Ο Δίας γυρίζει ορθός στις 24/11/2022 στην τελική ευθεία στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Δίας γυρίζει ορθός στις 24/11/2022 στην τελική ευθεία στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Δίας γυρίζει ορθός στις 24/11/2022 στην τελική ευθεία στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης και των ευκαιριών, βρίσκεται στους Ιχθύς για τελευταία φορά από τις 28/10/2022 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Θα επισκεφθεί ξανά το ζώδιο των Ιχθύων σε 12 χρόνια.

Ωστόσο, το διάστημα 28/10/2022 – 23/11/2022 ο πλανήτης της αφθονίας ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας, να επανεξετάσουμε τους στόχους μας, τις επιδιώξεις μας, τις αποφάσεις μας και να δούμε αν όντως έχουμε πάρει τον σωστό δρόμο στη ζωή μας. Αν είμαστε στη σωστή σχέση, στη σωστή δουλειά, με τους κατάλληλους φίλους και αν οι καθημερινές μας δραστηριότητες και συνήθειες μας εξελίσσουν ή μας κρατάνε πίσω. Όλα αυτά έπρεπε να κάνουμε το προηγούμενο διάστημα και να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας για να πάμε μπροστά τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία.

Ας δούμε λοιπόν πώς θα μας επηρεάσει ο Δίας στους Ιχθύς τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας από τους Ιχθύς, ένα ζώδιο πριν το δικό σας, σας βάζει σε πιο εσωτερικά μονοπάτια για να σας ετοιμάσει για τις μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν με τη νέα χρονιά. Από τις 28/10 έως τις 23/11, που βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, ίσως τα βάλατε με τον εαυτό σας για ό,τι λάθη επιστρέψατε να γίνουν στο παρελθόν και κάνατε έντονη αυτοκριτική. Όμως δεν χρειάζεται να αυτομαστιγώνεστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσετε τι πήγε στραβά και να το διορθώσετε, όχι να το αφήσετε να σέρνεται. Και αυτό πρέπει να το κάνετε τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία και είναι η ευκαιρία σας να απαγκιστρωθείτε από τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις, τους φόβους και τις βαθιά ριζωμένες ενοχικές σας συμπεριφορές. Ο Δίας στο 12ο σπίτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου προσφέρει πνευματική προστασία και ψυχική αναζωογόνηση και έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τον εαυτό σας, τη δύναμή σας και να επενδύσετε στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μέχρι το τέλος της χρονιάς ευνοούνται οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται «στο παρασκήνιο», οπότε αν έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε κάτι, κρατήστε το κρυφό και βάλτε τα θεμέλια του όταν ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δηλαδή από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 και μετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύς επηρεάζει τον τομέα των στόχων, των συνεργειών, των ομάδων στις οποίες είστε μέλη, των συνεργατών και  των φίλων. Το διάστημα που ήταν ανάδρομος ήταν κατάλληλο για να βρεθείτε με άτομα που είχατε χαθεί ή ίσως τα είχατε παραμελήσει λόγω των συνθηκών και γενικά να αξιολογήσετε το κατά πόσο ταιριάζετε ουσιαστικά με τα άτομα που κάνετε παρέα ή έχετε επιλέξει ως συνεργάτες προκειμένου να αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε στη ζωή ή τη δουλειάς σας τελικά και τι ρόλο θα έχουν. Μπορεί κάποια φιλία να χάλασε ή να αναβαθμίστηκε σε πιο προσωπική σχέση. Ήταν όμως και ένα διάστημα που υπήρξαν εμπόδια και καθυστερήσεις στους στόχους σας και στα σχέδια σας, ιδιαίτερα αν δουλεύατε κάποιο ομαδικό έργο, αλλά σας δόθηκε ο χρόνος να εξακριβώσετε τι λειτουργεί και τι όχι. Τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία το κλίμα αλλάζει και επιτέλους θα κάνετε τα βήματα που θέλετε, για να πετύχετε τους