Πόσο Κριό κρύβεις μέσα σου;

Πόσο Κριό κρύβεις μέσα σου;

Πόσο Κριό κρύβεις μέσα σου;

Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ζωδίου που εκπροσωπούμε σίγουρα έχουν «χρωματίσει» την προσωπικότητα μας. Όμως κάθε ανθρώπινη ύπαρξη είναι πολύπλευρη, διότι δεν επηρεάζεται μόνο από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που ανήκει, αλλά από έναν ολόκληρο πλανητικό συνδυασμό που μπορεί να φέρει την ποιότητα κι άλλων ζωδίων.

Μπορεί, για παράδειγμα, να είμαστε γεννημένοι στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά η Αφροδίτη μέσα στο γενέθλιο κοσμόγραμμά μας να ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Άμεσα λοιπόν, αυτός ο συνδυασμός αλλάζει το αρχικό προφίλ του ζωδίου που ανήκει, αφού τα ζητούμενα αυτής της Κριαρίσιας Αφροδίτης είναι διαφορετικά από τα ζητούμενα της υδάτινης φύσης ενός Ιχθύ.

Όμως αυτές οι διαφορετικές ενέργειες λειτουργούν συνδυαστικά, για να δημιουργήσουν μία διαφορετική προσωπικότητα μέσα από τα αιτήματα που έχει ο κάθε πλανήτης, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει.

Ακόμα κι αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να έχετε τον ωροσκόπο σας, τη Σελήνη σας, την Αφροδίτη σας ή και άλλους πλανήτες στο ζώδιο του Κριού. Έτσι, οι ιδιότητες του Κριαριού περνούν μέσα στο ωροσκόπιο σας και δίνουν αυτόματα διαφορετικές ερμηνείες. Μπορεί λοιπόν να υπάρχει αρκετός Κριός στο ωροσκόπιο σας παρότι εκπροσωπείτε άλλο ζώδιο.

Πάμε λοιπόν μαζί να ανακαλύψουμε και να αποκαλύψουμε τα ζητούμενα του Κριού και εσείς με τη σειρά σας να μάθετε αν έχετε κάποιον πλανήτη στο ζώδιο του Κριού και τι σημαίνει αυτό.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε τον Ήλιο σας στον Κριό πατήστε εδώ.

Αν έχετε τον Ήλιο σας στον Κριό, είναι στη φύση σας να είστε τολμηροί, να θέλετε να ηγηθείτε των καταστάσεων, να είστε κάπως ευερέθιστοι και λίγο ευέξαπτοι. Όμως, όλο αυτό συμβαίνει διότι θέλετε την πρωτιά και δεν σας αρέσει να χάνετε. Λειτουργείτε με έντονο και παρορμητικό τρόπο, αψηφώντας πολλές φορές τους κινδύνους και τις συνέπειες. Είστε γεννημένοι «ηγέτες» και τίποτα λιγότερο από αυτόν τον τίτλο δε σας ικανοποιεί. Η Άρια φύση σας έχει αντοχή και σθένος και η προσωπικότητα σας είναι έντονη, αποφασιστική και αεικίνητη. Ανυπόμονοι και γεμάτοι ψυχική ενέργεια, ξέρετε να κατακτάτε τους στόχους σας. Δεν είναι τυχαίο, αφού ο Ήλιος μέσα στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται σε θέση έξαρσης και ισχύος.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε τον ωροσκόπο σας στον Κριό πατήστε εδώ.

Ο Ωροσκόπος μας αντιπροσωπεύει πάντα τον πρώτο μας οίκο. Είναι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και ταυτόχρονα η ενέργεια που εκπέμπουμε στους άλλους. Με έναν ωροσκόπο στον Κριό η εικόνα μας γίνεται δυναμική και φλογερή, αφού το πάθος μας για τη ζωή εκδηλώνεται με ορμή και ενθουσιασμό. Είστε οι «πολεμιστές της ζωής», αφού από σας ξεκινούν τα πάντα. Είστε το «εγώ είμαι», που όμως κάποιες φορές χρειάζεται να το τιθασεύσετε, αν δε θέλετε τελικά η φλόγα στο πέρασμα σας να καταλήξει «σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά» και να απογοητευθείτε. Ξέρετε να διεκδικείτε αυτά που σας ανήκουν και εκνευρίζεστε αν δε καταφέρετε να τα αποκτήσετε. Οι άλλοι σας αντιλαμβάνονται ως νευρικούς και παράτολμους, αλλά ταυτόχρονα αποσπάτε τον θαυμασμό τους, αφού το θάρρος σας και ο ενθουσιασμός σας τους κερδίζει. Χρειάζεται να βάλετε κάποιο μέτρο και να μην ξεπερνάτε τα όρια, αν δεν θέλετε να απομακρύνετε τους άλλους γύρω σας. Πρέπει να αντιληφθείτε πως το να ακούτε τη γνώμη τους και να μην κάνετε πάντα του κεφαλιού σας, μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε την Σελήνη σας στον Κριό πατήστε εδώ.

