Η σπάνια σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04/2024 φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις και συνταρακτικές αλλαγές. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Η σπάνια σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04/2024 φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις και συνταρακτικές αλλαγές. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Η σπάνια σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04/2024 φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις και συνταρακτικές αλλαγές. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Λίγο μετά τις εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού που μας ταρακούνησαν για τα καλά, βρισκόμαστε μπροστά σε μια σπάνια και ανατρεπτική όψη η οποία -λίγο πολύ- μας αφορά όλους. Ο Δίας και ο Ουρανός θα συναντηθούν στον Ταύρο στις 21/04/2024 στην 21η μοίρα του ζωδίου. Αυτή η όψη βέβαια θα είναι ενεργή ολόκληρο τον Απρίλιο και τον Μάιο και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στις ζωές μας, αφού συνοδεύεται από συνταρακτικές αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν και όλοι μπορεί να βιώσουμε ανατροπές σε κάποιον τομέα της ζωής μας, αυτοί που θα επηρεαστούν πιο άμεσα θα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 19η έως την 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο και σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Καινούρια μονοπάτια και απροσδόκητη τύχη

Η σπάνια συνάντηση των δύο αυτών πλανητών πραγματοποιείται κάθε 13-14 χρόνια και σηματοδοτεί μια αναπάντεχη τύχη, αλλά ταυτόχρονα και μια πολύ έντονη ανάγκη απελευθέρωσης. Ο Δίας συμβολίζει την επέκταση και την επιθυμία να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας, ενώ ο Ουρανός δημιουργεί μια άκρως επαναστατική διάθεση και μας καλεί να σπάσουμε δεσμά και να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας καταπιέζει και δεν μας επιτρέπει να εξελιχθούμε. Το κοινό αυτών των δύο πλανητών είναι ότι δεν γνωρίζουν όρια, δεν αντέχουν τους περιορισμούς και τους κανόνες και μας καλούν να αναζητάμε διαρκώς κάτι καινούριο. Αυτή η άνοιξη λοιπόν μιλάει για πειραματισμό, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, έξαψη και διάθεση να ζήσουμε καινούριες εμπειρίες που θα μας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνουμε πιο τολμηρές κινήσεις, να εξερευνήσουμε νέους δρόμους και να πάρουμε ρίσκα που μας φόβιζαν μέχρι τώρα. Μόνο έτσι θα ανοιχτούν μπροστά μας νέοι ορίζοντες και μονοπάτια που δεν είχαμε εξερευνήσει προηγουμένως και δεν ξέραμε τι θα μας φέρουν. Η όψη αυτή πραγματοποιείται στο γήινο και πρακτικό ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι θα βιώσουμε σημαντικές εξελίξεις, αναταραχές ή αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, τους πόρους, τις αγορές, τα τραπεζικά συστήματα, τη γη και τη γεωργία, όπως επίσης τις αξίες και τα αποκτήματα μας σε προσωπικό επίπεδο. Είναι μια κομβική περίοδος, ένα διάστημα αφύπνισης που θα μας φέρει αντιμέτωπους με ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και νέα δεδομένα που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας. Χρειάζεται να είμαστε δεκτικοί και ευέλικτοι και να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που έρχονται, γιατί αν αντισταθούμε και δεν κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση, θα παραμείνουμε στάσιμοι και δεν θα επωφεληθούμε από τα δώρα που έχει να μας δώσει το σύμπαν.

