Σύγχυση και μπερδέματα για 4 ζώδια την εβδομάδα 18/09/2023 – 24/09/2023

Σύγχυση και μπερδέματα για 4 ζώδια την εβδομάδα 18/09/2023 - 24/09/2023

Σύγχυση και μπερδέματα για 4 ζώδια την εβδομάδα 18/09/2023 – 24/09/2023

Ο Σεπτέμβριος γίνεται πιο σύνθετος στην πορεία του, καθώς κάνει πολύ δύσκολο ίσως να βγάλουμε συμπεράσματα γι’ αυτά που μας απασχολούν. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 19/09/2023 κυρίαρχη στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί την αίσθηση ότι περπατάμε λίγο στην ομίχλη, άρα αυτό που μπορούμε να δούμε είναι μόνο λίγα μέτρα μακριά, χωρίς να έχουμε τη γενικότερη εικόνα του πού βαδίζουμε. Αυτό σημαίνει προσεκτικά βήματα και αν χρειάζεται να βασιστούμε σε κάτι, καλύτερα να είναι μετρήσιμο αντικειμενικά και όχι σε φανταστικά σενάρια. Το μυαλό εύκολα παίζει παιχνίδια με αυτή την όψη. Περισσότερα για την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ευτυχώς στην πορεία της εβδομάδας θα σχηματιστεί την Πέμπτη το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς θα έχουμε τη διάθεση να ψάξουμε πιο βαθιά για αλήθειες και θα έχουμε μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση στα πράγματα. Το φθινόπωρο αρχίζει ουσιαστικά τη στιγμή που ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και έχουμε τη φθινοπωρινή ισημερία στις 23/09. Οι μέρες μας σιγά σιγά θα αρχίσουν να μικραίνουν και οι νύχτες να μεγαλώνουν. Το ζώδιο του Ζυγού αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλους, που μπορεί να λειτουργήσουν συμπληρωματικά προς εμάς, θα φέρει περισσότερη ισορροπία στην καθημερινότητα μας τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Τις επόμενες 4 εβδομάδες της διαδρομής του Ήλιου στον Ζυγό ας είμαστε πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και σε σχέσεις, αλλά ας απολαύσουμε και τις πιο ωραίες πλευρές της ζωής αναβαθμίζοντας την αισθητική μας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι στα έξοδα που κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Χείρωνα στον Κριό την Κυριακή παίζει λίγο με τις ανασφάλειες μας κυρίως στις προσωπικές μας σχέσεις ή φέρνει στην επιφάνεια παλιά «τραύματα» που γίνονται όμως τροχοπέδη στη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν σύγχυση και μπερδέματα την εβδομάδα 18/09/2023 – 24/09/2023

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με κάπως διασπασμένη την προσοχή σας, καθώς η κύρια όψη που σας επηρεάζει είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Από τη μια μπορεί να έχετε πολλές ιδέες κι ενθουσιασμό για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, από την άλλη μπορεί να σκέφτεστε τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας και το μυαλό να τρέχει χωρίς να μπορεί να συγκεντρωθεί στα πρακτικά και σε αυτά που πρέπει να επιλυθούν. Ή μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της δουλειάς και αυτές των αγαπημένων σας και δεν σας φτάνει ο χρόνος να ικανοποιήσετε όλους. Σαφώς δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες, αλλά με προτεραιότητες όλα θα πάνε καλά. Η Τρίτη πάντως είναι μια μέρα κάπως «θολή» και καλό είναι να αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις. Πολύ πιο ξεκάθαρα θα είναι τα πράγματα την Πέμπτη με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα. Μάλιστα η μέρα μπορεί να έχει κι ένα ενδιαφέρον σε επίπεδο οικονομικό για σας. Αν ένα οικογενειακό θέμα σας ταλάνισε το προηγούμενο διάστημα μπορεί να βρείτε κάποια λύση και να το αφήσετε πίσω σας. Η είσοδος του Ήλιου στις 23/09 στον Ζυγό σηματοδοτεί πάντα μια πιο ευχάριστη περίοδο για σας και μάλιστα ιδιαίτερα κοινωνική. Αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο από τον άλλο μήνα που σίγουρα είναι πιο βοηθητικός και ξεκάθαρος στις επιρροές του. Οι ερωτικές σχέσεις, οι ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σας που μπορείτε να βγείτε, να συναντήσετε φίλους, να