Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/04/2024 – 14/04/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/04/2024 – 14/04/2024

Με τη δεύτερη κατά σειρά έκλειψη του έτους μας υποδέχεται αυτή η εβδομάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πύρινο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού και θα φέρει ανακατατάξεις και συνειδητοποιήσεις στις ζωές μας. Αυτή η έκλειψη είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη μας καλεί να εκφραστούμε με αυθεντικότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Θα νιώσουμε ότι έχει έρθει η στιγμή να βασιστούμε επιτέλους στις δικές μας δυνάμεις ή να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο που θα μας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι, ακόμα κι αν το άγνωστο μας τρομάζει. Πρώτα απ’ όλα όμως είναι σημαντικό να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν και να απαλλαγούμε από καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι παραπάνω. Η συγκεκριμένη έκλειψη πραγματοποιείται απέναντι από την Ηλιακή έκλειψη που είχε προηγηθεί στις 14/10/2023 και μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που είχαν ξεκινήσει να μας απασχολούν τότε. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Χείρωνα φωτίζει τις πληγές μας και αναδύονται τραύματα του παρελθόντος προκειμένου να τα απαλύνουμε. Μπορεί να νιώσουμε πιο ευάλωτοι και εκτεθειμένοι, όμως είναι σημαντικό να αποδεχτούμε τις αδυναμίες μας και να συγχωρήσουμε τα λάθη μας. Ο κυβερνήτης της έκλειψης, ο Άρης, σχηματίσει όψη σύνοδο με τον Κρόνο δύο μέρες αργότερα και αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε να λάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας και να υποστούμε τις συνέπειες, όποιες κι αν είναι αυτές. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει εμπόδια και προκλήσεις στις ερωτικές μας σχέσεις και σε κάποιες περιπτώσεις η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι αναπόφευκτη. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να υπάρξουν ξεσπάσματα, συγκρούσεις ή να κορυφωθεί μια κατάσταση, ειδικά εάν καταπιέζαμε το θυμό και τις επιθυμίες μας μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Χρειάζεται λοιπόν σύνεση, μέτρο και αυτοσυγκράτηση αφού οι επιπόλαιες κινήσεις μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Στις 11/04/2024 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις μας ή για παρελθοντικές καταστάσεις που μας είχαν αφήσει κάποια ερωτηματικά. Είναι ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις αποφάσεις και τις επιλογές μας, αφού μπορεί να αναθεωρήσουμε και να ακολουθήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Προσπαθήστε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και διαμάχες με καθαρό μυαλό, λογική και στέρεα επιχειρήματα.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς, Κριοί, θα είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας μιας και φιλοξενείτε την Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 08/04 στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και να εστιάσετε περισσότερο στη δική σας συμπεριφορά, στις δικές σας επιθυμίες και στα δικά σας συναισθήματα. Δείτε πώς νιώθετε μέσα στις σχέσεις σας και ποιος είναι ο ρόλος σας μέσα σε αυτές. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου που συνοδεύει την έκλειψη σάς βαραίνει ψυχολογικά, αλλά ταυτόχρονα σας προβληματίζει και σας δημιουργεί κάποια σημαντικά ερωτήματα. Μήπως επαναλαμβάνετε παρελθοντικά μοτίβα που θα έπρεπε να αφήσετε πίσω σας; Μήπως οφείλετε να κάνετε κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω; Η σύνοδος της έκλειψης με τον Χείρωνα, τον πληγωμένο θεραπευτή, σας λέει ότι για να το κάνετε αυτό είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις βαθύτερες πληγές που τώρα αναδύονται στην επιφάνεια. Ακόμα κι αυτή η διαδικασία είναι επίπονη, αλλά θα είναι τελικά λυτρωτική. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις. Στις 11/04 η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας φέρνει συναντήσεις με το παρελθόν που μπορεί να σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Μπορεί να αναθεωρήσετε τις επιλογές σας ή να αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, προσέξτε τα λόγια σας και μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να νιώθετε αρκετά πεσμένοι ψυχολογικά αυτές τις ημέρες, αγαπητοί Ταύροι, μιας και η Ηλιακή έκλειψη στις 08/04 αγγίζει ένα πιο κρυφό και ασυνείδητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν πυροδοτεί φόβους και ανασφάλειες και φέρνει ξανά στην επιφάνεια απωθημένα ή παρελθοντικές ιστορίες που με κάποιο τρόπο σας αγγίζουν ακόμα. Μπορεί αυτές τις ημέρες να έχετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και να βγουν στο φως μυστικά και οτιδήποτε μέχρι τώρα ήταν στην αφάνεια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κλείσετε καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Στις 10/04 η σύνοδος Άρη-Κρόνου στους Ιχθύς φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας επαφές. Ίσως να νιώσετε απογοητευμένοι από ένα φιλικό πρόσωπο ή να έρθετε σε σύγκρουση με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσα από το διαδίκτυο. Αξιολογήστε σωστά τις επαφές που κάνετε τώρα και μην κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον με ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας. Στις 11/04 η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μιλάει για παρασκηνιακές κινήσεις, επομένως μπορεί να έχετε μυστικές συναντήσεις ή επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να είναι με κάποιο τρόπο αποκαλυπτικές για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι που φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις καθώς και στις παρέες ή στις ομάδες που εμπλέκεστε. Είναι πιθανό να νιώσετε απογοητευμένοι ή ακόμα και προδομένοι από ένα πρόσωπο ή απλώς να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια άτομα δεν σας ταιριάζουν και δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, είναι η ώρα να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας και να θέσετε καινούριους στόχους για το κοινό σας μέλλον. Στις 10/04 η σύνοδο Άρη-Κρόνου στους Ιχθύς φέρνει αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σας πιέσουν και αυτό θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας αλλά και στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Η υπομονή σας δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες και είναι σημαντικό να παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας παρά τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Δώστε σημασία στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας τώρα γιατί αυτοί είναι που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Στις 11/04 η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή φέρνει επαφές και συζητήσεις με άτομα από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε ή να μιλήσετε με άτομα που είχατε να δείτε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Κριό στις 08/04 θα είναι καθοριστική για εσάς, μιας και σας βάζει στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τους στόχους που έχετε θέσει και να επανεξετάσετε τα βήματα σας. Αυτό το φεγγάρι στρέφει την προσοχή σας στον επαγγελματικό τομέα και είναι αλήθεια ότι καλείστε να πάρετε κομβικές αποφάσεις για την κοινωνική σας εικόνα και την πορεία της καριέρας σας. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να αναλάβετε καινούριους ρόλους ή να πέσουν επάνω σας όλα τα βάρη και οι υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι ψυχολογικά. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που είναι σε θέση να πορευτούν μαζί σας και να υποστηρίξουν τις επιλογές και το όραμα σας. Θα νιώσετε ότι προσπαθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στους κοινωνικούς σας ρόλους και στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας και δεν αποκλείεται να κλονιστούν οι σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις και δεν σας βοηθάνε να πάτε παρακάτω. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10/04 δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για το δικό σας ζώδιο, αλλά αντιθέτως σας καλεί να δείτε το μέλλον σας πιο ξεκάθαρα και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα σας υποδέχεται με την Ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 08/04, ένα φεγγάρι σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς που σας στρέφει την προσοχή σας στους μελλοντικούς σας στόχους. Θα διαπιστώσετε εάν τα σχέδια σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ή αν θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο, το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια εναλλακτική σκοπιά. Δώστε λοιπόν μεγάλη σημασία στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας, γιατί έχουν να σας δώσουν σημαντικά μαθήματα ζωής και θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Στις 10/04 η σκληρή σύνοδος Άρη-Κρόνου στους Ιχθύς κλονίζει τις βαθιές, συναισθηματικές σχέσεις σας και μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες και φοβίες ή να φέρει στην επιφάνεια εμμονές και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να είστε μέσα σε μια σχέση όπου ο ένας διεκδικεί περισσότερη εγγύτητα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις. Είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι ως προς τα θέλω σας και να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Στις 11/04 με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή μπορεί να έχετε συναντήσεις σε ένα ταξίδι ή επαφές με άτομα από το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη που κορυφώνεται στις 08/04 στο ζώδιο του Κριού είναι ένα φεγγάρι που αγγίζει ένα πιο ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, επομένως καλείστε να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να φτάσετε στη ρίζα των καταστάσεων και των προβλημάτων. Αυτές τις ημέρες αναδύονται ανασφάλειες και κρυμμένα συναισθήματα ή απωθημένα που μέχρι τώρα προσπαθούσατε να κρύψετε κάτω από το χαλάκι. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να συνδεθείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά με ένα πρόσωπο, αλλά να αντιμετωπίζετε εμπόδια ή να έρχεστε αντιμέτωποι με ψυχρή συμπεριφορά. Ίσως να φανερωθούν αλήθειες που μπορεί να σας ταρακουνήσουν και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Σε όλο αυτό συμμετέχει η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10/04 που πραγματοποιείται απέναντι σας, στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή είναι μια όψη που σας προσγειώνει στην πραγματικότητα και διαλύει τυχόν φαντασιώσεις και ουτοπίες που αφορούν μια σχέση ή ένα πρόσωπο. Καλείστε να βάλετε τα όρια σας, να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και επιπόλαιες συμπεριφορές. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να δεσμευτείτε με ένα πρόσωπο ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, αγαπητοί Ζυγοί, αφού στις 08/04 κορυφώνεται η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού. Ήδη από την προηγούμενη έκλειψη που είχε πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας στις 25/03 έχετε ταρακουνηθεί αρκετά και είναι πιθανό να είστε ήδη μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Η έκλειψη αυτής της εβδομάδας είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες ή ακόμα και τραύματα που δεν έχετε επουλώσει και καλείστε τώρα να τα δείτε κατάματα. Μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονα ξεσπάσματα ή να οδηγηθείτε ακόμα και σε μια ρήξη. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σας απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του ή να αναθεωρήσετε σχετικά με μια ερωτική κατάσταση. Καλείστε λοιπόν να αναρωτηθείτε εάν σας καλύπτει ο σύντροφος σας και αν αισθάνεστε καλά μέσα στη σχέση σας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, αυτές τις ημέρες θα είστε έντονα προβληματισμένοι αλλά και μπερδεμένοι. Να θυμάστε ότι έχει έρθει η ώρα να υψώσετε το ανάστημα σας, να θέσετε τα όρια σας και να δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να δυσαρεστήσετε κάποιους ή να πάρετε κάποιες σκληρές αποφάσεις. Στις 11/04 ο Ήλιος στον Κριό θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ερμή και αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε συναντήσεις με το παρελθόν και επανασυνδέσεις. Η ημέρα αυτή θα είναι με κάποιο τρόπο αποκαλυπτική, επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη του μήνα και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού. Αυτό είναι ένα φεγγάρι που φέρνει ανακατατάξεις στην καθημερινότητα και στην εργασιακή σας ρουτίνα σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει επιπλέον άγχη, πίεση και στρες. Καλείστε αυτές τις ημέρες να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και να φροντίσετε τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική σας υγεία και να κόψετε βλαβερές συνήθειες. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, είναι εξίσου σημαντικό λοιπόν να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν και δεν είναι επικριτικοί απέναντι σας. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου που πραγματοποιείται στις 10/04 στους Ιχθύς δεν θα είναι ιδιαίτερα ζόρικη για εσάς, αλλά σας καλεί να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά τις ερωτικές σας σχέσεις και να πάρετε κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ίσως αυτές τις ημέρες κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε συγκρούσεις που θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας και θα δημιουργήσουν μια πιο ψυχρή ατμόσφαιρα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις επιπόλαιες κινήσεις και φερθείτε με ωριμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ένα φεγγάρι που θα είναι πιο φιλικό για εσάς μιας και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Η έκλειψη αυτή, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, μπορεί να φέρει ένα καινούριο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, καλείστε