Πώς θα ευνοήσει τα 12 ζώδια η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο στις 23/05/2024;

Πώς θα ευνοήσει τα 12 ζώδια η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο στις 23/05/2024;

Πώς θα ευνοήσει τα 12 ζώδια η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο στις 23/05/2024;

Μόλις λίγες ημέρες πριν μετακινηθεί ο Δίας στους Διδύμους, θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, χαρίζοντας τύχη και ευκαιρίες για επέκταση σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και σε Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες που έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από την 27η μέχρι και την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Έρωτας, απολαύσεις και οικονομικά οφέλη

Για να κατανοήσουμε πόσο ευεργετική και γενναιόδωρη είναι αυτή η σύνοδος, αρκεί να σκεφτούμε ότι η Αφροδίτη συμβολίζει την αγάπη, τις σχέσεις, την αρμονία και τα οικονομικά, ενώ ο Δίας συμβολίζει την επέκταση, την τύχη, την ευημερία και την αφθονία. Το πάντρεμα λοιπόν αυτών των δύο πλανητών υπόσχεται καινούριους έρωτες, επανασυνδέσεις ή ωφέλιμες οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες. Θα δούμε λοιπόν βελτίωση και ομαλοποίηση τόσο των διαπροσωπικών όσο και των επαγγελματικών μας σχέσεων, επομένως καλούμαστε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, αφού θα έρθουν προτάσεις και ευκαιρίες οι οποίες θα μας προσφέρουν ανακούφιση και ικανοποίηση και θα μας ωθήσουν να βγάλουμε προς τα έξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας. Αυτή η σύνοδος μας χαρίζει έντονη κοινωνική διάθεση, γοητεία και μαγνητισμό. Μας δίνεται την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούμε και να γνωρίσουμε καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση μας και θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι αξίζουμε να λάβουμε όσα επιθυμούμε, είτε αυτό είναι αγάπη, έρωτας και χαρά, είτε χρήμα και υλική ικανοποίηση κάθε είδους. Μάλιστα, σε όλο αυτό συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς σε ευνοϊκή όψη εξάγωνου δημιουργώντας ένα πιο ρομαντικό κλίμα. Ο Ποσειδώνας μας βοηθάει να φερθούμε με περισσότερη κατανόηση κι ενσυναίσθηση και να δώσουμε συγχώρεση ή μια δεύτερη ευκαιρία αν χρειαστεί. Επιπλέον, θα μας δοθεί η ευκαιρία να συνδεθούμε με τους γύρω μας σε ένα πιο βαθύ και ψυχικό επίπεδο.

Καλοπέραση και υπερβολή

Και οι δύο αυτοί πλανήτες σχετίζονται με την καλοπέραση και τη χαλαρή διάθεση, επομένως αυτές τις ημέρες θα νιώσουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε όμορφες στιγμές και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά και κάποιοι από εσάς θα έχετε αναπάντεχα έσοδα ή μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε καλύτερα τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Από την άλλη πλευρά, θα είναι καλό να περιορίσουμε τις σπατάλες και τις επιπολαιότητες, να προσπαθήσουμε να λειτουργούμε με μέτρο και σύνεση, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε σε υπερβολές χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Μην ξεχνάτε ότι το ζώδιο του Ταύρου είναι ένα γήινο και σταθερό ζώδιο και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία θα ευνοήσει περισσότερο όσους είναι αποφασισμένοι να κινηθούν μεθοδικά και έχουν σκοπό να επενδύσουν σε σχέσεις και καταστάσεις που έχουν γερές βάσεις και θα βελτιώσουν τη ζωή τους με πρακτικό τρόπο.