απολαύσετε μια παράσταση, μια ταινία, ένα ωραίο δείπνο σε ένα εστιατόριο, μια συναυλία, θα πυκνώσουν στο διάστημα των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων. Η ίδια περίοδος θα είναι ιδιαίτερα ερωτική για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας και γενικότερα να έχετε καλύτερη διάθεση. Αν είστε γεννημένοι-ες στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, με την αντίθεση του Άρη προς τον Χείρωνα την Κυριακή είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή ακόμη κι από τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην τα προσπερνάτε και ακούστε με προσοχή.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια σύγχυση, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο σας έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς την Τρίτη 19/09. Περισσότερα για την όψη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μολονότι εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που βασίζεται στη λογική για να βγάλει συμπεράσματα, με αυτή την όψη μπορεί το μυαλό σας να σας παίζει παιχνίδια, να παρασύρεστε από το συναίσθημα σας και να δημιουργείτε εσείς μια φανταστική εικόνα που πιθανώς απέχει από την πραγματικότητα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι αν στο παρελθόν είχατε εμπιστευθεί κάποιον άνθρωπο και με τη συμπεριφορά του σας απογοήτευσε. Η συμβουλή μου είναι όμως να μην προσπαθήσετε να εκβιάσετε μια λύση στην αρχή της εβδομάδας. Αφήστε να περάσει και η Τετάρτη και αφού έχετε περισσότερη ψυχραιμία δείτε πώς θα διαχειριστείτε μια περίεργη κατάσταση. Στις 21/09 ο Ήλιος από το ζώδιο σας συναντά σε τρίγωνο τον Πλούτωνα μια όψη που σας ενδυναμώνει και σας χαρίζει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να ελέγξετε τη ζωή σας. Στις 23/09 το πάρτι γενεθλίων τελειώνει, καθώς ο Ήλιος προχωρά στο επόμενο ζώδιο, τον Ζυγό, και ωθεί την προσοχή σας σε πιο πρακτικές κατευθύνσεις. Τα θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο, κάτι που θα ενταθεί τον επόμενο μήνα. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι μια ιδανική περίοδος για να φρεσκάρετε το βιογραφικό σας, να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, να ψάξετε τις προοπτικές των οικονομικών σας και βέβαια να κάνετε συνειδητές επιλογές στις επενδύσεις και τις αγορές σας. Θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας προκειμένου να γίνετε πιο παραγωγικοί. Βέβαια, καθώς ταυτόχρονα στον Ζυγό βρίσκεται και ο Άρης, προσέξτε περισσότερο τα έξοδα σας. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες 4 εβδομάδες για να δείτε στη λεπτομέρεια του τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, πώς θα εξασφαλίσετε περισσότερα έσοδα και πώς θα διαχειριστείτε τα διαρκώς αυξανόμενα έξοδα σας. Καλή στιγμή για να περικόψετε περιττές δαπάνες. Η αντίθεση Άρη-Χείρωνα την Κυριακή απαιτεί την προσοχή σας σε θέματα υγείας σωματικής και ψυχικής αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση και υποχρεώσεις. Θέλετε δε θέλετε τα επαγγελματικά καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο και χρόνο στη ζωή σας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 19/09, όψη για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ, δημιουργεί από τη μια ένα πέπλο σύγχυσης και αστάθειας στα θέματα της δουλειάς που προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε, κι από την άλλη αυξάνει τις απαιτήσεις και σε άλλους τομείς όπως αυτόν της οικογένειας και του σπιτιού. Ακόμη κι αν δεν είναι το σπίτι που απαιτεί, μπορεί να είναι οι ανάγκες του συντρόφου ή σημαντικών ατόμων από το προσωπικό σας περιβάλλον. Η βοηθητική όψη Ήλιου-Πλούτωνα στη συνέχεια την Πέμπτη 21/09 θα ευνοήσει να βγάλετε συμπεράσματα βασισμένα σε αντικειμενικά στοιχεία και όχι σε υποθέσεις. Μάλιστα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο είναι πιθανό με αυτή την όψη να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην καριέρα σας με ένα σημαντικό οικονομικό αντίτιμο. Αν μέχρι τώρα ο Σεπτέμβριος ήταν μόνο δουλειά – δουλειά – δουλειά χωρίς ευκαιρίες να το ρίξετε έξω και να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές, από τις 23/09 μπορείτε να περιμένετε κάτι καλύτερο. Ο Ήλιος αποχωρεί από τον τομέα της καριέρας και την Παρθένο και προχωρά στον Ζυγό, το ζώδιο που συμβολίζει τις φιλικές σας σχέσεις, τις κοινές δραστηριότητες που έχετε με ομοϊδεάτες, συμπαθούντες και την κοινωνική σας ζωή. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε προσκλήσεις και θα συνδυάζετε καλύτερα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες με τη διασκέδαση. Καθώς ο Ζυγός συμβολίζει στο ωροσκόπιο σας και τη συλλογική εργασία, ξεκινά ένα διάστημα για ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί με άλλους, την ομάδα που δουλεύετε μαζί, τους συνεργάτες σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Στο ίδιο ζώδιο βέβαια βρίσκεται και ο Άρης εδώ και κάποιες εβδομάδες, δημιουργώντας μεγαλύτερη κινητικότητα αλλά και πιθανές εντάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που μπορεί να εργάζεστε μαζί ή να διατηρείτε φιλικές σχέσεις. Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα την Κυριακή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια παράπονα ή κάποια απωθημένα συναισθήματα που καλείστε να τα επεξεργαστείτε και να τα τακτοποιήσετε μέσα σας.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση. Αυτό που είναι όμως ίσως πιο κουραστικό είναι η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ήλιο στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Η όψη αυτή, που κυριαρχεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας και γίνεται ακριβείας την Τρίτη, δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης σε θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Εύκολα μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις αυτές τις μέρες καθώς το μυαλό μας μπορεί να μας παίζει παιχνίδια. Παρόλα αυτά η επιρροή δεν θα κρατήσει για πολύ, γι’ αυτό τουλάχιστον αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα σε μια σχέση. Ακόμη και σε μια επαγγελματική συνεργασία ίσως νιώθετε ότι κάποιος αποκρύπτει από σας κάποια σημαντική πληροφορία. Επειδή δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη όσο και αν επιμένετε, καλύτερα να αφήσετε αυτές τις μέρες να περάσουν. Η επόμενη όψη, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 21/09, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πιο εύκολα το τοπίο. Φανείτε λοιπόν υπομονετικοί. Κάποιο πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο μπορεί να σας βοηθήσει ή να σας στηρίξει σε κάποια σας απόφαση ή ένα νέο στόχο. Στις 23/09 ο Ήλιος αποχωρεί από την Παρθένο και προχωρά στον Ζυγό τη μέρα της φθινοπωρινής ισημερίας. Η προσοχή σας θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που άπτονται των πρακτικών θεμάτων στην καθημερινότητα σας και κυρίως των οικονομικών. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια καλύτερη ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδα και να φέρετε ισορροπία στο ισοζύγιο σας. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ενεργητικός βέβαια με τον Ερμή να συνεχίζει τη διέλευση του στην Παρθένο μέχρι τις 04/10. Η επιρροή του Ήλιου από τον Ζυγό σε συνδυασμό με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο θα φέρει στο προσκήνιο τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με τους άλλους ή την οικογένεια σας, θέματα που άπτονται σε φορολογικά, επενδύσεις, δάνεια, κάρτες, πιστώσεις. Επειδή αυτή η επιρροή μπορεί να σας ζορίζει και σε ψυχολογικό επίπεδο και να σας προκαλεί στρες, βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε μέσα τη μέρα. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας την Κυριακή με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.