Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 23/05/2024

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 23/05/2024

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 23/05/2024

Η Πανσέληνος των λουλουδιών, όπως είθισται να ονομάζεται το φεγγάρι του Μαΐου, πραγματοποιείται στις 23/05/2024 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το αύριο. Είναι ένα φεγγάρι που μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε μπροστά γεμάτοι ελπίδα και να αμφισβητήσουμε ό,τι μας κρατά πίσω. Θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε δεόντως, διότι σπάνια έχουμε μια Πανσέληνο που μας προκαλεί να αναζητήσουμε τη χαρά, την περιπέτεια, τη διασκέδαση και που μας καλεί να μην παίρνουμε τόσο σοβαρά και αυστηρά τα πράγματα και να θυμόμαστε ότι η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες που μας εξελίσσουν. Άρα, θα πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι εντελώς γεμάτο και να σταματήσουμε τη γκρίνια. Για να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου υπάρχει μια λέξη κλειδί και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη. Όσο περισσότερο εστιάζουμε σε ό,τι έχουμε και δεν το θεωρούμε δεδομένο, τόσο θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τα οφέλη που θα μας φέρει. Εξάλλου η χαρά και η ευγνωμοσύνη κρύβονται στα μικρά και στα ουσιαστικά. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να φέρετε λίγη διασκέδαση στη ζωή σας. Το να δοκιμάζετε νέα πράγματα και νέους προορισμούς, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να συναντάτε φίλους που σας κάνουν να νιώθετε καλά και να γελάτε μαζί τους, να κάνετε κάτι που σας παθιάζει και σας γεμίζει είναι ό,τι ακριβώς ενδείκνυται με αυτή Πανσέληνο. Επίσης, αν έχουμε μια ιδέα στο μυαλό μας και δεν είμαστε σίγουροι για την αποδοχή της, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ντροπές και συστολές, και να περάσουμε από την αδράνεια και την ανασφάλεια στην παραγωγή και στη δράση.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος είναι πάντα η εποχή της κορύφωσης και της εκπλήρωσης για ό,τι ξεκίνησε στη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε. Και η συγκεκριμένη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη-Διδύμων μας καλεί να διαχειριστούμε ό,τι σχετίζεται με τη μάθηση, τη γνώση, την περιπέτεια, την επικοινωνία, το μοίρασμα και τη μετακίνηση. Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν το «κατώτερο μυαλό» και ο Τοξότης το «ανώτερο πνεύμα». Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που μας προτρέπει να σκεφτόμαστε λογικά, ενώ η Σελήνη στον Τοξότη θέλει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με ευρεία αντίληψη, να έχουμε πίστη και να εμπιστευόμαστε τη διαίσθηση μας. Η Πανσέληνος μας καλεί να βρούμε τη χρυσή τομή σε αυτές τις ενέργειες, να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας για να μην μας πνίξουν. Συνήθως κατά τη διάρκεια των Πανσελήνων υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και ένταση, όμως ο Τοξότης είναι ένα αισιόδοξο ζώδιο που θέλει να επικεντρωθεί μόνο στα θετικά, επομένως με την Πανσέληνο στον Τοξότη μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να μην μένουμε κολλημένοι στα προβλήματα, αλλά να εστιαστούμε στα καλά που έχει η ζωή μας. Αυτή η οπτική μπορεί να δώσει νέες προοπτικές και νέες κατευθυντήριες για το πώς θα βγούμε από το σκοτάδι.