Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10/04/2024 στους Ιχθύς φέρνει εμπόδια και συγκρούσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10/04/2024 στους Ιχθύς φέρνει εμπόδια και συγκρούσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10/04/2024 στους Ιχθύς φέρνει εμπόδια και συγκρούσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Στις 10/04/2024 και μόλις δύο ημέρες μετά την ολική έκλειψη Ηλίου, ο Άρης και ο Κρόνος θα συναντηθούν στο ζώδιο των Ιχθύων στη 14η μοίρα. Αυτή είναι μια δύσκολη και σκληρή όψη σε γενικές γραμμές, και μάλιστα είναι μια όψη βαρύνουσας μιας και ο Άρης είναι ο κυβερνήτης της έκλειψης που προηγήθηκε στο ζώδιο του Κριού. Πριν βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, ας δούμε τι ακριβώς σημαίνει, τι θα πρέπει να προσέξουμε και πώς θα μπορούσαμε να την αξιοποιήσουμε.

«Γκάζι-φρένο»

Τι ακριβώς σημαίνει όμως αυτή η όψη συνόδου; Όταν δύο πλανήτες συναντιούνται στην ίδια μοίρα, στο ίδιο ζώδιο, οι δύο ενέργειες συγχωνεύονται σε μία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η φύση των πλανητών αυτών είναι πολύ διαφορετική και τα αιτήματα τους απέχουν. Ο Άρης στην αστρολογία συμβολίζει τα θέλω μας, τους στόχους μας, τη σεξουαλικότητα και την επιθυμία για δράση και διεκδίκηση. Είναι ο πλανήτης του θάρρος, της τόλμης, της γενναιότητας, της ορμής που μας σπρώχνει να προχωρήσουμε μπροστά αψηφώντας τους περιορισμούς και τους κανόνες. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των ορίων, της πειθαρχίας και του καθήκοντος. Είναι ο σοφός δάσκαλος της αστρολογίας που θα μας κρίνει στο τέλος της ημέρας και θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες μας. Μας υπενθυμίζει τι «πρέπει» να κάνουμε, τι υποχρεώσεις έχουμε και ποιες θα είναι οι συνέπειες των πράξεων μας, αφού μας λέει ότι δεν μπορούμε να δρούμε ανεξέλεγκτα και απερίσκεπτα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι πρόκειται για μια όψη «γκάζι-φρένο».

Εμπόδια, περιορισμοί και έντονες συγκρούσεις

Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσουμε εξαντλημένοι ψυχικά και σωματικά, η δράση μας να μπλοκάρεται και δεν αποκλείεται να συναντήσουμε εμπόδια, δυσκολίες και προκλήσεις. Ίσως τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως θα θέλαμε και θα νιώσουμε ότι πρέπει να καταβάλλουμε διπλάσια προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα αίσθημα απογοήτευσης και ματαίωσης. Μπορεί να νιώσουμε πιεσμένοι εάν οι άλλοι έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εμάς αλλά εμείς αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένο θυμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που θα φέρουν αποστασιοποίηση ή ακόμα και ρήξη μέσα στις σχέσεις μας εάν δεν χειριστούμε προσεκτικά τις καταστάσεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα έχουν έντονα ξεσπάσματα και θα σκεφτούν να διαλύσουν μια σχέση ή μια συνεργασία. Χρειάζεται όμως να ρίξουμε τους τόνους, να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και να λειτουργήσουμε με σύνεση και λογική. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο παρορμητισμός και οι επιπόλαιες κινήσεις δεν θα μας οδηγήσουν κάπου. Αντιθέτως, μπορεί να πέσουμε σε παγίδες που δεν είχαμε υπολογίσει καν. Αυτή η όψη πραγματοποιείται στους Ιχθύς και αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο το σκηνικό, αφού αυτό το ζώδιο λειτουργεί πιο ενστικτωδώς και παρασύρεται από το συναίσθημα. Αυτό μπορεί να θολώσει την πορεία προς τον στόχο μας και μάλιστα σε μια πιο ακραία έκφραση μπορεί να μας οδηγήσει ακόμα και στον συναισθηματικό εκβιασμό ή στη χειραγώγηση προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Ώρα για ανασυγκρότηση

