Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 08/04/2024 – 08/05/2024 για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 08/04/2024 - 08/05/2024 για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 08/04/2024 – 08/05/2024 για όλα τα ζώδια

Η Κινέζικη αστρολογία βασίζεται στα 12 ζώδια του ζωδιακού της κύκλου, τον συνδυασμό των πέντε στοιχείων της (φωτιά, γη, μέταλλο, νερό, ξύλο) και το αρσενικό και θηλυκό στοιχείο, δηλαδή το Γιανγκ και το Γιν. Ο αστρολογικός μήνας στο κινέζικο ωροσκόπιο ακολουθεί τις κινήσεις των ουρανίων σωμάτων στο Ηλιακό μας σύστημα και όχι το ημερολόγιο, γι’ αυτό ξεκινάει μετά από κάθε Νέα Σελήνη.

Έτσι οι προβλέψεις ισχύουν από τις 08/04/2024, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Απριλίου, και διαρκούν έως τις 8 Μαΐου 2024 που θα σχηματιστεί το επόμενο νέο φεγγάρι. Τόσο κατά την Κινέζικη αστρολογία όσο και για το συγγενικό με αυτή Φενγκ Σούι, όλοι γεννιούνται με συγκεκριμένα άστρα στον γενέθλιο χάρτη τους τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ετών, μηνών και ημερών.

Αν δε γνωρίζετε το ζώδιό σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις προβλέψεις της Κινέζικης αστρολογίας για τον Σεληνιακό μήνα Απριλίου – Μαΐου, δηλαδή από 08/04/2024 – 08/05/2024 για όλα τα ζώδια

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Τύχη με χρήματα και σχέσεις

Αυτός ο μήνας θα είναι ο πιο ενδιαφέρων και παραγωγικός για εσάς και θα σας ευνοήσει περισσότερο απ’ όλα τα ζώδια. Τον Απρίλιο θα εξαρτηθεί από εσάς ποιους στόχους θα κατακτήσετε και από το πόσο εμπιστεύεστε το ένστικτο σας. Μην παρασύρεστε από τον κόσμο γύρω σας και χάνετε την ουσία, τα πράγματα ή τους ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά. Το να αναπτύξετε το εσωτερικό σας κριτήριο μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε σε περισσότερη αρμονία με το κέντρο του εαυτού σας. Λίγες τεχνικές χαλάρωσης, αναπνοής και γιόγκα ή διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσουν. Το κίτρινο χρώμα θα είναι τυχερό για εσάς τον Απρίλιο. Στο μηνιαίο και στο ετήσιο ωροσκόπιο σας τα 8 αστέρια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν στη ζωή σας τώρα οικονομικές ευκαιρίες, απροσδόκητα κέρδη και τύχη στις σχέσεις σας, αλλά παράλληλα θα έχετε και μια πιο έντονη αντίδραση στην ενεργειακή σας φόρα. Να θυμάστε ότι η τύχη, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή, ακολουθούν τους νόμους του Γιν και του Γιανγκ. Αν θέλετε να απολαύσετε όλα τα θετικά προνόμια που κρύβει αυτός ο μήνας, πρέπει να ξεκουράζεστε αρκετά, να εστιάζετε στα πιο σημαντικά για να μη σπαταλάτε άσκοπα δυνάμεις και τύχη. Το να είστε ευέλικτοι και να κάνετε έξυπνες επιλογές θα είναι το κλειδί για να τον αξιοποιήσετε θετικά.

ΒΟΔΙ (ΒΟΥΒΑΛΟΣ)

