Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 φέρνει ελπίδα και νέες προοπτικές σε 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 φέρνει ελπίδα και νέες προοπτικές σε 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 φέρνει ελπίδα και νέες προοπτικές σε 4 ζώδια

Στις 10 Μαρτίου 2024 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που έρχεται να μας δώσει ελπίδα και μία διέξοδο αισιοδοξίας μέσα στις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε. Η Νέα Σελήνη στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να συγχωρήσουμε, να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να κάνουμε βήματα μπροστά, που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα μας γεμίζει ελπίδα να ονειρευτούμε και να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, αφού για τις αποφάσεις των άλλων δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα… Και επειδή οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε μία τελεία, να κλείσουμε κάποια κεφάλαια στη ζωή μας πριν ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι.

Η αρχή των μεταμορφωτικών αλλαγών

Κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μία καινούρια αρχή και υπόσχεται νέα ξεκινήματα και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μας οδηγεί στις εκλείψεις που ακολουθούν στις 25/03/2024 και στις 08/04/2024 και στις μεταμορφωτικές αλλαγές που τις συνοδεύουν. Γι’ αυτό λοιπόν εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία και προσπαθήστε να ακούσετε τις ανάγκες σας, να βρείτε αυτό σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους, να ανακαλύψετε τι σας δίνει έμπνευση και δύναμη και τι σας κινητοποιεί και προσπαθήστε να επενδύσετε σε αυτό. Είτε είναι ένα χόμπι, ένα δημιουργικό εγχείρημα, είτε κάτι που ονειρευόσασταν καιρό και δεν είχατε ποτέ τον χρόνο και την όρεξη να ακολουθήσετε, τώρα είναι η ευκαιρία να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κυνηγήσετε τα θέλω σας, ώστε η περίοδος των εκλείψεων να σας βρει πιο κατασταλαγμένους.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια καλή στιγμή για να αφοσιωθούμε στους προσωπικούς μας στόχους, εκμεταλλευόμενοι τις θετικές ενέργειες του ζωδίου. Δηλαδή να έχουμε πίστη, εμπιστοσύνη και ελπίδα, να αποδεχθούμε τις ατέλειες στον εαυτό μας και στους άλλους, να ακούσουμε τη διαίσθηση μας, να αφήσουμε τη φαντασία μας να «οργιάσει», να βρούμε την παιδική και αθώα ψυχή που κρύβεται μέσα μας και να φερθούμε με ανιδιοτέλεια. Επίσης, μπορούμε να συντονιστούμε με τις βαθύτερες ανάγκες μας, να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας αλλά και τις ευαισθησίες μας. Επειδή όμως οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο πιο ονειρικό, ρομαντικό και «μπερδεμένο» και πολλές φορές θέτει ανέφικτους στόχους, θα πρέπει να προσπαθήσουμε οι στόχοι μας να είναι ρεαλιστικοί, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους και όχι να ονειροβατούμε χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Το ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται με τη φαντασία, τις τέχνες, την έμπνευση και ίσως με αυτή τη Νέα Σελήνη να έχουμε δημιουργικό οίστρο. Επίσης αυτό το ζώδιο έχει έντονη διαίσθηση και μπορεί να αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη ευκολία την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το τι αισθάνονται οι άλλοι, αλλά και το τι προσπαθούν να κρύψουν στις σκιές. Οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αν διαισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το προχωρήσετε είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να είμαστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, ρομαντικοί και να θέλουμε να βοηθήσουμε όσους δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Οι κύριες όψεις της Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι η σύνοδος με τον κυβερνήτης της Ποσειδώνα, το εξάγωνο με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ουρανό.

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, σε εξάγωνο με τη Νέα Σελήνη μας προσφέρει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Αυτή η όψη θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς και κοινωνική επιτυχία, αλλά και την τάση για απόλαυση και κοινωνικοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχουμε έντονα συναισθήματα, καλλιτεχνικές ανησυχίες και φιλοδοξίες.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό φέρνει εκπλήξεις, ξαφνικές εξελίξεις, χαρίζει αυτοπεποίθηση, πρωτοτυπία σκέψης, πρωτοβουλία, φιλοδοξία και ενδιαφέρον για καινοτόμες κινήσεις. Με αυτή την όψη απορρίπτουμε ό,τι είναι παραδοσιακό και θέλουμε να αλλάξουμε και να είμαστε ανεξάρτητοι. Αναζητούμε νέες μεθόδους και ακολουθούμε μια διαφορετική προσέγγιση από τη συνηθισμένη. Μπορούμε να αγκαλιάσουμε το αντισυμβατικό, να είμαστε εφευρετικοί και ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας. Εξάλλου η Νέα Σελήνη θέλει νέα ξεκινήματα και ο Ουρανός αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές. Αυτό σημαίνει ότι βγαίνουμε από τη ζώνη ασφαλείας μας και κυνηγάμε το όνειρο.