στόχους σας και τα όνειρα σας. Φίλοι θα γίνουν σύμμαχοι και σημαντικά άτομα θα είναι στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίξουν. Θα είστε πιο δραστήριοι και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε οικονομικά και ψυχολογικά και να βρείτε την εσωτερική ισορροπία σας. Όμως πρέπει να αποφύγετε το ρίσκο σε επιχειρηματικές κινήσεις και να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας. Θα ευνοηθείτε και επαγγελματικά, ιδιαίτερα όσοι ψάχνετε για εργασία, αρκεί να είστε σωστά προετοιμασμένοι και τυπικοί σε ραντεβού, συναντήσεις, συνεντεύξεις εργασίας. Ο συναισθηματικός τομέας δέχεται, επίσης, εύνοια από τον γενναιόδωρο Δία και πολλοί από εσάς μπορεί να κάνουν σημαντικές επιλογές, όπως να παντρευτούν, να συμβιώσουν, να αγοράσουν σπίτι ή να αποκτήσουν παιδί. Βέβαια, όσοι Ταύροι δεν είναι ικανοποιημένοι στη σχέση τους θα αποφασίσουν να βρουν αλλού την ευτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στους Ιχθύς επηρεάζει το 10ο ηλιακό σας σπίτι που αφορά την καριέρα, τους στόχους, τον γάμο και την κοινωνική σας καταξίωση. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του στους Ιχθύς, δηλαδή από τις 28/10 έως τις 23/11, ίσως αντιμετωπίσατε θέματα στον χώρο εργασίας, εντάσεις και μεγάλη πίεση, που σας έφεραν στα όρια σας. Κάποιοι ίσως δεν αντέξατε και τα βροντήξατε, ενώ άλλοι σφίξατε τα δόντια και κερδίσατε χρόνο προκειμένου να ψάξετε αλλού κάτι που να σας κάνει πιο χαρούμενους και δημιουργικούς. Ήταν ένα διάστημα που σας έφερε αντιμέτωπους με τις αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν και βρήκατε μπροστά σας τα αποτελέσματα των πεπραγμένων σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τώρα όμως ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας, ο Δίας, επιστρέφει στην ορθή του πορεία και σας υπόσχεται περισσότερη αναγνώριση και επιτυχία. Αρκεί να έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις, να έχετε αναγνωρίσει τα λάθη σας και να κοπιάσετε για να λάβετε την επιβράβευσή σας. Γενικά, θα είναι μια παραγωγική περίοδος μέχρι τις 20/12, που θα παραμείνει στους Ιχθύς, και μπορεί να αλλάξει θετικά το κοινωνικό σας στάτους, είτε με έναν γάμο, είτε με μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για εργασία, είτε με κάποιο βραβείο ή πτυχίο που θα λάβετε. Η καριέρα σας θα είναι στο προσκήνιο και εσείς θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να επεκταθείτε. Άτομα κύρους και με επιρροή θα σας στηρίξουν και θα δείτε τους στόχους σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Βέβαια, όλα αυτά δεν θα γίνουν μαγικά, ούτε θα βγει το τζίνι για να πραγματοποιήσει τις ευχές σας, πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα μεγάλα λόγια και τις απατηλές υποσχέσεις. Να ξεψαχνίζετε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να μην πέσετε θύματα απάτης και μην υπογράφετε έγγραφα πριν διαβάσετε τα πάντα πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον 9ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο επηρεάζει θετικά για τελευταία φορά ο Δίας από τους Ιχθύς και την περίοδο της ανάδρομης πορείας του (28/10-23/11) ίσως προσπαθήσατε να αλλάξατε τόπο διαμονής ή αντιμετωπίσατε προβλήματα και καθυστερήσεις σε ταξίδια, τις σπουδές σας ή στη σταδιοδρομία σας. Μερικοί μπορεί να ανακαλύψατε τους λόγους που κάποιο σχέδιο σας απέτυχε. Όμως τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία το νερό μπαίνει στο αυλάκι και θα έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να γνωρίσετε άτομα που έχουν διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Θα έχετε την τάση να είστε πιο περίεργοι, να θέλετε να αποκτήσετε γνώσεις, να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και θα κάνετε γνωστό