Τα 4 ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο την εβδομάδα 08/04/2024 – 14/04/2024

Τα 4 ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο την εβδομάδα 08/04/2024 - 14/04/2024

Τα 4 ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο την εβδομάδα 08/04/2024 – 14/04/2024

Η δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου φιλοξενεί τη δεύτερη και τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου, μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού στις 08/04 που είναι ταυτόχρονα και μια ιδιαίτερα δυναμική Νέα Σελήνη. Δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας μεν, αλλά την επιρροή της θα τη νιώσουμε καθώς αυτή η έκλειψη αλλάζει το παιχνίδι και τις ζωές αυτών που επηρεάζει περισσότερο. Στο ξεχωριστό άρθρο μου για την έκλειψη, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, κάνω εκτενή αναφορά στην επιρροή της στα 12 ζώδια και ωροσκόπους. Συνήθως οι εκλείψεις ρίχνουν φως σε κρυμμένες καταστάσεις, σε σκιώδεις ενέργειες, αποκαλύπτουν παρασκηνιακές κινήσεις. Στο δυναμικό ζώδιο του Κριού, στο οποίο βρίσκεται ανάδρομος και ο Ερμής, μπορεί να φέρει πιο χαοτικές συνθήκες ή οι εξελίξεις να είναι κάπως γρήγορες και με ιδιαίτερη ένταση. Το ότι εκδηλώνεται στη φάση της ανάδρομης πορείας του Ερμή σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και να εκδηλώσουμε τη δράση μας αμέσως. Θα πρέπει να το «κουράσουμε» λίγο το πράγμα στο μυαλό μας πρώτα και να αποφασίσουμε λίγο αργότερα που θα έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας.

Η εβδομάδα συνεχίζεται με περισσότερη ένταση, καθώς ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης της έκλειψης συναντά τον Κρόνο, τον πλανήτη των περιορισμών στους Ιχθύς, μια όψη που μολονότι είναι ακριβείας την Τετάρτη επηρεάζει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τώρα φτάνει στο αποκορύφωμα της. Με αυτή την όψη αυξάνεται το στρες και η αγωνία για το αύριο, καθώς δεν φαίνεται κάτι ξεκάθαρο στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή. Έτσι λοιπόν αν νιώθετε ότι σας ζορίζει η στασιμότητα, αν δεν έχετε τις εξελίξεις που επιθυμείτε ή αν το τοπίο στο άμεσο μέλλον φαντάζει θολό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε ούτε να πιέσετε καταστάσεις ούτε φυσικά και τον εαυτό σας. Σε μια εβδομάδα από τώρα ο Άρης θα έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από τον Κρόνο και θα επιστρέψει η χαμένη ορατότητα. Σε κάθε περίπτωση μην προδικάζετε κάτι που αφορά στο μέλλον και μην απογοητεύεστε σε αυτή τη φάση. Σας το έχω τονίσει και στις μηνιαίες μου προβλέψεις για τον Απρίλιο ότι το ξεκίνημα του είναι άβολο, αλλά το τελευταίο του δεκαήμερο είναι πολύ καλύτερο.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στις 11/04/2024 επηρεάζει την επικοινωνία και ευνοεί μια πιο βαθιά και ενδελεχή έρευνα πάνω σε αυτά που μας ενδιαφέρουν. Με αυτή την όψη είναι καλύτερα να ακούμε περισσότερο, παρά να βιαζόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας ή να πιέζουμε τους άλλους να αποδεχθούν αυτά που τους λέμε. Μια αίσθηση σύγχυσης μπορεί να είναι κάπως πιο έντονη και πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και στην οδήγηση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο την εβδομάδα 08/04/2024 – 14/04/2024