Με την Σελήνη σας να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, ο ψυχισμός σας είναι σε μία διαρκή υπερδιέγερση. Τα εξωτερικά ερεθίσματα μπορούν να σας αναστατώσουν άμεσα και να σας ταράξουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ξεσπάσματα. Σας συνοδεύει πάντα ένας εσωτερικός αναβρασμός, ακόμα κι όταν εξωτερικά δείχνετε ήρεμοι και σίγουροι. Δημιουργούνται ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αν δεν είστε σίγουροι για τις ενάρξεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Συναισθηματικά είστε εξωστρεφείς και γεμάτοι ενέργεια. Η Σελήνη στον Κριό δείχνει την ελεύθερη ψυχή και έτσι πρέπει να αποφεύγετε τις καταστάσεις που σας δεσμεύουν και σας περιορίζουν ψυχικά, διότι τότε η αντίδραση σας θα είναι μη αναμενόμενη.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε τον Ερμή σας στον Κριό πατήστε εδώ.

Όταν ο Ερμής σας χρωματίζεται ζωδιακά από τον Κριό, έχετε τη δυνατότητα της ταχύτατης σκέψης. Όμως μπορεί κάποιες φορές, λόγω «κεκτημένης ταχύτητας», να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και να εκνευριστείτε πριν καν προλάβετε να φιλτράρετε τις πληροφορίες που δέχεστε. Σε αυτό τον συνδυασμό έχουμε νευρικές κινήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Ο Ερμής στον Κριό θεωρείται ο «παρεξηγησιάρης» του ζωδιακού. Είναι προτιμότερο να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό λίγο πριν εκφραστεί, διότι ακόμα και άθελα του μπορεί να πληγώσει τους άλλους με την αυστηρή κριτική του. Μπορεί να θυμώνει εύκολα, αλλά του περνά γρήγορα και δεν κρατάει κακίες. Είναι όμως ειλικρινής και λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε την Αφροδίτη σας στον Κριό πατήστε εδώ.

Η Αφροδίτη στον Κριό θεωρείται η Αμαζόνα του Ζωδιακού. Είναι πολύ φλογερή και αισθησιακή Αφροδίτη. Στις σχέσεις της λειτουργεί με πολύ ενθουσιασμό, που γρήγορα όμως μπορεί να της περάσει. Το φλερτ στην περίπτωση της γίνεται επιθετικό. Δεν έχει καιρό για χάσιμο, ούτε για πολύ ρομαντισμό. Είναι κυνηγός και η έξαψη βρίσκεται στο παιχνίδι της κατάκτησης. Όταν όμως κατακτήσει το ταίρι της, μπορεί ο αρχικός της ενθουσιασμός να ξεθωριάσει. Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Κριό, θα βιώνετε φλογερά συναισθήματα και θα έχετε τη δυνατότητα για έντονες ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες. Ίσως χρειάζεται να μετριάσετε τις αντιδράσεις σας απέναντι στους άλλους. Όταν πιεστείτε, εύκολα μπορεί να χάσετε τον έλεγχο και στα μάτια των άλλων να δείχνετε εγωιστές και επιθετικοί. Οικονομικά χρειάζεται να υπάρχει μέτρο, διότι μπορεί να ξοδέψει αλόγιστα ικανοποιώντας τις φιλάρεσκες ανάγκες της.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε τον Άρη σας στον Κριό πατήστε εδώ.

Ο Άρης στον Κριό βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, αφού ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού. Εδώ η δράση του ατόμου εκδηλώνεται με ένταση και αμεσότητα. Με αυτόν τον Άρη μπορεί να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και ρίσκο σε βαθμό επικινδυνότητας. Πρόκειται για τον «καβγατζή» του ζωδιακού, αφού δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Παρά το γεγονός ότι η προσωπικότητα σας είναι αρκετά φλογερή με ισχυρό ερωτισμό, παράλληλα υπάρχει έντονη τάση για επιθετικότητα και εντάσεις. Η εξαιρετική αντοχή που διαθέτει αυτός ο Άρης, τον κάνει να φέρει εις πέρας οτιδήποτε και να αναλάβει. Αν εκνευριστεί όμως, έχουμε έλλειψη τακτ και υποχωρητικότητας. Αν καταφέρετε να ρίχνετε τους τόνους και την ανταγωνιστική σας διάθεση, μπορείτε να στοχεύσετε δημιουργικά τη δράση σας και κυριολεκτικά να κάνετε θαύματα.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε τον Δία σας στον Κριό πατήστε εδώ.

