Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

H εβδομάδα αυτή ξεκινάει χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο Ερμής έχει γυρίσει από τις 09/09/2022 ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία μας με τους άλλους ή καθυστερήσεις στα σχέδια μας. Στις 16/09/2022 πραγματοποιείται μία από τις πιο έντονες και ερωτικές όψεις, η οποία δεν είναι άλλη από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η όψη αυτή θα ανεβάσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και θα φέρει παθιασμένες καταστάσεις στην καθημερινότητα μας. Εάν είστε ελεύθεροι/ες, ετοιμαστείτε για καυτά ραντεβού και καινούρια ερωτικά ειδύλλια τα οποία θα σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει έξαψη και ενθουσιασμός. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο αυτό φέρνει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ανταγωνιστική διάθεση, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και, αν χρειαστεί, να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση είναι προτιμότερο να διοχετεύσετε όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας φέρουν σε σύγκρουση. Στις 17/09/2022 πραγματοποιείται η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να φέρει σύγχυση, απάτη και μπερδέματα. Καλούμαστε λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να θέσουμε τα όρια μας στους άλλους, γιατί θα είναι εύκολο να εξαπατηθούμε ή να εκμεταλλευτούν τις καλές προθέσεις μας. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές. Το τρίγωνο αυτό χαρίζει άπλετη γοητεία και βγάζει προς τα έξω την πιο δοτική και γενναιόδωρη πλευρά μας. Οι σχέσεις κυλάνε πιο ομαλά, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας γεμίσει χαρά και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ

O Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη την ανάδρομη πορεία του και είναι πολύ πιθανό να έχουν αρχίσει τα ευτράπελα μέσα στις σχέσεις. Ασυνεννοησίες, μπερδέματα και παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Το επόμενο διάστημα δεν θα ευνοήσει τη δράση και τα νέα ξεκινήματα, όμως μπορείτε να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, να διορθώσετε λάθη και να δείτε ξανά κάποιες καταστάσεις που είχατε αφήσει στη μέση. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία, η οποία μπορεί να προκύψει στον εργασιακό χώρο ή σε ένα ταξίδι που θα κάνετε. Προσέξτε, ωστόσο, τι λέτε και πώς το λέτε γιατί μπορεί να γίνετε απότομοι και επιθετικοί, με αποτέλεσμα να φέρετε τους άλλους σε δύσκολη θέση. Εάν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, μην εστιάζετε μόνο στα αρνητικά και στις ατέλειες του/ης άλλου/ης και προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και διαλλακτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα φέρει έντονες και παθιασμένες στιγμές στα ερωτικά σας και θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται στα ύψη, όμως θα πρέπει να περιορίσετε τον εγωισμό σας καθώς και την ανταγωνιστική διάθεση προς το ταίρι σας. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι βρήκατε το ιδανικό ταίρι ή ότι ζείτε μια ονειρική κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε πίσω από τις λέξεις και την επιφάνεια, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτι που αγνοείτε. Καλό θα είναι λοιπόν αυτές τις ημέρες να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σε υποσχέσεις οι οποίες δε συνοδεύονται από πράξεις. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από το δικό σας ζώδιο, μια όψη που θα γλυκάνει αρκετά τη διάθεση σας και θα σας φέρει πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση που περιμένατε καιρό ή να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται και βρίσκεστε επιτέλους στο σωστό μονοπάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Ερμής βρίσκεται πλέον σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και ίσως να έχουν ήδη αρχίσει οι ασυνεννοησίες και οι παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο που είχε μπει στη ζωή σας μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Γενικώς, η κατάσταση είναι ρευστή και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Στις 16/9 το τετράγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο θα πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι επιθυμίες σας τώρα είναι πολύ έντονες και θα δυσκολευτείτε να κάνετε υποχωρήσεις ή να συμβιβαστείτε. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να είστε πιο ψύχραιμοι και διαλλακτικοί και να μην ξεσπάσετε τα νεύρα σας σε άτομα που νοιάζονται για εσάς. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα έρχεται για να δημιουργήσει μπερδέματα και να θολώσει την κρίση σας γύρω από μια κατάσταση. Θα πρέπει λοιπόν να είστε διπλά επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να εμπιστευτείτε τυφλά ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει ή έναν/μια πρώην που μπορεί να κάνει επανεμφάνιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό εδώ και λίγες ημέρες, το κλίμα μέσα στο σπίτι μπορεί να είναι τεταμένο, ή να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Βρίσκεστε σε μια φάση που προσπαθείτε να κατανοήσετε καλύτερα κάποια γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας. Στις 16/9 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας εξιτάρει σε εγκεφαλικό επίπεδο. Εάν είστε σε μια σχέση προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε και τον τρόπο που διεκδικείτε τα θέλω σας, γιατί μπορεί να γίνετε απότομοι ή εριστικοί. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σας στους άλλους, χωρίς όμως να εκβιάζετε καταστάσεις και χωρίς να τους πιέζετε παραπάνω από όσο πρέπει. Η εβδομάδα κλείνει με όμορφο τρόπο για εσάς, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 17/9 μπορεί να φέρει μια όμορφη συνάντηση ή μια γνωριμία με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Εάν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να κάνετε ένα διάλογο με το ταίρι σας και να εκφράσετε όσα σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Mε τον Ερμή ανάδρομο στον τομέα της επικοινωνίας, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά. Είναι προτιμότερο αυτές τις ημέρες να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, παρά να πείτε πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι και δεν ξέρετε τι αντίκτυπο θα έχουν στους άλλους. Αντίστοιχα, και εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε λόγια που σας λένε και υποσχέσεις που σας δίνουν, αφού τώρα όλα είναι ρευστά και μπορεί να ανατραπούν στην πορεία. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει μια παθιασμένη ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα ατόμων. Εάν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε το ερωτικό και αισθησιακό κλίμα των ημερών και ελάτε πιο κοντά στο ταίρι σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Εάν εμπλακείτε σε μια συζήτηση προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι και διαλλακτικοί απέναντι σε διαφορετικές απόψεις, γιατί εάν επιμένετε στο δικό σας θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σας απομακρύνουν με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μια άκρως ερωτική όψη η οποία κορυφώνεται στις 16/9 και θα δημιουργήσει έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Θα νιώσετε ασυγκράτητοι αυτές τις ημέρες και θα δυσκολευτείτε να βάλετε φρένο στις επιθυμίες σας. Μπορείτε λοιπόν να κατακτήσετε εύκολα το άτομο που επιθυμείτε, αρκεί να μην δράσετε επιπόλαια και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις χωρίς να λάβετε υπόψη τις ανάγκες του άλλου. Εάν είστε σε σχέση, προσπαθήστε να αποφύγετε τα ερωτικά καβγαδάκια και εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την ενέργεια για να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα είναι μια όψη που δημιουργεί σύγχυση, επομένως είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Επιπλέον, μπορεί να εμπλακείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να έρθετε κοντά με ένα άτομο που δεν έχει ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας. Μην ενθουσιάζεστε λοιπόν και μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Ωστόσο, την ίδια ημέρα το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με κάποιο πρόσωπο και δεν αποκλείεται να έχετε μια συνάντηση ή μια γνωριμία η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες με τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σας ζώδιο μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους, ή ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε εύκολα όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, ίσως επειδή φοβάστε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να συμμεριστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Με λίγα λόγια, κάτι σας μπλοκάρει και ίσως όλο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, να κάνετε μια ανασκόπηση των όσων έχουν συμβεί και να επαναξιολογήσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα πυροδοτήσει έντονα και παθιασμένα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να έχετε μυστικές συναντήσεις και κρυφές επαφές. Προσπαθήστε όμως να μην παρασυρθείτε από την έξαψη της στιγμής και οδηγηθείτε σε επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 17/9 το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού θα σας βοηθήσει να αφήσετε οριστικά πίσω σας μια ιστορία που μπορεί να σας είχε πληγώσει και θα νιώσετε επιτέλους πολύ πιο σίγουροι/ες για τον εαυτό σας. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, το συναίσθημα θα είναι πολύ έντονο τώρα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που θα κορυφωθεί στις 16/9 θα σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις μέσα στις σχέσεις σας και καλείστε να δείξετε ψυχραιμία και πνεύμα συμβιβασμού. Θα είναι βέβαια δύσκολο να κάνετε πίσω αυτές τις ημέρες, ειδικά εάν δεν πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία μπορεί να μην καταλήξει απαραίτητα σε σχέση, όμως θα είναι άκρως παθιασμένη και ίσως νιώσετε ότι έχετε την απόλυτη σεξουαλική χημεία με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρανοήσεις με φίλους και μπερδέματα με άτομα που επικοινωνείτε από το διαδίκτυο. Είναι γεγονός ότι είστε από τη φύση σας άτομα επιφυλακτικά και δύσκολα εμπιστεύεστε ένα άτομο που δεν σας έχει αποδείξει την αξία του. Τώρα λοιπόν θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί και να μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ή από την εικόνα τελειότητας που μπορεί να προβάλλει κάποιος, γιατί το πιθανότερο είναι ότι προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Η εβδομάδα κλείνει με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού, μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια νέα ερωτική γνωριμία ή μια όμορφη συνάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή πλέον σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, τις επόμενες ημέρες δεν θα λείψουν οι ασυνεννοησίες και οι παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν θέλετε λοιπόν να αποφύγετε τα μπερδέματα, προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι σε όσα λέτε, και ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν οι άλλοι χωρίς να βιαστείτε να τους κατακρίνετε. Παρόλα αυτά, το επόμενο διάστημα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές παρέες και στον κοινωνικό σας κύκλο, αφού θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι σας υποστηρίζουν και με ποιους μπορείτε να συμπορευτείτε. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι το ταίρι σας έχει επιθετική και εριστική διάθεση απέναντι σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να πείτε υπερβολές πάνω στην παρόρμηση της στιγμής. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις, επομένως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην βιαστείτε να εμπιστευτείτε ένα άτομο που δείχνει πολύ καλό για να είναι αληθινό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, μπορεί να φέρει μπερδέματα και προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και όλο αυτό να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη σχέση σας και στην οικογενειακή σας ζωή. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην ξεσπάστε σε άτομα που προσπαθούν να είναι δίπλα σας και να σας υποστηρίξουν. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα θα εντείνει το μπερδεμένο κλίμα των ημερών και δεν αποκλείεται να φέρει εξαπάτηση και ψέματα. Εάν λοιπόν δεν θέλετε να απογοητευτείτε στην πορεία, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στις πράξεις των ανθρώπων που σας προσεγγίζουν και να μη μένετε μόνο στα λόγια. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να είστε όσο πιο σαφείς και ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους και να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε, παρασυρόμενοι από το συναίσθημα. Την ίδια ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού φέρνει στον δρόμο σας μια συνάντηση ή μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και κυρίως να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, εσείς θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μια άκρως παθιασμένη και ερωτική εβδομάδα, αφού η Αφροδίτη κινείται εδώ και μερικές ημέρες στο ζώδιο της Παρθένου και έχει ενεργοποιήσει το πιο σεξουαλικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Στις 16/9 το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη, σε μια πρώτη ανάγνωση θα εκτοξεύσει στα ύψη τη λίμπιντο σας και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας. Οι επιθυμίες τώρα είναι έντονες και ασυγκράτητες και δεν μπορείτε να κάνετε συμβιβασμούς ή να ασχοληθείτε με επιφανειακές καταστάσεις. Σε μια δεύτερη ανάγνωση, η όψη αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανταγωνισμό, ζήλια και χειριστικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Αποφύγετε κρυφές καταστάσεις και μυστικές επαφές, καθώς μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για τσακωμούς και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού είναι μια όψη η οποία θα γλυκάνει αρκετά το κλίμα και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον και να μη διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω την πιο ευάλωτη πλευρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το διάστημα, επομένως θα σας απασχολήσουν πολύ οι ανάγκες και οι επιθυμίες του συντρόφου σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Το ερωτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που θα κορυφωθεί στις 16/9, θα φέρει πάθη, διεκδίκηση και έντονα συναισθήματα που δεν θα μπορείτε να τα συγκρατήσετε. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από έξαψη και παρορμητική διάθεση, όμως θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας στον ερωτικό τομέα, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη που θα μετανιώσετε. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας και μπερδέματος και θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε το ψέμα από την πραγματικότητα. Προσπαθήστε λοιπόν να κρίνετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους όσο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά γίνεται και μην παραδοθείτε άνευ όρων σε ένα άτομο που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού κλείνει την εβδομάδα με μια όμορφη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία, ενώ κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε στον/ην άλλον/η όλα όσα νιώθετε και θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.