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη δεύτερη ανοιξιάτικη έκλειψη στις 08/04. Πρόκειται για μια έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Κριό, που στρέφει την προσοχή σας στον 11ο οίκο των στόχων, των συνεργατών, των ομάδων στις οποίες μετέχετε ή ηγείστε και των φιλικών σας σχέσεων. Αναλυτικά για την επιρροή της μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, Σαφώς με την έκλειψη μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν την προσοχή και τον χρόνο σας, αλλά πιθανώς και ένας δικός σας στόχος να μην αξίζει πλέον να τον κυνηγάτε τόσο πολύ. Νέοι άνθρωποι και νέοι στόχοι μπορεί να προκύψουν στο επόμενο διάστημα γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί στο καινούριο. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν κρυμμένες ευκαιρίες. Για σας θα μπορούσε να είναι και μια νέα συνεργασία πιθανώς μέσω διαδικτύου ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όμως το κλειδί αυτής της έκλειψης είναι η υπομονή. Βλέπετε πραγματοποιείται μέσα στη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, αλλά και της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 10/04. Η σύνοδος του Άρη που είναι και ο κυβερνήτης της έκλειψης με τον Κρόνο είναι μια όψη που επηρεάζει έντονα και καθοριστικά όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και φυσικά τα επαγγελματικά σας σχέδια και στόχους. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε πως χρειάζεται να αμυνθείτε απέναντι στις πιέσεις που σας ασκούν οι άλλοι και την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα δικαιώματα σας ειδικά στον χώρο εργασίας. Με την κατά μέτωπο επίθεση όμως μπορεί να χάσετε το δίκιο σας και να χαρακτηριστείτε δραματικοί και εγωιστές ή υπερόπτες. Χρειάζεστε ένα στρατηγικό πλάνο και όχι παρορμητικές αντιδράσεις. Καθώς η όψη αυτή έχει αντίκτυπο και στην πορεία της δουλειάς σας και τη φιλόδοξη διάθεση που έχετε αυτήν την περίοδο, θα αντιληφθείτε πως ο δρόμος προς την κορυφή είναι δύσκολος μεν, αλλά προχωρώντας αργά και σταθερά θα τον κατακτήσετε. Αφήστε τους άλλους να βιάζονται. Επειδή θα βομβαρδίζεστε από άπειρες πληροφορίες αυτή την περίοδο καλά θα κάνετε να ξεκουράζετε λίγο τον εγκέφαλο σας και το νευρικό σας σύστημα. Απέχετε για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εστιάστε περισσότερο σε αυτά που απασχολούν εσάς τους ίδιους και δώστε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σχετικά με μια φιλική ή επαγγελματική σχέση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου. Αναλυτικά για την επιρροή της μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, ένα ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας. Η έκλειψη αυτή αναμοχλεύει τη συναισθηματική σας ζωή αλλά και τα οικονομικά. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παράπονα ή κρυμμένα συναισθήματα πιθανώς και κάποια τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν γιατρευτεί, προκειμένου να τα διαχειριστείτε αλλά και να απαλλαχθείτε από αυτά. Σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να επωφεληθείτε από κάποιους διακανονισμούς, οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Για κάποιους από σας αυτή η έκλειψη μπορεί να δείχνει το τέλος μιας συνεργασίας ή σχέσης που έχει κάνει τον κύκλο της. Δυο μέρες μετά, την Τετάρτη, με την πιεστική σύνοδο του Άρη και του Κρόνου στους Ιχθύς είναι πιθανό να νιώθετε πιεσμένοι ή να έχετε ένα αίσθημα απογοήτευσης από κάποια σχέση. Βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε διακαώς να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις και παρά τις προσπάθειες που καταβάλλετε δεν εξελίσσονται όλα με τον τρόπο και τους ρυθμούς που επιδιώκετε. Κάποιες σχέσεις πάνε πολύ γρήγορα και κάποιες άλλες μοιάζουν στάσιμες. Τώρα όμως θα πρέπει να αντιληφθείτε πόσο απαιτητικοί είστε με τον εαυτό σας και αυτομαστιγώνεστε, ενώ δεν χαίρεστε με τα μικρά πράγματα και τα όσα έχετε. Από την άλλη, πιθανόν να έχετε επιτρέψει να σας φορτώνουν τα προβλήματα τους οι γύρω σας και να παραμελείτε τα δικά σας. Ίσως αυτό να γίνει η αφορμή ώστε να διαταραχθεί κάποια σχέση σας, είτε με τον σύντροφο σας είτε με κάποιο άτομο της οικογένειας σας, του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Είναι όμως και η κατάλληλη στιγμή να μπουν κάποια όρια και να γίνουν ξεκάθαροι οι ρόλοι όλων. Παρόλα αυτά προτιμήστε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να κρατήσετε ένα ρόλο παρατηρητή χωρίς να επιδιώξετε να πιέσετε τα πράγματα. Αποστασιοποιηθείτε ώστε να έχετε μια πιο ξεκάθαρη αλλά και ρεαλιστική προοπτική όσων συμβαίνουν. Όσο πιο ειλικρινείς είστε με τον εαυτό σας και τους άλλους σε αυτή τη φάση τόσο θετικότερες θα είναι οι εξελίξεις και στις σχέσεις σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή θα σας υπενθυμίσει ότι για να έχετε ξεκάθαρη εικόνα του μέλλοντος θα πρέπει να κάνετε βουτιά στο παρελθόν, εξετάζοντας αναλυτικά συμπεριφορές και καταστάσεις ώστε να μην επαναλάβετε λάθη.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη έκλειψη της άνοιξης που είναι ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού. Αναλυτικά για την επιρροή της μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, Αν είστε μόνες-οι θα μπορούσε αυτή η έκλειψη να σηματοδοτεί μια νέα γνωριμία μέσα στις επόμενες εβδομάδες που εκτείνεται η επιρροή της. Όμως είναι πιθανόν αν είστε σε μια ερωτική ιστορία που δεν νιώθετε ικανοποιημένοι να αποφασίσετε να πάρετε απόσταση. Η έκλειψη αυτή θα σας υπενθυμίσει ότι το πιο σημαντικό στην καθημερινότητα σας είναι να περνάτε καλά. Έτσι θα είστε πιο αποδοτικοί και σε όλα όσα πρέπει να διαχειριστείτε. Η ψυχαγωγία, η διασκέδαση και ο πολύτιμος χρόνος που διαθέτουμε στον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα στις περιόδους Κρόνιας επιρροής, όπως αυτή που δέχεστε εσείς, πολλές φορές παραμερίζονται από τις υποχρεώσεις και τα βάρη της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να τις παραμελείτε. Την Τετάρτη η σύνοδος του κυβερνήτη της έκλειψης, του Άρη, με τον Κρόνο στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο τις ανασφάλειες και τους φόβους σας, ειδικά εάν έχει προκύψει ένας παράγοντας που δεν σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων και της ζωής σας γενικότερα. Οι ανησυχίες σας μπορεί να σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, αλλά και κάποιο άτομο της οικογένειας σας -ιδιαίτερα μεγαλύτερης ηλικίας- που μπορεί να έχει ανάγκη τη βοήθεια σας. Μπορεί να υπάρχει είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά μια κατάσταση που σας θυμώνει και είστε έτοιμοι να κάνετε έκρηξη από τη μια στιγμή στην άλλη, αρκεί κάποιος να σας πατήσει το κατάλληλο κουμπί και να απασφαλίσετε. Από την άλλη, η ίδια όψη ενδυναμώνει τη φιλοδοξία σας και σας πεισμώνει να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες ώστε να καταξιωθείτε. Καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε από άτομα που είναι αρνητικά απέναντι σας και τοξικά. Εκτονώστε την καταπιεσμένη σας ενέργεια, θυμό ή συναισθηματική πίεση με συχνή φυσική άσκηση και προσπαθήστε τουλάχιστον ξεκίνημα της εβδομάδας να μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις και να ρίξετε λάδι στη φωτιά ώστε να δυσχεράνετε κι άλλο την κατάσταση. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση σε πιο χαμηλούς τόνους και με περισσότερες πιθανότητες να εισακουστούν τα λεγόμενα σας προτιμήστε την Πέμπτη ή την Παρασκευή με την επιρροή της συνόδου του Ήλιου με τον Ερμή.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού τη Δευτέρα το βράδυ. Αναλυτικά για την επιρροή της μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Εσείς μπορεί να έχετε εξελίξεις και μάλιστα ξαφνικά σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να προκύψει και μια νέα πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ. Αλλά καθώς είμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, από τη μια μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις κι από την άλλη πολλά από τα οποία σας προτείνονται αυτή τη στιγμή να αλλάξουν στην πορεία. Γι’ αυτό φανείτε προσεκτικοί και υπομονετικοί. Την Τετάρτη έχουμε τη σύνοδο του κυβερνήτη της έκλειψης Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, μια όψη αρκετά πιεστική και δύσκολη στη διαχείριση της, αλλά που ανταμείβει όσους γνωρίζουν τι θέλουν. Με τον πλανήτη που κυβερνά τη δράση, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουμε τον θυμό μας, να συναντά τον πλανήτη της πειθαρχίας, της φιλοδοξίας και του αυτοελέγχου, πιθανόν να αισθανθείτε μια εσωτερική πάλη, καθώς από τη μια θέλετε να πατήσετε γκάζι ενώ από την άλλη κάτι δεν σας επιτρέπει να αναπτύξετε ταχύτητα. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα απογοήτευσης και εκνευρισμό. Όσα εμπόδια εμφανίζονται αυτή τη στιγμή σάς δίνουν την ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις που βιώνετε πιο αντικειμενικά. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σας, σας δείχνει ξεκάθαρα ποιες συμπεριφορές -κι από την πλευρά σας και από την πλευρά των άλλων- στέκονται εμπόδιο στην ευημερία σας. Η ίδια όψη όμως φέρνει και σταθεροποίηση στις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας, με την προϋπόθεση ότι έχετε χτίσει και επενδύσει σωστά πάνω σε αυτά. Ο Κρόνος σας βοηθά να σκεφτείτε σε βάθος και να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να υλοποιήσετε κάποιο στόχο σας. Σαφώς αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας μέχρι την Πέμπτη τόσο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης όσο και σε θέματα σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Πολύ καλύτερες μέρες για σας θα είναι από την Πέμπτη κι έπειτα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.