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης Δία, θα φέρει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους και την πίστη να αντιμετωπίσουμε όσα εμπόδια και αν προκύψουν. Βέβαια, η αισιοδοξία μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά, καθώς μπορεί να πάρουμε ρίσκα αλόγιστα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Γενικά όμως θα είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις και θα έχουμε άρνηση σε κάθε είδους περιορισμό. Είναι μια καλή στιγμή για εξόδους, πάρτι, ταξίδια και διασκεδάσεις, αλλά μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις, διότι όλοι θα θέλουν να επιβάλουν τη δική τους άποψη. Το ζητούμενο της Πανσελήνου είναι να καταφέρουμε να δούμε το μέλλον χωρίς αγκυλώσεις και περιορισμούς. Ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεκριμένους στόχους ή σχέδια, αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας εμπνεύσει για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τις αντιλήψεις σας και να προσεγγίσετε τη ζωή με υγιή αισιοδοξία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε μια εκδρομή, μια βόλτα στην παραλία, να δείτε μια παράσταση, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ζήσετε μια περιπέτεια, να λύσετε γρίφους και κουίζ, να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, να διαβάσετε, ή να επισκεφτείτε μια τοποθεσία με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας ή να δοκιμάσετε μια ξένη κουζίνα.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει θετική όψη με τον Πλούτωνα που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και μας βοηθά να μη φοβόμαστε να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Βέβαια, αυτή η όψη μπορεί φέρει στο φως μυστικά και αποκαλύψεις γεγονότων που αγνοούσαμε και τα οποία να γίνουν η αφορμή για να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Επίσης, μπορεί να γίνουμε υπέρμετρα φιλόδοξοι ή μπορεί να νιώσουμε την επιθυμία να ζήσουμε περιπέτειες και να φτάσουμε στα άκρα. Ακόμη, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Και ο απατηλός Ποσειδώνας είναι δραστήριος με αυτή την Πανσέληνο και μπορεί να μας κάνει κάπως ονειροπόλους. Σίγουρα είναι σπουδαίο να κάνουμε μεγάλα όνειρα και σχέδια, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην απογοητευτούμε. Ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει θολούρα στη σκέψη μας και ίσως εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Και επειδή το φεγγάρι θα διογκώσει τα συναισθήματα μας και θα μας κάνει ευάλωτους, μπορεί να αφεθούμε σε κάποιο άτομο πιστεύοντας ότι άλλαξε ή βλέποντας αυτό που θέλουμε να δούμε και όχι την πραγματικότητα. Όμως, αυτή η όψη είναι εξαιρετική για δημιουργία, καθώς δίνει απίστευτη φαντασία και ευνοεί τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Δημιουργήστε λοιπόν, ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά, αλλά μην επενδύετε… χρήματα και αισθήματα.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Ταύρου φέρνοντας τυχερές εξελίξεις στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 2 μοίρες και 55 λεπτά του Τοξότη και επηρεάζει πιο έντονα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς με γενέθλια στην αρχή του ζωδίου τους και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από τη 0η έως την 6η μοίρα των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 23/05/2024

