Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11/2022 φέρνει τύχη και εύνοια για νέα ξεκινήματα

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11/2022 φέρνει τύχη και εύνοια για νέα ξεκινήματα

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11/2022 φέρνει τύχη και εύνοια για νέα ξεκινήματα

Μετά την περίοδο των εκλείψεων, κατά την οποία ταλαιπωρηθήκαμε σε πολλά επίπεδα, έρχεται μια υπέροχη Νέα Σελήνη στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη το βράδυ της 23ης ξημερώματα 24ης Νοεμβρίου 2022 για να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να επικεντρωθούμε σε ό,τι καλό έχουμε καταφέρει και να έχουμε μια πιο θετική προοπτική για τη ζωή μας.

Ο Τοξότης είναι ο μεγάλος στοχαστής και το ανήσυχο πνεύμα του ζωδιακού και με τη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο μπορούμε να έχουμε νέες ιδέες, σχέδια και στόχους και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και επειδή η ενέργεια του Τοξότη είναι διάχυτη και πολύ ισχυρή αυτή την περίοδο, αφού και η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο, αλλά και ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη μία μέρα πριν τη Νέα Σελήνη, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνθήκη για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να ξεκινήσουμε από την αρχή και να βάλουμε μπροστά τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. Σε αυτή μας την προσπάθεια θα σταθεί αρωγός και ο ευεργέτης Δίας, που είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη και της Νέας Σελήνης, ο οποίος γυρίζει στην ορθή του πορεία την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη. Βέβαια, επειδή ο Τοξότης είναι υπεραισιόδοξος και αρέσκεται στα ρίσκα και ο Δίας μας φουσκώνει τα μυαλά, θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι στη δράση μας, οργανωτικοί και να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να εστιαστούμε στις πράξεις.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στον Τοξότη

Η θετική ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Τοξότη μπορεί να αποκαταστήσει τυχόν προβλήματα που προέκυψαν με τις εκλείψεις που προηγήθηκαν και να μας βάλει σε μία πιο θετική διαδικασία σκέψης. Στην πραγματικότητα αυτό το φεγγάρι με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει θέλει από εμάς να αποτινάξουμε τη μιζέρια από τη ζωή μας, να σταματήσουμε να βλέπουμε παντού εμπόδια και να πάψουμε να ασχολούμαστε με ό,τι έγινε στο παρελθόν, αλλά να κοιτάξουμε το τι θα γίνει στο μέλλον. Το ζώδιο του Τοξότη, όπως και ο κυβερνήτης του Δίας, δεν έχει σύνορα και αναζητά την επέκταση των οριζόντων με κάθε τρόπο. Είτε μέσω της μάθησης, της γνώσης και της εκπαίδευσης, είτε μέσω των ταξιδιών και δραστηριοτήτων που μας προσφέρουν χαρά, προσωπική ανάπτυξη και διασκέδαση, ο Τοξότης έχει ένα ζητούμενο: να μην μένει στάσιμος. Θέλει να πλουτίσει με εμπειρίες και εικόνες το μυαλό του, να αποκτήσει νέες αντιλήψεις, και πάντα εκτοξεύει το βέλος του όσο πιο μακριά μπορεί. Άρα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για να εστιαστούμε και να «εκμεταλλευτούμε» μερικά από τα εποικοδομητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου και να γίνουμε πιο αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις, περιπετειώδεις, ανεξάρτητοι, ειλικρινείς και να καλλιεργήσουμε την πίστη, την ελπίδα και το όραμά μας.

Πάντα η Νέα Σελήνη ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο στη ζωή μας, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Δεδομένου ότι ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που υπερασπίζεται τη γενναιότητα και την ειλικρίνεια, αυτή είναι μια περίοδος που θα πρέπει να δούμε κατάματα την αλήθεια μας και να διεκδικήσουμε την ευτυχία μας, να σχεδιάσουμε τους μελλοντικούς μας στόχους και να αξιολογήσουμε τις επιλογές μας. Αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξουμε είναι να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις πριν σταθμίσουμε τις πιθανές συνέπειες. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης παραμένει ανάδρομος στους Διδύμους και ίσως προκαλέσει κάποιες επιβραδύνσεις στα σχέδια μας, όμως όταν κάτι δεν προχωράει όπως θέλουμε δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να εκνευριζόμαστε, αλλά να είμαστε ευέλικτοι.

