Πανσέληνος του θερισμού στις 10/09/2022: Τσουνάμι συναισθημάτων

Πανσέληνος του θερισμού στις 10/09/2022: Τσουνάμι συναισθημάτων

Πανσέληνος του θερισμού στις 10/09/2022: Τσουνάμι συναισθημάτων

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2022 σχηματίζεται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και το συναίσθημα (Ιχθύες) θα κοντραριστεί με τη λογική (Παρθένος). Επίσης, με αυτό το φεγγάρι μπορεί να υπάρξουν αναταραχές στις μετεωρολογικές ή γεωφυσικές συνθήκες ή να έχουμε ξαφνικές και έντονες πολιτικές εξελίξεις.

Υπάρχει κάτι σε αυτή την Πανσέληνο που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αφού η ενέργειά της θα είναι απίστευτα συναισθηματική, χαοτική, ομιχλώδης και μπερδεμένη. Η διαίσθησή μας θα λειτουργεί με τρελούς ρυθμούς, θα αισθανόμαστε πράγματα που δεν θα μπορούμε να τα εξηγήσουμε με λόγια και όλο αυτό θα μας κουράζει πολύ και θα μειώνει τις αντοχές μας και τις ανοχές μας σε όσους δεν μπορούν να μας νιώσουν και να μας καταλάβουν. Το συναίσθημα θα μας κατακλύζει, θα έχουμε εσωτερικό αναβρασμό, κυκλοθυμία και παράλληλα η ανάγκη μας να νιώσουμε ασφάλεια, πληρότητα και αγάπη θα γιγαντώνει το ανικανοποίητο μέσα μας. Και επειδή δεν θα ξέρουμε πώς να εκφραστούμε και τι αποφάσεις να πάρουμε, η δυσθυμία θα μας κυριεύει και οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Μην ξεχνάτε ότι και ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος, κορυφώνοντας τη σύγχυση στη σκέψη και τη δράση μας.

Χάος και σύγχυση

Όλη αυτή η χαοτική ενέργεια θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και αν δεν ρίξουμε τους τόνους η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου, αφού ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, του θυμού και της διεκδίκησης (που έχει μπει στη σκιά του για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο τέλος Οκτωβρίου) σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο και φέρνει όλους στα όρια τους. Ο Άρης θα κάνει το συναίσθημα μας να εκφράζεται με ορμή και οργή και να αναζητάμε λύσεις εδώ και τώρα. Όμως οι λύσεις και οι αποφάσεις που λαμβάνονται υπό καθεστώς πίεσης συνήθως δεν βγαίνουν σε καλό, οπότε συνιστάται ψυχραιμία!

Λόγω του ανάδρομου Ερμή, και άλλων 5 πλανητών που είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, θα έχουμε την αίσθηση ότι όλα στη ζωή μας επιβραδύνονται, αλλά η Πανσέληνος θα φέρει αναβρασμό στην ψυχή μας και μπορεί να νιώθουμε ένα αβάσταχτο εσωτερικό βάρος και να θέλουμε να εκραγούμε. Προβλήματα του παρελθόντος, παλιές πληγές ή συναισθήματα και καταστάσεις που φοβόμασταν να αντιμετωπίσουμε μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Και επειδή οι Ιχθύες είναι το τελευταίο από τα 12 ζώδια και αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου, μπορεί με αυτή την Πανσέληνο να αποφασίσουμε να δώσουμε ένα οριστικό και ηχηρό τέλος σε ό,τι μας πονά, μας κρατά πίσω και δεν μας εξελίσσει. Επίσης, αυτό το φεγγάρι μπορεί να μας κάνει ιδιαίτερα ευσυγκίνητους, με μια τάση προς τη θλίψη, αλλά υπάρχει αντίδοτο και ονομάζεται «δημιουργία». Αν δείτε λοιπόν ότι σας παίρνει από κάτω, βρείτε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, σας χαροποιούν και σας χαλαρώνουν και δώστε όλο σας το είναι για να δημιουργήσετε ό,τι σας αρέσει. Καλύτερα να απασχολήσετε το μυαλό σας με κάτι δημιουργικό και καλλιτεχνικό, όπως υπαγορεύει και το ζώδιο των Ιχθύων, παρά να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα να σας πνίξουν.

