Η θετική Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05/2024 μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η θετική Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05/2024 μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η θετική Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05/2024 μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος των λουλουδιών, όπως είθισται να ονομάζεται το φεγγάρι του Μαΐου, πραγματοποιείται στις 23/05/2024 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το αύριο. Είναι ένα φεγγάρι που μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε μπροστά γεμάτοι ελπίδα και να αμφισβητήσουμε ό,τι μας κρατά πίσω. Θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε δεόντως, διότι σπάνια έχουμε μια Πανσέληνο που μας προκαλεί να αναζητήσουμε τη χαρά, την περιπέτεια, τη διασκέδαση και που μας καλεί να μην παίρνουμε τόσο σοβαρά και αυστηρά τα πράγματα και να θυμόμαστε ότι η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες που μας εξελίσσουν. Άρα, θα πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι εντελώς γεμάτο και να σταματήσουμε τη γκρίνια. Για να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου υπάρχει μια λέξη κλειδί και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη. Όσο περισσότερο εστιάζουμε σε ό,τι έχουμε και δεν το θεωρούμε δεδομένο, τόσο θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τα οφέλη που θα μας φέρει. Εξάλλου η χαρά και η ευγνωμοσύνη κρύβονται στα μικρά και στα ουσιαστικά. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να φέρετε λίγη διασκέδαση στη ζωή σας. Το να δοκιμάζετε νέα πράγματα και νέους προορισμούς, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να συναντάτε φίλους που σας κάνουν να νιώθετε καλά και να γελάτε μαζί τους, να κάνετε κάτι που σας παθιάζει και σας γεμίζει είναι ό,τι ακριβώς ενδείκνυται με αυτή Πανσέληνο. Επίσης, αν έχουμε μια ιδέα στο μυαλό μας και δεν είμαστε σίγουροι για την αποδοχή της, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ντροπές και συστολές, και να περάσουμε από την αδράνεια και την ανασφάλεια στην παραγωγή και στη δράση.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος είναι πάντα η εποχή της κορύφωσης και της εκπλήρωσης για ό,τι ξεκίνησε στη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε. Και η συγκεκριμένη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη-Διδύμων μας καλεί να διαχειριστούμε ό,τι σχετίζεται με τη μάθηση, τη γνώση, την περιπέτεια, την επικοινωνία, το μοίρασμα και τη μετακίνηση. Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν το «κατώτερο μυαλό» και ο Τοξότης το «ανώτερο πνεύμα». Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που μας προτρέπει να σκεφτόμαστε λογικά, ενώ η Σελήνη στον Τοξότη θέλει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με ευρεία αντίληψη, να έχουμε πίστη και να εμπιστευόμαστε τη διαίσθηση μας. Η Πανσέληνος μας καλεί να βρούμε τη χρυσή τομή σε αυτές τις ενέργειες, να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας για να μην μας πνίξουν. Συνήθως κατά τη διάρκεια των Πανσελήνων υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και ένταση, όμως ο Τοξότης είναι ένα αισιόδοξο ζώδιο που θέλει να επικεντρωθεί μόνο στα θετικά, επομένως με την Πανσέληνο στον Τοξότη μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να μην μένουμε κολλημένοι στα προβλήματα, αλλά να εστιαστούμε στα καλά που έχει η ζωή μας. Αυτή η οπτική μπορεί να δώσει νέες προοπτικές και νέες κατευθυντήριες για το πώς θα βγούμε από το σκοτάδι.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης Δία, θα φέρει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους και την πίστη να αντιμετωπίσουμε όσα εμπόδια και αν προκύψουν. Βέβαια, η αισιοδοξία μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά, καθώς μπορεί να πάρουμε ρίσκα αλόγιστα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Γενικά όμως θα είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις και θα έχουμε άρνηση σε κάθε είδους περιορισμό. Είναι μια καλή στιγμή για εξόδους, πάρτι, ταξίδια και διασκεδάσεις, αλλά μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις, διότι όλοι θα θέλουν να επιβάλουν τη δική τους άποψη. Το ζητούμενο της Πανσελήνου είναι να καταφέρουμε να δούμε το μέλλον χωρίς αγκυλώσεις και περιορισμούς. Ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεκριμένους στόχους ή σχέδια, αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας εμπνεύσει για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τις αντιλήψεις σας και να προσεγγίσετε τη ζωή με υγιή αισιοδοξία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε μια εκδρομή, μια βόλτα στην παραλία, να δείτε μια παράσταση, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ζήσετε μια περιπέτεια, να λύσετε γρίφους και κουίζ, να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, να διαβάσετε, ή να επισκεφτείτε μια τοποθεσία με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας ή να δοκιμάσετε μια ξένη κουζίνα.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει θετική όψη με τον Πλούτωνα που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και μας βοηθά να μη φοβόμαστε να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Βέβαια, αυτή η όψη μπορεί φέρει στο φως μυστικά και αποκαλύψεις γεγονότων που αγνοούσαμε και τα οποία να γίνουν η αφορμή για να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Επίσης, μπορεί να γίνουμε υπέρμετρα φιλόδοξοι ή μπορεί να νιώσουμε την επιθυμία να ζήσουμε περιπέτειες και να φτάσουμε στα άκρα. Ακόμη, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Και ο απατηλός Ποσειδώνας είναι δραστήριος με αυτή την Πανσέληνο και μπορεί να μας κάνει κάπως ονειροπόλους. Σίγουρα είναι σπουδαίο να κάνουμε μεγάλα όνειρα και σχέδια, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην απογοητευτούμε. Ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει θολούρα στη σκέψη μας και ίσως εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Και επειδή το φεγγάρι θα διογκώσει τα συναισθήματα μας και θα μας κάνει ευάλωτους, μπορεί να αφεθούμε σε κάποιο άτομο πιστεύοντας ότι άλλαξε ή βλέποντας αυτό που θέλουμε να δούμε και όχι την πραγματικότητα. Όμως, αυτή η όψη είναι εξαιρετική για δημιουργία, καθώς δίνει απίστευτη φαντασία και ευνοεί τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Δημιουργήστε λοιπόν, ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά, αλλά μην επενδύετε… χρήματα και αισθήματα.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Ταύρου φέρνοντας τυχερές εξελίξεις στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 2 μοίρες και 55 λεπτά του Τοξότη και επηρεάζει πιο έντονα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς με γενέθλια στην αρχή του ζωδίου τους και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από τη 0η έως την 6η μοίρα των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον φιλικό σας Τοξότη στις 23/05 και επηρεάζει τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά την κοσμοθεωρία σας, τα θέματα σπουδών, τις νομικές υποθέσεις, τα ταξίδια, τα μελλοντικά σας επαγγελματικά πλάνα αλλά και θέματα επικοινωνίας, συνεργασίας, μετακίνησης κι εκπαίδευσης. Θα έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή επαγγελματικών και πολλές συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι ή μια γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή μπορεί να σας απασχολήσει κάποιο θέμα σπουδών και αν θα φύγετε εκτός συνόρων. Ίσως βρείτε κι ένα ενδιαφέρον σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να σας ενθουσιάσει τώρα. Επίσης, αν στοχεύετε να εργαστείτε στο εξωτερικό ή σε μια πολυεθνική εταιρία, μπορεί τώρα να εκδηλώνετε κάποιο ενδιαφέρον και να έρχεστε σε επαφή με άτομα από ξένες χώρες. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Πλούτωνα σας οπλίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα για να υπερπηδήσετε τυχόν εμπόδια και να καταφέρετε τα σχέδια σας όσο μακρινά και μεγάλα και αν είναι. Εξάλλου αυτό θέλει και το φεγγάρι από εσάς, να κάνετε μεγάλα όνειρα και να μην αφήσετε τυχόν ανασφάλειες να σας κρατάνε πίσω. Βέβαια, επειδή και ο Ποσειδώνας θα παίξει τον ρόλο του σε αυτό το φεγγάρι, καλό είναι τα σχέδια σας να βασίζονται σε ρεαλιστικά σενάρια, διότι η σύγχυση που προκαλεί ο Ποσειδώνας σε συνδυασμό με τον παρορμητισμό σας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να εντυπωσιαστείτε με κάποια ευκαιρία ή κάποιο πρόσωπο και να επενδύσετε σε λάθος άτομα και καταστάσεις. Μη βιάζεστε και ζητήστε εγγυήσεις. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις, αλλά και σε αυτά που γράφετε και υπογράφετε και να ζητάτε πάντα τη γνώμη ειδικών σε συμβόλαια, διότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Γενικά, μια συναισθητική φόρτιση θα την έχετε με αυτό το φεγγάρι, όπως και οι άλλοι βέβαια, γι’ αυτό καλύτερα να κρατάτε χαμηλούς τόνους και στη δουλειά και στις φιλικές σας σχέσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 6η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου επηρεάζει έναν ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις στενές συναισθηματικές σας σχέσεις, τον έρωτα, τη σεξουαλικότητα σας, αλλά και τα οικονομικά. Όχι όμως τα οικονομικά που αναφέρονται στον μισθό σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα, αυτά που διαχειρίζεστε ή συνδιαχειρίζεστε με άλλους, όπως οι επενδύσεις σας, τα οικονομικά της εταιρίας σας αν υπάρχει συνέταιρος, οι κληρονομιές, οι ασφάλειες και τα οικονομικά του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Το φεγγάρι έρχεται με θετικές προδιαγραφές, αλλά κι εσείς πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να απαλλαγείτε από επιβλαβείς συνήθειες ή τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας με θάρρος. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές και να απομακρύνετε οτιδήποτε επιφανειακό που απλά σας τρώει χρόνο και ενέργεια. Ίσως, από την άλλη, να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια και να βγει στην επιφάνεια η κτητική σας πλευρά και να γίνετε ασφυκτικοί στον σύντροφό σας. Επίσης μπορεί να προκύψουν εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα ή μπορεί να σας γίνει μια πρόταση για μια συνεργασία, για να κάνετε μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία. Όλα παίζουν με αυτό το φεγγάρι που κυβερνάται από τον Δία, ο οποίος θα είναι για λίγες ακόμη μέρες στο ζώδιο σας και δίνει πολλές ευκαιρίες να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Όμως μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και μην κρύβετε κάτω από χαλάκι προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σωστά και να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό. Επίσης το φεγγάρι ίσως σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη σε χρέη και οφειλές που έχετε στο δημόσιο, στην εφορία ή στις τράπεζες. Ακόμη, μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο οικονομικό θέμα με έναν συνέταιρο ή κάτι που σχετίζεται με το εισόδημα του συντρόφου σας και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 6η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια Πανσέληνος στα γενέθλια σας ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Τοξότη, δεν επηρεάζει μόνο τις επόμενες ημέρες, αλλά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας αν είστε γεννημένοι από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας. Φυσικά όλοι οι Δίδυμοι θα επηρεαστείτε, αλλά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα νιώσετε περισσότερο την ενέργεια του φεγγαριού. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των σημαντικών άλλων στη ζωή σας και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις συμφωνίες. Και επειδή είστε άνθρωποι ιδιαίτερα δημιουργικοί, με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλα άτομα και να επιτύχετε ένα όνειρο σας. Ή μπορεί αν είστε σε μια υγιή σχέση να αποφασίσετε να δεσμευτείτε, να συζήσετε και να μπείτε σε μια πιο επίσημη τροχιά… Αν όμως δεν είστε ευτυχισμένοι στον γάμο σας, αν η σχέση σας έχει βαλτώσει και η ρουτίνα σας έχει κουράσει, ή αν δεν λαμβάνετε από τις συνεργασίες σας αυτό που επιθυμείτε, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει όλα αυτά τα σημεία που λείπουν από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα σας πιέσει να κάνετε βήματα μπροστά. Τώρα θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε και μέσα σας αλλά και με τους άλλους τι έχει αξία, τι σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν και θα σας κάνουν να πάρετε αποστάσεις από άτομα και καταστάσεις. Ίσως κάποια παιγνίδια εξουσίας να δημιουργήσουν εντάσεις και σίγουρα θα θέλετε να έχετε την τελευταία λέξη. Ό,τι και αν συμβεί να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κρύψετε αυτό που νιώθετε, ούτε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι σημαντική για την υγεία σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατάματα αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Βέβαια, επειδή η εμπλοκή του Ποσειδώνα περιπλέκει κάπως τα πράγματα και φέρνει σύγχυση, καλό είναι να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας και να μην αντιδράτε συναισθηματικά.