Η σύνοδο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και της αυταπάτης, μπορεί να μας οδηγήσει σε πιο δημιουργικά μονοπάτια και να ξεκλειδώσει τη φαντασία μας. Κλείστε τα μάτια σας και ονειρευτείτε την τέλεια μέρα, την ιδανική ζωή, την εξαιρετική δουλειά, στα όνειρα εξάλλου δεν υπάρχει κόφτης. Φανταστείτε πώς θα θέλατε να είστε και σκεφτείτε πώς θα αγγίξετε το όνειρο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της όψης για να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας πληγώνει και σας καταπιέζει. Είναι η ιδανική όψη για να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας, να έχουμε καλλιτεχνική έμπνευση και να αφήσουμε τη φαντασία μας να οργιάσει.

Την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη σχηματίζεται μια πολύ δύσκολη και απαιτητική όψη, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, που θα φέρει ξαφνικές εντάσεις, εκρήξεις και βίαια ξεσπάσματα. Όπως καταλαβαίνετε, τις ημέρες πριν και μετά τη Νέα Σελήνη όλοι θα είναι στα κόκκινα και μπορεί να προκληθούν καβγάδες και αντιπαραθέσεις από το πουθενά. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία για να μην οδηγηθούμε σε καταστάσεις εκτός ορίων και τελικά χάσουμε τις ευκαιρίες που μπορεί να μας δώσει η Νέα Σελήνη. Σίγουρα με το φεγγάρι θα θέλουμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να ανοίξουμε καινούρια κεφάλαια στη ζωή μας, αλλά δεν χρειάζεται να αφήσουμε πίσω μας καμένη γη και να δείξουμε τον πιο κακό μας εαυτό φεύγοντας από κάπου…

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 20 μοίρες και 17 λεπτά των Ιχθύων και επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, ήτοι Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους από τη 15η έως τη 25η μοίρα. Ακόμη, επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας (δηλαδή το ζώδιο σας), ο ωροσκόπο σας ή οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα φέρει ελπίδα και νέες προοπτικές

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, που αφορά τις φιλοδοξίες, την καριέρα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τους στόχους σας και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και μάλιστα ξαφνικά; Διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον τομέα της καριέρας και επιτέλους να καταξιωθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Και επειδή ο Ερμής την ίδια μέρα προχωράει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν θεωρείτε ότι το προηγούμενο διάστημα δώσατε πολλά στην εργασία σας και δεν ανταμειφθήκατε αναλόγως, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Οι προτάσεις δεν θα λείψουν, αλλά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να γίνουν γνωστές οι προθέσεις σας. Αν ψάχνετε δουλειά η Νέα Σελήνη σας ευνοεί, οπότε στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση μαζί με τις ευκαιρίες να έρθουν και κάποια μπερδέματα, αφού οι αλλαγές πολλές φορές φέρνουν πιέσεις. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεχτείτε μια υπέροχη επαγγελματική πρόταση, αλλά να έχετε δεσμευτικό συμβόλαιο σε μια άλλη εταιρεία και να ψάχνετε να βρείτε πώς να το σπάσετε ή μπορεί να σας ανακοινώσουν το τέλος μιας συνεργασίας και να στεναχωρηθείτε πολύ, αλλά στη συνέχεια μπορεί να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να δείχνει και μια χωροταξική αλλαγή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις», αφού σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς η Νέα Σελήνη ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως από το πουθενά να προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι και τελικά να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση που θα σας συνεπάρει και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Μπορεί λοιπόν να κάνετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια, μην ενθουσιάζεστε αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, προσπαθήστε να εξετάζετε τα πάντα στη λεπτομέρεια τους και παραμείνετε γειωμένοι, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο που έχετε την επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει επιρρεπείς στις εξαπατήσεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην οικογένεια και στο σπίτι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας ζητά να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Και επειδή με τη Νέα Σελήνη είναι η καλύτερη εποχή για να φρεσκάρετε την ενέργεια του σπιτιού, είναι ευκαιρία να καθαρίσετε τους χώρους, να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε ή να τα χαρίσετε σε όσους τα έχουν ανάγκη. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε ξαφνικά την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας, αλλά και να εκφράσετε με σαφήνεια το τι αισθάνεστε. Μπορείτε λοιπόν να εξομαλύνετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν ή αν βλέπετε ότι δεν έχετε κοινά σημεία να τους απομακρύνετε μια και καλή από τη ζωή σας. Στο μυαλό σας θα έχετε μόνο την ευτυχία σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς και όχι όσους πυροδοτούν με την τοξικότητα τους προβλήματα και έχθρες. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει από το πουθενά μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σας δίνει η Νέα Σελήνη στις 10/03 στο ζώδιο σας και υπόσχεται τα καλύτερα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας, και ζητά από εσάς να είστε πιο δημιουργικοί, να αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες και να γίνετε πιο προοδευτικοί. Το φεγγάρι κρύβει πολλές εκπλήξεις και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας; Την εμφάνιση, τη φυσική σας κατάσταση, τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, τα όρια που θέτετε, τις σπουδές σας, τις συμφωνίες που έχετε κάνει; Σκεφτείτε και ονειρευτείτε, διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, και θα έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Εξάλλου θα έχετε κι έναν ακόμη σύμμαχο, αφού εκτός της Νέας Σελήνης και των θετικών όψεων που σχηματίζει με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ποσειδώνα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και του χρήματος, θα επισκεφτεί το ζώδιο σας στις 11/03 και θα σας φέρει τα δώρα της. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά και ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές και μπορεί να μην όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Επίσης, θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.