Ας δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από τη σπάνια σύνοδο Δία-Ουρανού στον Ταύρο

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού αγγίζει ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά τα οικονομικά, τις αξίες και τα υλικά αποκτήματα σας. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει ένα μπόνους ή μια αύξηση που περιμένατε καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να βάλετε σε εφαρμογή ένα καινούργιο, ευρηματικό πλάνο που θα σας φέρει επιπλέον έσοδα. Ίσως λοιπόν αυτές τις ημέρες να πάρετε επιτέλους το ρίσκο να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική αγορά ή σε μια επένδυση που θα είναι κερδοφόρα για εσάς ή να κάνετε ένα τολμηρό βήμα που θα ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχτείτε μια καινούρια επαγγελματική πρόταση με περισσότερες οικονομικές απολαβές από εκεί που δεν το περιμένατε, αλλά υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο να δικτυωθείτε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές που θα συμβούν κάτω από αυτή την επιρροή θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα σας προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά ώστε να χτίσετε το μέλλον σας πάνω σε πιο γερές βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα και νιώθει ασφάλεια σε προβλέψιμες καταστάσεις, με τον Ουρανό τα τελευταία χρόνια στο ζώδιο σας έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04 έρχεται σαν ουρανοκατέβατο δώρο για εσάς, μιας και θα δώσει ώθηση να πάρετε ρίσκα και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω. Θα επαναστατήσετε ενάντια σε καταπιεστικές συνθήκες και θα κάνετε εκείνο το τολμηρό βήμα που διστάζατε να κάνετε τόσο καιρό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εάν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίζατε δυσκολίες και δεν ξέρατε πώς να ξεπεράσετε τα εμπόδια, τώρα η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα βρείτε λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Θα βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και θα δείτε ότι όλα βγάζουν νόημα και πάνε όπως τα θέλατε. Η σύνοδος αυτή μιλάει για ανατροπές, νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες, επέκταση και περισσότερη αυτονομία. Σας καλεί να θέσετε νέους στόχους με αισιοδοξία και πίστη στο αύριο και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι καινούριο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη με κάποιους ανθρώπους που δεν ταιριάζουν πλέον στο πλάνο σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε από καταστάσεις που έχουν βαλτώσει και να αναζητήσετε κάτι που σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό, και πάνω από όλα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας, επομένως οι αλλαγές που θα βιώσετε θα έχουν αντίκτυπο κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Πρόκειται για μια όψη η οποία θα σας αφυπνίσει εσωτερικά και θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτή η σύνοδος λοιπόν θα είναι με κάποιο τρόπο λυτρωτική και απελευθερωτική για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαχτείτε από σκοτεινές σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες που μέχρι τώρα σας βάραιναν και σας κρατούσαν πίσω. Ίσως κάποιοι από εσάς να κάνετε νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά ή να έχετε κάποιες κρυφές επαφές και παρασκηνιακές κινήσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο θα σας ανταμείψουν και θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Μπορεί λοιπόν αυτή η όψη να μην σας επηρεάζει άμεσα, αλλά θα λειτουργήσει σαν ένα προστατευτικό «δίχτυ ασφαλείας» που θα σας προστατέψει από τις δυσκολίες. Αυτό το διάστημα ευνοούνται οι εσωτερικές διεργασίες, η ενδοσκόπηση και η ψυχοθεραπεία, επομένως αξιοποιήστε τις επόμενες ημέρες για να έρθετε πιο κοντά στον αληθινό εαυτό και να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τη φιλία, τις ομάδες και τις κοινωνικές επαφές. Θα έχετε λοιπόν τη μοναδική ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε καινούριες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή επαφές οι οποίες θα σας ωφελήσουν και θα σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να φτάσετε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Θα έρθετε επίσης πιο κοντά με ομοϊδεάτες και με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς ή με άτομα που συμμερίζονται τα μελλοντικά όνειρα και το όραμα σας. Επιπλέον, κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να εμπλακείτε σε καινούριες ομάδες και συλλόγους