Το φεγγάρι του θερισμού και ο συμβολισμός του

Το φεγγάρι της συγκομιδής ή του θερισμού (όπως είθισται να λέγεται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, επειδή εμφανίζεται νωρίς τα βράδια επιτρέποντας στους αγρότες περισσότερο χρόνο για τη συγκομιδή των καλοκαιρινών καλλιεργειών τους) προσφέρει μια ευκαιρία για νέα αρχή. Είναι η ευκαιρία μας ρίξουμε μια ματιά σε ό,τι έχουμε σπείρει στη ζωή μας και να θερίσουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας, και αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα πεπραγμένα μας και τον δρόμο που έχουμε πάρει, θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Και επειδή η Πανσέληνος πραγματοποιείται την εποχή της Παρθένου, η οποία εστιάζει στη λογική και δίνει προσοχή στις πρακτικές λεπτομέρειες της ζωής μας, θα πρέπει να μην παρασυρθούμε από τα δράματα και τα συναισθήματα, αλλά να βρούμε την ισορροπία μεταξύ καρδιάς και μυαλού.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη της, τον Ποσειδώνα, που είναι και αυτός σε ανάδρομη πορεία, και η φαντασία μας θα οργιάζει. Μπορεί να γίνουμε πιο ονειροπόλοι, παθητικοί, υπερευαίσθητοι και να αναζητούμε τη μοναξιά. Η σύνοδος αυτή μπορεί να είναι ιδανική για να έχουμε καλλιτεχνική έμπνευση, αλλά δεν είναι βοηθητική για να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, αφού δημιουργεί σύγχυση, αβεβαιότητα και άγχος. Μάλιστα μπορεί να πέσουμε πιο εύκολα θύματα εξαπάτησης ή να ωραιοποιήσουμε ανθρώπους και καταστάσεις και να οδηγηθούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια. Επίσης, μια Πανσέληνος σε σύνοδο με Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και ξαφνικές μεταβολές στις μετεωρολογικές ή γεωφυσικές συνθήκες.

Το φεγγάρι αυτό σχηματίζει και τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και οι πιέσεις θα είναι πολλές. Από τη μία μπορεί να μας κάνει πιο ενθουσιώδεις, παθιασμένους και διεκδικητικούς, αλλά από την άλλη ίσως να πέσουμε σε λάθη λόγω βιασύνης και συναισθηματικής εμπλοκής. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού όλοι θα είναι ξεροκέφαλοι, φορτισμένοι και κανείς δεν θα βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, μπορεί να γίνουμε πιο σπάταλοι, πιεστικοί, αλλά και να ξεσπάμε πιο εύκολα στους άλλους τον θυμό μας.