το έργο σας. Θα ευνοηθείτε σε επιχειρηματικές συναλλαγές και σε νομικές διαδικασίες, αρκεί να έχετε δίπλα σας σωστούς συμβούλους. Όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή και τις εκδόσεις θα δείτε να αυξάνεται η αποδοχή σας από το ευρύ κοινό, οπότε κάντε τις σωστές κινήσεις για την προβολή σας. Γενικά, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ηρεμίσει λίγο το νευρικό σας σύστημα, διότι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας ενδιαφέρει πραγματικά και θα δείτε τους στόχους σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Μπορεί και να μετακομίσετε σε μια άλλη πόλη ή χώρα.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στους Ιχθύς επηρεάζει τον 8ο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με την περιουσία, τις κληρονομιές, τα χρήματα μέσω τρίτων, τη σεξουαλικότητά σας, τον προσωπικό μετασχηματισμό και την ψυχολογία σας και αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν. Όσο ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ίσως βρήκατε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε τις επιλογές σας, να αφήσατε πίσω σας ό,τι δεν σας εκφράζει πια και να επιλέξατε άλλους δρόμους στη ζωή σας που θεωρείτε ότι θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία. Ίσως, κάποιοι να αντιμετωπίσατε θέματα με οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους (οικογένεια, συνέταιρους, κλπ.), αλλά και θέματα περιουσιακά και κληρονομικά και να συνειδητοποιήσατε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Όμως τώρα θα βρείτε την ευκαιρία να τα διορθώσετε. Η ορθή πορεία του Δία στους Ιχθύς, από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2022, θα σας βοηθήσει να ωφεληθείτε μέσω κοινών πόρων, ασφαλιστικών διακανονισμών, μειώσεις φόρου ή μιας κληρονομιάς και ίσως είστε σε θέση να βοηθήσετε και φίλους σας που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Επίσης, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε στον οικονομικό σχεδιασμό και τη στρατηγική σας και όχι απλά να φέρετε ισορροπία στο ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, αλλά να δείτε κέρδη. Στον συναισθηματικό τομέα, αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ερωτικές περιπέτειες, αλλά αν είστε δεσμευμένοι προσέξτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε τις προδοσίες και τις συζυγικές απιστίες, διότι θα σας βάλουν σε μπελάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας βρίσκεται απέναντί σας στους Ιχθύς και επηρεάζει τον 7ο ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τον γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσο ήταν ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο (28/10-23/11) μπορεί να επέστρεψε κάποιος πρώην ερωτικός σύντροφος ή να επανεξετάσατε τις σοβαρές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας και να εντοπίσατε τα άτομα που λειτουργούν αρνητικά, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Τώρα ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία και πρέπει να λάβετε αποφάσεις προκειμένου να ισχυροποιήσετε τους δεσμούς σας με αυτούς που είναι σημαντικοί στη ζωή σας και να απομακρύνετε όποιον δεν σας κάνει, δεν σας εκφράζει και δεν σας κατανοεί. Μέχρι τις 20/12 που ο Δίας θα παραμείνει στους Ιχθύς είναι πιθανό να δημιουργήσετε σημαντικές και επωφελείς συνεργασίες και να κάνετε καλύτερες διαπραγματεύσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και σε νομικά θέματα που σας αφορούν. Βασική προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένα στον χρόνο, να μην παίρνετε ρίσκα και να έχετε πάντα δίπλα σας ειδικούς συμβούλους, αλλιώς οι επιπλοκές και τα προβλήματα δεν θα λείψουν. Επίσης, μπορεί τώρα να αυξηθεί η δημοτικότητα και η φήμη σας.