Αν ο πλανήτης της επέκτασης, όπως είναι ο Δίας, βρίσκεται στον Κριό, άμεσα αντιλαμβανόμαστε ότι η πρωτοπορία, το θάρρος και η τόλμη, λειτουργούν σε αυτόν τον συνδυασμό κατά το μέγιστο. Η υπερβολική δράση εδώ έχει την επιλογή δύο κατευθύνσεων. Ή να εξελίξει το άτομο σε μία γενναιόδωρη φύση, γεμάτη σιγουριά, αυτοπεποίθηση και ειλικρίνεια, που θα το οδηγήσουν στο να εκμεταλλευτεί προς όφελος του τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν ή να επικρατήσει η απόλυτη αντίδραση που θα εκφράζεται μέσω της επιθετικής του στάσης, οδηγώντας το στον εγωκεντρισμό. Το σίγουρο είναι ότι με αυτόν τον Δία δε θα φοβηθείτε να αναλάβετε ρίσκα, που θα σας οδηγήσουν ή στη νίκη ή στο να κάψετε τους άσσους που διαθέτετε στο μανίκι σας.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε τον Κρόνο σας στον Κριό πατήστε εδώ.

Ο πλανήτης του περιορισμού, ο Κρόνος, θα φροντίσει να βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, περιορίζοντας την παρορμητική φύση του Κριαριού. Αυτός ο συνδυασμός στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας μόνο εύκολος δεν είναι, αφού ο Κριός σχετίζεται με το γκάζι και ο Κρόνος με το φρένο. Δεν πρόκειται για σχέση συμπάθειας, για αυτό και ο Κρόνος σε αυτή τη ζωδιακή θέση βρίσκεται σε πτώση. Έτσι μπορεί να δημιουργήσει μέσα σας συναισθήματα ανασφάλειας και απόρριψης. Είναι εύκολο να αντιληφθείτε από που πηγάζουν. Ο Κριός βιάζεται να υλοποιήσει και σε κάθε του κίνηση ο Κρόνος τον συγκρατεί, κρίνει αυστηρά την επιπολαιότητα του, δημιουργεί φραγμούς και εμπόδια, με αποτέλεσμα να αναστέλλει ή και να ματαιώνει τα σχέδια του. Το αποτέλεσμα είναι η απογοήτευση για την οποιαδήποτε υλοποίηση. Όμως υπάρχει λύση (αν και κάπως δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη). Αν τελικά, με τη βοήθεια του Κρόνου βέβαια, καταφέρετε να οργανώσετε τις επιθυμίες του Κριού, η ζωή σας θα γίνει πιο εύκολη. Διότι με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τον έλεγχο στα βήματα και τις παρορμητικές κινήσεις σας. Με περισσότερη υπομονή και οργάνωση θα καταφέρετε να συμφιλιώσετε αυτούς τους αντιπάλους του ζωδιακού. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε, διότι θα οδηγηθείτε σε στοχευμένη δράση, που μόνο σε καλό θα σας βγει.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Για να βρείτε αν έχετε τον Ουρανό στον Κριό πατήστε εδώ.

Ο Ουρανός θεωρείται πλανήτης γενιάς. Έτσι, για να έχει κάποιος Ουρανό στον Κριό ή θα πρέπει είναι άνω των 94 ετών αφού ο Ουρανός ήταν στον Κριό από το 1924 έως το 1935 ή να είναι γεννημένος από τις 28 Μαΐου 2010 έως 6 Μαρτίου 2019, που βρίσκονται πάλι ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού. Μιλάμε λοιπόν για την τωρινή γενιά, που αφορά τα παιδιά που σήμερα είναι από 2 έως 11 ετών περίπου.

Ο Ουρανός στον Κριό θα δώσει στο άτομο τάσεις ανεξαρτησίας, πρωτοποριακές ιδέες και έντονη επαναστατικότητα. Τα νέα ξεκινήματα θα πρέπει να υλοποιούνται μέσα από καινούριες μεθόδους.

Και αυτή η γενιά που έχει μπροστά της το μέλλον, θα είναι εκείνη η γενιά που θα βρεθεί μπροστά σε σπουδαίες ανακαλύψεις και αποκαλύψεις και όσοι έχουν Ουρανό στον Κριό θα γίνουν οι επόμενοι κοινωνικοί αναμορφωτές μέσα από αλλαγές και έντονες επαναστάσεις.

Και για να συνοψίσουμε το σημαντικό είναι να ξαναρίξουμε άλλη μία ματιά στο χάρτη μας, για να ανακαλύψουμε, αν τελικά κρύβουμε περισσότερο Κριό μέσα μας απ’ όσο νομίζαμε!