Η τύχη σας διπλασιάζεται

Αυτός ο μήνας θα τροφοδοτήσει την επιθυμία σας να πετύχετε περισσότερο στον τομέα της εργασίας σας. Ίσως στο επαγγελματικό τοπίο να εμφανιστούν κάποιοι νέοι στόχοι και να έχετε την όρεξη και το πάθος να τους τρέξετε. Τα άστρα φέρνουν για εσάς έναν μήνα γεμάτο καλά νέα και θετικές προοπτικές. Τα χρήματα, η αναγνώριση και η τύχη στην αγάπη είναι στους ορίζοντες σας και υπάρχουν αόρατες δυνάμεις που σας βοηθούν να τα πραγματοποιήσετε. Θα κάνετε ουσιαστική πρόοδο σε ό,τι κι αν επιλέξετε να αφοσιωθείτε. Ωστόσο, η ανυπομονησία σας κάποιες στιγμές θα μπορούσε να σας οδηγήσει στη λήψη παρορμητικών αποφάσεων και τα πράγματα να μη λειτουργήσουν τότε όπως θα έπρεπε. Θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των προσδοκιών σας και των ρεαλιστικών σχεδίων που απαιτούνται, δηλαδή μεταξύ των επιθυμιών σας και του τρόπου που λειτουργεί η πραγματικότητα. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο υπομονετικοί και να σκεφτείτε όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον. Θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην ανάπαυση, γιατί θα σας βοηθήσει φυσικά και πνευματικά και θα σας θωρακίσει καλύτερα για να έχετε τη δύναμη να αποδώσετε. Βάλτε τον πήχη ψηλά και δώστε στους στόχους σας όλη σας την ενέργεια.

ΤΙΓΡΗΣ

Θα έχετε βοήθεια

Και αυτός ο μήνας δεν θα κυλήσει χωρίς προσπάθειες και κάποιες στιγμές μπορεί να αισθανθείτε φορτισμένοι ή πιεσμένοι αντιμετωπίζοντας συναισθήματα ανασφάλειας στην προσωπική σας ζωή. Όμως, θα είστε παραγωγικοί και θα αντιμετωπίσετε προσεκτικά τα οικονομικά σας. Η αυστηρή σας στάση απέναντι σε χρηματικά ζητήματα θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Ενώ θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να λάμψετε στον επαγγελματικό τομέα, το μυαλό σας τουλάχιστον για ένα διάστημα μάλλον θα είναι στην επίλυση προσωπικών θεμάτων που απαιτούν την προσοχή σας. Τα άστρα όμως φέρνουν κάποια άτομα στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται στο ανθρώπινο δυναμικό της ζωής σας, με κάποιες από αυτές να προσγειώνονται κυριολεκτικά στην αγκαλιά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσετε αυτή την εύνοια. Εάν υπάρχει κάτι που πραγματικά θέλετε, πάρτε την πρωτοβουλία να το διεκδικήσετε. Αν επίσης ακούσετε προσεκτικά συμβουλές και συζητήσετε τα προβλήματα σας μπορεί να βρείτε λύσεις σε χρόνια θέματα που σας απασχολούν. Συχνά η υπερβολική διανοητική ενέργεια θεωρείται ότι οφείλεται αλλά και τονίζει το στοιχείο του μετάλλου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απροσεξία και ατυχήματα αν δεν υπάρχει ισορροπία. Έτσι, για να μην έχετε παρατράγουδα, καλό είναι να αποφύγετε τις έντονες σκέψεις και να κρατάτε τις αποστάσεις σας από άτομα που τους αρέσει να δημιουργούν υπερβολικό δράμα.

ΚΟΥΝΕΛΙ (ΛΑΓΟΣ)

Διπλή επιτυχία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να φροντίσετε τις ψυχικές και σωματικές σας μπαταρίες. Υπάρχει πιθανότητα να αισθάνεστε κάπως πεσμένοι τόσο εσείς όσο και οι άμυνες σας. Έτσι, θα πρέπει να αλλάξετε τις συνήθειες σας και να γίνετε πιο προσεκτικοί με τη διατροφή, την άσκηση και τον τρόπο ζωής σας. Αυτό το διάστημα μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας επηρεάσει με πολλούς τρόπους. Το ζώδιο σας δέχεται τις θετικές επιρροές του άστρου της Διπλής νίκης, και αυτό μπορεί να σας φέρει ένα διπλό «τζακ ποτ» συναισθηματικά, κοινωνικά, οικονομικά και όπου υπάρχουν ευκαιρίες για επιτυχία. Προτάσεις και ιδέες έρχονται πιο εύκολα στον δρόμο σας και οι άλλοι είναι πιο πρόθυμοι να σας εμπιστευτούν. Εάν κρατήσετε το μυαλό και την καρδιά σας στη σωστή θέση, τα όποια θέματα που δεν σας ικανοποιούσαν μέχρι τώρα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή μπορεί να επιλυθούν. Προβλέπεται ανοδική πορεία που μπορεί να σημαίνει προαγωγή ή μια νέα ευκαιρία εργασίας αν κάνετε προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Αξιοποιήστε αυτή την ευνοϊκή συγκυρία που μπορεί να κάνετε στρατηγικές εκτιμήσεις και να νικήσετε έτσι οποιονδήποτε αντίπαλο έχετε απέναντί σας. Και κυρίως μη βάζετε περιορισμούς σε αυτά που πιστεύετε ότι μπορείτε να καταφέρετε!

ΔΡΑΚΟΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας

Το ζώδιο σας μπορεί να αισθάνεται πιο ευάλωτο αυτόν το μήνα. Ενώ η αυτοπεποίθηση σας είναι συνήθως τόσο υψηλή όσο και η δράση σας, τώρα μπορεί να αισθανθείτε πιο άκεφοι, κουρασμένοι, πιο απογοητευμένοι και ότι δεν έχετε τη ψυχική ή τη φυσική όρεξη και αντοχή που σας χαρακτηρίζουν. Παρά τις μεγάλες και καλές προθέσεις σας, οι περιστάσεις μπορεί να μη συνηγορούν στην υλοποίηση των στόχων σας. Διάφορα εμπόδια και μικροπροβλήματα μπορεί να καθυστερήσουν τα σχέδιά σας. Λάβετε τα μέτρα σας μέσα στο νευρικό αυτό διάστημα για να παραμείνετε υγιείς. Μην υπερφορτώνεται το πρόγραμμά σας και να ξεκουράζεστε όταν το έχετε ανάγκη. Θα σας κάνει καλό να επιδοθείτε σε ευχάριστες δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ηρεμία και να μείνετε μακριά από άτομα που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας. Αυτό τον μήνα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και να ιεραρχήσετε τα επόμενα σχέδια σας, να βάλετε μια σειρά και παράλληλα να συγκεντρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Το διάστημα αυτό δεν είναι ευνοϊκό για νέα ξεκινήματα ή μεγάλα εγχειρήματα, οπότε η τύχη σας θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε όλα όσα χρειάζεστε στο μεταξύ. Μόλις οι συνθήκες ωριμάσουν, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή. Εάν κρατήσετε το ηθικό σας ακμαίο και συνεχίσετε να εργάζεστε προς τη σωστή κατεύθυνση, θα δείτε πρόοδο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΦΙΔΙ

Χαμηλές αντοχές

Το Φίδι θα ξεχωρίσει αυτό τον μήνα στον χώρο εργασίας, καθώς θα δει τους κόπους τους να αποδίδουν τελικά. Αν και αυτή είναι μια ουσιώδη επιβράβευση για εσάς, θα πρέπει να φροντίσετε και το συναισθηματικό σας τοπίο. Θα υπάρξουν από το περιβάλλον σας πολλές προσδοκίες, πολλά να γίνουν, αλλά και οι ίδιοι θα έχετε ψηλά τον προσωπικό σας πήχη και θα θέλετε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να υλοποιήσετε τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, μπορεί να αγχωθείτε και να έχετε συναισθηματικές διακυμάνσεις αλλά και εκρήξεις αυτόν τον μήνα. Το εσωτερικό σας chi, η ενέργεια σας, αποστραγγίζεται με διπλάσια ταχύτητα, αφήνοντάς σας άδειους και κουρασμένους. Το να κάνετε κάποια πράγματα γίνεται πιο δύσκολο, καθώς θα είστε πιο ευαίσθητοι και όλα θα σας επηρεάζουν πιο εύκολα, οπότε θα είστε και πιο ευάλωτοι σε ιώσεις ή ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς και αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερα από όσα αντέχετε. Θα αισθανθείτε καλύτερα όταν είστε με ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν, σας φροντίζουν και σας νοιάζονται. Το υπόλοιπο διάστημα πάρτε εσείς αυτό τον ρόλο, ώστε η ευημερία και η καλή σας διάθεση να μη διακόπτεται όταν είστε μόνοι.

ΑΛΟΓΟ

Περίεργο και άστατο διάστημα

Το πρώτο μισό του Σεληνιακού αυτού μήνα μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν είστε στα καλύτερα σας ή να είστε προβληματισμένοι με κάτι. Ίσως αν έχετε κάποιες ενοχλήσεις να βάλετε στο πρόγραμμα να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού. Αλλά τα καλά νέα είναι πως ό,τι κι αν σας απασχολήσει θα νιώσετε σύντομα καλύτερα και θα το ξεπεράσετε γρήγορα. Το πράσινο χρώμα θα έχει τυχερή και θεραπευτική επίδραση πάνω σας τον Απρίλιο. Φορέστε το λοιπόν και μην παραλείψετε να το βάλετε και στη δίαιτα σας καταναλώνοντας περισσότερα λαχανικά. Τα αστέρια διπλής απώλειας αυτό τον μήνα μπορεί να σημαίνουν αδιαθεσίες, απροσδόκητα έξοδα ή ακόμα και ατυχίες στον έρωτα. Μπορεί να σας παραπλανήσουν ή να τσακωθείτε με κάποιον φίλο. Μην είστε ευκολόπιστοι αυτό το διάστημα και αποφύγετε να ρισκάρετε με πρόσωπα και χρήματα. Τα νέα ξεκινήματα θα πρέπει να τεθούν σε αναμονή μέχρι τον επόμενο μήνα, όταν θα βελτιωθεί η τύχη σας. Στο δεύτερο μέρος του μήνα δώστε προτεραιότητα στην καριέρα σας. Θα είναι καλό να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να κάνετε έναν προϋπολογισμό που να περιλαμβάνει και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως μία σύντομη απόδραση ή κάποιο ταξίδι για διακοπές.

ΚΑΤΣΙΚΑ (ΠΡΟΒΑΤΟ)

Κέρδη κι επιτυχία

Αν θεωρείτε ότι τα πράγματα άρχισαν να ανεβάζουν ταχύτητες και θα έχετε περισσότερη δουλειά έχετε δίκιο, έτσι είναι και κάπως έτσι θα πάνε στο εξής, αλλά θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Νέες ευκαιρίες φαίνονται στον ορίζοντα και τα έσοδα σας μπορεί να αγγίξουν ένα νέο ρεκόρ. Αυτή η τύχη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κερδίσετε κληρώσεις και δώρα. Υπάρχει μια εύνοια που μπορεί να μεταφράζεται σε αύξηση γνώσεων κι εμπειριών, όπως ταξίδια για σεμινάρια και συνέδρια που σχετίζονται με την εργασία. Ακόμη μπορεί να γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας ανοίξουν προοπτικές και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην αρκεστείτε στα λίγα, καθώς όσο πιο τολμηροί είναι οι στόχοι σας τόσο πιο μακριά θα πάτε. Το τέλος του μήνα και οι αρχές του επόμενου είναι μια καλή στιγμή για να κλείσετε συμφωνίες, καθώς τα εγχειρήματα που θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα έχουν εξαιρετικές πιθανότητες επιτυχίας. Αυτή η τύχη μπορεί να εκδηλωθεί και ως καλό Κάρμα που θα σας προστατεύσει από κακοτοπιές και τις αρνητικές προθέσεις των άλλων.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ένας θετικός μήνας

Το ζώδιο σας φιλοξενεί ευοίωνα αστέρια, τα οποία φέρνουν οικονομική άνοδο, ευημερία, καλές σχέσεις και γενικότερη εύνοια. Έτσι το επόμενο διάστημα ενισχύουν τις προοπτικές σας, καθιστώντας την επιτυχία σε ό,τι καταπιαστείτε πιο εύκολη. Το καφέ χρώμα θα σας φέρει καλή τύχη τον Απρίλιο, όπως και ό,τι έχει να κάνει με τη γη. Αν ασχολείστε με ακίνητα, τη γεωργία ή τον πηλό για παράδειγμα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες τώρα. Ακόμη και η ενεργειακή σας φόρτιση θα είναι πιο ενισχυμένη όταν έρχεστε σε επαφή μαζί της κάνοντας εργασίες στον κήπο. Όσοι είναι αρκετά φιλόδοξοι και καταβάλουν παραπάνω προσπάθειες θα μπορούσαν να αποκομίσουν και μεγάλες ανταμοιβές. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να θα αισθανθείτε πρωτόγνωρα συναισθήματα προς ένα άτομο που θα σας γοητεύσει και θα κλέψει την καρδιά σας. Πολλά μπορεί να κάνετε το προσεχές διάστημα για να προσελκύσετε τον έρωτά σας και για να ενδώσει στις επιθυμίες σας. Ίσως να ζητάτε πιο συχνά άδειες και ρεπό για εκδρομές ή για να βρίσκεστε μαζί του, ή να είστε αφηρημένοι και αργοπορημένοι στη δουλειά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτές οι συμπεριφορές όμως μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία στους ανώτερους και στους συνάδελφους σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αργά και προσεκτικά