Οι όψεις που επηρεάζουν τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη δίνει μια ευχάριστη νότα και μας κάνει να έχουμε τρυφερή διάθεση, ιδιαίτερα απέναντι σε γυναικεία πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με αυτή την όψη θα αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις και τις ευθείες βολές και θα κάνουμε περισσότερες υποχωρήσεις. Όμως κάποιοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν έμμεσους τρόπους και τακτικές για να πάρουν αυτό που θέλουν, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κολακείες και χειριστικούς ανθρώπους. Γενικώς, θα αναζητάμε την ασφάλεια και την αποδοχή των άλλων και θα είμαστε υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική και στην απόρριψη. Είναι μια ωραία όψη όμως για να κανονίσετε εξόδους, να διασκεδάσετε, για ερωτικά ραντεβού ή για να φλερτάρετε, αλλά και να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε όμορφες αγορές ή να βγείτε με το ταίρι σας. Ίσως να υπάρχει μια ροπή στις απολαύσεις και τα έξοδα, γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις ανούσιες σπατάλες.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο και με τον Ερμή και θα υπάρχει η τάση να αναλύουμε και να εκλογικεύουμε τα συναισθήματα μας, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε συζητήσεις που έχουν έντονα συναισθηματικά περιεχόμενα, διότι μπορεί να πληγώσετε τους άλλους. Όμως είναι μια θετική όψη για επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, για να συλλέξετε πληροφορίες τις οποίες θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε αργότερα. Επειδή η σκέψη μας θα τρέχει από το ένα θέμα στο άλλο, θα πρέπει να εστιαστούμε στα σημαντικά και να μην ξοδεύουμε άσκοπα την ενέργεια μας σε επουσιώδη θέματα.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή ευνοεί τα ταξίδια, τις πωλήσεις, τις οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές, αλλά και ό,τι αφορά την τέχνη και τη μόδα. Είναι μια ιδανική όψη για θεραπείες ομορφιάς, αγορές ρούχων ή για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Θα υπάρχει καλή και θετική διάθεση και μια τάση για πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες και δεν θα έχουμε τη διάθεση να συζητήσουμε σοβαρά θέματα. Η όψη ευνοεί τη δημιουργικότητα και κάθε είδους καλλιτεχνική ασχολία. Ωστόσο είναι μια όψη που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια σεξουαλικά σκάνδαλα.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Δίας, βρίσκεται στις 28 μοίρες των ονειροπόλων Ιχθύων, το δεύτερο ζώδιο που κυβερνά, και την ημέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ορθή πορεία βοηθώντας την πνευματική μας ανάπτυξη και την προσωπική μας επέκταση. Όλα είναι πιθανά με τον Δία στους Ιχθύς αρκεί να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και αυτό είναι ακριβώς που θέλει και η Νέα Σελήνη. Ο Δίας που βρίσκεται κοντά με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα μας επιτρέπει να ονειρευτούμε και να απογειώσουμε τις προσδοκίες μας και τους στόχους μας. Όμως, επειδή ο ανάδρομος Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και τον Δία, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην ενεργούμε με εγωιστικά κίνητρα, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τον αυτοσεβασμό μας και τις αξίες μας άθικτες.

Ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει ένα δυνατό τρίγωνο με τον Κρόνο, το οποίο θα μας βοηθήσει να γειωθούμε και να επιδείξουμε υπεύθυνη συμπεριφορά και πειθαρχία. Επίσης αυτή η όψη βοηθά να μετριαστεί η υπερβολική ενέργεια και η υπεραισιοδοξία του Τοξότη και περιορίζει την επιθυμία μας να κάνουμε τα πάντα με τη μία αυτή τη στιγμή. Άρα αν έχουμε πολλά όνειρα και στόχους και το μυαλό μας έχει διασπαστεί σε χίλια δυο σενάρια, αυτή όψη θα μας βοηθήσει να σταχυολογήσουμε τα σχέδια μας και να δράσουμε έχοντας κατά νου το τι είναι ρεαλιστικό και επιτεύξιμο.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 1η μοίρα και 38 λεπτά του Τοξότη και επηρεάζονται περισσότερο όσοι έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα των ζωδίων αυτών. Επίσης μπορεί να νιώσουν την επιρροή της πιο έντονα και όσοι έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιους τομείς επηρεάζονται οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη, τον πλανητικό σας κυβερνήτη, ανάδρομο μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά ανήσυχοι τον τελευταίο καιρό, αλλά η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη σας δίνει την εύνοια που χρειάζεστε για να δείτε τις προοπτικές σας στο μέλλον, να χτίσετε σε σωστές βάσεις τους στόχους και τα επαγγελματικά σας σχέδια και με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία να τα δείτε σιγά-σιγά να υλοποιούνται. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την εξέλιξη σας και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές. Οπότε ερευνήστε τις προοπτικές που έχετε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον χρόνο να περνά. Αν επιθυμείτε να ανοίξετε μια επιχείρηση, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, να επεκτείνετε τη δουλειά σας διαδικτυακά ή στο εξωτερικό, ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις με ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο δεν έχετε παρά να το κάνετε με αυτό το φεγγάρι που φωτίζει τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σας να απεμπλακείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Ό,τι σας κρατάει στάσιμους και σας βγάζει τον κακό σας εαυτό και δεν σας αφήνει να είστε δημιουργικοί, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Οι προοπτικές σας είναι πολλές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στη ζωή και στα όνειρα σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις επενδύσεις σας, οικονομικές και συναισθηματικές, φέρνει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε σε βάθος τα χρήματα και τα αισθήματα σας. Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται συνεχώς στο μυαλό σας και ίσως προκύψει μια νέα πηγή εσόδων, αφού η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, και σίγουρα με κάποιον τρόπο θα δεχτείτε την εύνοια της. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε αυτοσυγκράτηση και να μην σκορπάτε από δω και κει, να μην κάνετε περιττά έξοδα, να δίνετε προσοχή σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα επενδύσεων, διατροφών, κληρονομικών, ασφαλειών. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε, την ακίνητη περιουσία σας και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στην μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Αν έχετε μια καλή ιδέα και αναζητάτε χρηματοδότηση, ίσως καταφέρετε να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας στηρίξει οικονομικά ή να πάρετε πιθανώς και κάποια επιδότηση ή δάνειο. Γενικώς, ξεψαχνίστε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν διαθέσιμες για να βοηθήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και να ρυθμίσετε τα χρέη σας. Σε προσωπικό επίπεδο η Νέα Σελήνη θα τονώσει τη σεξουαλική σας επιθυμία, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να ζητάτε πιο ουσιαστική δέσμευση από τον/η σύντροφό σας και αν δεν μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, ίσως αποφασίσετε να απομακρυνθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι ό,τι ζητάτε αυτή τη στιγμή και οποιοδήποτε άλλη συμπεριφορά ίσως κλονίζει τις ισορροπίες σας. Θέλετε να ξέρετε ακριβώς πού βαδίζετε και πόσο μπορείτε να βασίζεστε στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας για να προχωρήσετε μαζί τους στα μελλοντικά σας σχέδια.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 24/11 ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Τοξότη, αφορά τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα και ότι θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική, αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο. Βέβαια, αν είστε ευτυχισμένοι και θεωρείτε ότι έχετε βρει τον σύντροφο της ζωής σας, μπορεί να αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και ίσως τελικά να παντρευτείτε. Από την άλλη, αν έχετε βαλτώσει επαγγελματικά και αναζητάτε μία νέα εργασία μπορείτε να ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι ικανοποιητικό. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες συμφωνίες. Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα δημιουργικοί και με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλα άτομα και να επιτύχετε ένα όνειρο σας. Επίσης, το νέο φεγγάρι του Νοεμβρίου είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή ή στο τέλος του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας, επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και δημιουργεί τις συνθήκες για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στην καθημερινότητα της δουλειάς και να αποκτήσετε πρακτικές που προσφέρουν καλύτερες συνθήκες στη ζωή σας. Είναι σωστός ο τρόπος που διατρέφεστε, κάνετε λίγη άσκηση ή περιμένετε να διορθωθεί η φυσική σας κατάσταση μαγικά; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας. Δείξτε την πειθαρχεία που χρειάζεται και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Μην ψάχνετε για δικαιολογίες. Οργανώστε το πρόγραμμα σας και τον χρόνο σας πιο σωστά για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε επουσιώδη ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας φέρει και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις. Μπορεί να έχετε προτάσεις να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά ή να αναλάβετε και κάτι ακόμα στην ήδη υπάρχουσα. Δεν χρειάζεται όμως να είστε συγκεντρωτικοί και να τα κάνετε όλα μόνοι σας, οι συνεργάτες γι’ αυτό τον λόγο είναι, για να μοιράζεστε τη δουλειά και τις ευθύνες. Η Νέα Σελήνη θα αυξήσει την ανάγκη σας για σταθερότητα και πλέον όλες σας οι κινήσεις θα προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι αν τα πράγματα είναι στάσιμα ή σας προκαλούν ανασφάλεια, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες, ώστε να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που θα σας εξασφαλίσει και μια ποιότητα ζωής.