Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/04/2024 φέρνει ρομαντικούς έρωτες αλλά και εξιδανικεύσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/04/2024 φέρνει ρομαντικούς έρωτες αλλά και εξιδανικεύσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/04/2024 φέρνει ρομαντικούς έρωτες αλλά και εξιδανικεύσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ευαισθησία, ρομαντισμός και παραμυθένιοι έρωτες

Στις 03/04/2024 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στο ονειροπόλο και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η σύνοδος κορυφώνεται στην 27η μοίρα του ζωδίου και θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου. Αυτή η συνάντηση της Αφροδίτης από το ζώδιο της έξαρσης της με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων, θα απογειώσει το συναίσθημα και τον ρομαντισμό και θα μας κάνει πιο συμπονετικούς απέναντι στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Είναι λοιπόν μια όψη που γλυκαίνει την καρδιά μας εν μέσω εκλείψεων και μας καλεί να λειτουργήσουμε περισσότερο με βάση το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική. Είναι η στιγμή που θα βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό και θα δώσουμε πιο εύκολα συγχώρεση σε ένα πρόσωπο, ενώ μπορεί κι εμείς οι ίδιοι να ζητήσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από κατανόηση, ενσυναίσθηση και ανιδιοτέλεια. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να συνδεθούμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το άτομο που έχουμε δίπλα μας, να μπούμε στη θέση των άλλων και να αφουγκραστούμε τα συναισθήματα τους χωρίς να τους κρίνουμε. Δεν αποκλείεται κάποιοι να νιώσουν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό ή να ζήσουν ειδυλλιακές στιγμές με ένα πρόσωπο. Όταν η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου και της φαντασίας, η αγάπη μοιάζει να έχει βγει μέσα από παραμύθι.

Διλήμματα, ασάφεια και απογοητεύσεις

Ωστόσο, είναι πιθανό με αυτή την όψη να υπάρξει μπέρδεμα και σύγχυση ή να δημιουργηθούν αυταπάτες. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της όψης είναι ότι δυσκολευόμαστε να δούμε τις καταστάσεις αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας όπως πραγματικά είναι και πλάθουμε ένα φανταστικό σενάριο στο μυαλό μας. Με λίγα λόγια, τα βλέπουμε όλα όπως θα θέλαμε να είναι και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα και αυτό συμβαίνει γιατί αγνοούμε ή παραβλέπουμε κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Η κρίση μας λοιπόν αυτές τις ημέρες θολώνει, και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλέκουμε σε μπερδεμένες καταστάσεις, να διαψεύδονται οι προσδοκίες μας και να έλκουμε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαροι ή με κάποιο τρόπο προσπαθούν να μας παραπλανήσουν. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε διπλά προσεκτικοί απέναντι στα λόγια που ακούμε, στις υποσχέσεις που μας δίνουν και σε ανθρώπους που γνωρίζουμε, αφού αυτές τις ημέρες θα είμαστε ευάλωτοι και θα είναι πολύ εύκολο να εκμεταλλευτούν τις καλές μας προθέσεις. Τα ερωτικά διλήμματα, η νοσταλγία, τα ψέματα και οι απογοητεύσεις καραδοκούν, επομένως θα πρέπει να εξετάζουμε προσεκτικά τα γεγονότα, να μείνουμε μακριά από χαοτικές καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να προσπαθήσουμε να βάλουμε όρια στον εαυτό μας και να μη γινόμαστε έρμαια της διάθεσης του καθενός. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, αλλά μη σκορπάτε την ενέργεια σας σε ψεύτικους ανθρώπους και αδιέξοδες ή ασαφείς καταστάσεις. Είναι επίσης πολύ πιθανό τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις να φαντάζουν βουνό αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε τρόπους να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να αφεθείτε σε άλλου είδους απολαύσεις. Προσέξτε λοιπόν τις καταχρήσεις κάθε είδους και μείνετε μακριά από αλκοόλ και ουσίες, αφού το σημαντικότερο τώρα είναι να παραμείνετε συνειδητοί και να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των όσων συμβαίνουν γύρω σας. Αξιοποιήστε αυτές τις ημέρες για να ασχοληθείτε με την τέχνη, να ακούσετε μουσική, να δείτε ταινίες και να χαλαρώσετε.

