Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Νέα ελπιδοφόρα Σελήνη στον Σκορπιό;

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Νέα ελπιδοφόρα Σελήνη στον Σκορπιό;

Σε ποιον τομέα μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα;

Η Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στην 23° 17’ του Σκορπιού και επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Επίσης όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην μοίρα αυτή στα σταθερά ζώδια με απόκλιση 2 μοιρών. Αλλά ας δούμε σε ποιους τομείς θα επηρεάσει όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγή και αναγέννηση, αυτό είναι το μότο της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στο 8ο ηλιακό σας σπίτι (που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του Σκορπιού). Θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και ισχυροί, η διαίσθηση σας θα λειτουργεί στο κόκκινο και θα θέλετε να κλείσετε όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Εξάλλου μόλις γύρισε και ο Άρης (που έχετε στο ζώδιο σας από τις 29 Ιουνίου και ανάδρομο από τις 9/9) σε ορθή πορεία και η ενέργεια σας βρίσκει ξανά τους κανονικούς… πολεμικούς της ρυθμούς. Θα βρείτε τον πιο παλιό εαυτό σας και θα απαιτήσετε τα κεκτημένα σας και ό,τι θεωρείτε ότι σας αξίζει. Μπορεί να κάνετε επαφές με άτομα που έχουν ισχυρή θέση στη δουλειά ή στην καρδιά σας, καθώς αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Εάν κάτι δεν έχει λειτουργήσει μέχρι τώρα, θα θέλετε να πατήσετε το delete και να πάτε παρακάτω. Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε προσωπική, τώρα θα αποφασίσετε εάν θα δώσετε άλλη ευκαιρία ή ένα τέλος. Ακόμη, είναι μια καλή στιγμή για να τεθούν σε εφαρμογή οικονομικοί στόχοι, αγαπητοί Κριοί. Ίσως ξεκινήσετε να αναζητάτε οικονομικές συμβουλές σχετικά με τους φόρους ή τις επενδύσεις σας ή μπορεί και να βρείτε έναν χορηγό για να δώσετε μια ανάσα στην επιχείρησή σας. Εάν είχατε θέματα υγείας, μπορείτε τώρα να προσεγγίσετε τους κατάλληλους γιατρούς και θεραπευτές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια λύση. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τη σεξουαλικότητά σας, ειδικά αν μέχρι τώρα ήσασταν ντροπαλοί ή είχατε συστολές με αυτό το θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 7ο ηλιακό σας σπίτι, που κυβερνά ο πλανήτης σας η Αφροδίτη, επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στον Σκορπιό και οι σχέσεις, ο γάμος και οι συνεργασίες, είναι στο επίκεντρο. Αυτό το φεγγάρι φέρνει μια ανανέωση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Τώρα μπορείτε να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και δεκτικοί προς τον άνθρωπο σας και θα του δώσετε το περιθώριο να σας γνωρίσει ουσιαστικά και να δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/η. Γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και κυκλοφορήστε, όσο αυτό είναι δυνατόν με όλα τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον 6ο ηλιακό σας οίκο, της εργασίας και της υγείας, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και ίσως σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθείτε στην καριέρα σας ή να βρείτε νέα δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρείτε ένα κόκκινο χαλί στρωμένο για να περπατήσετε σε ροδοπέταλα, αλλά μπορεί να έχετε περισσότερες ευθύνες και ώρες δουλειάς. Ίσως να επωμιστείτε και ευθύνες άλλων, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ψυχικά, πνευματικά και σωματικά για να μην καταρρεύσετε. Μπορεί να ασχοληθείτε και με τη δημόσια εικόνα σας και να προσπαθήσετε να την βελτιώσετε ή να υπάρξουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο που θα βοηθήσουν την παραγωγικότητα σας. Με αυτό το φεγγάρι πρέπει να δώσετε σημασία στις μικρές χαρές της ζωής και να ακούσετε το σώμα σας που ίσως διαμαρτύρεται ότι δεν του δίνετε τη σημασία που πρέπει. Προσέξτε την υγεία σας και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε μια αποτοξίνωση και να βάλετε ένα πρόγραμμα για να απαλλαγείτε από όλες τις πιέσεις και τις κακές συνήθεις που σας δηλητηριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σάς κλείνει το μάτι και σας προσφέρει εύνοια σε θέματα παιδιών, σας κάνει δημιουργικούς και πιο τολμηρούς στον έρωτα. Αν είστε ελεύθεροι είναι η τέλεια στιγμή να γνωρίσετε κάποιον/α και να χτυπήσει η καρδιά σας δυνατά. Αν ήδη είστε σε σχέση τότε ο/η σύντροφός σας θα δει την πιο ρομαντική σας πλευρά και θα θέλετε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί του/της, καθώς η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Η δημοφιλία σας αυξάνεται και σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και στον εργασιακό χώρο και σας δίνονται ευκαιρίες να λάμψετε.  Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή να μιλήσετε με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει για να κάνετε τα πρώτα βήματα. Το νέο ξεκίνημα θα μπορούσε να αφορά και ένα δημιουργικό έργο, ένα χόμπι ή ένα πάθος που σας δίνει χαρά και ευεξία! Θα έχετε έμπνευση και θα βάλετε το λιθαράκι που σας αποδώσει στο μέλλον ευτυχία και κέρδη.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή και συνάμα θεραπευτική Νέα Σελήνη για εσάς, που σας επιτρέπει να έρθετε κοντά με σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και αν στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα μπορείτε τώρα να εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Ή από την άλλη, μπορεί να απομακρύνετε μια και καλή τοξικά άτομα που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια και στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους, για το τι σας κάνει ευτυχισμένους. Να κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και να ενισχύσετε τους δεσμούς με τα μέλη της οικογένειας σας. Αδράξτε την ευκαιρία και κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που σκέφτεστε ή ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων, περιουσιακά ή το σπίτι που διαβιείτε. Είναι μια καλή περίοδος να ξεκινήσετε επισκευές ή την αναδιακόσμηση του χώρου σας ή και να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αναζωογονεί το πνεύμα και την κοινωνική σας αναγνώριση. Το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές, θα έχετε έμπνευση, ιδέες, αλλά και τη δυνατότητα να τις επικοινωνείτε σωστά. Αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τα ΜΜΕ ή τις πωλήσεις, τώρα είναι η στιγμή σας για να μαγέψετε και να προσελκύσετε το κοινό σας. Το φεγγάρι, εκτός από τη δημιουργική σκέψη, σας δίνει και έντονη διαίσθηση, έτσι ίσως σας αποκαλυφθούν γεγονότα και παρασκηνιακές κινήσεις που έγιναν σε βάρος σας το προηγούμενο διάστημα. Αυτό από τη μια θα σας φορτίσει συναισθηματικά, αλλά από την άλλη θα σας ανακουφίσει, καθώς θα καταφέρετε να δείτε την αλήθεια και να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή βάση για το μέλλον. Τώρα θα έχετε πιο σωστή κρίση και θα βρίσκετε πιο εύκολα λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη -ο πλανήτης της αγάπης, αλλά και του χρήματος- στο ζώδιο σας σε δύσκολες όψεις αυτή την εβδομάδα και τη Νέα Σελήνη στον οίκο των οικονομικών σας, δεν πρέπει να πάρετε ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις. Αυτό το φεγγάρι θα λειτουργήσει σαν ένα «κλειδί» που θα ανοίξει την πόρτα για ένα καλύτερο αύριο, αρκεί να έχετε βάλει τις σωστές βάσεις. Τώρα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις και σιγά- σιγά θα σας δοθεί η ώθηση που περιμένατε. Οι θυσίες που κάνατε στη δουλειά θα εκτιμηθούν και θα σας αποδώσουν εκτός από επαίνους και τα δέοντα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Με τον Άρη απέναντι σας, να επιστρέφει επιτέλους στην ορθή του πορεία μετά από περίπου 2 μήνες, θα δείτε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα θέματα που καθυστερούσαν. Προβλήματα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις θα αρχίσουν να επιλύονται και οι ισορροπίες θα επανέλθουν. Αυτό το φεγγάρι θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει πιο ανοιχτούς σε νέες γνωριμίες και εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη γράφει το όνομα σας και μάλιστα με πολύ φωτεινά γράμματα. Τώρα είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Η Νέα Σελήνη με θετικές όψεις (εξάγωνο με Δία, Κρόνο, Πλούτωνα) σας δίνει όχι μόνο ώθηση, αλλά και όλα τα φόντα για να ανθίσει η δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους από τις 12 έως και 17/11 η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δίνοντας σας τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε, από την εμφάνιση σας μέχρι και ολόκληρη τη ζωή σας. Τώρα θα φυτέψετε τους σπόρους και θα θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας μακροπρόθεσμα, σε προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η δημοτικότητά σας αυξάνεται, η διαίσθηση σας εκτοξεύεται και ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Θα έχετε ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας και με τη βοήθεια τους μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα και τα εμπόδια δεν σας άφηναν να προχωρήσετε. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους Τοξότες αρέσουν πολύ τα ταξίδια, αλλά με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, το μόνο ταξίδι που θα κληθείτε να κάνετε είναι της εσωτερικής αναζήτησης. Είναι αυτή η στιγμή στον χρόνο που η βουτιά στην ψυχή σας και τα πραγματικά θέλω σας θα σας βοηθήσει να απαγκιστρωθείτε από άτομα, καταστάσεις και συνήθειες που λειτουργούν ως βαρίδια στη ζωή σας και σας κρατάνε πίσω. Αυτό το φεγγάρι σας παροτρύνει να αφήσετε το παρελθόν και να κάνετε βήματα προς το μέλλον. Σύμμαχος σας θα είναι και η έντονη διαίσθηση σας, που είτε θα σας αποκαλύπτει παρασκηνιακές καταστάσεις είτε θα σας οδηγεί να εργαστείτε κρυφά και μυστικά από τους άλλους. Τώρα θα κινείστε «κάτω από το ραντάρ» και μόλις ολοκληρώσετε τα σχέδια σας θα βγείτε μπροστά, για να αιφνιδιάσετε τους γύρω σας με τα σχέδια και τις αποφάσεις σας. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώστε λίγο, να διαλογιστείτε, να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας που έχουν εξαντληθεί από την τρελή ένταση των τελευταίων μηνών. Δώστε και λίγη σημασία στην υγεία σας και ακούστε το σώμα σας που χτυπάει καμπανάκια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξωστρέφεια και επιτυχίες στους στόχους σας φέρνει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σας με φίλους και συνεργάτες σάς φέρνουν στο προσκήνιο και πιο κοντά στα όνειρα σας. Σημαντικοί άνθρωποι από το περιβάλλον σας θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε νέες συμμαχίες, να δικτυωθείτε και να συσπειρώσετε τους ανθρώπους στο δικό σας σκοπό και να ηγηθείτε. Το επόμενο διάστημα ίσως θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά οι προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι σας, που το προηγούμενο διάστημα κοπιάζατε και δεν βλέπατε αποτελέσματα. Και στην προσωπική σας ζωή ξεπερνάτε ό,τι προβλήματα και διαφωνίες είχατε και έρχεστε πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σάς δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε έναν εντελώς νέο κύκλο στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Είναι η στιγμή να ξεκινήσετε την προώθηση του εαυτού σας και της δουλειά σας, διότι οι «σπόροι» που θα φυτέψετε τώρα θα βοηθήσουν να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και θα επηρεάσουν θετικά τη φήμη σας μακροπρόθεσμα. Οπότε, σκεφτείτε καλά και οραματιστείτε πού βλέπετε τον εαυτό σας στο μέλλον και πώς θέλετε να τον προβάλλετε και βάλτε τις σωστές βάσεις. Ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν οικονομικά προβλήματα. Εσείς μόνο ξέρετε τι θέλετε για εσάς και τι σας αξίζει για να κάνετε τις ανάλογες κινήσεις και θυσίες και να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ενδεχομένως, εκτός από τις δικές σας ιδέες, να δειχτείτε και επαγγελματικές προτάσεις που θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά και να βρείτε τρόπους να τις εξελίξετε και να τις υλοποιήσετε προς όφελος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το βλέμμα σας στο μέλλον, που όπως φαίνεται σας ανήκει. Όχι ότι θα σας έρθουν όλα εύκολα και στο πιάτο, αλλά σε σύγκριση με αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν θα είναι πιο άνετα τα πράγματα. Αυτή είναι μια ευνοϊκή Νέα Σελήνη για εσάς, που θα σας βγάλει λίγο από το καβούκι σας και θα φέρει κοντά σας άτομα που θα στηρίξουν τα σχέδια σας. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα και μην είστε ανυπόμονοι. Μιλάμε για το μέλλον και έτσι ό,τι ξεκινήσετε με αυτό το φεγγάρι θα το δείτε να ανθίζει και αποδίδει καρπούς την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2021. Η τύχη σάς ανοίγει την πόρτα και στο χέρι σας είναι να μην χάσετε την ευκαιρία. Ξεκινήστε τα σχέδια σας, βγείτε από τη «χειμερία νάρκη», προωθήστε τη δουλειά σας, τις σπουδές σας και πολεμήστε για αυτό που σας αξίζει. Πετάξτε τα δίχτυα σας για να πιάσετε ψάρια και αυτό ισχύει και στον ερωτικό τομέα, οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί και γεμάτοι ελπίδα, αρκεί να το προσπαθήσετε. Και πάνω από όλα να είστε γειωμένοι και όχι ονειροπόλοι με μεγαλεπήβολα και απραγματοποίητα σχέδια.