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πιο εξωστρεφή και ευχάριστο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο, που αφορά στον έρωτα, στα φλερτ, στη δημιουργία, στα παιδιά, στη διασκέδαση, σε ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Η δημοφιλία σας μπορεί να αυξηθεί, θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά και στον εργασιακό χώρο θα είστε πιο φιλικοί και προσιτοί. Θα έχετε έμπνευση, ιδέες και ευκαιρίες να λάμψετε επαγγελματικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, μια επιχείρηση ή και κάνετε μια συζήτηση με κάποιον που μπορεί να στηρίξει τα σχέδια σας. Η προσωπική σας ζωή θα είναι προτεραιότητα και θα ψάχνετε την ευτυχία, είτε ενισχύοντας το πάθος στις υπάρχουσες υγιείς σχέσεις είτε βάζοντας τέλος σε παρωχημένες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Με αυτό το φεγγάρι θα είστε πιο εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις και απίστευτα ερωτικοί και αισθησιακοί. Θα έχετε την όρεξη να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και ίσως έρθει και ένας νέος έρωτας στη ζωή σας. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να δείτε ποιο ταλέντο σας θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα παιδιών και αν είστε γονείς θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι ευεξία. Αν είστε στη φάση απόκτησης απογόνου, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική. Γενικότερα θα έχετε περισσότερο κέφι και ανάγκη να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας και όσους αγαπάτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας, αλλά και της καριέρας. Μπορεί λοιπόν να ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια ιδέα, μη φοβηθείτε να μην υλοποιήσετε, διότι η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία. Θα έχετε την ανάγκη να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας και να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Ίσως προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων, περιουσιακά ή να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε. Επίσης, αν μέχρι τώρα κρατούσατε τα παράπονά σας θαμμένα ή δεν είχατε αντιμετωπίσει κάποια θέματα οικογενειακά ή προβλήματα με συγγενείς, ίσως έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να τεθούν επί τάπητος και να επιλυθούν, προκειμένου να δημιουργήσετε νέα και «καθαρά» συναισθηματικά θεμέλια με την οικογένεια σας. Παράλληλα θα έχετε όρεξη να απολαύσετε τη ζωή σας, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας κάνουν να χαμογελάτε, ή μπορεί να σας πιάσουν τάσεις φυγής και να αποφασίσετε να κάνετε μια απόδραση από τη ρουτίνα. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε, ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή ή στο τέλος του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φωτίζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που αφορά τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, των επαγγελματικών επαφών. Επηρεάζει λοιπόν τον τρόπο που σκέφτεστε, που εκφράζεστε προφορικώς ή γραπτώς, τον τρόπο που επικοινωνείτε γενικώς και θα σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά, να προβάλετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο γνωστοί. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να υπογράψετε μια συμφωνία, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να χωρούν όλες οι δραστηριότητες που έχετε υπόψη σας να κάνετε. Επίσης, ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Θα ενεργοποιηθείτε, ώστε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα, με τα οποία θα συμμαχήσετε για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Θα έχετε έμπνευση, θα είστε πιο φιλόδοξοι και ίσως πιο ανταγωνιστικοί, αλλά θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί στα σχέδια σας. Επίσης, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, να κανονίσετε ένα ταξίδι πιθανώς για σπουδές ή δουλειά, ή να έρθετε σε επαφή με συγγενείς ή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει και μια ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή στο εξωτερικό, είτε να ξεκινήσετε κάποιες σπουδές σε ένα πανεπιστήμιο εκτός συνόρων είτε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα σε μια πολυεθνική εταιρία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά τα οικονομικά σας, είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μια τάξη και να εξετάσετε με σοβαρότητα το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό, αλλά και μια νέα αρχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε ασφάλεια στο μέλλον. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε επωφελείς κινήσεις που μπορεί να κάνετε και με την ακίνητη περιουσία σας και γενικώς θα κοιτάξετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο κέρδος από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέες προοπτικές και σταθερότητα και ενδεχομένως να προκύψει μία πρόταση για δουλειά που μπορεί να κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη, ή μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, να πάρετε μια προαγωγή, μια αύξηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων από την αξιοποίηση ενός ταλέντου σας. Θα είστε πιο ευρηματικοί στον τρόπο που κερδίζετε χρήματα, αλλά στον τρόπο που τα αποταμιεύετε και ίσως καταφέρετε τελικά να φτιάξετε αυτό το «μαξιλαράκι» ασφαλείας για τις δύσκολες μέρες. Επίσης, η Νέα Σελήνη εκτός από τα οικονομικά σας θα αυξήσει και την αυτοεκτίμηση, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις ατόμων που έχουν δύναμη και επιρροή και