Στην πιο θετική της έκφραση αυτή η σύνοδος μας χαρίζει αποφασιστικότητα, επιμονή, υπομονή και αντοχή. Ο Κρόνος στους Ιχθύς μας υπενθυμίζει ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί όμως να έχουν ρεαλιστική βάση και να έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο για την εκπλήρωση τους. Είναι λοιπόν η ιδανική όψη για να ολοκληρώσουμε ζητήματα που απαιτούν πειθαρχία, λεπτομέρεια, σοβαρότητα και προσήλωση στο στόχο. Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στον απόηχο των εκλείψεων και το κλίμα είναι ήδη αρκετά τεταμένο, επομένως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση είναι να ανασυγκροτηθούμε, να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να σχεδιάσουμε προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις μας.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από αυτή την απαιτητική σύνοδο Άρη-Κρόνου στους Ιχθύς

ΚΡΙΟΣ

Είναι αλήθεια ότι εσείς βρίσκεστε ήδη σε μια αναταραχή αφού έχει μόλις προηγηθεί η Ηλιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο, ένα πολύ δυνατό φεγγάρι που μιλάει για ριζικές αλλαγές, συνειδητοποιήσεις και καρμικά γεγονότα δίνουν μια άλλη τροπή στην πορεία σας. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο που κορυφώνεται στο ζώδιο των Ιχθύων αγγίζει έναν πιο παρασκηνιακό οίκο και σας καλεί να πάρετε μια ανάσα, να στραφείτε μέσα σας και να σχεδιάσετε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας. Ίσως η ψυχολογία σας να μην είναι στα καλύτερα της αυτές τις ημέρες και μπορεί να αισθάνεστε αρκετά πεσμένοι και εξαντλημένοι, τόσο σε ψυχικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Ίσως επίσης να νιώσετε ότι οι φαντασιώσεις γκρεμίζονται και τα όνειρα καταρρέουν, ειδικά εάν δε στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις ή δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες να σας κυριεύσουν. Αν και ανήκετε σε ένα ασυγκράτητο και δραστήριο ζώδιο, τώρα καλείστε να κρατήσετε πιο χαμηλούς τόνους, μιας και αυτή η όψη δεν ευνοεί την παρορμητική δράση και την ανάληψη πρωτοβουλίας. Προσοχή επίσης σε παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10/04 αγγίζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις φιλίες, τις κοινωνικές επαφές, τους στόχους σας και τη συμμετοχή σας σε ομάδες και παρέες. Καλείστε τώρα να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και, αν χρειαστεί, να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν εγκεφαλικά και πνευματικά. Έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις φιλικές σας σχέσεις και τις μελλοντικές σας συνεργασίες και να συνδεθείτε με άτομα που σας συνδέουν κοινές ιδεολογίες και συμμερίζονται τα όνειρα και το όραμα σας. Οι φιλίες και οι επαφές σας μπορεί να δοκιμαστούν τώρα, αλλά αυτές που θα μείνουν όρθιες μετά από όλο αυτό, θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο και θα γίνουν πιο ισχυρές. Ίσως αυτές τις ημέρες να αποφασίσετε να αναλάβετε καινούριους ρόλους μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, όμως θα πρέπει να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο και να είστε σίγουροι για επόμενα βήματα σας, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε. Επαναξιολογήστε τους στόχους σας και δείτε τι μπορεί να υλοποιηθεί και τι αναπροσαρμογές θα πρέπει να κάνετε πριν αναλάβετε δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα είναι μια κρίσιμη όψη για εσάς που θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας. Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι από τους ρόλους που έχετε αναλάβει και να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια, δυσκολίες και καθυστερήσεις προς την επίτευξη των στόχων σας, γεγονός που θα σας δημιουργήσει άγχη και ανασφάλειες. Ίσως να έρθετε σε σύγκρουση με ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας, ειδικά εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα νιώθατε σαν ένα καζάνι που βράζει και δεν είχατε τολμήσει να εκφράσετε τις θέσεις σας και να υψώσετε το ανάστημα σας. Κάποιοι από εσάς μάλιστα μπορεί να σκεφτείτε να παραιτηθείτε ή να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε παρορμητικές κινήσεις ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας ή να δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε σε περίπτωση που κάτι δεν μπορεί τελικά να υλοποιηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, επομένως αυτή η όψη δεν θα είναι τόσο πιεστική για εσάς. Ίσως αυτές τις ημέρες να σας απασχολήσουν νομικά ζητήματα ή να πρέπει να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Αυτή η σύνοδος σταθεροποιεί τα μελλοντικά σας σχέδια και σας βοηθάει να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, αρκεί να λειτουργήσετε με πλάνο και στρατηγική. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, να  αποφύγετε τις υπερβολές και τα παράτολμα ρίσκα, γιατί μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε και στην πορεία να απογοητευτείτε. Αξιοποιήστε αυτή την όψη εάν θέλετε να επικεντρωθείτε στις σπουδές σας και να ολοκληρώσετε εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή εμπόδια σε τέτοια ζητήματα, θα πρέπει να επιμείνετε και όχι να τα παρατήσετε. Είναι επίσης η κατάλληλη ευκαιρία για να οργανώσετε ταξίδια ή για να επωφεληθείτε από άτομα που βρίσκονται μακριά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κάντε μεθοδικές κινήσεις και να μη χάσετε τον στόχο σας αν θέλετε να ανταμειφθείτε.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου ενεργοποιεί έναν πιο ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας και σας καλεί να βγείτε από τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας κρατάνε πίσω. Είναι πιθανό να νιώσετε απογοητευμένοι στα ερωτικά και δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Αυτή η όψη πυροδοτεί άγχη και φοβίες και φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Ίσως αισθανθείτε μπλοκαρισμένοι ή παγωμένοι συναισθηματικά και να δυσκολεύεστε να συνδεθείτε και να έρθετε κοντά στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Δεν είναι λοιπόν η πιο ερωτική περίοδο για εσάς, γιατί χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά και μετά να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο. Η σύνοδος αυτή μπορεί επίσης να φέρει δυσκολίες και εμπόδια στα οικονομικά, ειδικά αν έχετε εκκρεμότητες με δάνεια, τράπεζες και ασφάλειες. Καλείστε λοιπόν τώρα να αντιμετωπίσετε με περισσότερη σοβαρότητα αυτά τα ζητήματα και, αν χρειαστεί, να προχωρήσετε σε καινούριες διαπραγματεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου είναι μια όψη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας και αυτό σημαίνει ότι θα σας ζορίσει αρκετά αυτές τις ημέρες. Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας τώρα κλονίζονται και περνάνε από ισχυρές δοκιμασίες. Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση από τη συμπεριφορά ενός ατόμου ή να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να πάρετε απόσταση και να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Εάν μέχρι τώρα καταπιέζατε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, μπορεί τώρα να νιώσετε ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και να έχετε έντονα ξεσπάσματα απέναντι στο ταίρι σας, στον συνεργάτη σας ή στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Καλό θα είναι όμως να αποφύγετε τις συγκρούσεις και την επιθετική συμπεριφορά, γιατί μπορεί οι καταστάσεις να οδηγηθούν στα άκρα από τη μια στιγμή στην άλλη και μετά θα είναι δύσκολο να τις εξομαλύνετε. Είναι σημαντικό να βάλετε τα όρια σας απέναντι σε ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας πιέζουν ή αισθάνεστε ότι δεν σας σέβονται. Χρειάζεται όμως να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο και να ακούσετε και την άλλη πλευρά πριν βγάλετε συμπεράσματα. Κάντε λοιπόν ένα βήμα πίσω και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου είναι μια όψη που μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητα σας και να φέρει εμπόδια και προκλήσεις στον εργασιακό τομέα. Ίσως αυτές τις ημέρες να νιώσετε ότι δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και να μην μπορείτε να φέρετε εις πέρας όλα όσα έχετε αναλάβει. Μπορεί επίσης να υπάρξουν συγκρούσεις με τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας, γεγονός που θα σας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Θα λέγαμε λοιπόν ότι αυτή η όψη δοκιμάζει την υπομονή σας και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα άγχη. Είναι επίσης πιθανό να νιώθετε αδύναμοι και ευάλωτοι σωματικά και να χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας. Φροντίστε λοιπόν το σώμα, την υγεία σας και τη διατροφή σας, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από ανθυγιεινές συνήθειες και αναζητήστε τρόπους για να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το στρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα λέγαμε ότι δεν είναι τόσο σκληρή όψη για εσάς, όμως θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικά ζητήματα καθώς και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας πλάνα. Καλείστε αυτές τις ημέρες να πάρετε τις σχέσεις σας πιο σοβαρά και δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί λοιπόν να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να αποφασίσετε να δεσμευτείτε πιο σοβαρά με ένα πρόσωπο, αφού θα νιώσετε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρές και εφήμερες καταστάσεις. Από την άλλη όμως, κάποιοι μπορεί να πιεστείτε από το ταίρι σας με αποτέλεσμα να έχετε έντονα ξεσπάσματα και συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τους αναίτιους τσακωμούς τόσο με τον σύντροφο όσο και με τα παιδιά σας. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγετε τις επιπόλαιες συμπεριφορές στον έρωτα, γιατί μπορεί να μην σας βγει σε καλό και να μετανιώσετε στην πορεία. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ακολουθήσετε τον στόχο σας με προσήλωση και να ξεδιπλώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, αρκεί να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο και να ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε και με ποιο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ημέρες αυτές θα είναι αρκετά απαιτητικές για εσάς, αφού η σύνοδος Άρη-Κρόνου ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ψυχολογία σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα και καθυστερήσεις σε σχέση με ένα ακίνητο, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με γονείς ή με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να πέσουν πάνω σας πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να νιώσετε πιεσμένοι και να μην ξέρετε πώς να ανταποκριθείτε. Είναι λοιπόν σημαντικό να βάλετε τα όρια σας, γιατί αν δεν το κάνετε μπορεί οι καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα και να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα που θα σας απομακρύνουν από ένα πρόσωπο. Ψυχολογικά θα είστε αρκετά πεσμένοι και μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι αυτές οι ημέρες δεν είναι ιδανικές για να αναλάβετε δράση ή για να κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, να επιδιορθώσετε ό,τι δεν λειτουργεί και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης θα συναντηθεί με τον Κρόνο, τον δικό σας κυβερνήτη, στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι μπορεί αυτές τις ημέρες να αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία και στις επαφές σας. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες σοβαρές συζητήσεις ή να χρειαστεί να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Η όψη αυτή σας καλεί να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση και να φιλτράρετε τις καταστάσεις μέσα από το πρίσμα της λογικής. Το ζώδιο σας, άλλωστε, φημίζεται για την ωριμότητα και την ψυχραιμία του, καθώς και για την ικανότητα να εκφράζεστε στοχευμένα. Καλό θα είναι λοιπόν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις περιττές κουβέντες και να είστε διπλά προσεκτικοί εάν πρέπει να μετακινηθείτε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι. Προσπαθήστε να μην γίνετε υπερβολικά επικριτικοί απέναντι στους άλλους, γιατί μπορεί εύκολα να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις και να ειπωθούν σκληρές κουβέντες. Προσοχή επίσης στις σχέσεις σας με τα αδέρφια ή με άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα, να δώσετε ωφέλιμες συμβουλές ή για να ασχοληθείτε με πνευματικά ζητήματα και εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, τις αγορές και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Καλείστε αυτές τις ημέρες να δείξετε αυτοσυγκράτηση και σύνεση και να αποφύγετε σπατάλες, επενδύσεις και περιττές αγορές. Χρειάζεται λοιπόν σωστή διαχείριση και πειθαρχία γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε κάποια έσοδα που περιμένατε ή να πάρετε αρνητική απάντηση για κάποια αύξηση που μπορεί να ζητήσατε, γεγονός που μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας και να πυροδοτήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω, αφού αυτή η δυναμική σύνοδος σας οπλίζει με επιμονή και αποφασιστικότητα να πετύχετε τα επιχειρηματικά σας πλάνα, αρκεί να καταστρώσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο και να μη δράσετε επιπόλαια και παρορμητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος συναντιούνται στο δικό σας ζώδιο στις 10/04 και είναι γεγονός ότι ανήκετε στο ζώδιο που θα πιεστεί αρκετά και θα πρέπει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις αυτών των ημερών. Μπορεί να νιώσετε ότι οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις σας πνίγουν και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Θα νιώσετε ότι η δράση σας συναντάει εμπόδια και θα δυσκολευτείτε να πάρετε αυτό που θέλετε, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας πλάνα. Μπορεί αυτές τις ημέρες να είστε αρκετά υποτονικοί και πεσμένοι σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε στοχευμένη δράση και να μη σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας. Κάντε ένα βήμα πίσω, αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε να κερδίσετε και καταστρώστε ένα λεπτομερές σχέδιο για τις επόμενες κινήσεις σας πριν προχωρήσετε μπροστά. Μην πιέσετε τις καταστάσεις παραπάνω από όσο πρέπει και μη βιαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα πάνω στην έξαψη της στιγμής. Οι σχέσεις σας τώρα μπορεί να περάσουν δοκιμασίες και δεν αποκλείεται να έχετε έντονα ξεσπάσματα ή να βγει στην επιφάνεια καταπιεσμένος θυμός. Καλείστε να βάλετε τα όρια σας απέναντι σε ανθρώπους που δεν υπολογίζουν τα θέλω σας, αρκεί να το κάνετε μεθοδευμένα και να μην οδηγηθείτε σε ακραίες αντιδράσεις. Με λίγα λόγια, οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία, κάντε την αυτοκριτική σας και εστιάστε στην προσωπική σας βελτίωση.