα όρια του «εγώ» διαλύονται και γινόμαστε ένα με τους άλλους, με αποτέλεσμα τα προβλήματα τους να γίνονται δικά μας.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη δημιουργεί σύγχυση και ασάφεια, και θα φλερτάρουμε με το χάος έτσι θα είναι πολύ εύκολο να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις και να παρασυρθούμε από ουτοπίες. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο προσεκτικοί σε μεγάλα λόγια και σε ανθρώπους πολλά υποσχόμενους που μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί. Οι αυταπάτες και η εξιδανίκευση είναι οι μεγάλες παγίδες αυτής της όψης, καθώς μπορεί να προσγειωθούμε απότομα και να νιώσουμε μεγάλη απογοήτευση όταν τελικά το τοπίο ξεκαθαρίσει από την ομίχλη. Προσπαθήστε να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και να μην ρισκάρετε για κάτι το οποίο θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Επιπλέον, αυτές τις ημέρες θα νιώσουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε με κάποιο τρόπο από την πραγματικότητα, επομένως είναι πολύ πιθανό να μην έχουμε την ενέργεια και τη διάθεση να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα και να διεκπεραιώσουμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να ξεδιπλώσουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα, αφού η σύνοδος αυτή αυξάνει τη φαντασία και την έμπνευση. Δεν θα πρέπει λοιπόν να χάσετε την πίστη στο όνειρο, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην αφεθείτε ολοκληρωτικά στο συναίσθημα χωρίς κανένα απολύτως όριο. Από αυτή τη σύνοδο θα επηρεαστούν περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα αυτών των ζωδίων με απόκλιση 2 μοιρών.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες βρίσκονται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες στο προσωπικό σας ωροσκόπιο πατήστε εδώ.

Ας πάμε όμως να δούμε με ποιο τρόπο θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ έντονα όπως και οι τάσεις φυγής και θα αυξηθεί η ενσυναίσθηση σας απέναντι στους ανθρώπους γύρω σας. Θα έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και θα αναζητήσετε τα βαθύτερα αίτια πίσω από το καθετί που αισθάνεστε. Η σύνοδος αυτή θα σας δώσει ελπίδα και πίστη, ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες στον δρόμο σας. Ωστόσο, ίσως να μην έχετε τη διάθεση να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δράσετε δυναμικά και άμεσα, όπως συνηθίζετε να κάνετε. Η δράση τώρα θα είναι περισσότερο παρασκηνιακή και εσωτερική και θα αποφύγετε να επιτεθείτε κατά μέτωπο στους άλλους ή να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Αυτές οι μέρες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή με πιο πνευματικά ζητήματα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε ψευδαισθήσεις και απατηλές καταστάσεις, επομένως είναι σημαντικό να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας και τις προθέσεις σας μόνο σε εκείνα τα άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Εάν αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι ή χαμένοι, ακούστε τη διαίσθησή σας και να είστε σίγουροι ότι θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας και θα νιώσετε την ανάγκη να τους εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Είναι μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι πραγματικά κοντά σας και σας υποστηρίζουν και να βοηθήσετε κι εσείς με τη σειρά σας όσους το έχουν ανάγκη. Θα νιώσετε την επιθυμία να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο και να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό ή να εμπλακείτε μέσα σε ομάδες οι οποίες μάχονται για τα δικαιώματα των ανθρώπων. Με τη σύνοδο αυτή, ένα πολυπόθητο όνειρο ή ένα όραμα μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί και θα αισθανθείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όσα θέλετε να πραγματοποιήσετε, αρκεί βέβαια αυτά να μην μείνουν μόνο στη θεωρία και να προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή από τον κοινωνικό σας περίγυρο μπορεί να σας παραπλανήσει ή να σας απογοητεύσει με τη στάση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να έχετε πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας στον τομέα της καριέρας ή να σας κάνουν μία πολύ δελεαστική πρόταση η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ρισκάρετε και να εγκαταλείψετε έναν στόχο ή μία θέση που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Επικρατεί σύγχυση και ασάφεια τώρα και δεν έχετε ακόμα όλα τα δεδομένα μπροστά σας προκειμένου να κρίνετε αντικειμενικά, με αποτέλεσμα να παραπλανηθείτε