που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα βήματα στη ζωή σας. Γενικά θα υπάρχει μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα καμφθούν οι ανησυχίες σας. Θα έχετε περισσότερα κέφια να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία την ημέρα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και το σύμπαν σας στρώνει το κόκκινο χαλί για το παρακάτω της ζωής σας, αρκεί να μην κάνετε ανέφικτα όνειρα. Η Νέα Σελήνη έρχεται με τους πιο θετικούς οιωνούς και μάλιστα όσοι έχετε γεννηθεί στην αρχή ή στο τέλος του ζωδίου σας θα σας επηρεάζει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Είναι ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό φεγγάρι για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται από αυτή τη Νέα Σελήνη. Είναι το κατάλληλο φεγγάρι για να ερευνήσετε τις προοπτικές σπουδών, επιμόρφωσης, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, ταξιδιών. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα αρχή σε ένα ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο. Θέματα που αφορούν τα νομικά, το δημόσιο, τους ξένους και το εξωτερικό, μπορεί να πάνε εξαιρετικά. Η Νέα Σελήνη σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είστε ευτυχισμένοι; Και αν όχι, τι κάνετε για αυτό; Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν, και αν υπάρξουν αντίθετες φωνές στα σχέδια σας κλείστε τα αυτιά σας. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή ή στο τέλος του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά το ασυνείδητο, τη φαντασία, τη διαίσθηση και τον ψυχισμό σας, μπορεί όλα να σας φαίνονται μπερδεμένα και να μην έχετε την ενέργεια που θέλετε. Όμως μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε, διότι αυτός είναι ο στόχος, δηλαδή να εντοπίσετε και να ξεμπερδέψετε με ό,τι σας κουράζει, σας εξαντλεί, σας πιέζει. Να αφήσετε στο παρελθόν ό,τι λειτουργεί τοξικά και σας κρατάει πίσω στη ζωή σας. Κάντε μια νέα αρχή και ασχοληθείτε με την υγεία σας πνευματική, σωματική και ψυχική. Βρείτε τρόπους να φροντίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε αποτοξίνωση, καλύτερη διατροφή, να κοιμηθείτε ή να χαλαρώσετε περισσότερο. Να προσπαθήσετε να βρείτε λίγη ηρεμία στην ψυχή και στο μυαλό σας. Δεν είναι εύκολο, αλλά θέλει προσπάθεια και πειθαρχία και αν μη τι άλλο εσείς ξέρετε καλά τι θα πει πειθαρχία. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ενέργεια της Νέας Σελήνης, που είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά ή και τοξικά στη ζωή σας. Πάρτε τις αποφάσεις σας, θεραπεύεστε τις πληγές και ανανεωθείτε. Μόλις απελευθερωθείτε από τοξικά μοτίβα θα αυξηθεί η προσωπική σας δύναμη και θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να κάνετε τον απολογισμό στις ήδη υπάρχουσες. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές συναντήσεις, δηλαδή μπορεί να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού και να οργανώνετε τα επόμενα βήματα σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιρροή της Νέας Σελήνης από τον Τοξότη στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου θα κάνει αυτή την περίοδο για εσάς να μοιάζει με διαγωνισμό δημοτικότητας. Θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με τους φίλους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα, ακόμη και στο διαδίκτυο. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, θα κάνετε προτάσεις, θα βγείτε μπροστά και θα αποκτήσετε συμμάχους και μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση για μια ομαδική δουλειά που να σας ενθουσιάσει ή μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους που να πιστέψουν σε σας και στο όραμα σας και να θέλουν με κάθε τρόπο να σας βοηθήσουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και να έχετε και οικονομικό όφελος. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το φεγγάρι αυτό όμως σας κάνει και πιο ερωτικούς και παθιασμένους και ίσως κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να ενθουσιαστείτε. Γενικά, θα έχετε όρεξη να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε και όποιος από τον κύκλο σας δεν μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο της εξωστρέφειας θα μείνει πίσω… Δεν αντέχετε άλλη μιζέρια και η Νέα Σελήνη σας βοηθά να βγείτε μπροστά και να ξεχωρίσετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας και επειδή την ίδια μέρα ο ευεργέτης Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, μπορεί το σύμπαν να σας επιφυλάσσει ένα δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι στην αρχή ή στο τέλος του ζωδίου σας θα μπορούσε να προκύψει και ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, ή μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Αυτό το φεγγάρι σας βοηθά να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας, τη φήμη σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή, αλλά επειδή η επιρροή της είναι εξαιρετικά βοηθητική, ίσως βρείτε τώρα έναν υπέροχο χώρο για να στεγάσετε τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας όνειρα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή ή στο τέλος του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και από την 27η μέχρι την 29η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.