Ποια χρώματα φέρνουν τύχη στα 12 ζώδια και ποια πρέπει να αποφύγουν το 2021

Ποια χρώματα φέρνουν τύχη στα 12 ζώδια και ποια πρέπει να αποφύγουν το 2021

Ποια χρώματα φέρνουν τύχη στα 12 ζώδια και ποια πρέπει να αποφύγουν το 2021

Τα χρώματα ομορφαίνουν τη ζωή μας και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Σίγουρα, ανάλογα με τον χαρακτήρα μας έχουμε και τις προτιμήσεις μας στα χρώματα που επιλέγουμε, είτε για να φορέσουμε είτε για να διακοσμήσουμε τον χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης μας αν είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Όμως, υπάρχουν κάποια χρώματα που, ανάλογα με το ζώδιο που εκπροσωπούμε, φέρνουν τύχη και ενισχύουν τη θετική ενέργεια του κυβερνήτη πλανήτη μας, αλλά και κάποια που ίσως δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα τυχερά χρώματα των ζωδίων που μπορεί να φέρουν καλή τύχη και εύνοια, αλλά και αυτά που θα πρέπει να αποφύγουν το 2021.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη τον Άρη, τον κόκκινο πλανήτη, ως εκ τούτου το φλογερό κόκκινο σας εκφράζει, μπορείτε να το υποστηρίξετε και σας φέρνει και τύχη. Αν έχετε κάποιο μαγαζί ή επιχείρηση μπορείτε να βάψετε κάποιον τοίχο κόκκινο ή να βάλετε μερικά διακοσμητικά σε αυτό το έντονο χρώμα. Εκτός από το κόκκινο, μπορεί επίσης να σας φέρει εύνοια το λευκό και το κίτρινο, οπότε να τα προτιμάτε στο ντύσιμο σας. Ωστόσο, καλό είναι φέτος να αποφεύγετε τα μπλε, μαύρα και πράσινα χρώματα, καθώς είναι ανταγωνιστικά ως προς τον κυβερνήτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ροζ και το λευκό του λωτού είναι τα πιο ευνοϊκά χρώματα για τους Ταύρους. Ως ζώδιο της γης που κυβερνάται από την Αφροδίτη, χρειάζεστε απαλά χρώματα για να προσελκύσετε κέρδη. Επίσης οι αποχρώσεις του πράσινου μπορεί να σας φέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα, αλλά και ηρεμία. Μείνετε μακριά από το κίτρινο και το κόκκινο εάν θέλετε να αποφύγετε τις αρνητικές επιρροές των πλανητών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν θέλετε καλή τύχη, μπορείτε να την «προσκαλέσετε» με το κίτρινο και το πράσινο χρώμα που σχετίζονται με τη θετικότητα και την επιτυχία για εσάς. Επίσης, τα ροζ και τα λευκά χρώματα μπορεί να σας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και εύνοια στην καθημερινότητα σας και να ηρεμούν την ένταση που νιώθετε. Αποφύγετε για το 2021 το κόκκινο και το μπλε, καθώς μπορεί να μπλοκάρουν τη θετική ενέργεια και να σας κάνουν νευρικούς και απότομους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tο λευκό, το κρεμ, το ασημί, το κόκκινο και το κίτρινο του λεμονιού είναι τα τυχερά σας χρώματα. Η Σελήνη που σας κυβερνά «προτιμά» να έχετε στον χώρο σας ή να φοράτε χρώματα φωτεινά και ζεστά, που βγάζουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας. Φέτος, θα πρέπει να περιορίσετε όσο μπορείτε τις σκούρες και τις μουντές αποχρώσεις, διότι μπλοκάρουν την εύνοια σας.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες, που κυβερνώνται από τον Ήλιο, μπορούν να επιλέξουν πορτοκαλί, χρυσό και φωτεινό κόκκινο, για να έχουν επιτυχία και να προσελκύσουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλα. Όλες οι  αποχρώσεις που σχετίζονται με τον Ήλιο, το φως και τη φωτιά μπορούν να σας φέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα και να προβάλλουν τον θαρραλέο χαρακτήρα σας. Φέτος να αποφύγετε, όσο μπορείτε, το μαύρο, το γκρι και το μπλε σκούρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μπλε, το πράσινο, το λευκό και το ανοιχτό κίτρινο μπορεί να φέρουν επιτυχία. Αυτά τα τέσσερα χρώματα μπορείτε να τα συνδυάσετε είτε στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς, είτε ακόμα και να τα φοράτε για να έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μείνετε μακριά από το κόκκινο, καθώς μπορεί να είναι δυσμενές για το ζώδιο σας την τρέχουσα χρονιά.

