Τα ζώδια των δισεκατομμυριούχων

Τα ζώδια των δισεκατομμυριούχων

Τα ζώδια των δισεκατομμυριούχων

Τι ζώδιο είναι οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο των επιχειρήσεων; Βάλαμε κάτω τη λίστα Forbes και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

#1 ΖΥΓΟΣ

Είναι το ζώδιο που απαντάμε συχνότερα στη λίστα των πλουσίων αυτού του κόσμου. 27 δισεκατομμυριούχοι εκπροσωπούν το ζώδιο του Ζυγού. Κάποιοι από αυτούς είναι: ο πολύ γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας Ralph Lauren, η Alice Walton που είναι κληρονόμος του Walmart, ο διευθύνων σύμβουλος της H&M -ίσως ο πιο πλούσιος Σουηδός- Stefan Persson και άλλοι πολλοί.

#2 ΙΧΘΥΕΣ

Σε απόσταση αναπνοής από τον Ζυγό βρίσκονται οι Ιχθύες με 22 στους 100 δισεκατομμυριούχους. Κάποιοι από αυτούς είναι: ο τιτάνας των media Rupert Murdoch και ο ιδρυτής της Dell, Michael Dell.

#3 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο αριθμός των Καρκίνων στη λίστα Forbes έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ, με 20 μεγιστάνες του πλούτου να εκπροσωπούν το ζώδιο του Καρκίνου. Κάποια από τα πιο μεγάλα ονόματα είναι: ο ιδρυτής της Tesla motors, Elon Musk, η κληρονόμος της Heineken, Charlene de Carvalho-Heineken, καθώς και ο επιχειρηματίας Richard Branson. Καρκίνος ήταν και ο δικός μας Σταύρος Νιάρχος.

#4 ΤΑΥΡΟΣ

Στη λίστα με τους πιο πλούσιους αυτού του κόσμου βρίσκονται 20 Ταύροι. Ένας από αυτούς φυσικά είναι ο ιδρυτής της Facebook, Mark Zuckerberg.

#5 ΛΕΩΝ

Επίσης 20 Λέοντες βρίσκονται στη λίστα των μεγιστάνων του πλούτου. Λέων είναι ο George Soros, αλλά και ο ιδρυτής της Google, Sergey Brin και άλλοι.

#6 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ζώδιο του Σκορπιού εκπροσωπούν 16 δισεκατομμυριούχοι. Εξάλλου είναι ένα από τα ζώδια που αν μη τι άλλο ξέρουν να διαχειρίζονται το χρήμα και σίγουρα ο πιο γνωστός εκπρόσωπος του ζωδίου είναι ο Bill Gates!

#7 ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο των Διδύμων, που διαθέτουν επιχειρηματικό δαιμόνιο, εκπροσωπούν 15 δισεκατομμυριούχοι! Ανάμεσα σε αυτούς ο Βρετανός επιχειρηματίας και επενδυτής Sir Len Blavatnik.

#8 ΚΡΙΟΣ

Επίσης 15 δισεκατομμυριούχοι εκπροσωπούν το ζώδιο του Κριού. Κάποιοι από αυτούς είναι ο συνιδρυτής της Google, Larry Page, αλλά και ο πιο πλούσιος Ινδός στον κόσμο Mukesh Ambani.

#9 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ντουζίνα δισεκατομμυριούχοι εκπροσωπούν το ζώδιο του Υδροχόου στη λίστα Forbes, με πιο διάσημους τον πρώην δήμαρχο και μεγιστάνα των επιχειρήσεων Michael Bloomberg, αλλά και τον Μεξικανό επιχειρηματία Carlos Slim, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

#10 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην 10η θέση και με 11 εκπροσώπους του ζωδίου στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους έρχεται η Παρθένος. Ο Warren Buffet ίσως είναι από τους πιο γνωστούς, μαζί με τον Jack Ma, συνιδρυτή της Alibaba Group.

#11 ΤΟΞΟΤΗΣ

Μόλις 8 δισεκατομμυριούχοι εκπροσωπούν το ζώδιο του Τοξότη, με τους πιο γνωστούς να είναι οι μεγιστάνες των ακινήτων Simon and David Reuben, αλλά και μια γυναίκα δισεκατομμυριούχος, η διευθύνουσα σύμβουλος Abigail Johnson των Fidelity Investments.

#12 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και τελευταίο στη λίστα σε αριθμό δισεκατομμυριούχων, με μόλις 8 εκπροσώπους το ζώδιο του Αιγόκερου ίσως έχει τον πιο δυνατό εκπρόσωπο, τον Jeff Bezos. Να σας θυμίσω εδώ ότι Αιγόκερως ήταν και ο δικός μας Αριστοτέλης Ωνάσης.

 

Όπως καταλαβαίνετε όλοι σε αυτή τη ζωή -ανεξαρτήτως ζωδίου- μπορούν, είτε με σκληρή δουλειά και έξυπνες κινήσεις είτε διότι έχουν άστρο, να καταφέρουν να φτάσουν ψηλά. Στην αστρολογία, για τους πιο μυημένους, υπάρχουν στο ωροσκόπιο μας ενδείξεις πλούτου. Υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις πλανητών και συγκεκριμένες όψεις, όπως π.χ. η σύνοδος Δία-Πλούτωνα που μπορεί να δείξει πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Αν θέλετε να δείτε ποιες όψεις δείχνουν χρήμα τότε πατήστε στο άρθρο μου εδώ.