Η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο και αυτή η όψη μπορεί να κάνει το μυαλό μας πιο κοφτερό και να έχουμε ιδέες που να εντυπωσιάζουν τους άλλους. Μπορεί να βρούμε ουρανοκατέβατες λύσεις σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούσαν, ή να πάρουμε ξαφνικές αποφάσεις και να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες στη ζωή μας που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες πρακτικές μας. Είναι μια υπέροχη όψη για διασκέδαση, για εξόδους και περιπέτειες, αλλά και να αλλάξουμε τα πράγματα στο σπίτι, να αναδιακοσμήσουμε τους χώρους μας και να ασχοληθούμε με νέες τεχνολογίες. Απλά με μέτρο οι αγορές και με προσοχή, διότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να πέσουμε σε παγίδες.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 17 μοίρες και 41 λεπτά των Ιχθύων θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς με γενέθλια στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από τις 15 έως στις 20 μοίρες των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο η Πανσέληνος του θερισμού και τι θα πρέπει να προσέξουμε

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον σκοτεινό, μυστικό και εσωστρεφή 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα ψυχολογίας και υγείας. Σας καλεί να ξεκουραστείτε, να ηρεμίσετε, να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες της ψυχής και του σώματος. Να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες, από τοξικές σχέσεις και κολλήματα του παρελθόντος, να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο από τα συρτάρια του σπιτιού και του μυαλού. Οργανώστε λοιπόν καλύτερα τον χρόνο σας και κάντε πιο σωστό καταμερισμό των ωρών που διαθέτετε για την εργασία και για τις προσωπικές σας ανάγκες, για να είστε και πιο αποτελεσματικοί αλλά και πιο ικανοποιημένοι. Ακόμη, το φεγγάρι αυτό αποδυναμώνει τις αντοχές σας και δυναμώνει τις τάσεις φυγής σας και την ανάγκη σας να αποστασιοποιηθείτε από ό,τι σας κουράζει, σας βαραίνει και σας ταλαιπωρεί. Η άρνηση σας όμως να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα ίσως σας κάνει να ωραιοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα να διαιωνίζετε το χάος στη ζωή σας… Ο κυβερνήτης σας Άρης, που έχει μπει ήδη στη σκιά της ανάδρομης πορείας του η οποία θα ξεκινήσει στο τέλος Οκτωβρίου, σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο και σας πιέζει συναισθηματικά. Η πίεση αυτή όμως θα είναι εσωτερική και εσείς δεν έχετε συνηθίσει στα δράματα και τις ψυχολογικές διεργασίες! Όμως, είναι καιρός να κάνετε μια ενδοσκόπηση και βρείτε τις ισορροπίες σας. Από την άλλη, με το φεγγάρι αυτό πιθανώς να υπάρξει μια μυστική ή παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά ή μπορεί εσείς να κάνετε υπόγειες κινήσεις που ακόμα δεν θέλετε να αποκαλυφθούν. Επίσης, παίζει το σενάριο να αποκαλυφθεί κάτι και να έρθετε σε δύσκολη θέση, ή να σκέφτεστε συνεχώς το παρελθόν και να ανοίγουν παλιές πληγές. Για κάποιους από σας, και κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, το φεγγάρι μπορεί να σημάνει και το τέλος μιας δραστηριότητας, μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα στόχων, τη συλλογική δουλειά, τις σχέσεις με φίλους και σας καλεί να δείτε τι ρόλο παίζετε στις ζωές των άλλων, πώς βάζετε τα όρια σας στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και αν έχετε επιτύχει τα σχέδια σας και τι μπορείτε να αλλάξετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Καλώς ή κακώς το φεγγάρι αυτό φέρνει σύγχυση και μπερδέματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά εσείς μπορείτε να αποφύγετε τα παρατράγουδα αν παίξετε με τους όρους της Πανσελήνου και όχι εγωιστικά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να εμπνεύσετε τους άλλους και να κινηθείτε ομαδικά για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οι συμμαχίες θα λειτουργήσουν θετικά και προς όφελος σας και όχι οι παρασκηνιακές κινήσεις και οι αρχηγικές συμπεριφορές. Μπορεί μέσα σας να αισθάνεστε ότι με τις φωνές