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια Πανσέληνος στα γενέθλια σας ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Τοξότη, δεν επηρεάζει μόνο τις επόμενες ημέρες, αλλά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας αν είστε γεννημένοι από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας. Φυσικά όλοι οι Δίδυμοι θα επηρεαστείτε, αλλά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα νιώσετε περισσότερο την ενέργεια του φεγγαριού. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των σημαντικών άλλων στη ζωή σας και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις συμφωνίες. Και επειδή είστε άνθρωποι ιδιαίτερα δημιουργικοί, με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλα άτομα και να επιτύχετε ένα όνειρο σας. Ή μπορεί αν είστε σε μια υγιή σχέση να αποφασίσετε να δεσμευτείτε, να συζήσετε και να μπείτε σε μια πιο επίσημη τροχιά… Αν όμως δεν είστε ευτυχισμένοι στον γάμο σας, αν η σχέση σας έχει βαλτώσει και η ρουτίνα σας έχει κουράσει, ή αν δεν λαμβάνετε από τις συνεργασίες σας αυτό που επιθυμείτε, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει όλα αυτά τα σημεία που λείπουν από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα σας πιέσει να κάνετε βήματα μπροστά. Τώρα θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε και μέσα σας αλλά και με τους άλλους τι έχει αξία, τι σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν και θα σας κάνουν να πάρετε αποστάσεις από άτομα και καταστάσεις. Ίσως κάποια παιγνίδια εξουσίας να δημιουργήσουν εντάσεις και σίγουρα θα θέλετε να έχετε την τελευταία λέξη. Ό,τι και αν συμβεί να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κρύψετε αυτό που νιώθετε, ούτε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι σημαντική για την υγεία σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατάματα αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Βέβαια, επειδή η εμπλοκή του Ποσειδώνα περιπλέκει κάπως τα πράγματα και φέρνει σύγχυση, καλό είναι να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας και να μην αντιδράτε συναισθηματικά.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 23/05 επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού και εξ αντανακλάσεως τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με το σπίτι, να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια ιδέα, μη φοβηθείτε να μην υλοποιήσετε, διότι η Πανσέληνος στον Τοξότη σας καλεί να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Ίσως προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά, μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων, περιουσιακά ή να κάνετε επισκευές στον χώρο που εργάζεστε. Μπορεί, από την άλλη, να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο δίλημμα ξαφνικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία και αισιοδοξία. Σίγουρα αν ζείτε ή εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που δεν αντέχετε άλλο θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε, άλλα όχι λειτουργώντας υπό το καθεστώς πίεσης. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να αναζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας και αν οι γύρω σας ανταποκριθούν και σας την προσφέρουν, τότε θα συσφίξετε τις σχέσεις σας και θα βρείτε την ηρεμία σας. Αν όμως ζείτε σε ένα περιβάλλον τοξικό θα δυσανασχετήσετε και θα υπάρξουν αντιδράσεις. Μπορεί να κάνετε παράπονα στην οικογένεια σας και να προκληθούν εντάσεις με συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αφού θα είστε πολύ συναισθηματικοί και οι αντιδράσεις σας θα είναι παθιασμένες. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε, ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 23/05 γράφει το όνομα σας και σας φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Άλλωστε με το εξάγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος από το ζώδιο σας με τον ισχυρό Πλούτωνα θα νιώθετε ότι εσείς έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι. Οπότε είναι μονόδρομος για εσάς να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν λοιπόν είστε ευχαριστημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε θα σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και θα εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της δέσμευσης σας. Αν όμως νιώθετε ότι με την άλλη πλευρά δεν έχετε τίποτα κοινό, ότι σας εκμεταλλεύονται ή ότι μιλάτε άλλη γλώσσα, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας αφού ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει υπέροχες όψεις και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές. Είναι ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό φεγγάρι για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε, συγκεκριμενοποιήστε τους στόχους σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Επίσης η Πανσέληνος θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Βέβαια να θυμάστε ότι με την Πανσέληνο εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ονειροπόλησης και της σύγχυσης, οπότε πριν πάρετε κάποια απόφαση να έχετε φροντίσει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους και να μη λειτουργήσετε παρορμητικά, διότι μπορεί να μην έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας ή μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 23/05 επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, και μπορεί το σύμπαν να σας επιφυλάσσει ένα δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να λάβετε τα οφέλη της και να αποφύγετε τους κινδύνους που κρύβει. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας δώσει πολλά στον τομέα της καριέρας, της φήμης και του επαγγελματικού σας στάτους, αφού θα είστε στο επίκεντρο και μπορεί να έχετε πολλές προτάσεις και αναγνώριση, αρκεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας. Θα μπορούσε να προκύψει μια προαγωγή, μια μετακίνηση ή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Με την Πανσέληνο μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή, αλλά επειδή η επιρροή της είναι εξαιρετικά βοηθητική, ίσως βρείτε τώρα έναν υπέροχο χώρο για να στεγάσετε τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας όνειρα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας. Υπάρχει όμως ένα «αγκάθι», το οποίο ακούει στο όνομα Ποσειδώνας, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας και σχηματίζει όψη με την Πανσέληνο και κρύβει κάποιες παγίδες. Μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις, ιδιαίτερα εάν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. Πριν λοιπόν πείτε το ναι ή το όχι σε οτιδήποτε προκύψει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σε προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι ότι οι κινήσεις σας βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε φαντασιώσεις, ονειροπολήσεις ή σε ψέματα που σας σερβίρουν. Δυστυχώς ο Ποσειδώνας ρίχνει ένα πέπλο μπροστά στα μάτια σας και θολώνει την κρίση σας και μπορεί να επηρεαστείτε, και από την απόλυτη ευτυχία και επιτυχία που μπορεί να βιώνετε, τελικά να προσγειωθείτε απότομα. Μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις και παραμείνετε γειωμένοι!

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 6η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.