Ας πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις αρχές του μήνα δημιουργείται ένα θολό τοπίο και μια ασάφεια που θα έχει αντίκτυπο κυρίως στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Καλείστε να αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά τα δεδομένα που έχετε μπροστά σας και αν είναι δυνατόν να έχετε ένα εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας υποσχεθεί επαγγελματική άνοδο ή να κάνετε μια κουβέντα που θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας και θα σας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για την πορεία της καριέρας σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και συνεπείς γίνεται απέναντι σε συνεργάτες και ανωτέρους και ζητήστε κι εσείς με τη σειρά σας από τους άλλους να κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους σε εσάς. Να θυμάστε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό πλάνο ή για να επενδύσετε σε ανθρώπους που δίνουν θεωρητικές υποσχέσεις και δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα λόγια τους με πράξεις. Προσπαθήστε να αφήσετε το συναίσθημα και τη διαίσθηση σας στην άκρη, αφού τα συμπεράσματα σας θα πρέπει να βασίζονται σε χειροπιαστές αποδείξεις και γεγονότα. Από την άλλη, αν είστε καλλιτέχνες, αυτή η όψη σας χαρίζει φαντασία και δημιουργική διάθεση και θα έχετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας εάν την αξιοποιήσετε σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα έρχεται για να δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό κλίμα στις σχέσεις σας αυτές τις ημέρες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό ή να ζήσετε έναν μυθιστορηματικό έρωτα που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κατανοήσετε βαθύτερα ο ένας τον άλλον. Είναι επίσης η κατάλληλη ευκαιρία για να αφήσετε τους εγωισμούς και να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που μπορεί να είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Ταυτόχρονα όμως αυτή η όψη θα θολώσει το τοπίο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και μπορεί να δημιουργήσει ίσως λανθασμένες εντυπώσεις σχετικά με ένα σημαντικό πρόσωπο. Εάν έχετε υψηλές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα, επομένως προσπαθήστε να κρατάτε μικρό καλάθι και μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που σας δίνουν αυτές τις ημέρες. Θα είστε επιρρεπείς στο να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επομένως εάν μπει ένα καινούριο άτομο στη ζωή σας προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται πριν δεσμευτείτε σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία. Γενικώς, καλείστε να είστε διπλά επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους και μη βιαστείτε να ανοιχτείτε ή να αφεθείτε εάν πρώτα δεν σας αποδείξουν ότι τα λόγια συνάδουν με τις πράξεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον και θα έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας. Αυτή η όψη σας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους απέναντι στις καταστάσεις γύρω σας και θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που θα επηρεάσουν την κρίση σας και μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Θα είστε λοιπόν αρκετά ευεπηρέαστοι και επιρρεπείς στην εξαπάτηση και το ψέμα, οπότε αυτές οι ημέρες χρειάζονται διπλή προσοχή και πάνω απ’ όλα λογική σκέψη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι σας κατακλύζει το συναίσθημα και να αναπολείτε παρελθοντικές καταστάσεις και άτομα τα οποία όμως δεν έχουν πλέον καμία θέση στη ζωή σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να ανακαλύψετε ένα ψέμα σχετικά με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή ένα ακίνητο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν καλείστε να είστε ψύχραιμοι, να βάλετε στην άκρη το συναίσθημα -όσο δυνατό κι αν είναι- και να μην μπλέκετε με καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Ακόμα κι αν έχετε ανοιχτές υποθέσεις ή υπάρχουν εκκρεμότητες με κάποια πρόσωπα, μην προσπαθήσετε να τις κλείσετε τώρα, γιατί το πιθανότερο είναι τα πράγματα να περιπλεχτούν ακόμα περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς, αγαπητοί Ιχθύες, επηρεάζεστε άμεσα από αυτή την ειδυλλιακή όψη αφού η Αφροδίτη και ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ποσειδώνας, θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η σύνοδος σας βοηθάει να συντονιστείτε καλύτερα με τα συναισθήματα και τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα ανοίξετε πιο εύκολα την καρδιά σας στο άτομο που έχετε δίπλα σας και δεν αποκλείεται να έχετε ρομαντικές συναντήσεις κι επαφές. Από την άλλη πλευρά, μπορεί αυτές τις ημέρες να νιώσετε ότι η ενέργεια σας είναι πεσμένη και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε όσα έχετε να κάνετε και να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των γύρω σας. Θα αναζητήσετε λοιπόν διεξόδους διαφυγής και θα προσπαθήσετε να αποφύγετε ευθύνες και υποχρεώσεις που σας βαραίνουν. Επιπλέον, αυτή η σύνοδος θα δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες είτε σε σχέση με ένα πρόσωπο στα ερωτικά σας είτε σε σχέση με ένα επαγγελματικό πλάνο, με αποτέλεσμα στην πορεία να απογοητευτείτε, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως τα είχατε πλάσει στο μυαλό σας. Η κρίση σας δεν θα είναι ξεκάθαρη αυτές τις ημέρες και είναι πολύ πιθανό να πέσετε θύματα πλάνης ή εξαπάτησης. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα και να είστε τόσο μπερδεμένοι που να μην ξέρετε ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε και πώς να συμπεριφερθείτε. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και αξιοποιήστε αυτές τις ημέρες για να χαλαρώσετε, να ακούσετε μουσική, να δείτε ταινίες που αγαπάτε και να ασχοληθείτε με την τέχνη ή με πιο πνευματικά ζητήματα.