και την επιβολή θα κερδίσετε περισσότερα, αλλά το κλειδί της επιτυχίας είναι η συνεργασία και η ομαδική δουλειά. Συγκεκριμενοποιήστε τους στόχους σας και βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αποτελέσουν την «ομάδα κρούσης» και όλοι μαζί θα τα καταφέρετε. Μάλιστα, το εξάγωνο της Πανσελήνου με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές λύσεις σε προβλήματα, ή να έχετε πρωτότυπες ιδέες και να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Βέβαια, θα πρέπει να είστε πολύ ξεκάθαροι όταν μιλάτε, διότι ο ανάδρομος Ερμής, αλλά και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας μπορεί να φέρουν προβλήματα στην επικοινωνία και τη συνεννόηση. Η Πανσέληνος θα σας κάνει και πιο κοινωνικούς και ίσως θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας ή να βρεθείτε με άτομα από το παρελθόν σας με τα οποία είχατε χαθεί.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων επηρεάζει θέματα καριέρας, επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια, το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι στα δυο, δηλαδή ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και στις επαγγελματικές σας ευθύνες. Από τη μία λοιπόν μπορεί να έχετε κάποιες ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να προοδεύσετε και να ενισχύσετε τη φήμη σας, αλλά θα είστε μπερδεμένοι και πιεσμένοι και ίσως απόμακροι από αυτούς που αγαπάτε. Ίσως σας πιάσει και το ανικανοποίητο και δεν θα νιώθετε ευχαρίστηση πουθενά. Μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινάει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του λίγες ώρες πριν σχηματιστεί η Πανσέληνος και όπως καταλαβαίνετε αυτό εντείνει τη χαοτική σκέψη και τα παρατράγουδα στην επικοινωνία. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε και να διχάζεστε. Εξηγήστε τι σας συμβαίνει με λίγες και ξεκάθαρες κουβέντες στους αγαπημένους σας, μην τους αφήνετε έξω από το πρόγραμμα και τις σκέψεις σας και ζητήστε την κατανόηση τους. Προσπαθήστε όταν επιστρέφετε σπίτι, να είστε πραγματικά μαζί τους, να τους δίνετε λίγη από τη σημασία που έχουν ανάγκη και όλα θα πάνε καλά. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει και κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι απαραίτητα αρνητικές, αλλά κάθε αλλαγή συνοδεύεται και με το ανάλογο άγχος και την ανασφάλεια αν έχετε πάρει τη σωστή απόφαση. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα αυξάνονται και εσείς τρέχετε για να τα προλάβετε όλα και να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις έντονες πιέσεις που δέχεστε. Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και αποφύγετε τον ειρωνικό τόνο στα λόγια σας, διότι μπορεί να σας μπλέξει σε καβγάδες και άγονες αντιπαραθέσεις.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια σας, τα όνειρα σας για το μέλλον, την επαφή σας με ξένους και εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις, τις σπουδές, τα σεμινάρια, τα ταξίδια, επηρεάζει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και ίσως σας δημιουργήσει συναισθηματική πίεση σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως εσείς δεν χρειάζεται να το βάλετε κάτω, ούτε να απομονωθείτε και να κλειστείτε για ακόμη μια φορά στο καβούκι σας. Το φεγγάρι σάς ζητά να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μη χάνετε την πίστη σας. Οπότε, και αν έχει συμβεί κάτι και έχετε απογοητευτεί στη δουλειά, στις σπουδές ή σε μια σχέση, καλό είναι να μη μένετε μόνο στο εδώ και τώρα και στα πιθανά προβλήματα και τις ατέλειες, αλλά να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και το παρακάτω της ζωής σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, οραματιστείτε το αύριο, πώς μπορείτε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να έχετε πρόοδο και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Η Πανσέληνος σας ανοίγει την όρεξη για περιπέτειες και για ταξίδια, ενώ μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας ή τις ικανότητες σας και εκτός συνόρων, απλά να είστε προσεκτικοί, να