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον τομέα της εργασίας και της υγείας επηρεάζει η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05 και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να βρείτε τη χρυσή τομή στις καθημερινές σας ρουτίνες και να μην αφήνετε τον τομέα της δουλειάς να λειτουργεί σε βάρος της υγείας σας. Πρέπει να βάλετε όρια και να μην καταπονείτε συνεχώς τον οργανισμό σας, να βρείτε νέες δραστηριότητες που θα σας γεμίζουν με ενέργεια και μην επωμίζεστε συνεχώς περισσότερα βάρη μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και φτιάξτε το πρόγραμμα σας για να μην τρέχετε συνεχώς σε υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα που να ευχαριστεί εσάς. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, η κατάλληλη στιγμή είναι μετά την Πανσέληνο. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις ή αλλαγές στα επαγγελματικά σας και να προβληματιστείτε για το τι πρέπει να κάνετε. Μπορεί να σας κάνουν μια νέα πολλά υποσχόμενη πρόταση, να πάρετε προαγωγή ή αλλαγή θέσης, αλλά προσπαθήστε οι αποφάσεις που θα πάρετε να σας εξελίσσουν και όχι να σας παγιδεύουν. Τι να την κάνετε την καλύτερη θέση αν δεν σας εξασφαλίζει και καλύτερη ποιότητα ζωής; Βλέπετε επειδή εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας μπορεί να κρύβει εκπλήξεις που να μην είναι ευχάριστες και τελικά η τέλεια θέση να είναι ηλεκτρική καρέκλα! Πριν δεχτείτε ό,τι σας προταθεί, διασφαλίστε ότι θα εξυπηρετείτε τις δικές σας ανάγκες και όχι για άλλη μια φορά να το παίξετε το καλό παιδί που εξυπηρετεί τους άλλους και στο τέλος της ημέρας επιστρέφετε σπίτι σας τόσο κουρασμένοι που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για εσάς.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 6η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 23/05 πραγματοποιείται στον πιο εξωστρεφή και ευχάριστο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο, που αφορά στον έρωτα, στα φλερτ, στη δημιουργία, στα παιδιά, στη διασκέδαση, σε ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Η δημοφιλία σας μπορεί να αυξηθεί, θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά και στον εργασιακό χώρο θα είστε πιο φιλικοί και προσιτοί. Το φεγγάρι θα σας ευνοήσει αρκετά επειδή πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο της φωτιάς όπως και το δικό σας και μπορεί να προκύψει μια αναθέρμανση συναισθηματική, μια νέα γνωριμία ή να έχετε προτάσεις επαγγελματικές που θα απογειώσουν την καριέρα σας. Εξάλλου, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντί σας σάς γεμίζει με θάρρος και δύναμη να κυνηγήσετε την ευτυχία σας και όσα ονειρεύεστε. Αυτό σημαίνει ότι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή την οικογένεια σας και θα γεμίσει η καρδιά σας με αγάπη και χαρά. Μπορεί να προκύψει και κάποιο ταξίδι ή να πάτε μια εκδρομή που να περάσετε πολύ όμορφα είτε οικογενειακώς ή με φίλους. Αν όμως υπάρχουν θέματα με τον σύντροφό σας μπορεί το φεγγάρι να πυροδοτήσει μια ένταση είτε λόγω κάποιας αποκάλυψης είτε επειδή θα είστε εσείς πολύ απαιτητικοί. Οι αδέσμευτοι θα είστε πιο κοινωνικοί και πιο ανοιχτοί να γνωρίσετε νέα άτομα και να κάνετε γνωριμίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε πιο δημιουργικοί, θα έχετε έμπνευση και θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις από τους ανωτέρους σας. Βέβαια, αν είστε σε ένα περιβάλλον καταπιεστικό θα σας βγει αντίδραση και γκρίνια, διότι οι αντοχές σας στερεύουν και δεν έχετε καμία όρεξη να κάνετε υπομονή εσείς για να περνάνε οι άλλοι καλά. Σε αυτή την περίπτωση, βρείτε λίγο χρόνο να αποσυμπιεστείτε ψυχολογικά, μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα και μην προκαλείτε τους άλλους και τους φέρνετε στα όρια τους. Υπάρχει βέβαια και η εμπλοκή του Ποσειδώνα που μπορεί να σας δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στις σχέσεις σας, διότι θα φέρει μεγαλύτερη σύγχυση στα συναισθήματα σας και δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με πρακτικότητα τα θέματα που προκύπτουν.