Ο Πετεινός αντιμετωπίζει ορισμένες προκλήσεις και γι’ αυτό καλό είναι να στοχεύσει σε έναν πιο χαλαρό μήνα. Η ενέργεια σας θα διοχετευτεί στο να βοηθήσετε άλλους. Συνεργάτες, φίλοι, οικογένεια, αλλά και οι ηλικιωμένοι στη ζωή σας μπορεί να χρειαστούν προσοχή και να σας ζητήσουν να κάνετε ορισμένες θυσίες για εκείνους. Παρά τις αλτρουιστικές σας τάσεις, αυτόν τον μήνα μπορεί να καταλήξετε να μην μπορέσετε να τους ευχαριστήσετε όλους. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις από την εργασία ή απαιτητικά άτομα στη ζωή σας. Ίσως πρέπει να χαράξετε πιο ευδιάκριτα όρια σε μια τέτοια περίπτωση και να μην παραμελείτε την αυτοφροντίδα σας και τις δικές σας προτεραιότητες μαζί με τη βοήθεια των άλλων. Όσοι από εσάς ασχολούνται με τον κλάδο των ακινήτων θα έχουν περισσότερη τύχη τώρα, αλλά επίσης κι αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα σπίτι ή διαμέρισμα ίσως εντοπίσετε κάτι καλό κυρίως από τις 19/04 και μετά. Αυτό τον μήνα όμως αποφύγετε να ρισκάρετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα και προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και ξεκάθαροι όταν μιλάτε σε άλλους.

ΣΚΥΛΟΣ

Γοητεία στο τετράγωνο

Η φυσική γοητεία σας θα είναι υπερτονισμένη με δύο «ρομαντικά» αστέρια να βρίσκονται στο ζώδιο σας. Αυτό μπορεί να προσελκύσει νέους θαυμαστές που θα έρθουν στη ζωή σας για μελλοντικές επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Χρησιμοποιήστε τη βελτιωμένη κοινωνικότητα και τύχη στον τομέα δικτύωσης για να δημιουργήσετε νέες επαφές. Στο αισθηματικό μέτωπο μπορεί να έχετε κάποιες ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν ή να επικοινωνήσετε με άτομα που είχατε χαθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μια εσωτερική αναστάτωση, αλλά αυτή η συνάντηση θα μπορούσε να αποδειχθεί ωφέλιμη για εσάς αν την αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και ψυχραιμία. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά και να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας. Προσπαθήστε όμως να είστε πιο σφιχτοί στα έξοδα και να φροντίσετε πρώτα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις γιατί μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Ίσως επίσης να αρχίσετε να ξοδεύετε συνειδητά λιγότερο και να αποταμιεύετε περισσότερο, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στο να έχετε κάποιο απόθεμα ώστε να μην ανησυχείτε διαρκώς.

ΧΟΙΡΟΣ (ΚΑΠΡΟΣ)

Χαρισματικός και δημιουργικός

Θα είναι ένας πιο αποδοτικός, χαρούμενος και κοινωνικός μήνας για το ζώδιο σας, καθώς τα θετικά αποτελέσματα των άστρων ενισχύουν τα χαρίσματα και τη δημιουργικότητά σας. Είναι μια καλή συγκυρία για να γοητεύσετε και να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες και τις ιδέες σας. Το ροζ χρώμα θα είναι τυχερό για εσάς τον Απρίλιο, οπότε φορέστε το για να αξιοποιήσετε τη θετική ενέργεια που δέχεστε. Θα επιδιώξετε επίσης περισσότερη οικονομική σταθερότητα και οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν καλά. Οι μαθητές του ζωδίου επωφελούνται περισσότερο από αυτή την εύνοια. Αν πλησιάζουν εξετάσεις, ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε και να παλέψετε για τα όνειρα σας οπότε προετοιμαστείτε όσο πιο καλά μπορείτε. Θα πρέπει να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να πετύχετε γιατί έχετε ικανότητες και το αξίζετε. Δεν πρέπει να διστάζετε και να αισθάνεστε ανασφάλειες, αλλά να είστε περήφανοι και θαρραλέοι για τη σκληρή δουλειά σας. Όσοι αναζητούν εργασία στο εξωτερικό ή θέλουν να σπουδάσουν εκεί, μπορεί επίσης να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτήν την προοπτική προς το τέλος του μήνα και στην αρχή του άλλου.