ΖΥΓΟΣ

Επιλέξτε το πορτοκαλί και το λευκό, διότι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, εκφράζει καλύτερα τις θετικές ενέργειες της για το ζώδιο σας με αυτά τα χρώματα. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε και το γαλάζιο. Γενικώς, προτιμήστε τα ανοιχτά χρώματα που μπορούν να σας φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αποφύγετε το κόκκινο, καθώς αυτό το χρώμα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με έντονες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λευκό, κόκκινο, σοκολατί και πορτοκαλί είναι τα χρώματα που θα φέρουν καλή τύχη για τους Σκορπιούς. Η χρήση αυτών των χρωμάτων θα σας προφυλάξει από τυχόν εμπόδια και αρνητική ενέργεια και θα φέρει εύνοια και ισορροπία στις προσπάθειές σας. Το μπλε και το πράσινο χρώμα καλύτερα να τα αποφύγετε φέτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκούρο κίτρινο και πορτοκαλί είναι τα τυχερά σας χρώματα ιδιαίτερα για το έτος 2021. Ο Δίας, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, είναι πιο φιλικός με αυτές τις αποχρώσεις, αλλά και με το πράσινο και το κρεμ που φέρνουν επιτυχία στις προσπάθειες σας. Φέτος το χρώμα που πρέπει να αποφύγετε είναι το μπλε, καθώς δημιουργεί καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις για το ζώδιο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την επιτυχία που τόσο επιθυμείτε επιλέξτε μαύρα και μοβ χρώματα. Επίσης το σκούρο καφέ και το σκούρο πράσινο μπορεί να σας ευνοήσουν. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος δεν αρέσκεται στα φωτεινά και «χαρούμενα» χρώματα και γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε τα κόκκινα και τα κίτρινα, καθώς μπορούν να επηρεάσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το γαλάζιο και το μοβ θα αποδειχθούν σύμμαχοί σας όλο το 2021. Επίσης, τα λευκά και άλλα φωτεινά χρώματα μπορούν να ευνοήσουν τις προοπτικές σας, αλλά και τη δημιουργική σας σκέψη. Γι’ αυτό και πρέπει να αποφύγετε τα μουντά χρώματα και ιδιαίτερα το σκούρο μπλε και το πράσινο, που μπλοκάρουν την επίτευξη των στόχων σας, τουλάχιστον για φέτος.

ΙΧΘΥΕΣ

Πορτοκαλί και κίτρινο φέρνουν εύνοια το 2021, αλλά και το ροζ μπορεί να σας φέρει τύχη και ισορροπία. Αποφύγετε τα μαύρα και γενικώς τα σκούρα χρώματα, είτε στο ντύσιμο σας είτε στον χώρο της δουλειάς, διότι εκτός από τη διάθεση χαλάνε και τις προοπτικές σας. Αν πάλι είναι στο στιλ σας τα σκούρα ρούχα ή έχετε μόνο τέτοια στην γκαρνταρόμπα σας, τότε σπάστε τη μονοτονία και τη μουντάδα με ένα έντονο φουλάρι ή μαντίλι και μερικά αξεσουάρ στα χρώματα που προσελκύουν την τύχη για εσάς.