ή να πάρετε μέρος σε κοινωνικές δράσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να δικτυωθείτε ή για να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας στο διαδίκτυο. Να θυμάστε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη σας και να σας ενισχύσουν οικονομικά, επομένως αξιοποιήστε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04 φέρνει καινούρια δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς σας να αποφασίσετε να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας ή να ξεφύγετε από κοινωνικούς ρόλους που σας καταπιέζουν. Η όψη αυτή σας καλεί να πάψετε να κάνετε συμβιβασμούς ή να παραμένετε σε θέσεις που δεν σας επιτρέπουν να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Θα νιώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη αυτονομία και ελευθερία κινήσεων στο επαγγελματικό κομμάτι και μπορεί να πάρετε ρίσκα, να πειραματιστείτε ή να εξερευνήσετε καινούρια, αντισυμβατικά μονοπάτια. Ίσως να κάνετε αναπάντεχες γνωριμίες και επαφές με πρόσωπα κύρους και εξουσίας ή να νιώσετε επιτέλους ότι οι κόποι σας αναγνωρίζονται και είστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε επάγγελμα ή να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, με την όψη αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Να είστε σίγουροι ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα ξεχωρίσετε και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις πρωτοποριακές ιδέες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο, αφού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την πίστη στη ζωή αλλά και στις δυνατότητες σας. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό το διάστημα λοιπόν προσφέρεται για να ταξιδέψετε, να πάρετε ρίσκα, να πείτε «ναι» σε καινούριες περιπέτειες και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με νομικά ζητήματα ή με τις σπουδές ή το μεταπτυχιακό σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα καινούριο επιμορφωτικό πρόγραμμα. Η μοναδική αυτή όψη μπορεί να φέρει μια νέα πρόταση που αφορά το εξωτερικό ή καινούριες επαφές και γνωριμίες με άτομα που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αν ασχολείστε με τον τουρισμό, τις εκδόσεις, τα media ή τη διδασκαλία, μέσα στην άνοιξη θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας και να δικτυωθείτε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, να θυμάστε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως μη διστάσετε να τολμήσετε και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού στον Ταύρο θα βελτιώσει τα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να βρείτε λύσεις σε χρέη και οφειλές που σας ταλαιπωρούσαν. Ίσως μέσα στην άνοιξη να αυξηθεί το εισόδημα του-ης συζύγου σας ή να πάρετε επιστροφή κάποιων χρημάτων που δεν περιμένατε. Μπορεί επίσης κάποιο κληρονομικό ζήτημα ή μια επένδυση που έχετε κάνει να προχωρήσει με επιτυχία. Εκτός όμως από τα οικονομικά, αυτή η όψη θα φέρει εξελίξεις και στο συναισθηματικό κομμάτι και στην ψυχολογία σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από σκοτεινές σκέψεις, ανασφάλειες και αμφιβολίες και θα βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας, ώστε να μη σαμποτάρουν τις σχέσεις σας και την εξέλιξη σας. Μπορεί κάποιοι από εσάς να νιώσετε την επιθυμία να αποκοπείτε συναισθηματικά από μια τοξική κατάσταση ή να λήξετε μια σχέση που πυροδοτεί αρνητικά συναισθήματα και σας φέρνει σε επαφή με τη σκοτεινή σας πλευρά. Θα αφήσετε τα απωθημένα στο παρελθόν και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα, αναπάντεχη γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα παίξει μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την άνοιξη με τη σύνοδο Δία-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου έρχεστε αντιμέτωποι με κομβικές αλλαγές μέσα στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας. Έλκετε ανθρώπους που σας προσφέρουν έξαψη, ζωντάνια και ενθουσιασμό και με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα από εκεί που δεν το περιμένετε, αφού θα μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Από την άλλη πλευρά, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη μέσα στη σχέση σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία και θα πάψετε να συμβιβάζεστε σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί κάποιοι από εσάς να λήξετε μια σχέση ή ένα γάμο που έχει κάνει τον κύκλο του, να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που σας καταπιέζει ή να αποκαλυφθούν νέα δεδομένα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με