Τα 4 ζώδια που το βλέμμα τους… σκοτώνει

Τα 4 ζώδια που το βλέμμα τους… σκοτώνει

Τα 4 ζώδια που το βλέμμα τους… σκοτώνει

Ορισμένα ζώδια έχουν μάτια που μαγεύουν και αιχμαλωτίζουν την προσοχή με τις συναισθηματικές αποχρώσεις τους. Από βαθιά, εκφραστικά βλέμματα μέχρι τα παγερά και θυμωμένα, αυτά τα ζώδια διαθέτουν μια φυσική εκφραστικότητα ανάμεσα στο θερμό και το ψυχρό που δεν αφήνει τους άλλους ανεπηρέαστους.

Αυτά τα ζώδια διαθέτουν ένα βλέμμα που κόβει τα γόνατα με τον ερωτισμό και τις επιθυμίες που ξυπνούν ή με την απειλή που κρύβουν για να εκφράσουν την ενόχλησή τους και να απαιτήσουν αυτό που θέλουν.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα ζώδια που στο βλέμμα τους μεταβάλλονται και αλλάζουν ραγδαία οι «θερμοκρασίες» και μπορούν να φτάσουν από τη φωτιά στον πάγο…

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες έχουν ένα βλέμμα ιδιαίτερα σαγηνευτικό που αντικατοπτρίζει την αιθέρια φύση τους. Το βλέμμα τους είναι βαθύ, υγρό και αποπνέει μυστήριο αλλά και συμπόνοια. Οι Ιχθύες μπορεί να αποφεύγουν να κοιτάζουν κάποιον κατάματα για πολύ ώρα, αλλά όταν το κάνουν αφήνουν αξέχαστες εντυπώσεις. Το ευγενικό βλέμμα τους έχει μια διαύγεια και μια ήρεμη ομορφιά που είναι πραγματικά ακαταμάχητη. Αυτό το ζώδιο είναι συνήθως ήρεμο και υπομονετικό. Δεν δείχνει τα συναισθήματα του εύκολα, ειδικά όταν είναι οργισμένο. Τις περισσότερες φορές ενεργεί με πιο παθητικό-επιθετικό τρόπο. Αν όμως φτάσει στα όρια του, εκπέμπει μια σκληρή λάμψη που μοιάζει με κρύο μέταλλο και παγώνει το αίμα. Συνήθως εκφράζουν την αντίθεση και τη δυσαρέσκεια τους με έμμεσους τρόπους. Ο πιο τρομακτικός και αποτελεσματικός είναι το βλέμμα που «σκοτώνει», γιατί περιέχει μια υπόσχεση και μια υπογραφή ισχυρής απειλής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί φημίζονται για το έντονο και διεισδυτικό βλέμμα τους. Τα μάτια τους έχουν μια μαγνητική και μυστηριώδη δύναμη που ελκύει τους ανθρώπους. Οι Σκορπιοί έχουν μια ισχυρή προσωπικότητα και μια ικανότητα να βλέπουν κάτω από την επιφάνεια. Τα βαθιά τους μάτια αντικατοπτρίζουν την διερευνητική τους φύση, το πάθος και το συναισθηματικό τους βάθος. Μπορούν να μεταδώσουν μια σειρά συναισθημάτων, από τον αισθησιασμό και την επιθυμία μέχρι την ένταση και τον φόβο. Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την απαράμιλλη εστίαση και την ικανότητά τους να «διαβάζουν» τους άλλους, κάνοντας τα μάτια τους πραγματικά μαγευτικά. Το διαπεραστικό βλέμμα τους, συχνά βαθύ και μυστηριώδες, έχει μια υπνωτική επίδραση. Είτε με το βλέμμα είτε με τον τρόπο με τον οποίο το βλέμμα αντικατοπτρίζει το βάθος των συναισθημάτων τους, οι Σκορπιοί κάνουν τεράστια εντύπωση απλά κοιτώντας κάποιον. Κανείς όμως δεν μπορεί να ελέγξει την οργή αυτού του ζωδίου. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ τη μάχη όταν είναι έξαλλοι. Δεν θα ακούσουν κανέναν, ακόμα κι αν είναι ο άνθρωπος που αγαπούν. Ρίχνουν βλέμματα που παγώνουν το αίμα και μπορούν να τρομάξουν και τον πιο θαρραλέο αντίπαλο. Όταν η σκοτεινή λάμψη εμφανίζεται στα μάτια τους, είναι μια έμμεση ή άμεση απειλή που υπόσχεται αντίποινα και πράξεις εκδίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μάτια των Ταύρων είναι συνήθως ζεστά, εκφραστικά και βαθιά. Το βλέμμα τους έχει μία σιγουριά και δίνει ηρεμία σε όσους τα κοιτάζουν. Άλλοτε λάμπουν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα και άλλοτε με καλοσύνη και τρυφερότητα. Τα μάτια ενός Ταύρου έχουν κάτι ευγενικό και μια γλυκύτητα που τραβάει τους ανθρώπους. Έχουν όμως και την άλλη τους πλευρά, μία σκληροτράχηλη πλευρά, που όταν ενεργοποιηθεί θυμίζουν πραγματικό ταύρο σε αρένα ταυρομαχίας και κανείς δεν μπορεί τότε να νιώσει ασφαλής όταν βρίσκεται κοντά τους. Επειδή κατά βάση απεχθάνονται τις συγκρούσεις, αν κάποιος προκαλέσει τον θυμό τους θα τον κοιτάξουν με «το βλέμμα» για να τον προειδοποιήσουν ότι η στιγμή που θα ξεσπάσουν είναι κοντά. Δεν έχουν τη συνήθεια να τσακώνονται συχνά, αλλά πεισμώνουν εύκολα. Έτσι, μπορεί να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με τα μάτια και όχι μιλώντας γι’ αυτήν, αλλά εκείνοι που τους γνωρίζουν ξέρουν ότι η καταιγίδα πλησιάζει…

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες διακρίνονται για τη γεμάτη αυτοπεποίθηση και λαμπερή παρουσία τους, η οποία συχνά αντανακλάται σε όλη τους την εμφάνιση. Τα μάτια τους διαθέτουν μια εκφραστικότητα που αποπνέει ζωτικότητα και δύναμη. Έχουν φυσικό μαγνητισμό και μέσα τους φαίνεται η φλόγα και το πάθος τους για τη ζωή. Το βλέμμα τους μπορεί να είναι σαγηνευτικό γεμάτο τόλμη, δημιουργικότητά και επιθυμία. Οι Λέοντες είναι το πιο εκφραστικό ζώδιο της φωτιάς και φημίζονται για το εκρηκτικό τους ταπεραμέντο. Όταν έχουν θυμώσει θα ανεβάσουν τους τόνους, θα φωνάξουν πιο δυνατά, θα ξεσπάσουν και θα πουν όλα αυτά που ξέρουν ότι θα πληγώσουν. Όμως, εάν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο ή για κάποιο λόγο δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το κάνουν, θα ρίξουν ένα βλέμμα που περιέχει όλη τους την ένταση και θα κόψει με τη θηριώδη αγριότητα του τα ύπατα του αποδέκτη.