ΖΥΓΟΣ

Τον τομέα της εργασίας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης επηρεάζει ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων και κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του ενδεχομένως βρεθήκατε αντιμέτωποι με τις λάθος επιλογές που έχετε κάνει και επιβαρύνατε τον οργανισμό σας και την υγεία σας. Συνειδητοποιήσατε ότι η έκφραση «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» είναι πάρα πολύ σωστή και ότι πρέπει να βάλετε κάποια όρια και να βρείτε εναλλακτικές που σας αποφορτίζουν. Ακόμη, ίσως καταλάβατε ότι αναλαμβάνετε συνεχώς ευθύνες άλλων και ότι αυτό αφενός κάνει πολύ κακό σε σας και αφετέρου κανείς δεν το εκτιμά. Τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία θα βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και στις προσωπικές σας ανάγκες και θα προσπαθήσετε να αναδιαμορφώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και τις ρουτίνες σας και να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Είναι πιθανό να βρείτε λύσεις σε θέματα που είχαν προκύψει στα επαγγελματικά, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα τη δουλειά σας και να προβάλετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Γενικά, θα υπάρξουν βελτιώσεις στο εργασιακό περιβάλλον, θα έχετε επιτυχίες και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα ομαλοποιηθούν. Ίσως να έχετε και προτάσεις για προαγωγή ή νέα εργασία, αφού πλέον οι κόποι σας θα αναγνωρίζονται. Στον τομέα της υγείας θα πράγματα θα είναι καλύτερα και ίσως βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Ίσως κάποιοι πάρουν και ένα κατοικίδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας από τους Ιχθύς επηρεάζει τον οίκο της δημιουργίας, της διασκέδασης, του ρομαντισμού, των παιδιών, των απολαύσεων και της αυτοέκφρασης. Όσο ήταν ανάδρομος, ίσως μπήκατε στη διαδικασία να αναλογιστείτε από πού αντλείτε ευχαρίστηση στη ζωή σας και αν έχετε κάποιο χόμπι που να σας ταιριάζει και να σας διασκεδάζει. Μήπως είστε όλο δουλειά και υποχρεώσεις και έχετε αφήσει πίσω το δημιουργικό σας κομμάτι; Μπορεί όλα τα ερωτήματα να δημιούργησαν σύγχυση και στο μυαλό και στις  σχέσεις και να πιεστήκατε πολύ. Όμως τώρα που ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία ετοιμαστείτε μέχρι το τέλος του 2022 να θυμηθείτε τι θα πει «χαρά της ζωής». Θα υπάρξει εύνοια στα δημιουργικά σας σχέδια, αναγνώριση και υλική ανταμοιβή. Η αγάπη και ο έρωτας θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, καθώς όσοι είστε δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και οι ελεύθεροι μπορεί να συναντήσουν κάποιο άτομο που θα τους κάνει κλικ ερωτικά. Για όσους είστε γονείς, οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι γεμάτες ευχαρίστηση και όσοι θέλετε να γίνετε γονείς, αυτή η περίοδος σας ευνοεί. Θετική έκβαση και κέρδη θα υπάρχουν και σε επενδύσεις, αρκεί να μην πάρετε ρίσκα με κερδοσκοπικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας επηρεάζει ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων και κατά τη διάρκεια που ήταν ανάδρομος (28/10-23/11) ίσως βγήκαν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι και αφορούσαν στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας. Μπορεί όμως να αντιμετωπίσατε και φθορές ή βλάβες σε κάποιο ακίνητο και να έπρεπε να ασχοληθείτε επισταμένως για να τις επιδιορθώσετε σωστά. Ακόμη, ίσως προέκυψαν προβλήματα με κάποια αγοροπωλησία ακινήτου ή κάποια μετακόμιση. Τώρα όμως που ο κυβερνήτης σας Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία, τα μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα επιλύονται και οι σχέσεις με τους γονείς και άλλα μέλη της οικογένειας καλυτερεύουν. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι πιθανό να βιώσετε στιγμές χαράς και ευχαρίστησης στην οικογενειακή σας ζωή, να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος και να αισθάνεστε ασφαλείς κοντά στους δικούς σας ανθρώπους ή να έρθετε σε επαφή με τις ρίζες ή τις οικογενειακές σας παραδόσεις. Υπάρχει και η περίπτωση να λάβετε οικονομική βοήθεια από τους γονείς σας ή μια κληρονομιά. Ο Δίας στους Ιχθύς θα βελτιώσει την ψυχολογία σας, ενώ μπορεί να έχετε και ευκαιρίες αγοράς ή πώλησης ακινήτων με οικονομικό κέρδος. Μπορεί κάποιοι να μπείτε στη διαδικασία να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να μετακομίσετε σε μια μεγαλύτερη ή πιο άνετη κατοικία ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ένα νέο τόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας, βρίσκεται στους Ιχθύς και επηρεάζει τον 3ο ηλιακό σας οίκο, που αφορά επικοινωνία, μόρφωση, σχέσεις με συγγενείς και ταξίδια. Όσο ήταν ανάδρομος ίσως παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα και τα γραφόμενα σας και αντιμετωπίσατε κριτική και αμφισβήτηση. Επίσης μπορεί να είχατε εντάσεις με τα αδέλφια σας ή οικονομική δυστοκία και προβλήματα με την υγεία σας. Τώρα που ο ευεργέτης πλανήτη Δίας, επιστρέφει στην ορθή του πορεία, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για την εκπαίδευση σας και θα μπορείτε να αυξήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Η διδασκαλία και η συγγραφή ευνοούνται, όπως και τα ταξίδια που σχετίζονται με γνώση και μελέτη. Θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας με γείτονες, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς και μπορεί μέσω αυτών να επωφεληθείτε. Θα επικοινωνείτε και θα εκφράζεστε με περισσότερο ενθουσιασμό και το μυαλό σας θα δουλεύει σε υψηλές στροφές. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε νέο όχημα ή να κάνετε ταξίδια και να έρθετε σε επαφή με αρκετό κόσμο και συγγενείς. Θετικές ειδήσεις για όσους έχουν επιχειρήσεις ή ασχολούνται με το εμπόριο, καθώς είναι πιθανό να αυξήσετε τις πωλήσεις, μέσω σωστής επικοινωνίας και διαφήμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τομέα των χρημάτων, των αξιών και των περιουσιακών σας στοιχείων επηρεάζει ο Δίας στους Ιχθύς και την περίοδο που ήταν ανάδρομος σάς παίδεψε λίγο σε αυτά τα θέματα. Όμως τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία θα είναι γενναιόδωρος. Μέχρι το τέλος του 2022 θα έχετε μια πολύ παραγωγική και κερδοφόρα περίοδο και θα αισθάνεστε πιο σίγουροι, δυνατοί και ενθουσιώδεις. Θα κάνετε κινήσεις για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, προκειμένου να ενισχύσετε και το πορτοφόλι σας. Ίσως πάρετε αύξηση, μπόνους ή προαγωγή και καταφέρετε να ισοφαρίσετε τη χασούρα που είχατε από τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων και οι συνετές επενδύσεις. Βέβαια, όλη αυτή η θετική ενέργεια, μπορεί να σας κάνει σπάταλους και να ξοδεύετε τα χρήματα πριν καν τα πάρετε στα χέρια σας. Χρειάζεται σύνεση και συνέπεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης, ο Δίας, βρίσκεται στο ζώδιο σας για τελευταία φορά από τις 28 Οκτωβρίου 2022, όμως την περίοδο που ήταν ανάδρομος μέχρι τις 23/11, εστιάσατε περισσότερο στον εαυτό σας, στα θέλω σας και στις συναισθηματικές σας ανάγκες και ανακαλύψατε τι είναι καλό για εσάς και τι όχι. Τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία πρέπει να κάνετε πράξεις αυτές τις συνειδητοποιήσεις και να πάρετε τις αποφάσεις για το μέλλον σας. Ό,τι συνέβη στο παρελθόν δεν θα έχει σημασία για εσάς πλέον, διότι θα κοιτάτε μόνο μπροστά και θα κλείνετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας με ό,τι σας στοιχειώνει. Ο Δίας θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και θα μπορέσετε με ενθουσιασμό να βελτιώσετε την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά σας, αφήνοντας πίσω τα βάρη της ζωής σας. Θα σας παρουσιάζονται συνεχώς ευκαιρίες που θα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας, τα οποία μέχρι χθες φάνταζαν ανυπέρβλητα και θα βρείτε την ελπίδα σας. Όχι άκοπα, θα ρίξετε σκληρή δουλειά αν θέλετε να πετύχετε, αλλά τουλάχιστον με τον Δία στο πλευρό σας θα ανταμείβονται οι κόποι σας και θα επιβραβεύονται οι προσπάθειες σας. Θα κάνετε νέα ξεκινήματα, θα αυξηθούν τα κέρδη και οι φιλοδοξίες σας. Όμως προσέξτε, διότι θα έχετε την αίσθηση ότι είστε παντοδύναμοι και ίσως πάρετε υπερβολικά ρίσκα και ακραίες αποφάσεις. Μην το κάνετε. Ο Δίας είναι στο πλευρό σας, αλλά μην προκαλείτε την τύχη σας.