μια κατάσταση. Αν όμως είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει και αισθάνεστε καλά μέσα σε αυτήν, τότε αυτή η σύνοδος μιλάει για επέκταση και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η όψη αυτή μιλάει για νέες συνεργασίες και συνεταιρισμούς που θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού θα βελτιώσει την καθημερινότητα σας καθώς και την εργασιακή σας ρουτίνα και θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους ώστε να γίνετε πιο παραγωγικοί. Μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες αλλαγές μέσα στο εργασιακό περιβάλλον ή να έχετε καινούριους συνεργάτες οι οποίοι θα σας αποσυμπιέσουν και θα σας απαλλάξουν από τον μεγάλο φόρτο εργασίας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αλλάξετε ωράριο ή να αποφασίσετε να εμπλουτίσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Επιπλέον, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσετε έντονη την επιθυμία να αλλάξετε τη ρουτίνα σας και να βάλετε στο πρόγραμμα σας καινούριες δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν περισσότερη ευεξία. Ίσως να βάλετε την άσκηση και την υγιεινή διατροφή στη ζωή σας ή να αποφασίσετε να αλλάξετε το ωράριο του ύπνου σας. Αν αντιμετωπίζετε έντονο στρες ή κάποιο πρόβλημα υγείας, θα βρείτε λύσεις και μπορεί να στραφείτε σε πιο εναλλακτικές θεραπείες οι οποίες θα σας ανακουφίσουν σε μεγάλο βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού έρχεται να φέρει απρόσμενα γεγονότα και εκπλήξεις που θα ομορφύνουν τη ζωή σας, αφού το ζώδιο του Ταύρου συμβολίζει για εσάς τον έρωτα, τη δημιουργία, το φλερτ και τη διασκέδαση. Είναι πιθανό να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και μπορεί με κάποιο τρόπο θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να πειραματιστείτε και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Θα επιβιώσουν μόνο εκείνες οι σχέσεις που ικανοποιούν τις επιθυμίες σας και σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια τέτοια σχέση θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε έναν ξαφνικό απόγονο ή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Τα ευχάριστα όμως δεν περιορίζονται μόνο στην προσωπική ζωή, αφού αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητες σας και να προωθήσετε τα δημιουργικά σας πλάνα με επιτυχία. Ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που μπορεί να κάνετε μέσα στην άνοιξη μπορεί να είναι αρκετά κερδοφόρο για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04 πραγματοποιείται σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τον ψυχισμό σας, τα βαθύτερα συναισθήματα σας, καθώς και ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Προβλέπονται λοιπόν αναπάντεχες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε μέσα στην άνοιξη να μετακομίσετε, να φύγετε από το πατρικό σας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια αναπάντεχη υποστήριξη από την οικογένεια ή από αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας ανακουφίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και να αποδεσμευτείτε με κάποιο τρόπο από συνήθειες ή συναισθηματικές καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους. Εάν λοιπόν είχατε εκκρεμότητες με κάποιο πρόσωπο ή είστε προσκολλημένοι σε μια κατάσταση του παρελθόντος, τώρα θα αποδεσμευτείτε και θα νιώσετε ξανά ελεύθεροι να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτή η σύνοδος, λοιπόν, θα σας ανακουφίσει πρώτα απ’ όλα σε ψυχολογικό επίπεδο και θα σας δώσει ένα αίσθημα ελπίδας και ανανέωσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι μια πολύ ευχάριστη όψη για εσάς που έρχεται να βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε καινούριες επαφές και γνωριμίες οι οποίες μπορεί να είναι ωφέλιμες για εσάς. Ίσως να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας ανοίξει καινούριες πόρτες ή μπορεί με κάποιο τρόπο να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Η όψη αυτή φέρνει καινούριες συμφωνίες, ανανέωση συμβολαίων ή νέες επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες μπορεί να είναι εντελώς απροσδόκητες. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας, να πειραματιστείτε και να πάτε ταξίδια κι εκδρομές. Αν το επάγγελμα σας σχετίζεται με τα μέσα επικοινωνίας, τη συγγραφή ή την εκπαίδευση, μέσα στην άνοιξη μπορεί να έχετε πολύ θετικές εξελίξεις. Αυτή η σύνοδος ευνοεί τις διανοητικές και πνευματικές δραστηριότητες και σας βοηθάει να προωθήσετε τις ιδέες σας με επιτυχία. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας.