Αφροδίτη στον Ταύρο 17/03/2023 – 11/04/2023: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Αφροδίτη στον Ταύρο 17/03/2023 - 11/04/2023: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Αφροδίτη στον Ταύρο 17/03/2023 – 11/04/2023: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη, θα περάσει στις 17/03/2023 στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11/04/2023. Το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον φλογερό Κριό, οι σχέσεις ήταν έντονες και παθιασμένες και υπήρχε μια ανταγωνιστική διάθεση ανάμεσα σε εμάς και τον σύντροφο μας. Για κάποιους μπορεί να ξεκίνησαν νέες σχέσεις και ερωτικές καταστάσεις, ενώ άλλοι κατάφεραν να διεκδικήσουν τις επιθυμίες τους με περισσότερο θάρρος και αποφασιστικότητα.

Σταθεροποίηση καταστάσεων

Τώρα με την Αφροδίτη πλέον στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, κάποιες καταστάσεις θα σταθεροποιηθούν και θα αναζητήσουμε την αρμονία και την ηρεμία μέσα στις σχέσεις μας. Οι τόνοι θα κατέβουν, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε μακριά από δράματα, εντάσεις και αμφίβολες καταστάσεις και θα κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε σιγουριά και ασφάλεια με τον άλλον. Εάν πάλι είστε στις αρχές μιας ερωτικής γνωριμίας, με την Αφροδίτη στην Ταύρο θα πάρετε τον χρόνο σας για να ανοιχτείτε και να νιώσετε πιο οικεία και θα σχεδιάσετε αργά και προσεκτικά τα βήματα σας. Οι παρορμητικές κινήσεις, οι υπερβολές και οι εντυπωσιασμοί δεν έχουν θέση τώρα στο ερωτικό παιχνίδι και θα νιώσουμε την ανάγκη να εξομαλύνουμε τις καταστάσεις και να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες.

Αισθησιασμός και απολαύσεις

Η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί μια γλυκιά και όμορφη ατμόσφαιρα και μας υπενθυμίζει ότι ο έρωτας βιώνεται με όλες τις αισθήσεις. Το άγγιγμα, τα όμορφα αρώματα, το καλό φαγητό και το κρασί, είναι βασικά συστατικά μιας ερωτικής συνάντησης κάτω από την επιρροή αυτής της Αφροδίτης. Θα δώσουμε λοιπόν περισσότερη σημασία στις μικρές απολαύσεις της ζωής και θα είμαστε πρόθυμοι να επενδύσουμε μόνο σε εκείνες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά και το έχουν αποδείξει έμπρακτα. Ο Ταύρος άλλωστε είναι ένα πρακτικό ζώδιο, το οποίο αδιαφορεί για λόγια και υποσχέσεις που δεν συνοδεύονται από πράξεις. Η Αφροδίτη αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά στις σχέσεις μας και θα αναζητήσουμε τη διάρκεια και την ποιότητα μέσα στις ερωτικές καταστάσεις στις οποίες θα εμπλακούμε. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε έντονη κτητικότητα και ζήλια, ειδικά εάν αισθανθούμε ότι δεν είμαστε ασφαλείς μέσα στις σχέσεις μας. Προσπαθήστε λοιπόν να δώσετε χώρο και χρόνο στους άλλους και μην πιέζετε υπερβολικά τις καταστάσεις, γιατί μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Επιτρέψτε στην αισθησιακή και γλυκιά αυτή Αφροδίτη να δημιουργήσει νέες σταθερές και νέες βάσεις στις σχέσεις σας και να σας φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και είναι σημαντικοί για εσάς.

Ας δούμε ποια 3 ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο από την Αφροδίτη στον Ταύρο

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε εκείνοι που θα φιλοξενήσετε την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, επομένως θα είστε από εκείνους που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη θέση. Αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη τώρα είναι η αρμονία και η ηρεμία μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γι’ αυτό τον λόγο θα κάνετε τα πάντα για να κυλήσουν όλα πιο αρμονικά και να αποφευχθούν οι εντάσεις. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και θα λειτουργήσετε με διπλωματικό τρόπο για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ο κυβερνήτης σας στο δικό σας ζώδιο θα σας χαρίσει ομορφιά, γλυκύτητα και γοητεία και θα μπορέσετε να κερδίσετε εύκολα τους άλλους και να τους πάρετε με το μέρος σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την Αφροδίτη στο ζώδιο σας για να μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και γενικώς να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Θα κάνετε καλή πρώτη εντύπωση στους άλλους και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση. Μέχρι και τις 11/4 θα έχετε την ανάγκη να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα νιώσετε την επιθυμία να περάσετε όμορφα, να χαλαρώσετε και να επιδοθείτε σε απολαύσεις κάθε είδους. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να εξομαλύνετε τις διαφορές σας και να βρείτε επιτέλους μια κοινή γραμμή. Θα νιώσετε πολύ πιο ήρεμοι και ασφαλείς και θα μπορέσετε να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή στο ταίρι σας. Επιτρέψτε λοιπόν στον εαυτό σας να λάμψει, να περάσει όμορφα και να απολαύσει τις χαρές του έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 17/3 περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και ενεργοποιεί τον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τον γάμο σας. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 11/4 θα σας δοθεί η δυνατότητα να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, αφού το κλίμα θα είναι πολύ πιο γλυκό και θα μπορέσετε να λύσετε τυχόν διαφορές και διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα τώρα να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και θα υπάρχει μια αμοιβαία διάθεση να ακούσει και να κατανοήσει ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν εντάσεις ή να προσπαθήσει ένας από τους δύο να επιβληθεί, αφού όλα μπορούν να λυθούν με πιο όμορφο τρόπο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σταθεροποιήσει μια υπάρχουσα σχέση και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας ή για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή για να την πάτε στο επόμενο επίπεδο. Εάν μάλιστα είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Ο ρομαντισμός θα βρίσκεται στα ύψη και θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για παρέα και συντροφικότητα. Τα πρόσωπα λοιπόν που βρίσκονται δίπλα σας ή που θα συναντήσετε τώρα στον δρόμο σας, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα σας βοηθήσουν να νιώσετε όμορφα και κυρίως ασφαλείς. Μην κλείνεστε λοιπόν στον εαυτό σας και επιτρέψτε στους άλλους να σας δείξουν και να σας αποδείξουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και ενεργοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση και τη χαρά. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι μέχρι και τις 11/4 θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε, να περάσετε όμορφα και να αφήσετε στην άκρη όλα όσα σας προβληματίζουν. Το διάστημα αυτό θα είναι άκρως ερωτικό για εσάς και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Είναι γεγονός άλλωστε ότι αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό και να γοητεύσετε τους πάντες χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αν και γενικά είστε ταπεινοί, χαμηλών τόνων και προσγειωμένοι, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και να λάβετε προσοχή, επιβεβαίωση και αναγνώριση. Θα έρθετε σε επαφή με το παιδί που κρύβεται μέσα σας, θα ρίξετε τις άμυνες σας και δε θα διστάσετε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να καλομάθετε τον εαυτό σας. Θα είστε πιο απαιτητικοί από τους άλλους, όμως και εσείς με τη σειρά σας θα είστε δοτικοί και θα εκφράσετε το ενδιαφέρον ή ακόμα και τον έρωτα σας. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναζωπυρώσετε τη φλόγα και τον ενθουσιασμό μεταξύ σας και να κάνετε δραστηριότητες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά. Πρόκειται λοιπόν για ένα αρκετά εξωστρεφές και χαρούμενο διάστημα, το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.