τσεκάρετε τα πάντα δύο και τρεις φορές, διότι ο πλανήτης της επικοινωνίας και των ταξιδιών γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 9/9 και όπως καταλαβαίνετε θα υπάρξουν παρατράγουδα. Μια άλλη επιρροή που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής και σας αφορά είναι η προσκόλληση στο παρελθόν, και επειδή με την Πανσέληνο η ευαισθησία σας θα αυξηθεί, όπως και η νοσταλγία σας, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το παρελθόν για τη σωστή εξέλιξή σας. Μην κάθεστε λοιπόν να μεμψιμοιρείτε για τυχόν λάθη που έχουν γίνει, αλλά να μάθετε από αυτά απορρίπτοντας τις παλιές σας ιδέες και να μην μένετε παγιδευμένοι στο πριν. Σπάστε τους περιορισμούς που έχετε επιβάλει οι ίδιοι στον εαυτό σας και αρχίστε να πιστεύετε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ανοίξτε τα φτερά σας, τους πνευματικούς σας ορίζοντες και ίσως να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν έναν μελλοντικό σας στόχο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει έναν ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις στενές συναισθηματικές σας σχέσεις, τον έρωτα, τη σεξουαλικότητα σας, αλλά και τα οικονομικά. Όχι όμως τα οικονομικά που αναφέρονται στον μισθό σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα, αυτά που διαχειρίζεστε ή συνδιαχειρίζεστε με άλλους, όπως οι επενδύσεις σας, τα οικονομικά της εταιρίας σας αν υπάρχει συνέταιρος, οι κληρονομιές, οι ασφάλειες και τα οικονομικά του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Η προσοχή σας θα στραφεί σε αυτά και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τι κερδίζετε και τι σας βάζει μέσα, ώστε να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές. Όμως, θα μπείτε και στα βαθιά των σχέσεων σας, προκειμένου να καταλάβετε αν δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης ή αν το «εμείς» λειτουργεί σε υγιείς βάσεις που προάγουν τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη και ανάλογα με τα συμπεράσματα σας θα πάρετε και τις αποφάσεις σας. Αν είστε σε κάποια αδιέξοδη σχέση ή συνεργασία, αν εσείς προσπαθείτε για το καλύτερο και οι άλλοι αδιαφορούν, τότε μπορεί να νιώσετε συναισθηματική πίεση και να θέλετε να τα γκρεμίσετε όλα. Δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις τώρα, διότι ο ανάδρομος Ερμής φέρνει περισσότερη σύγχυση και δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα. Από το να πάρετε μια βεβιασμένη απόφαση και να τη μετανιώσετε, κάντε λίγη υπομονή, σκεφτείτε καλά, σημειώστε τι σας ενοχλεί και μετά τις 2/10 που η κρίση σας θα λειτουργεί πιο σωστά μπορείτε να ανακοινώσετε με ασφάλεια τις αποφάσεις σας. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αναμνήσεις και να σκέφτεστε συνεχώς το παρελθόν και τις καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Μην μπείτε σε αυτό το παιγνίδι όμως, διότι είναι μάταιο. Προσέξτε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας αυτές τις μέρες και μην ζορίζετε τον οργανισμό σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, τους Ιχθύς, και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε ικανοποιημένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και τελικά επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά. Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Το φεγγάρι θα σας κάνει να αναζητάτε την ουσία και όχι την επιφάνεια και θα φωτίσει τόσο τα όμορφα όσο και τα άσχημα που υπάρχουν στις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες. Το «πρόβλημα» με αυτή την Πανσέληνο είναι η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα απέναντι σας και ίσως παραβλέψετε κάποια… κόκκινα σημαιάκια. Δηλαδή, ενώ βαθιά μέσα σας ξέρετε τι σας ενοχλεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, εσείς επιλέγετε να ωραιοποιείτε κάποιες καταστάσεις και να δίνετε συγχωροχάρτια ενώ δεν πρέπει. Η σύγχυση και το χάος στη σκέψη και τη δράση σας εντείνεται και από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, η οποία ξεκινά μία μέρα πριν την Πανσέληνο και δυστυχώς δεν σας επιτρέπει να εκφραστείτε σωστά και κατανοητά στους άλλους και αυτό σας δημιουργεί έντονη εσωτερική πίεση. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον φιλοπόλεμο Άρη είναι το κερασάκι στην τούρτα, αφού από τη μία σας δίνει το έναυσμα να πείτε όσα θέλετε και να θέσετε τα όρια σας, από την άλλη όμως μπορεί να το κάνετε με άκομψο τρόπο και υπάρξουν εντάσεις.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο άξονα Παρθένου-Ιχθύων επηρεάζει θέματα δουλειάς, σχέσεις με υφισταμένους και προϊσταμένους, με τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και δημιουργεί περισσότερο άγχος και εκνευρισμό στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, επηρεάζει τις καθημερινές σας ρουτίνες, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Το φεγγάρι σας καλεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τα θέλω σας, ανάμεσα στα πρέπει και σε αυτά που σας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Οπότε εκμεταλλευτείτε το για να οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές επαγγελματικές σας προτεραιότητες και να δώσετε λίγη σημασία στις πραγματικές σας ανάγκες. Ανταμείψτε τον εαυτό σας γι’ αυτά που έχει καταφέρει και να μην πιέζεστε με εξαντλητικά ωράρια. Πρέπει να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες πιέσεις ή προβλήματα στον τομέα της δουλειάς και να υπάρξουν διαπληκτισμοί με κάποιον συνεργάτη ή προϊστάμενο. Ή μπορεί να είστε την τσίτα, διότι νιώθετε ότι δεν εκτιμώνται οι προσπάθειες σας και ότι οι άλλοι δεν σας δείχνουν τον σεβασμό που αξίζετε. Όμως με τις κόντρες δεν θα καταφέρετε κάτι, ίσα ίσα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Προσπαθήστε να εξασκήσετε το μεγαλύτερο σας προτέρημα, δηλαδή τη διπλωματία, και όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου με τον Ερμή να γυρίζει σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο σας και τη σύνοδο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, όσο και να φωνάξετε, όσο και να απαιτήσετε ή να τσακωθείτε, και άκρη δεν θα βγάλετε και την υγεία σας θα επιβαρύνετε. Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία, διπλωματία και να επικεντρωθείτε στην υγεία σας και σε ό,τι σας προάγει και σας ευχαριστεί.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, τα θέματα των παιδιών, τα δημιουργικά σας σχέδια, τα επιχειρηματικά σας πλάνα, ο τρόπος που διασκεδάζετε, τα χόμπι και τα σπορ που σας δίνουν χαρά, τα φλερτ και οι γνωριμίες, επηρεάζονται από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου και παρότι είναι ένα δύσκολο φεγγάρι, εσείς μπορεί να τη βγάλετε καθαρή αν ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιτρέψετε στους άλλους να σας παρασύρουν στις δικές τους διαθέσεις και να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι είναι τοξικά και παίζουν με το μυαλό σας και την ψυχολογία σας. Γενικά, εσείς θα έχετε διάθεση να διασκεδάσετε, να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, να περάσετε καλά, να παθιαστείτε και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί και να ερωτευτείτε και να αφεθείτε σε μια κατάσταση που να θυμίζει παραμύθι. Βέβαια, για τους καινούριους έρωτες κρατήστε μικρό καλάθι και μην εξιδανικεύετε τους άλλους, διότι και ο Ερμής σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 9/9, αλλά και η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα δεν βοηθούν να έχετε μια καθαρή εικόνα και ίσως μάλιστα θα νιώθετε ότι φοράτε ροζ γυαλιά! Κατά τα άλλα όμως, θα έχετε περισσότερα κέφια και όρεξη να διασκεδάσετε και να προβάλλετε τη δημιουργική σας πλευρά και θα έρθετε κοντά με τους φίλους σας και όσους σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Θα είστε πιο συναισθηματικοί, θα έχετε πάθος, οπότε διοχετεύστε το σε κάτι ουσιαστικό και μην επιτρέψετε σε κανένα να σας φορτώσει με τα προβλήματα του και να σας χαλάσει τη διάθεση με ανούσιες εντάσεις και κόντρες, διότι σε αυτή την περίπτωση θα δουν το «κακό» σας πρόσωπο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές, άγχος και συναισθηματική φόρτιση φέρνει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου για εσάς τους Τοξότες και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και ίσως έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει απίστευτο άγχος, καθώς εσείς θέλετε να τα δώσετε όλα για την καριέρα σας. Γενικά θα είστε πιο φορτισμένοι συναισθηματικά αυτές τις μέρες, καθώς μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε ή να πιέζεστε γιατί ολοκληρώνεται τώρα ένας κύκλος σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να προχωράτε σε νέες περιπέτειες. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ή μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει το προηγούμενο διάστημα και να ζητούν λύσεις. Η Πανσέληνος στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων σε τετράγωνο με τον Άρη αυξάνει τις ευαισθησίες σας, αλλά και τον θυμό σας, απέναντι σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας. Ο Ήλιος λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον επαγγελματισμό σας. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια και στη δράση σας, να μην λαμβάνετε παρορμητικές αποφάσεις, διότι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά τις 9/9, αλλά και η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα φέρνουν σύγχυση και ασυνεννοησία και ίσως τα δεδομένα που έχετε να μην είναι ξεκάθαρα, ειδικά αν εμπλέκονται και οικονομικά θέματα που λειτουργούν σαν αγκάθια.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων βάζει στο στόχαστρό της θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, στα ταξίδια, στους μελλοντικούς σας στόχους, στις σχέσεις με στενούς συγγενείς και άτομα που έρχεστε σε επαφή καθημερινά, αλλά και στις σχέσεις με τους φίλους σας και πρέπει να προσπαθήσετε να μην έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Μπορεί να σας προβληματίσει κάποιο με τα άμεσα επαγγελματικά σας σχέδια ή θέματα σπουδών, αλλά επειδή η σύγχυση θα είναι διάχυτη, λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά και του Ποσειδώνα που σχηματίζει σύνοδο με την Πανσέληνο, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί σε ό,τι αποφασίζετε να κάνετε. Επίσης, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι λέτε, γράφετε, αλλά και στον τρόπο που εκφράζεστε, διότι οι παρεξηγήσεις θα παίρνουν και θα δίνουν. Το φεγγάρι θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και επικοινωνιακούς, αλλά είναι στο χέρι σας αν θα αποφασίσετε να εξελιχτείτε μέσω της συζήτησης ή αν θα εμπλακείτε σε εντάσεις ή καβγάδες. Μπορείτε να αφήσετε πίσω σας τις μίζερες καταστάσεις που λειτουργούν ως τροχοπέδη στη ζωή σας, να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αποτελούν τον στενό καθημερινό σας κύκλο, να ρίξετε τους τόνους, να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας, τα αδέλφια σας, τους συναδέλφους σας, τους γείτονες σας και αν υπήρχαν παρεξηγήσεις να βρείτε μια λύση. Βέβαια, μπορεί οι άλλοι να σας προκαλούν και να σας τσιτώνουν, αλλά εσείς καλύτερα να μην ασχοληθείτε με μικροπρέπειες. Η Πανσέληνος θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να λάβετε νέες γνώσεις και ίσως καταφέρετε να αποκτήσετε καινούρια οπτική, αξίες και πεποιθήσεις που θα πάνε τη σκέψη και την αντίληψή σας παρακάτω. Εκμεταλλευτείτε την και κάντε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας. Ίσως μάλιστα μειώσετε και λίγο τους ρυθμούς της δουλειάς και βρείτε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και γενικώς για να το ρίξετε λίγο έξω.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας βάζει στο στόχαστρό της η Πανσέληνος και θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με χρέη, οφειλές, ακίνητα, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, τα οικονομικά του συντρόφου σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε, δημιουργώντας στρες και σύγχυση. Μπορεί να εμφανιστούν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν και χρέη που δεν είχατε φροντίσει και να πιεστείτε πολύ. Όλη σας η προσοχή και η σκέψη θα στραφεί στο πορτοφόλι σας και στο τι πρέπει να κάνετε για να βάλετε μια τάξη στα έσοδα και στα έξοδα και αν γίνεται να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Θα αφαιρείτε από κάπου, θα προσθέτετε σε κάτι άλλο και το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές, καθώς οι κινήσεις σας πρέπει να είναι «χειρουργικές». Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ουρανού με την Πανσέληνο ίσως σας δώσει κάποιες ξαφνικές λύσεις σε τυχόν προβλήματα ή μπορεί να έχετε πρωτοποριακές ιδέες που αν τις εφαρμόσετε να αυξήσετε τα έσοδα σας, ή μπορεί να προκύψει και μια νέα δουλειά, μια οικονομική συμφωνία, μια καινούρια πηγή εσόδων που θα σας κάνει να πάρετε μια ανάσα. Όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά με αυτό το φεγγάρι και εσείς θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες. Μην ξεγελαστείτε αν αυξηθούν τα έσοδα σας και αρχίσετε να σκορπάτε σε ανούσιες αγορές, διότι αυτή την περίοδο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 9/9, αλλά και η σύνοδος του Ποσειδώνα με την Πανσέληνο μπορεί κρύβουν παγίδες, σύγχυση, καθυστερήσεις, ή να μην έχετε σαφή εικόνα της πραγματικότητας και να ωραιοποιείτε κάποιες καταστάσεις. Οπότε πρέπει να είστε φειδωλοί με τα έξοδα, να μην ενθουσιάζεστε με γρήγορα κέρδη και προτάσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ζητήστε εχέγγυα, κρατήστε μικρό καλάθι και δείξτε ψυχραιμία. Επίσης, η Πανσέληνος αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία να ξεφορτωθείτε από τη ζωή σας ό,τι είναι ζημιογόνο και σας προκαλεί άγχος είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Σύγχυση, τάσεις φυγής και περισσότερο στρες προκαλεί η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και επηρεάζει την ψυχολογία σας και όλο σας το είναι! Όταν η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο μας είναι η στιγμή μέσα στον χρόνο που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας και το μέλλον μας. Και αυτή είναι η δική σας στιγμή, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας, καθώς οι δονήσεις που θα δεχτείτε θα είναι πιο έντονες. Με αυτό το φεγγάρι λοιπόν θα σκέφτεστε συνεχώς και θα προβληματίζεστε για τα πάντα. Θα ξεψαχνίσετε τις σχέσεις σας, τις συνεργασίες σας και θα αναρωτιέστε αν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, την εμφάνισή σας, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το θέμα είναι όμως πως όσο περισσότερο θα σκέφτεστε, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε και θα πιέζεστε, διότι ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας, του ονείρου και της ψευδαίσθησης, είναι σε σύνοδο με την Πανσέληνο και δεν σας αφήνει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα. Και επειδή και ο Ερμής ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη του πορεία του, τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο. Έτσι, από τη μία μπορεί κάτι να σας ενοχλεί, αλλά από την άλλη δεν θα μπορείτε να το προσδιορίσετε, να το περιγράψετε και να το εκφράσετε και θα στρεσαριστείτε πολύ. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ξεσπάσματα, διαφωνίες και εντάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μπορεί και να κλειστείτε στο καβούκι σας, στον δικό σας κόσμο και να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε τη σκληρή πραγματικότητα. Όμως το θέμα δεν είναι να κρύψετε τα κακώς κείμενα για άλλη μια φορά κάτω από το χαλάκι, αλλά να διεκδικήσετε αυτό σας αξίζει. Πρέπει λοιπόν να γειωθείτε, να βρείτε τον εαυτό σας, να τον αγαπήσετε και να πορευτείτε με άξονα εσάς και όχι να ευχαριστείτε τους άλλους. Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, δεν χρειάζεται να πιέζεστε εσείς για να είναι χαρούμενοι οι άλλοι και να μην το εκτιμούν κιόλας. Προσδιορίστε ποιοι από τους ανθρώπους που σχετίζεστε είναι σύμμαχοι σας και ποιοι σας κρατούν πίσω, και χαράξτε μια πορεία που θα σας οδηγήσει στα δικά σας όνειρα και όχι να εξυπηρετείτε τα όνειρα των άλλων.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 15 μέχρι τις 20 μοίρες πατήστε εδώ.