να αναθερμάνετε τον έρωτα σας και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Για να το καταφέρετε αυτό, ίσως θα πρέπει να γίνετε πιο εκφραστικοί και να μιλήσετε ανοιχτά για τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Μη φοβηθείτε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας ακόμα κι αν νιώσετε πιο ευάλωτοι. Κάποιους από εσάς μπορεί επίσης να σας απασχολήσει το ζήτημα ενός απογόνου. Σε κάθε περίπτωση, γύρω από αυτές τις ημέρες θα συνειδητοποιήσετε εάν μια σχέση έχει μέλλον και μπορεί να πάει στο επόμενο στάδιο ή αν θα πρέπει να λήξει οριστικά. Η σκληρή σύνοδος Άρη-Κρόνου που συνοδεύει αυτή την έκλειψη μπορεί να ρίξει την ψυχολογία σας και να φέρει προβλήματα και συγκρούσεις κυρίως μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα βρεθείτε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε με τον/η σύντροφο σας. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στις 11/04 μπορεί να φέρει επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, αλλά μη βιαστείτε να ενδώσετε και φιλτράρετε τις αποφάσεις σας μέσα από το πρίσμα της λογικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Κριό στις 08/04 αγγίζει ένα πιο βαθύ κομμάτι του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την ψυχολογία σας και το παρελθόν σας. Αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσει το ζήτημα της συναισθηματικής ασφάλειας μέσα στις σχέσεις σας και θα αναρωτηθείτε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας, με ποιους μπορείτε να συμβιώσετε και με ποιους είστε μαζί από συνήθεια. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις που θα σας αναστατώσουν με κάποιο τρόπο και μπορεί να πυροδοτήσουν ανασφάλειες και άλυτα τραύματα. Εάν έχετε εκκρεμότητες με το σπίτι και την οικογένεια, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια και καλείστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ίσως κάποιοι από εσάς να κλείσετε οριστικά κάποιους κύκλους και να φύγετε μακριά από τοξικές σχέσεις, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο για εσάς. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου που συνοδεύει αυτή την έκλειψη μπορεί αν φέρει συγκρούσεις και εμπόδια στις επαφές και στις συζητήσεις σας, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία. Αυτή η όψη σας καλεί να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη και να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική μιας και οι επιπόλαιες επιλογές δεν θα σας ωφελήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, ένα ζώδιο που για εσάς συμβολίζει τον τομέα της επικοινωνίας και των επαφών. Αυτές τις ημέρες παρατηρήστε ποια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας και τι συζητήσεις κάνετε, γιατί με κάποιο τρόπο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες ή επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσετε ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε καιρό. Είναι επίσης πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες παρανοήσεις και διαστρεβλωμένες εντυπώσεις, επομένως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και αποφύγετε να εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στις 11/04 θα κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές συζητήσεις και επαφές, οι οποίες θα είναι αποκαλυπτικές για εσάς και μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει έως τώρα και να κάνετε σχέδια και πλάνα εκ νέου, είτε είστε μόνοι είστε μέσα σε μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που κορυφώνεται στις 08/04 στο ζώδιο του Κριού θίγει ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να νιώσετε ότι κλονίζεται η αυτοεκτίμηση σας. Ίσως να έχετε συγκρούσεις με το ταίρι σας για κάποια οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα και μπορεί να αναθεωρήσετε σχέσεις που δεν σας προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε ή να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν την αξία σας. Στις 10/04 ο Άρης και ο Κρόνος συναντιούνται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δεχτείτε πιέσεις που θα σας φέρουν μπροστά σε σκληρές αποφάσεις. Η όψη αυτή έρχεται να διαλύσει τυχόν ψευδαισθήσεις και να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε απογοήτευση και ματαίωση ή να οδηγείτε σε συγκρούσεις με ένα πρόσωπο, ειδικά εάν έχετε καταπιέσει τον θυμό και τα συναισθήματα σας. Σε κάθε περίπτωση, καλείτε να ανασυγκροτηθείτε και να φερθείτε με σύνεση και ωριμότητα για να μη χάσετε το δίκιο σας. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις με κάθε κόστος και προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες και στις φοβίες να σας κατακλύσουν.