Το τελευταίο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 15/03/2023 φέρνει σύγχυση και μπερδέματα: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο;

Το τελευταίο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 15/03/2023 φέρνει σύγχυση και μπερδέματα: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο;

Το τελευταίο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 15/03/2023 φέρνει σύγχυση και μπερδέματα: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο;

Στις 15/03/2023, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων για τρίτη και τελευταία φορά από τη μέρα που ο Άρης πέρασε σε αυτό το ζώδιο στις 20/08/2022 θα κοντραριστεί με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων σε μια όψη τετραγώνου. Αυτή η χαοτική όψη θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες), καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η έως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Προσοχή στο κενό μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας είναι δύο εντελώς διαφορετικοί πλανήτες μεταξύ τους με διαφορετικά αιτήματα. Από τη μία πλευρά, ο Άρης συμβολίζει την ενέργεια, τη δράση και τη σεξουαλικότητα και μας δείχνει τον τρόπο που διεκδικούμε τα θέλω και τους στόχους μας. Ο Άρης, ως πλανήτης του πολέμου και κυβερνήτης του Κριού, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από αυτό που θεωρεί ότι του αξίζει. Είναι μαχητικός και ασταμάτητος και ο τρόπος που δρα είναι άμεσος και πολλές φορές επιθετικός. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης στους Διδύμους είναι πιο εγκεφαλικός αφού μάχεται με τα λόγια και τις ιδέες του και θα υπερασπιστεί όσα πιστεύει με κάθε κόστος. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με το πανανθρώπινο συναίσθημα και τις ευαισθησίες, όμως δυσκολεύεται να κρίνει τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και λογική σκέψη. Επιπλέον, το ζώδιο των Ιχθύων -που είναι και το ζώδιο που κυβερνά- συνδέεται με την ανάγκη μας να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα με κάποιο τρόπο και μας παρασύρει σε έναν κόσμο φαντασίας. Όταν λοιπόν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται σε όψη τετραγώνου, δυσκολευόμαστε να δούμε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε σε ουτοπίες. Κάποιοι μπορεί να μας παραπλανήσουν με τα λόγια τους, ενώ δεν αποκλείεται να μας σαμποτάρουν πισώπλατα και να διαδώσουν πληροφορίες και κουτσομπολιά που δεν ισχύουν.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν αυτές τις ημέρες να προσπαθήσουμε να δούμε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και να μην θεωρήσουμε αυτονόητο ότι οι άλλοι έχουν καλές προθέσεις απέναντι μας. Κρατήστε λοιπόν όσο γίνεται χαμηλούς τόνους, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά, και αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Προσέξτε επίσης ιδιαίτερα την υγεία σας και μην καταπονείτε υπερβολικά το σώμα σας, αφού η ενέργεια θα είναι πεσμένη και δεν θα έχετε τις αντοχές να αντεπεξέλθετε σε απαιτητικές καταστάσεις. Αξιοποιήστε αυτές τις ημέρες για να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά ή πνευματικά ζητήματα. Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα θεωρείται όψη δολιοφθοράς ενώ συνδέεται και με καταστροφές που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε από εκείνους που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την όψη, αφού ο Άρης από το ζώδιο σας σχηματίζει αυτό το δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να σας κυριεύσει η σύγχυση και να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε ή πώς να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Η κρίση σας θα είναι θολή τώρα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε μέσα σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να πιστέψετε λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα πρέπει βέβαια και εσείς οι ίδιοι να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους, να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε και να μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις από όσες αντέχετε να φέρετε εις πέρας. Γενικώς, η εξαπάτηση είναι μέσα στο παιχνίδι αυτών των ημερών, επομένως είναι προτιμότερο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μη βιαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας και έχουν σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ακόμα κι αν μια κατάσταση ή μια προοπτική μοιάζει ιδανική, ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να κρύβεται μια παγίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα έρχεται για να δημιουργήσει πλάνη και αυταπάτες που αφορούν κυρίως τις συνεργασίες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εάν λοιπόν εμφανιστεί τώρα ένα άτομο το οποίο υπόσχεται πολλά, κρατήστε μια επιφύλαξη και μη βιαστείτε να κάνετε συμφωνίες ή να δώσετε οριστικές απαντήσεις. Ίσως και εσείς οι ίδιοι να αισθάνεστε ότι δεν είστε σίγουροι για την τακτική που θέλετε να ακολουθήσετε, επομένως είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να είστε ψύχραιμοι και διαλλακτικοί και να μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο στη μελλοντική σας πορεία. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή να διεκδικήσετε κάτι παραπάνω στα επαγγελματικά, γιατί το πιθανότερο είναι να εμφανιστούν εμπόδια και γενικώς να μην έχετε τα αποτελέσματα που περιμένατε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι να πάρετε μια απόσταση από τα γεγονότα και να αξιολογήσετε τα δεδομένα με λογική σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παραπλανητικό τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα είναι μια όψη η οποία δημιουργεί σύγχυση και ασάφεια μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας με σημαντικούς ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να εμπλακείτε μέσα σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν και η συμπεριφορά τους απέναντι σας δεν έχει καμία συνέπεια. Όλη αυτή η κατάσταση λοιπόν μπορεί να σας δημιουργήσει ανασφάλεια και να σας αποδιοργανώσει εντελώς, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πώς να φερθείτε. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε απογοήτευση από ένα άτομο που είχατε πολύ ψηλά και το εμπιστευόσασταν απόλυτα. Εάν αυτές τις ημέρες μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί, γιατί μπορεί να κρύβει τις αληθινές του προθέσεις και να μην δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να μην παραβλέπετε τα ελαττώματα των άλλων, γιατί μπορεί να πέσετε σε παγίδες μόνο και μόνο από την ανάγκη σας να πιστέψετε σε κάτι ιδανικό. Εάν νιώθετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο, κάντε ένα βήμα πίσω και μη διστάσετε να βάλετε όρια σε όποιον προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σας εκμεταλλευτεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η όψη σας επηρεάζει άμεσα, αφού ο Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, από το δικό σας ζώδιο. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να είστε ιδιαίτερα πεσμένοι ψυχολογικά αυτές τις ημέρες ή να νιώσετε ότι δεν έχετε την ενέργεια που θα θέλατε για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις του συντρόφου ή των κοντινών σας ατόμων. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα στο σπίτι σας ή παρεξηγήσεις και μπερδέματα ανάμεσα σε εσάς και άτομα από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Εάν θέλετε να προστατέψετε, τόσο τις σχέσεις σας όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να είστε πιο συγκρατημένοι και να μην δημιουργήσετε υψηλές προσδοκίες που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να μην βιαστείτε να παραδοθείτε άνευ όρων σε ένα άτομο που σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα ή σας υπόσχεται πολλά. Προσπαθήστε να πάρετε απόσταση από καταστάσεις που σας δημιουργούν σύγχυση, γιατί μια λάθος κουβέντα ή κίνηση μπορεί να σας κοστίσει.