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 6η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 23/05 επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού και εξ αντανακλάσεως τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με το σπίτι, να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια ιδέα, μη φοβηθείτε να μην υλοποιήσετε, διότι η Πανσέληνος στον Τοξότη σας καλεί να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Ίσως προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά, μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων, περιουσιακά ή να κάνετε επισκευές στον χώρο που εργάζεστε. Μπορεί, από την άλλη, να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο δίλημμα ξαφνικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία και αισιοδοξία. Σίγουρα αν ζείτε ή εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που δεν αντέχετε άλλο θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε, άλλα όχι λειτουργώντας υπό το καθεστώς πίεσης. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να αναζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας και αν οι γύρω σας ανταποκριθούν και σας την προσφέρουν, τότε θα συσφίξετε τις σχέσεις σας και θα βρείτε την ηρεμία σας. Αν όμως ζείτε σε ένα περιβάλλον τοξικό θα δυσανασχετήσετε και θα υπάρξουν αντιδράσεις. Μπορεί να κάνετε παράπονα στην οικογένεια σας και να προκληθούν εντάσεις με συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αφού θα είστε πολύ συναισθηματικοί και οι αντιδράσεις σας θα είναι παθιασμένες. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε, ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σπουδές, τις σχέσεις με τα αδέλφια, τους γείτονες, τους συναδέλφους και όσους αποτελούν τον καθημερινό σας κύκλο και ίσως σας ανοίξει την όρεξη και για κάποιο ταξιδάκι. Πιθανώς με αυτό το φεγγάρι να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό, να ξεχωρίσετε για το έργο σας, να διαπραγματευτείτε κάποια συμφωνία ή να σας αποκαλυφθεί κάτι που δεν γνωρίζατε και το οποίο να αλλάξει τα δεδομένα. Είναι η κατάλληλη Πανσέληνος για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να υπογράψετε μια συμφωνία, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να χωρούν όλες οι δραστηριότητες που έχετε υπόψη σας να κάνετε. Επίσης, ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Θα ενεργοποιηθείτε, ώστε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα, με τα οποία θα συμμαχήσετε για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Θα έχετε έμπνευση, θα είστε πιο φιλόδοξοι και ίσως πιο ανταγωνιστικοί, αλλά θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί στα σχέδια σας. Επίσης, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, να κανονίσετε ένα ταξίδι πιθανώς για σπουδές ή δουλειά, ή να έρθετε σε επαφή με συγγενείς ή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει και μια ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή στο εξωτερικό, είτε να ξεκινήσετε κάποιες σπουδές σε ένα πανεπιστήμιο εκτός συνόρων είτε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα σε μια πολυεθνική εταιρία. Όμως, θα πρέπει να είστε και προσεκτικοί, διότι θα βάλει το χεράκι του ο Ποσειδώνας και μπορεί να έχετε σύγχυση ή κάποιοι να σας μεταφέρουν κουτσομπολιά ή ψευδείς ειδήσεις και να μπερδευτείτε. Γι’ αυτό προσπαθήστε οι συμφωνίες να είναι ξεκάθαρες, να μην παίρνετε ρίσκα και να μην υπογράφετε συμφωνίες χωρίς να έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 6η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη πραγματοποιείται στον 2ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τον τομέα των χρημάτων, των απολαβών, των κερδών, των περιουσιακών σας στοιχείων, αλλά και της αποδοχής και της αυτοεκτίμησης σας. Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου θα μετρήσετε ποιοι σας εκτιμούν και ποιοι όχι, πόσο εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας, ποιοι σας ανταμείβουν για τις προσπάθειες σας και τι μένει στο τέλος του μήνα στο πορτοφόλι σας. Αυτά θα σκέφτεστε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να νιώθετε ασφαλείς και να μην αγχώνεστε με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ίσως αναθεωρήσετε το πώς διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα σας και αποφασίσετε τελικά να βάλετε μια τάξη σε αυτόν τον πολύπαθο τομέα. Αν έχετε χρέη από το παρελθόν, καλό θα ήταν να εξετάσετε νέους διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. Κάντε έναν καλό προϋπολογισμό και βρείτε τρόπους να μειώσετε τα έξοδα σας και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μπορεί να έχετε κάποια πρόταση στη δουλειά, είτε για αύξηση απολαβών είτε για μετακίνηση σε νέα θέση ή να πάτε σε άλλη