και να παρασυρθείτε σε κάτι το οποίο τελικά δεν είναι για εσάς. Επιπλέον θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας για αδράνεια, γιατί μπορεί να σας πιάσουν απροετοίμαστους και να μη μπορείτε να το δικαιολογήσετε. Μη βιαστείτε να κάνετε συμφωνίες ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και προσπαθήστε να στραφείτε μέσα σας προκειμένου να κατανοήσετε τι είναι ακριβώς αυτό που έχετε ανάγκη και τι σας έχει επιβληθεί από εξωτερικούς παράγοντες και πρέπει να το απομυθοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας χαρίζει αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη στο ανέφικτο. Θα κάνετε επαφές με άτομα τα οποία θα σας δώσουν ώθηση και θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας ή θα γνωρίσετε κάποιον ο οποίος θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας σχετικά με ζητήματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό και την επέκταση την δραστηριοτήτων σας. Προσπαθήστε ωστόσο να είστε ρεαλιστές και προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε από ουτοπίες ή από κάτι που μπορεί στη θεωρία να μοιάζει δελεαστικό, αλλά στην πράξη να μην λειτουργεί. Ευνοούνται τα σχέδια για το μέλλον και τα όνειρα για το μέλλον, επομένως μη διστάσετε να ανοίξετε τα φτερά σας προς όποια κατεύθυνση εσείς επιθυμείτε και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες με κάθε μέσο.

ΛΕΩΝ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα επιδιώξετε να αποκτήσετε βαθύτερη σύνδεση με τον ερωτικό σας σύντροφο εάν είστε σε σχέση, και θα βιώσετε έντονες σεξουαλικές στιγμές μαζί του. Οι αδέσμευτοι-ες είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες με ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και θα νιώσετε ότι ζείτε μαζί του κάτι ονειρικό. Σε κάθε περίπτωση, το συναίσθημα θα σας κατακλύσει και θα δυσκολευτείτε να το ελέγξετε και να σκεφτείτε λογικά ή θα μπείτε στη διαδικασία να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις και να μην τους βλέπετε όπως πραγματικά είναι. Όλο αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα στην πορεία να απογοητευθείτε και να χάσετε την εμπιστοσύνη σας απέναντι στους άλλους. Εξίσου προσοχή χρειάζεται και ο οικονομικός τομέας, αφού τυχόν λάθος επενδύσεις ή μια υποτίμηση των εξόδων σας μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Προσπαθήστε να αναβάλλετε αποφάσεις που σχετίζονται με κληρονομικά, δάνεια, χρέη, ασφάλειες ή τα χρήματα του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ετοιμαστείτε να ζήσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Θα νιώσετε μια ακατανίκητη ανάγκη να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο να σας εξομολογηθεί όλα όσα νιώθει για εσάς και να σας ανοίξει την καρδιά του. Αυτή η σύνοδος αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για συμφιλίωση και επανασύνδεση, αφού υπάρχει κατανόηση και διάθεση να μπει ο ένας στη θέση του άλλου. Θα πρέπει ωστόσο να δώσετε προσοχή σε καταστάσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές και να μην βιαστείτε να πιστέψετε υποσχέσεις που είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Δεν είναι καλή στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχετε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα και θα βελτιωθεί αρκετά το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον αφού οι συνεργάτες σας θα είναι εκεί για εσάς και θα μπορέσουν να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν. Και εσείς με τη σειρά σας βέβαια θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους άλλους ανιδιοτελώς, χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα ή κάποιου είδους αναγνώριση για όσα κάνετε. Από την άλλη πλευρά, θα είναι δύσκολο αυτές τις ημέρες να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και σε όσα έχετε να φέρετε εις πέρας ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει. Γενικώς, θα υπάρχει μειωμένη ενέργεια τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο, καθώς και αφηρημάδα ή δυσκολία να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Θα νιώσετε έντονη ανάγκη να δραπετεύσετε με κάποιο τρόπο από την καθημερινότητα σας, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι η ρουτίνα σας πνίγει και δεν σας επιτρέπει να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να μπει στη ζωή σας και να σας κάνει να αισθανθείτε ότι πρωταγωνιστείτε σε παραμύθι. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ έντονα τώρα και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Προσπαθήστε ωστόσο να παραμείνετε προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε από την ιδανική εικόνα που μπορεί να προβάλλει ο άλλος, γιατί μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε όταν ανακαλύψετε ότι αυτή η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προσοχή λοιπόν σε ποιους θα επιλέξετε να επενδύσετε και να ανοίξετε την καρδιά σας, αφού η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη τώρα. Εάν είστε καλλιτέχνες, αυτή είναι μια άκρως δημιουργική στιγμή για εσάς, αφού θα έχετε έμπνευση, φαντασία και έντονη ανάγκη για αυτοέκφραση. Επιπλέον, η σύνοδος αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας και να κατανοήσετε τις βαθύτερες ανάγκες τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, αυτές τις ημέρες θα έχετε μειωμένη ενέργεια και όρεξη για δράση. Υπάρχει μια τάση για εσωστρέφεια και μια ανάγκη να μείνετε μόνοι σας ή να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα μπορέσετε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας ή σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα νιώσετε ποιοι είναι πραγματικά κοντά σας και μπορούν να σας υποστηρίξουν. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε ιδιαίτερα θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας και να αποφύγετε αγοραπωλησίες, μετακομίσεις και γενικώς αποφάσεις που σχετίζονται με την κατοικία σας. Δεν αποκλείεται να σας χτυπήσει την πόρτα ένα άτομο από το παρελθόν και να σας ζητήσει συγχώρεση ή μια δεύτερη ευκαιρία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ζυγίσετε με σύνεση την κατάσταση πριν βιαστείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικά στο συναίσθημα σας. Εάν δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και να είστε σίγουροι ότι θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα μπορέσετε να εκφράσετε περισσότερο συναίσθημα και τρυφερότητα μέσα από τις συζητήσεις και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αδέρφια σας ή με πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας, αφού θα υπάρχει κατανόηση και ενσυναίσθηση. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας βγάλουν έντονο συναίσθημα και ρομαντισμό και θα νιώσετε ότι υπάρχει μια ανεξήγητη εγκεφαλική χημεία με τον άλλον. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν ξέρετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε και αν είναι αξιόπιστα. Επίσης, θα είναι καλό να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και ψέματα που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Επικρατεί σύγχυση και μπέρδεμα αυτές τις ημέρες, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις ή σοβαρές συζητήσεις, αφού μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έρθετε αντιμέτωποι με μπερδέματα και ασάφεια σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα. Ίσως επικρατεί σύγχυση στο μυαλό σας και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να διαχειριστείτε τα έξοδα και τα έσοδα σας και ποιο πλάνο να ακολουθήσετε. Γενικώς, θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα αυτές τις ημέρες και να διευθετήσετε εκκρεμότητες, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα σας. Αποφύγετε λοιπόν επενδύσεις και περιττά έξοδα και μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα που έχουν αμφίβολες συνέπειες. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε όσα ήδη έχετε και μην παρασύρεστε από λόγια και υποσχέσεις αφθονίας, γιατί μπορεί στο τέλος να χάσετε ακόμα και όσα θεωρείτε δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο, η πραγματικότητα και το όνειρο χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή. Έχετε ανάγκη να ζήσετε ένα παραμύθι και αναζητάτε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Εάν είστε σε σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και δεν θα διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας, ο οποίος θα είναι άκρως ρομαντικός και θα σας παρασύρει σε ονειρικά μονοπάτια. Προσπαθήστε να πατάτε γερά στη γη και να μην αγνοείτε τα σημάδια που σας δείχνουν ότι ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση ελλοχεύει κινδύνους. Αυτές τις ημέρες δυσκολεύεστε να κρίνετε αντικειμενικά και ξεκάθαρα, επομένως αποφύγετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή μια νέα σχέση. Επιπλέον, μην θυματοποιείστε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στα προσωπικά σας θέλω και τις επιθυμίες των γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη σύνοδο εάν είστε καλλιτέχνες, αφού η φαντασία και η έμπνευση θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας.