Τι κάνει τα ζώδια να δυσανασχετούν με τους συντρόφους τους και μπορεί να γίνει αιτία να φύγουν από τη σχέση

Τι κάνει τα ζώδια να δυσανασχετούν με τους συντρόφους τους και μπορεί να γίνει αιτία να φύγουν από τη σχέση

Τι κάνει τα ζώδια να δυσανασχετούν με τους συντρόφους τους και μπορεί να γίνει αιτία να φύγουν από τη σχέση

Ανεξάρτητα από το πόσο αξιόλογη είναι μια σχέση ή ένας σύντροφός, το κάθε ζώδιο θεωρεί κάποιες συμπεριφορές πολύ ενοχλητικές, καθώς έρχονται σε αντίθεση με στοιχεία κλειδιά της προσωπικότητας του. Με ορισμένες από αυτές μπορεί να κάνουν υπομονή και να συμβιβάζονται για κάποιο διάστημα, αλλά υπάρχουν και άλλες που δεν μπορούν να τις ανεχτούν ούτε στιγμή και θα προτιμήσουν μία άμεση ηρωική έξοδο από τη σχέση.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς γεμάτο αυτοπεποίθηση και ορμή που δεν φοβάται να ρισκάρει καθώς διαθέτει πολύ τόλμη και αποφασιστικότητα. Όταν ένας Κριός αισθάνεται καλά, εκπέμπει μια αίσθηση ατρόμητου δυναμισμού που είναι ιδιαίτερα ελκυστική στα μάτια των άλλων. Είναι παθιασμένοι και ενθουσιώδεις με τον σύντροφό τους, αλλά είναι εξίσου παθιασμένοι με την ανεξαρτησία και την ελευθερία τους. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να έχει υψηλά επίπεδα δυναμισμού ή ενέργειας και που να σέβεται την ατομικότητά τους. Δεν θέλουν κάποιον που να είναι αδιάφορος, ψεύτικος, αλλά και εξαρτημένος, προσκολλημένος σ’ αυτούς ή άμεσα ελεγκτικός. Το να χρειάζεται διαρκώς να είστε ενήμεροι για το πού είναι ο Κριός ανά πάσα στιγμή μέσα στο 24ωρο, είναι μια απευθείας πρόκληση. Δώστε τους χώρο και η αγάπη τους θα ανθίσει. Όμως όσο κι αν αγαπούν το ταίρι τους μπορεί να δυσανασχετήσουν αλλά και να εγκαταλείψουν μία σχέση αν ο σύντροφος επιβάλλει τις απόψεις, τις επιθυμίες και τους δικούς του κανόνες. Για εκείνους η αγάπη προϋποθέτει ελευθερία, γι’ αυτό όταν κάποιος δεν τους αποδέχεται και προσπαθεί διαρκώς να τους αλλάξει και να τους περιορίσει, θεωρούν ότι η αγάπη αυτή δεν είναι ουσιαστική και αληθινή. Πολύ δε περισσότερο, αν δεν τους αφήνει τα περιθώρια και την ελευθερία να ασχοληθούν με τα δικά τους ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι ζώδια της γης που αγαπούν τη σταθερότητα και την άνεση. Είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στον σύντροφό τους, αλλά εκτιμούν επίσης την ιδιαίτερα την ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. Οι Ταύροι αγαπούν τον αισθησιασμό και τις απολαύσεις. Επιθυμούν τις μικρές και μεγάλες πολυτέλειες και δεν διστάζουν να τις χαρούν όταν νιώθουν την ανάγκη. Χρειάζονται έναν σύντροφο που μπορεί να προσφέρει και να μοιράζεται μαζί τους τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Δεν θέλουν κάποιον που είναι απερίσκεπτος ή σπάταλος θέτοντας το μέλλον τους σε κίνδυνο. Όταν όμως πρόκειται για τις κοινές επιθυμίες μπορεί να απογοητευτούν με ανθρώπους που σκέφτονται διαρκώς τα πάντα κι είναι αναποφάσιστοι. Επίσης, αν το ταίρι τους δεν φροντίζει τον εαυτό του και είναι ατημέλητο, αυτό μπορεί να τους απωθήσει καθώς είναι λάτρεις της ομορφιάς. Ένας Ταύρος δεν μπορεί και δεν θέλει να συμβιβάσει τις αξίες του και μπορεί να φύγει από μια σχέση όταν αισθάνεται ότι ο σύντροφός απειλεί την αίσθηση ασφάλειας ή της ευχαρίστησης του. Τα υπάρχοντα τους είναι επίσης πολύ σημαντικά για εκείνους και δεν θέλουν να αισθανθούν ότι το ταίρι τους μπορεί να τα θέσει σε κάποιο κίνδυνο, είτε ότι γίνεται αδιάκριτο με αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα που αγαπά την επικοινωνία και την ποικιλία. Είναι διαρκώς περίεργοι και παιχνιδιάρηδες με τον σύντροφο τους, αλλά εκτιμούν παράλληλα και τον τρόπο σκέψης του, τη διάνοιά του, αλλά και την ελευθερία έκφρασης μεταξύ τους. Χρειάζονται έναν εξίσου ελεύθερο σύντροφο που να είναι πνευματώδης και να τους κρατά σε εγρήγορση. Δεν θέλουν κάποιον που είναι πολύ άκαμπτος ή προβλέψιμος. Και εφόσον απεχθάνονται την προβλεψιμότητα, μην περιμένετε και κυρίως μην απαιτήσετε από έναν Δίδυμο να είναι απολύτως συνεπής. Το επιφέρει εν μέρει, το ανήσυχο πνεύμα τους. Ακόμη, δεν θέλουν ο σύντροφός τους να φωνάζει, να κλαίγεται και να προσπαθεί να επιβληθεί ώστε να περιορίσει την ελευθερία και τη δημιουργικότητά τους. Η προσωπικότητα τους δεν μπορεί να αποδεχθεί ούτε την παθητικότητα ούτε την αγένεια. Πιστεύουν ότι οι συμπεριφορές εκφοβισμού δεν είναι ποτέ αποδεκτές. Τείνουν να εξισώνουν αγένεια και σκληρότητα με ένα επίπεδο που δεν επιθυμούν και δεν τους ταιριάζει και είναι αλλεργικοί στα παιχνίδια εξουσίας. Δεν θέλουν επίσης, καθώς έχουν χιούμορ και είναι ανάλαφροι, το ταίρι τους να είναι βλοσυρό και να τα παίρνει όλα τόσο σοβαρά καθώς έτσι μπορεί να χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους. Οι Δίδυμοι είναι συνήθως οξυδερκείς, μορφωμένοι, έχουν γνώσεις, καλά στοιχειοθετημένες απόψεις και αν ο σύντροφός τους επιμένει να επιβάλλει τη δική του γνώμη, ή δεν θέλει να τους ακούσει, αυτό σημαίνει για εκείνους ότι το άτομο με το οποίο είναι μαζί δεν τους εκτιμά όπως θα έπρεπε και ότι δεν τους θεωρεί ισότιμο μέλος της σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο του νερού που είναι γνωστό για τη βαθιά συναισθηματική του νοημοσύνη και τη γεμάτη τρυφερότητα και φροντίδα φύση του. Όταν ένας Καρκίνος νιώθει συντονισμένος με τα συναισθήματά του, εκπέμπει μια αίσθηση προσιτής ζεστασιάς που γεμίζει την ψυχή. Ένα από τα πράγματα που όλοι εκτιμούν σε μια σχέση είναι να έχουν έναν άνθρωπο στο πλευρό τους στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Ένας σύντροφός πρέπει να είναι εκεί για να στηρίζει και να αγαπά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Καρκίνους. Εάν ο σύντροφός τους δεν είναι κοντά τους όταν τον χρειάζονται περισσότερο, η συναισθηματική αυτή απόσταση μπορεί να γίνει η κύρια αιτία για να φύγουν. Γι’ αυτό το ζώδιο η οικογένεια είναι το κέντρο του κόσμου τους. Το σχίσμα με έναν σύντροφο μπορεί να συμβεί όταν δεν μπορεί να δεχτεί την οικογένεια τους ή δείχνει αδιαφορία στη δική του. Καθώς είναι ευαίσθητες ψυχές θέλουν ένα ταίρι που να είναι ευαισθητοποιημένο, ευγενικό και να μη θεωρεί ποτέ την αγάπη δεδομένη. Χρειάζονται δίπλα τους κάποιον που μπορεί να καταλάβει τις διαθέσεις τους και να υποστηρίζει τις ανάγκες τους. Δεν θέλουν κάποιον που να μην έχει ευαισθησίες ή να είναι πολύ απαιτητικός, διότι θεωρούν ότι έτσι κάποιος δεν δείχνει σεβασμό ούτε σε εκείνους ούτε στα όριά τους.

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια είναι ζώδια της φωτιάς με λαμπερή προσωπικότητα και βασιλική παρουσία. Η εσωτερική τους δύναμη έχει να κάνει με την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα. Έχουν ένα φυσικό ταλέντο να ξεχωρίζουν και να τραβούν την προσοχή. Όταν ένας Λέων νιώθει έμπνευση μπορεί να φωτίσει τη ζωή σας με την ενέργεια και το χάρισμά του. Η γλώσσα αγάπης του Λέοντα είναι να προσφέρει δώρα και συναίσθημα, οπότε η ανάλογη γενναιοδωρία στους άλλους είναι μια ποιότητα που θέλει από έναν σύντροφο. Αν ο σύντροφός τους είναι παγερός, ανέκφραστος ή τσιγκούνης και προσπαθήσει να περιορίσει τις αγοραστικές τους συνήθειες αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος της σχέσης. Καθώς αγαπούν την προσοχή και τον θαυμασμό, αν το ταίρι τους δείχνει αδιαφορία είναι σαν να τους διώχνει από κοντά του. Οι Λέοντες είναι πολύ γενναιόδωροι και ρομαντικοί με τον σύντροφό τους, αλλά επίσης έχουν ισχυρό εγωισμό και υπερηφάνεια. Μπορεί να χρειαστούν πολύ προσοχή, περισσότερα κομπλιμέντα, ελάχιστη και διακριτική κριτική και ποτέ μα ποτέ δημόσιες επικρίσεις. Επίσης θέλουν ένα ταίρι λίγο πολύ από την ίδια στόφα εξωτερικής και εσωτερικής λάμψης που να τους κάνει περήφανους όταν το έχουν στο πλευρό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και έχει πρακτική προσέγγιση στη ζωή. Η εσωτερική δύναμη των Παρθένων έχει να κάνει με την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα. Έχουν ένα φυσικό ταλέντο να κάνουν τα πράγματα άψογα και να φροντίζουν να είναι όλα τακτοποιημένα. Όταν αισθάνονται ότι έχουν τον έλεγχο των πραγμάτων, εκπέμπουν μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και τάξης. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να μπορεί να ταιριάζει με το εργασιακό τους ήθος και να είναι προσεκτικός και αποτελεσματικός σε πολλά επίπεδα. Δεν θέλουν κάποιον που είναι παράλογος, χαοτικός, απρόσεκτος ή ακατάστατος. Οι σύντροφοι που μπορεί να έχουν διαρκώς πολλά πρότζεκτ ανοιχτά και δεν φέρνουν κανένα εις πέρας, δημιουργούν στην Παρθένο άγχος και πανικό. Η αταξία, η βρωμιά, η αποφυγή προθεσμιών και η ανευθυνότητα απέναντι στον εαυτό και τους άλλους είναι όλα λόγοι για να μην αισθάνονται ασφαλείς στη σχέση τους. Οι Παρθένοι επίσης τείνουν να θέλουν οι σύντροφοί τους να ενδιαφέρονται για τα πάντα και να ανταλλάσσουν σκέψεις και γνώσεις με εκείνους. Χωρίς περιέργεια και δίψα για μάθηση αισθάνονται ότι υπάρχει στασιμότητα. Το χειρότερο είναι όταν ο σύντροφος της Παρθένου δεν δείχνει ενδιαφέρον για τα πράγματα για τα οποία θεωρεί σημαντικά η Παρθένος και δεδομένου ότι δεν θέλει να χάνει τον χρόνο της άδικα μπορεί να προτιμήσει μια άμεση έξοδο από τη σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα που αγαπά να μοιράζεται, αναζητώντας έτσι την ισορροπία. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι γοητευτικοί και διπλωματικοί με τον σύντροφό τους, αλλά επιζητούν επίσης την ισότητα, την ομορφιά και τη δικαιοσύνη στη σχέση τους. Η δύναμη και οι δυνατότητες τους πηγάζουν από το αίσθημα της αρμονίας. Χρειάζονται έναν άνθρωπο στο πλευρό τους που μπορεί να εκτιμήσει την ομορφιά και τη χάρη τους, κάποιον που να μην είναι εγωιστής ή πεισματάρης. Όταν ερωτεύονται προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό του συντρόφου τους σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τους αρέσει επίσης να υπερασπίζονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Έτσι εκφράζουν την αγάπη και την πίστη τους. Ένα ταίρι που δεν είναι υποστηρικτικό, δίκαιο και δεν καταβάλλει προσπάθεια για τη σχέση και την αγάπη τους, θα τους δημιουργήσει βαθιά απογοήτευση. Όταν ένας σύντροφος τους πληγώνει, είναι επιθετικός, ακοινώνητος, θυμωμένος και πεσιμιστής, ο Ζυγός θα προσπαθήσει να του φτιάξει το κέφι, να του στρέψει την προσοχή σε πιο ευχάριστα πράγματα και θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να τον φέρει σε μια καλύτερη νοητική και ψυχική κατάσταση. Για ένα διάστημα ίσως ο Ζυγός το πάρει προσωπικά και μπορεί να πιστέψει ότι δεν κάνει εκείνος κάτι σωστά. Αλλά σταδιακά θα φτάσει στα όρια του και θα πάρει τις ψυχικές του αποστάσεις. Τείνει να δίνει πολλές ευκαιρίες και αποχωρεί από μια σχέση μόνο αν συνειδητοποιήσει ότι είναι αδιέξοδη, άνιση, ή ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη του και ότι αισθάνεται μόνος σε αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού που αγαπά την ένταση και είναι πολύ παθιασμένο. Έχει μυστηριώδη φύση και έντονα συναισθήματα. Η εσωτερική του δύναμη έχει να κάνει με το πάθος και τη μεταμόρφωση. Έχει ένα φυσικό ταλέντο να καίγεται στις φλόγες των συναισθημάτων και να αναδύεται από την άλλη πλευρά πιο δυνατός, πιο σοφός και πιο ανθεκτικός. Όταν ένας Σκορπιός αισθάνεται δύναμη, εκπέμπει τέτοιο πάθος και αισθησιασμό που είναι πραγματικά σαγηνευτικός. Οι Σκορπιοί χρειάζονται δίπλα τους κάποιον που να είναι εξίσου παθιασμένος και μοναδικός, ώστε να τους κρατήσει το ενδιαφέρον και ταυτόχρονα να μπορεί να χειριστεί το βάθος και την πολυπλοκότητά τους. Εάν ο σύντροφος αντιμετωπίσει τη σχέση τους επιφανειακά μπορεί να βαρεθούν γρήγορα. Αν είναι αδύναμος, άτολμος, φοβισμένος ή αν εκείνος δείχνει να βαριέται, θα καταλάβουν γρήγορα ότι δεν υπάρχει έδαφος ή κοινό μέλλον. Αν και είναι παθιασμένοι και πιστοί στον σύντροφό τους, αγαπούν με το ίδιο σθένος την ιδιωτικότητα, τη δύναμη και τον εαυτό τους. Αν υποψιαστούν ότι ο σύντροφός δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης ή δεν είναι ειλικρινής μαζί τους, δεν θα τον συγχωρήσουν εύκολα καθώς απεχθάνονται την ανεντιμότητα σε όλες τις μορφές. Το ψέμα και η εξαπάτηση δεν βρίσκουν άφεση με ένα Σκορπιό. Εάν ο σύντροφος πιαστεί να λέει ψέματα ή να τον προδίδει με κάποιο τρόπο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη φύση τους και μπορεί για να κλονίσει την εμπιστοσύνη και τα αισθήματα τους δια παντός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς γνωστό για την αγάπη του για την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Η εσωτερική του δύναμη έχει να κάνει με την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Έχουν ένα φυσικό ταλέντο να χαράζουν τον δικό τους δρόμο και να ακολουθούν τους δικούς τους ανοιχτούς ορίζοντες. Όταν ένας Τοξότης αισθάνεται περιπετειώδης, μπορεί να εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους ώστε να εξερευνήσουν τον κόσμο. Χρειάζονται έναν σύντροφο που μπορεί να εκτιμήσει το ελεύθερο πνεύμα, τους στόχους τους και να τους συνοδεύσει ως την άκρη του κόσμου. Δεν θέλουν κάποιον που να βαριέται ούτε που να τους κάνει να βαριούνται. Δεν επιθυμούν κάποιον που δεν έχει χιούμορ, λογική και ενδιαφέροντα. Θα προτιμούσαν έναν σύντροφο που ταξιδεύει πολύ, αλλά είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να κάνουν μόνοι τους ταξίδια, αρκεί ο σύντροφός τους να είναι ανοιχτός σε αυτό, έτοιμος πάντα να βγει έξω, να δοκιμάσει νέα πράγματα και να προσπαθεί να διατηρήσει τη σχέση τους φρέσκια. Για τον Τοξότη η αδιαφορία για νέες εμπειρίες σημαίνει ότι ο σύντροφός τους δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τη ζωή. Αυτό το ζώδιο μισεί τις γκρίνιες, τον έλεγχο, την κατήφεια και τα παράπονα, και επιθυμεί να διατηρεί μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα γύρω του. Σκοπός του είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τη ζωή, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αφήσει πίσω του ανθρώπους ή σχέσεις που αισθάνεται ότι τον περιορίζουν με οποιοδήποτε τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι ως ζώδιο της γης είναι γνωστοί για τον ρεαλισμό, την αποφασιστικότητα και την πρακτικότητά που αντιμετωπίζουν όλα τα πράγματα. Είναι φιλόδοξοι και έχουν ισχυρή εργασιακή ηθική, κάτι που τους κάνει εξαιρετικά ικανούς στην επίτευξη των στόχων τους. Οι δυνάμεις αυτού του ζωδίου είναι πολλές και εστιασμένες στο να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια που συναντούν στο δρόμο τους. Έχουν επίσης την ικανότητά να καθοδηγούν και να εμπνέουν άλλους, κάτι που τους κάνει συχνά να ηγούνται και να ξεχωρίζουν. Χρειάζονται έναν συνεργάτη που μπορεί να θαυμάσει τα επιτεύγματά τους και να ακολουθήσει το παράδειγμά τους. Δεν θέλουν όμως κάποιον που να τους ακολουθεί τυφλά ή αντίθετα να είναι επαναστάτης και να τους πηγαίνει διαρκώς κόντρα. Θέλουν έναν άνθρωπο που να τον εκτιμούν, να τον θαυμάζουν, που να έχει κι εκείνος την πορεία του, αλλά να τους ακούει και να τους σέβεται. Εάν ένας σύντροφος είναι κακός στη διαχείριση με τα χρήματα, δεν έχει αποταμιεύσεις και είναι πάντα με χρέη και οφειλές, ο Αιγόκερως θα το δει ως σημαντικό μειονέκτημα ίσως και λόγο να φύγει από τη σχέση. Επίσης απεχθάνονται την τεμπελιά και την έλλειψη κινήτρου και φιλοδοξίας στη ζωή. Εάν ο σύντροφος τους δεν κάνει τίποτα και αφήνει τον χρόνο να κυλάει άσκοπα και τις ευκαιρίες να τον προσπερνούν, τότε μπορεί και ο Αιγόκερως να τον προσπεράσει ανεπιστρεπτί. Θαυμάζουν και επιθυμούν τους συντρόφους που τους ωθούν να πετύχουν και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, είτε είναι ακαδημαϊκά, επαγγελματικά ή σωματικά, και θα το κάνουν κι εκείνοι ως αντάλλαγμα με τη σειρά τους υποστηρίζοντας τους πραγματικά και με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι να φτάσουν εκεί που θέλουν. Η ανευθυνότητα όμως κάθε είδους είναι κάτι που δεν μπορούν να ανεχθούν ούτε στις σχέσεις ούτε στους ανθρώπους γύρω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι και φιλικοί. Η ανθρωπιστική τους φύση τους ωθεί να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Οι δυνάμεις αυτού του ζωδίου είναι καινοτόμες και δημιουργικές και τους χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να μπορεί να εκτιμήσει την εκκεντρικότητά τους και να μπορεί να συμμετέχει στη ζωή και την αποστολή τους χωρίς να τους περιορίσει. Δεν θέλουν κάποιον που είναι συμβατικός, που έχει προκαταλήψεις ή είναι αδαής και στενόμυαλος. Αν το ταίρι τους επίσης αντιδρά υπερβολικά και είναι πολύ συναισθηματικό, αυτό το είδος συμπεριφοράς είναι κάτι δύσκολο για εκείνους. Οι Υδροχόοι δεν έχουν ταλέντο να διαχειριστούν ή να υποστηρίζουν κάποιον σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα και δεν τους αρέσει η αίσθηση ότι πρέπει να είναι τόσο προσεκτικοί με τα λόγια και τις πράξεις τους, ώστε να μην πληγώσουν ακούσια τον σύντροφό τους. Ίσως για αυτό τον λόγο να προτιμήσουν να φύγουν από μια τέτοια σχέση. Καθώς μπορούν να βρίσκονται σε αγώνα ισότητας και δικαιοσύνης διαρκώς, δεν μπορεί ο σύντροφος τους να μην είναι πολιτικά ορθός, να χρησιμοποιεί πλαστικά καλαμάκια και σακούλες ή να κάνει ό,τι άλλο έρχεται σε σύγκρουση με τα πιστεύω του Υδροχόου. Απλώς δεν μπορούν να ανεχθούν την κοινωνική αδιαφορία και αν εντοπιστεί μια τέτοια, η ανακάλυψη θα τους τρώει εσωτερικά μέχρι να χάσουν την εκτίμηση τους και να φύγουν με μισή καρδιά αλλά με το κεφάλι ψηλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι και έχουν ένα έμφυτο χάρισμα να καταλαβαίνουν και να συμπάσχουν με τους άλλους και ιδιαίτερα με τις συναισθηματικές τους σχέσεις. Η δύναμη των Ιχθύων είναι να βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τα συναισθήματά τους και να τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ομορφιά και αρμονία γύρω τους. Ως ζώδιο του νερού διαθέτουν και φαντασία, ένστικτο και συμπόνια. Είναι ρομαντικοί και διαισθητικοί με το ταίρι τους, αλλά διαθέτουν πνεύμα και όρεξη για ζωή και δημιουργία. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να μπορεί να συνδεθεί με την ψυχή τους και να μοιραστεί τα όνειρά τους. Δεν θέλουν κάποιον που είναι κυνικός ή σκληρός και να ρίχνει το πνεύμα τους ή να περιορίζει το πάθος τους. Ξεθωριάζει όλη η μαγεία που αισθάνονται και νιώθουν σαν κάτι να τους πνίγει, αν ένας σύντροφος είναι συναισθηματικά απών. Τους αρέσει να μιλούν συχνά για τα συναισθήματα, γιατί μερικές φορές χρειάζονται ακόμη και την ηχώ τους για να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές. Λόγω της υψηλής συναισθηματικής τους νοημοσύνης θα είναι εκεί για το ταίρι τους, αλλά αν δεν ανταποδώσει το συναίσθημα μπορεί να γίνει αιτία να πληγωθούν πολύ και να φύγουν. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές είναι να μπορέσουν να δουν την αστεία πλευρά τους. Εάν ο σύντροφος των Ιχθύων δεν έχει αίσθηση του χιούμορ, αυτό είναι ένα πραγματικό μειονέκτημα γι’ αυτούς. Καθώς έχουν μεγάλη ικανότητα να βλέπουν αυτή τη πλευρά της ζωής και επειδή έχουν τόσο δημιουργικό και μοναδικό εγκέφαλο, βλέπουν ανατρεπτικά σχεδόν τα πάντα. Το γέλιο είναι ένας τρόπος που δένει κάποια ζευγάρια και αν κάποιος δεν μπορεί να τους καταλάβει σε αυτό το κομμάτι, ίσως δεν είναι το σωστό άτομο για εκείνους.