εταιρία. Επειδή διψάτε για εξουσία και χρήμα προσπαθήστε να μην ενθουσιαστείτε και ενδώσετε αμέσως. Δεν χρειάζεται να δώσετε τα χέρια με το καλημέρα. Μην ξεχνάτε ότι στην Πανσέληνο εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας και μπορεί να αποδειχτεί άνθρακες ο θησαυρός! Προτιμήστε να υπογράψετε μετά την Πανσέληνο και βέβαια αφού εξετάσετε ενδελεχώς τα πάντα. Διότι, μπορεί για παράδειγμα να σας προτείνουν περισσότερα χρήματα από όσα παίρνετε, αλλά οι ευθύνες σας να είναι τόσες πολλές που τελικά να θεωρήστε χαμηλόμισθοι για το έργο που παράγετε. Σε προσωπικό επίπεδο θα ζητάτε μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το ταίρι σας και αν είστε σε μια υγιή σχέση μπορεί να την επισημοποιήσετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 6η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 23/05 γράφει το όνομα σας και σας φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Άλλωστε με το εξάγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος από το ζώδιο σας με τον ισχυρό Πλούτωνα θα νιώθετε ότι εσείς έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι. Οπότε είναι μονόδρομος για εσάς να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν λοιπόν είστε ευχαριστημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε θα σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και θα εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της δέσμευσης σας. Αν όμως νιώθετε ότι με την άλλη πλευρά δεν έχετε τίποτα κοινό, ότι σας εκμεταλλεύονται ή ότι μιλάτε άλλη γλώσσα, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας αφού ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει υπέροχες όψεις και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές. Είναι ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό φεγγάρι για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε, συγκεκριμενοποιήστε τους στόχους σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Επίσης η Πανσέληνος θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Βέβαια να θυμάστε ότι με την Πανσέληνο εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ονειροπόλησης και της σύγχυσης, οπότε πριν πάρετε κάποια απόφαση να έχετε φροντίσει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους και να μη λειτουργήσετε παρορμητικά, διότι μπορεί να μην έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας ή μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05 σας κλείνει στον εαυτό σας, ενώ μπορεί να δείξει κάποιο παρασκήνιο σε επαγγελματικά θέματα ή το κλείσιμο ενός κύκλου μιας εργασίας. Το φεγγάρι φωτίζει τον πιο εσωτερικό και μυστικό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο, και η εσωστρέφεια μάλλον είναι μονόδρομος. Θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε από την κοινωνική βαβούρα, να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με την υγεία σας πνευματική, σωματική και ψυχική. Βρείτε τρόπους να φροντίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε αποτοξίνωση, καλύτερη διατροφή, να κοιμηθείτε ή να χαλαρώσετε περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Πανσελήνου, που είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά ή και τοξικά στη ζωή σας. Πάρτε τις αποφάσεις σας, θεραπεύεστε τις πληγές και ανανεωθείτε. Μόλις απελευθερωθείτε από τοξικά μοτίβα θα αυξηθεί η προσωπική σας δύναμη και θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι αξίζει και δείξτε υπομονή με τα άτομα που αγαπάτε. Επίσης δείξτε προσοχή με τα μυστικά σας και ό,τι θέλετε να μείνει κρυφό, διότι κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Επειδή το παρασκήνιο βασιλεύει και από εσάς και από τους άλλους για εσάς, θα σας συμβούλευα να μην μεταφέρετε και να μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Μπορεί τώρα να σας αποκαλυφθεί και κάτι από το παρελθόν, το οποίο είχατε πιστέψει αλλά ήταν ψέμα και ίσως σας είχε κοστίσει και κάποια φιλία ή συνεργασία, ή μπορεί να έρθει στο φως κάποιο δικό σας μυστικό. Ψυχραιμία! Μην μπείτε στη διαδικασία να πιεστείτε και να έρθετε σε επαφή με τοξικούς ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό και πυροδοτούν τις ανασφάλειες σας. Επικοινωνήστε μόνο με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν και γεμίστε την καρδιά σας με θετικά συναισθήματα. Επίσης, δώστε σημασία στα όνειρά και τη διαίσθηση σας μπορεί να κρύβουν τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 6η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 23/05 στον Τοξότη θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς και μπορείτε να περάσετε διασκεδαστικές στιγμές με τον σύντροφο ή την παρέα σας, ή αν έχετε άδεια μπορεί να σχεδιάσετε ένα υπέροχο ταξίδι. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας σάς κάνει πιο ερωτικούς και παθιασμένους και ίσως κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να ενθουσιαστείτε. Γενικότερα θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με τους φίλους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα, ακόμη και στο διαδίκτυο. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, θα κάνετε προτάσεις, θα βγείτε μπροστά και θα αποκτήσετε συμμάχους και μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση για μια ομαδική δουλειά που να σας ενθουσιάσει ή μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους που να πιστέψουν σε σας και στο όραμα σας και να θέλουν με κάθε τρόπο να σας βοηθήσουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και να έχετε και οικονομικό όφελος. Βέβαια θα μπείτε και στη διαδικασία να μετρήσετε συμμάχους και εχθρούς και να αναρωτηθείτε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας και εσείς στη δική τους. Αν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ σας και τα όρια έχουν καταλυθεί, μπορεί να απομακρυνθείτε από ανθρώπους ή δραστηριότητες και να επιδιώξετε νέες επαφές με άτομα που έχετε κοινούς σκοπούς και ιδέες. Επίσης, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος στόχος σας δεν προχωρά όπως είχατε υπολογίσει και να πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να πάρετε άλλο δρόμο για να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε σχέδια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Ή μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να δείτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά αν είστε στον σωστό δρόμο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας και οι συμφωνίες που κάνετε, διότι η εμπλοκή του Ποσειδώνα, ο οποίος επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, μπορεί να σας γεμίσει με φρούδες ελπίδες και να προβείτε σε μια κίνηση για εύκολο κέρδος και να την πατήσετε, ή σε μια συμφωνία που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, αλλά να κρύβει πολλούς κινδύνους για το πορτοφόλι σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 6η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 23/05 επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, και μπορεί το σύμπαν να σας επιφυλάσσει ένα δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να λάβετε τα οφέλη της και να αποφύγετε τους κινδύνους που κρύβει. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας δώσει πολλά στον τομέα της καριέρας, της φήμης και του επαγγελματικού σας στάτους, αφού θα είστε στο επίκεντρο και μπορεί να έχετε πολλές προτάσεις και αναγνώριση, αρκεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας. Θα μπορούσε να προκύψει μια προαγωγή, μια μετακίνηση ή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Με την Πανσέληνο μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή, αλλά επειδή η επιρροή της είναι εξαιρετικά βοηθητική, ίσως βρείτε τώρα έναν υπέροχο χώρο για να στεγάσετε τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας όνειρα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας. Υπάρχει όμως ένα «αγκάθι», το οποίο ακούει στο όνομα Ποσειδώνας, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας και σχηματίζει όψη με την Πανσέληνο και κρύβει κάποιες παγίδες. Μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις, ιδιαίτερα εάν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. Πριν λοιπόν πείτε το ναι ή το όχι σε οτιδήποτε προκύψει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σε προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι ότι οι κινήσεις σας βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε φαντασιώσεις, ονειροπολήσεις ή σε ψέματα που σας σερβίρουν. Δυστυχώς ο Ποσειδώνας ρίχνει ένα πέπλο μπροστά στα μάτια σας και θολώνει την κρίση σας και μπορεί να επηρεαστείτε, και από την απόλυτη ευτυχία και επιτυχία που μπορεί να βιώνετε, τελικά να προσγειωθείτε απότομα. Μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις και παραμείνετε γειωμένοι!

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.