Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 10/03/2024 δημιουργεί ένα εκρηκτικό πλαίσιο με εντάσεις

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 10/03/2024 δημιουργεί ένα εκρηκτικό πλαίσιο με εντάσεις

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 10/03/2024 δημιουργεί ένα εκρηκτικό πλαίσιο με εντάσεις

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, θα σχηματίσει δυναμική όψη τετραγώνου από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί να φέρει εκρήξεις, αντιδράσεις ή ακόμα και ατυχήματα, κυρίως για τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα αυτών των ζωδίων. Η επιρροή αυτής της όψης έχει διάρκεια περίπου 3-4 ημέρες πριν και μετά από την κορύφωση της στις 10/03/2024.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή τους γενέθλιους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ανατροπές και ακραίες αντιδράσεις

Για να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα αυτού του τετραγώνου και για να μπούμε στο κλίμα των ημερών αυτών, θα πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τη φύση του Ουρανού. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που αδιαφορεί για τις δομές και τη σταθερότητα και επιθυμεί να αποκοπεί από οτιδήποτε τον κρατάει πίσω ή τον περιορίζει. Έτσι λοιπόν, αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να συμβούν γεγονότα τα οποία θα μας αποσταθεροποιήσουν και δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με αντιδραστικές και προκλητικές συμπεριφορές, οι οποίες θα κλονίσουν τις σχέσεις μας και θα δημιουργήσουν έντονους καβγάδες. Γενικώς, θα είναι πολύ εύκολο να φτάσουμε στα άκρα και να επιτεθούμε σε οτιδήποτε αισθανόμαστε ότι μας καταπιέζει και δεν μας επιτρέπει να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας. Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τις καταστάσεις που συμβαίνουν. Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε αποξένωση και απομάκρυνση από το ταίρι μας και από τους ανθρώπους γύρω μας, λόγω της αδυναμίας να αποδεχτούμε τη διαφορετική άποψη και να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλουμε. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η όψη αυτή πραγματοποιείται σε σταθερά ζώδια, επομένως υπάρχει ακαμψία και δυσκολία να κάνουμε πίσω και να είμαστε πιο ευέλικτοι. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και οι συνεργασίες μας θα περάσουν μέσα από ένα κυκλώνα αυτές τις μέρες και θα πρέπει όσο μπορούμε να χαλιναγωγήσουμε την αντιδραστικότητα μας και την επαναστατική μας διάθεση, εάν δεν θέλουμε να έρθουμε σε ρήξη με τους γύρω μας. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσουμε αυτή την εκρηκτική ενέργεια θα είναι να εκτονωθούμε μέσω της γυμναστικής και της σωματικής δραστηριότητας, πάντα βέβαια με σύνεση και χωρίς να φτάσουμε στα άκρα.

Επίσης είναι μια όψη που μπορεί να φέρει έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, σεισμική δραστηριότητα, αλλά και ατυχήματα που συνδέονται με εκρήξεις, χημικά και φωτιά.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από το τετράγωνο Άρη-Ουρανού

KΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί υπάρξουν ανατροπές που αφορούν κυρίως τις κοινωνικές σας επαφές και τις φιλικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε ρήξη με κάποια άτομα, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι πλέον δεν σας ενώνουν κοινές πεποιθήσεις και αξίες ή με κάποιο τρόπο σας καταπιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Ένα φιλικό πρόσωπο ή ένας συνεργάτης μπορεί να δείξει μια άλλη πλευρά και να σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψη σας για εκείνον/η. Μέσα σε αυτές τις ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με αντισυμβατικά και εκκεντρικά άτομα και θα απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και σας κρατάνε στάσιμους. Είναι πολύ πιθανό επίσης να έρθουν στην επιφάνεια ξαφνικές συνειδητοποιήσεις ή κάποια οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τους στόχους σας για το μέλλον και θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε την πορεία σας. Θα πρέπει όμως να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας με ό,τι και αν προκύψει, να μην είστε παρορμητικοί όπως συνήθως και να μην κάνετε ακραίες κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο, θα φέρει για εσάς αλλαγή στόχων και επαγγελματικής πορείας. Νέα δεδομένα έρχονται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης, τα οποία καλείστε να τα διαχειριστείτε με όση περισσότερη ψυχραιμία και σύνεση γίνεται. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να διακόψετε μια σημαντική συνεργασία ή να επαναστατήσετε απέναντι στις απαιτήσεις που έχουν από εσάς οι ανώτεροι και πρόσωπα εξουσίας. Εάν το προηγούμενο διάστημα πιεστήκατε από τις υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει ή αισθανθήκατε ότι δεν σας αντιπροσώπευε αυτό που κάνετε, τώρα μπορεί να νιώσετε ότι έχετε φτάσει πλέον σε οριακό σημείο και πρέπει επιτέλους να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί αν το φτάσετε στα άκρα μπορεί να χάσετε το δίκιο σας ή να έρθετε σε σύγκρουση με σημαντικά άτομα ή με πρόσωπα εξουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές τις ημέρες θα μπείτε σε μια διαδικασία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και τη στάση σας σχετικά με ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό ή τις σπουδές σας. Μια ανατροπή μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε πορεία και να αναζητήσετε εναλλακτικές οδούς για να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα κλονίσει τις πεποιθήσεις σας και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Είναι όμως εξίσου πιθανό αυτή η αναθεώρηση να έρθει από μέσα σας, αφού μπορεί να αισθανθείτε ότι θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα τετριμμένα και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέους ορίζοντες. Ωστόσο, δεν θα είναι σοφό να πάρετε μεγάλα ρίσκα και να κάνετε παράτολμες κινήσεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με δυσάρεστες συνέπειες. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από θεωρίες οι οποίες φαίνονται πολλά υποσχόμενες, αλλά στην πράξη δεν λειτουργούν. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγετε να πραγματοποιήσετε ταξίδια ή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Άρη θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις μέσα στις βαθύτερες συναισθηματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις οι οποίες θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη απέναντι στο ταίρι σας ή να έρθετε αντιμέτωποι με βαθιές συνειδητοποιήσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα και να βγουν στο προσκήνιο δυσάρεστα συναισθήματα, όπως ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία και παράνοια. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να τιθασεύσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα. Εάν είστε ελεύθεροι-ες, δεν αποκλείεται να ζήσετε έντονες σεξουαλικές στιγμές ή να κάνετε μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία η οποία θα είναι παθιασμένη, όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια στον χρόνο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στο οικονομικό κομμάτι, καθώς μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες και κληρονομικά.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Άρη από τον Υδροχόο επηρεάζει κομβικούς τομείς της ζωής σας, αφού θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις που θα σας αιφνιδιάσουν και θα διαταράξουν το κλίμα τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στην οικογενειακή σας ζωή. Θα πρέπει να είστε οπλισμένοι με υπομονή, καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί ανάμεσα σε εσάς και σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιον σημαντικό συνεργάτη. Οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να μην έρθετε σε ρήξη. Εάν το προηγούμενο διάστημα αισθανόσασταν καταπιεσμένοι, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και αυτονομία μέσα στις σχέσεις σας. Δεν υπάρχει πλέον διάθεση για συμβιβασμούς, ούτε μπορείτε εύκολα να υποχωρήσετε για χάρη του άλλου. Χωρισμοί, αποστασιοποίηση και αποξένωση από τον σύντροφο είναι λοιπόν μερικά από τα σενάρια αυτών των ημερών. Προσπαθήστε λοιπόν να επικοινωνήσετε τις ανάγκες και να είστε πιο διαλλακτικοί απέναντι στις επιθυμίες των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε άτομα που αγαπούν τη ρουτίνα και θέλετε όλα να είναι τακτοποιημένα και οργανωμένα στη ζωή σας, όμως το τετράγωνο του Ουρανού με τον Άρη θα έρθει για να σας αναστατώσει. Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πολύ πιθανό το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον να έχει εντάσεις και να έρθετε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους ή υφιστάμενους σας. Γενικώς, αυτές τις ημέρες νιώθετε ότι δεν υπάρχει κοινή γραμμή συνεννόησης και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες απρόσμενες εξελίξεις οι οποίες θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε τομέα απασχόλησης ή εργασιακό περιβάλλον, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα αισθανόσασταν καταπιεσμένοι και οι συνθήκες δεν σας επέτρεπαν να είστε όσο παραγωγικοί θα θέλατε. Είναι επίσης πιθανό να σας απασχολήσει ένα θέμα υγείας, το οποίο θα σας αναγκάσει να αλλάξετε ριζικά τρόπο ζωής και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Προσπαθήστε να ελέγξετε το άγχος και την ένταση και μην ταλαιπωρείτε το σώμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Άρη αυτές τις ημέρες θα φέρει ανατροπές που σχετίζονται με τα ερωτικά σας ζητήματα. Εάν είστε σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποια νέα δεδομένα ή να έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις από το ταίρι σας, οι οποίες θα σας αναστατώσουν και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Εάν ένας από τους δύο αισθάνεται για κάποιο λόγο καταπίεση και δυσκολεύεται να εκφράσει τις επιθυμίες και τα θέλω του, τώρα θα αντιδράσει σπασμωδικά και θα διεκδικήσει περισσότερο χώρο και ανεξαρτησία. Επίσης, είναι πιθανό να έχετε θέματα και με κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς. Εάν είστε ελεύθεροι-ες, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με εντελώς απρόσμενο τρόπο, το οποίο θα σας δημιουργήσει έξαψη, αλλά δεν θα μπορεί να σας προσφέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού κορυφώνεται σε κομβικούς τομείς του ωροσκοπίου σας, επομένως αυτές οι ημέρες χαρακτηρίζονται από ένταση και εκρηκτική διάθεση η οποία εντοπίζεται μέσα στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν συμμερίζονται τις ανάγκες σας. Ξεσπάσματα και αντιδραστικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη και να σας απομακρύνουν ακόμα και από τα πιο κοντινά σας άτομα. Είναι επίσης πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, κάτι που θα σας αναστατώσει ή θα έχετε μια αποκάλυψη σοκ η οποία θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και να ζυγίσετε πολύ καλά τα δεδομένα πριν βγάλετε κάποιο οριστικό συμπέρασμα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία, αφού υπάρχει ρευστότητα και αστάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Άρη στον τομέα της επικοινωνίας θα φέρει νέα δεδομένα, τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Μια απρόσμενη συνάντηση ή μια γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο μπορεί να σας αιφνιδιάσει, αφού θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχαν περάσει καν από το μυαλό σας. Δεν αποκλείεται επίσης να εμπλακείτε σε μια κουβέντα η οποία θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον τρόπο που εκφράζεστε και να φιλτράρετε όσα σκέφτεστε, καθώς μπορεί να πείτε πράγματα πάνω στην έξαψη της στιγμής τα οποία θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Παρεξηγήσεις και τσακωμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί ως προς τις απόψεις σας και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα ή πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, αφού το τετράγωνο του Ουρανού με τον Άρη μπορεί να φέρει απρόοπτα έξοδα τα οποία δεν αποκλείεται να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σας δημιουργήσουν ένταση και ανασφάλεια. Θα πρέπει λοιπόν να αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρορμητικές αγορές ή τις επενδύσεις που έχουν αβέβαιο αποτέλεσμα, αφού το απρόβλεπτο καραδοκεί και οι συνθήκες δεν ευνοούν τέτοιες κινήσεις. Είναι πολύ πιθανό κάποια νέα δεδομένα να σας αναγκάσουν να βρείτε εναλλακτικές και νέες πηγές εισοδήματος ή να πρέπει να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας το οποίο μπορεί να σας αποφέρει κέρδη. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε συνετοί και να μην πάρετε ρίσκα που δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ασφάλεια και σταθερότητα για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν χαρακτηρίζεστε για την αγάπη σας απέναντι στις εκπλήξεις και στις αλλαγές, οι ανατροπές που έρχονται τώρα δεν αποκλείεται να φέρουν μεγάλη αναστάτωση. Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ουρανός, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο, επομένως εσείς θα βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα αυτές τις ημέρες. Απρόοπτα γεγονότα και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές δεν αποκλείεται να σας αναστατώσουν και να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εντάσεις με τον σύντροφο ή με συνεργάτες μπορεί να σας φτάσουν εκτός ορίων και να σας δημιουργήσουν την ανάγκη να αντιδράσετε έντονα. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και δεν μπορείτε πλέον να βάζετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Χωρισμοί, αποστασιοποίηση και ρήξεις είναι μερικά από τα αποτελέσματα αυτής της δυναμικής όψης. Τώρα θα είστε ασυγκράτητοι και δύσκολα θα μπορέσετε να συμβιβαστείτε ή να κάνετε πίσω. Εάν όμως ένα πρόσωπο είναι σημαντικό για εσάς και δεν θέλετε να διαλύσετε μια κατάσταση, τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο διαλλακτικοί και να βάλετε νερό στο κρασί σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κλίμα των ημερών αυτών θα είναι αρκετά έντονο και θα επηρεάσει άμεσα τον ψυχισμό σας. Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια απρόσμενη γνωριμία η οποία θα σας βάλει στη διαδικασία να αναμοχλεύσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες. Κάποια μυστικά ή αποκαλύψεις που θα έρθουν τώρα στο φως μπορεί να σας σοκάρουν, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι υπήρχαν παρασκηνιακές κινήσεις που αγνοούσατε και ανατρέπουν τώρα τα δεδομένα της καθημερινότητας σας. Προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σας σε τάξη, πριν βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή πριν βγάλετε κάποιο οριστικό συμπέρασμα. Αποφύγετε τις μετακινήσεις και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.