Ας πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα είστε αρκετά ευνοημένοι σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε αναπάντεχα έσοδα και κέρδη, ενώ είναι μια κατάλληλη ευκαιρία για να ζητήσετε αύξηση και γενικώς για να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε μια σημαντική αγορά ή μια επένδυση η οποία θα είναι αρκετά ωφέλιμη, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι και να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μιας και η όψη αυτή σχετίζεται με την πολυτέλεια και τις υπερβολές κάθε είδους, θα πρέπει να τηρήσετε το μέτρο τόσο στο φαγητό και το ποτό, όσο και στις αγορές που μπορεί να κάνετε. Αν είστε καλλιτέχνες, τώρα θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας ή να τα αξιοποιήσετε με έναν καλύτερο τρόπο και θα δείτε ότι θα λάβετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Επιπλέον, οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σταθεροποιηθούν τώρα και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά μέσα σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι αυτές οι ημέρες θα είναι άκρως ευνοϊκές για εσάς σε πολλά επίπεδα. Η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Θα έχετε θετικές εξελίξεις τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό κομμάτι και δεν αποκλείεται να μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας τα οποία θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Η σύνοδος αυτή σας χαρίζει γοητεία και έντονο μαγνητισμό, επομένως προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους και να φέρετε κοντά σας τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, τώρα το κλίμα θα είναι πιο αρμονικό και θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτές τις ημέρες, επομένως μη διστάσετε να βγείτε έξω, να πάτε ένα ταξίδι, να κοινωνικοποιηθείτε και γενικώς να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα νιώσετε πολύ καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού θα μπορέσετε να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες και θα ανοίξετε την καρδιά σας στους γύρω σας. Οι παρελθοντικές σας εμπειρίες θα λειτουργήσουν σαν μαθήματα ζωής, τα οποία θα σας καθοδηγήσουν και θα σας βοηθήσουν να γιατρέψετε τις πληγές σας και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Θα δείξετε όμως αμέριστη κατανόηση και στους ανθρώπους γύρω σας, αφού η σύνοδος αυτή θα σας κάνει ιδιαίτερα συμπονετικούς και δοτικούς. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα ή να εμπλακείτε σε μια ιστορία που θα σας ενθουσιάσει και είναι πολύ πιθανό μάλιστα να υπάρξουν μυστικές επαφές και συναντήσεις με ένα πρόσωπο που σας κάνει να περνάτε όμορφα. Πιθανώς να έχετε κέρδος από παρασκηνιακές επαφές και μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Κάποιοι άλλοι θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας ή να αφιερωθείτε στην τέχνη και στη δημιουργία, αφού η έμπνευση θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές και είναι πολύ πιθανό να μπουν άτομα στη ζωή σας, τα οποία με κάποιο τρόπο θα σας ωφελήσουν και θα σας φέρουν μπροστά σε νέες ευκαιρίες. Είναι η στιγμή που τα όνειρα σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να δουλέψετε ομαδικά και να έχετε ανθρώπους δίπλα σας οι οποίοι μπορούν να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις ιδέες σας. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να είστε ανοιχτοί σε νέα ενδεχόμενα, αλλά και σε άτομα τα οποία έχουν να σας δείξουν ένα διαφορετικό μονοπάτι ή μια προσέγγιση που δεν είχατε σκεφτεί. Σε ό,τι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια όμορφα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα, καλείστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτές τις ημέρες, αφού θα παρουσιαστούν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για εξέλιξη. Σε κάποιους από εσάς θα εμφανιστούν επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ικανότητες σας και να κερδίσετε φήμη και δόξα, ενώ κάποιοι θα λάβετε την αναγνώριση και τον έπαινο για τις προσπάθειες που καταβάλλατε όλο αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις με ανωτέρους και άτομα εξουσίας ευνοούνται και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας ωφελήσουν με τη γνώση και την πείρα τους και θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το σωστό μονοπάτι. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα εμπόδια και τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο σας και να αντεπεξέλθετε στα καθήκοντα και στους κοινωνικούς ρόλους που έχετε αναλάβει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Ταύρου σάς χαρίζει αισιοδοξία, θετική σκέψη και πίστη στο όραμα και στις δυνατότητες σας. Είναι η στιγμή που μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δεν είναι αρκετό για να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σπουδές, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι επαφές με ανθρώπους στο εξωτερικό, επομένως εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτές τις ημέρες για να προωθήσετε τέτοιου είδους ζητήματα. Η σύνοδος αυτή απαιτεί ελεύθερο πνεύμα και ανοιχτούς ορίζοντες και σας καλεί να επεκταθείτε και να αφήσετε πίσω καθετί γνώριμο που σας προσφέρει ασφάλεια. Είναι πιθανό να έρθουν στον δρόμο σας άνθρωποι οι οποίοι θα σας δώσουν πολύτιμα μαθήματα, θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια και με κάποιο τρόπο θα καταφέρουν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Αυτή η σύνοδος αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα, να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε για αργότερα ένα ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ή για να ασχοληθείτε με πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο, ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα θα εκτοξευτούν στα ύψη, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να βιώσετε άκρως παθιασμένες στιγμές. Εκπέμπετε ακαταμάχητη γοητεία και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσετε να κατακτήσετε πολύ εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, επομένως μη διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα και να δείξετε τις προθέσεις σας. Ακόμα όμως κι αν είστε ήδη σε μία σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Εκτός όμως από το ερωτικό κομμάτι, η σύνοδος αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά και επιχειρηματικά σας πλάνα. Εάν σας απασχολεί ένα ζήτημα που αφορά ασφάλειες, δάνεια, κληρονομικά ή τα χρήματα του συντρόφου σας, τώρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και διεξόδους που θα σας ανακουφίσουν. Οικονομικές συμφωνίες ή επενδύσεις που θα κάνετε τώρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια όψη που σας ευνοεί σε μεγάλο βαθμό, αφού θα δώσει ώθηση τόσο στις ερωτικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αν είστε αδέσμευτοι, καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αυτές τις ημέρες, καθώς μπορεί να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση και όλα προχωράνε αρμονικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε την επισημοποίηση της ή απλώς για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να ικανοποιήσει ο ένας τις επιθυμίες του άλλου. Γενικώς, αυτή η σύνοδος φέρνει ισορροπία και μια διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Ακόμα λοιπόν κι αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν προστριβές και εντάσεις, τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να λύσετε τις διαφορές σας με πιο ομαλό τρόπο. Στα επαγγελματικά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες και θα σας βοηθήσουν να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να εξελιχθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με συναδέλφους και γενικώς το κλίμα που επικρατεί στο εργασιακό σας περιβάλλον. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, θα δείξετε πιο συμβιβαστικό πνεύμα και θα βρείτε μια χρυσή τομή. Θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις με μεγαλύτερη ευκολία και θα εμφανιστούν ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί και να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Επιπλέον, η σύνοδος αυτή αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες οι οποίες θα σας χαρίσουν ευεξία. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα νιώσετε την ανάγκη να φροντίσετε το σώμα σας, αρκεί να καταφέρετε να τηρήσετε το μέτρο και να αποφύγετε τις υπερβολές. Εάν σας απασχολεί ένα ζήτημα υγείας, τώρα θα βρείτε λύση η οποία θα σας ανακουφίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία φέρνει τύχη κι ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, αφού η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Μη διστάσετε λοιπόν αυτές τις ημέρες να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού θα είναι δύσκολο κάποιος να σας αγνοήσει και να αντισταθεί στη γοητεία σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να φέρετε στον κόσμο απογόνους. Μιας και αυτή η σύνοδος πραγματοποιείται σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, εάν είστε καλλιτέχνες θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να λάβετε τη φήμη, την επιτυχία και την αναγνώριση που επιθυμείτε και γενικώς για να λάμψετε με κάθε δυνατό τρόπο. Σημαντική θα είναι η συμβολή της και σε οικονομικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στο σπίτι σας. Εάν λοιπόν οι σχέσεις σας με γονείς και αγαπημένα πρόσωπα είχαν κλονιστεί ή είχατε απομακρυνθεί για κάποιους λόγους, τώρα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά τους. Θέματα σπιτιού ευνοούνται ιδιαίτερα, επομένως είναι καλό να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες εάν θέλετε να δρομολογήσετε μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή ακόμα και μια αγοραπωλησία σπιτιού. Εάν είχατε σκοπό να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το συζητήσετε ή για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια όμορφη συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν η οποία θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα ή ακόμα και μια επανασύνδεση. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας ηρεμούν και κυρίως να επικρατεί αρμονικό κλίμα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή, ωστόσο, σε σπατάλες που μπορεί να αφορούν το σπίτι, αφού θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς αυτές τις ημέρες και θα νιώσετε την ανάγκη να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με νέες δραστηριότητες και γενικώς να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Το κλίμα αυτών των ημερών θα είναι αρκετά ανάλαφρο λοιπόν για εσάς και είναι πιθανό να μην έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με προβλήματα και απαιτητικά ζητήματα, όπως κάνετε συνήθως. Αυτή η όψη είναι μια ιδανική συγκυρία για να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή για να πάτε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που μπορεί να σας ανανεώσει. Θα είστε αρκετά διπλωμάτες στην επικοινωνία σας και θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να κάνετε συμβιβασμούς, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτείτε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Γενικώς, αυτές τις ημέρες θα είστε περιζήτητοι και δημοφιλείς και οι γύρω σας θα αναζητούν τις συμβουλές και τη δική σας οπτική στα πράγματα.