Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου 2021: Mια μικρή όαση στην έρημο των συνθηκών!

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου 2021: Mια μικρή όαση στην έρημο των συνθηκών!

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου 2021: Mια μικρή όαση στην έρημο των συνθηκών!

Η Νέα Σελήνη στις 11/02/2021, που συμπίπτει με την ευεργετική σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Υδροχόο, λειτουργεί σαν «όαση» -μέσα σε έναν μήνα που έχει δύσκολες όψεις- και φέρνει λίγο τύχη, είτε σε ερωτικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Αν μη τι άλλο, με αυτό το φεγγάρι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, αλλαγές, να είμαστε πιο ανεξάρτητοι, να εξελιχθούμε, να βρούμε νέους τρόπους έκφρασης και σκέψης, να κοιτάξουμε το μέλλον με διαφορετική ματιά και να ξεριζώσουμε αναχρονιστικές ιδέες. Μπορεί να θέλουμε να επικοινωνήσουμε με φίλους ή να επεκτείνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο, να ενταχθούμε σε ομάδες που έχουμε τις ίδιες απόψεις και όνειρα, να γίνουμε πιο ιδεαλιστές και αισιόδοξοι, αλλά και λίγο πιο αντιδραστικοί σε ό,τι μας καταπιέζει.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να μας κάνει, με αυτή τη Νέα Σελήνη, να επανεξετάσουμε τους στόχους και τις σχέσεις μας και ίσως να ζητήσουμε δεύτερες ευκαιρίες ή να έχουμε επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Επίσης, μπορεί να καθυστερήσει λίγο τα πλάνα και τα σχέδια μας και να μετατεθούν κοντά στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 27/2 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Βέβαια, θα πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μεγάλο κύκλο που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Δηλαδή, ό,τι ξεκινήσει με αυτό το φεγγάρι θα δούμε τα αποτελέσματα του στις δύο Πανσελήνους, που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, στις 24 Ιουλίου και στις 22 Αυγούστου. Έτσι, έχουμε περίπου επτά μήνες για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ενέργεια του φεγγαριού.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην 23ο17’ του Υδροχόου και «συμμετέχουν» ο Άρης και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, ο ανάδρομος Ερμής, η Αφροδίτη και ο Κρόνος, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τις αντισυμβατικές ιδιότητες του Υδροχόου. Επηρεάζονται περισσότερο: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από την 10η έως την 14η μοίρα και από την 21η έως την 25η μοίρα. Κάποιες από τις όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρουν δοκιμασίες και σε συλλογικό επίπεδο, ενώ το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να δείξει αιφνίδια γεγονότα. Μια ραγδαία αλλαγή σε καιρικές συνθήκες και ακραίες μεταβολές στις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες είναι πιθανά σενάρια.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φωτίζει τους οίκους των φίλων, των ομάδων και των συλλόγων που συμμετέχετε, αλλά και του έρωτα και της δημιουργικότητας. Σε συνδυασμό και με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα, μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα σε αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο. Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε πατήστε εδώ.

Γενικά θα έχετε εύνοια σε νέους στόχους, θα μπουν νέοι φίλοι στη ζωή σας, θα είστε πιο δραστήριοι. Θα έχετε επιτυχία σε σπουδές, δουλειά και οικονομικά. Για να γίνουν όλα αυτά όμως χρειάζεται ομαδικότητα. Εσείς οι Κριοί θέλετε να έχετε τα ηνία στα χέρια σας και να πρωτοστατείτε, όμως αυτό το φεγγάρι σας καλεί να συνδεθείτε με φίλους, συναδέλφους και άλλα άτομα που μοιράζεστε το ίδιο όραμα, αν θέλετε να επιτύχετε. Οι πόρτες για το μέλλον θα ανοίξουν με συνεργασία και σύμπνοια. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε φίλους και συνεργάτες, αλλά χρειάζονται και αυτά για να πάτε παρακάτω χωρίς βαρίδια. Μία μέρα πριν τη Νέα Σελήνη, δηλαδή στις 10/2, προσέξτε υγεία και σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων, της προβολής, της φήμης και της επιτυχίας, φωτίζεται από τη Νέα Σελήνη στις 11 Φεβρουαρίου και μπορεί να έρθει μια επαγγελματική ευκαιρία, μια προαγωγή, μια νέα δουλειά. Θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας και έτσι θα προβάλλετε τη δουλειά σας και η αναγνώριση των κόπων σας δεν θα αργήσει να έρθει. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας, Αφροδίτης, με τον Δία ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και στις αρχές του 2ου (δηλαδή όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Ταύρου ή από τις 21 έως τις 25 μοίρες του Ταύρου και αν δεν ξέρετε τη μοίρα του ζωδίου σας μπορείτε να το βρείτε εδώ) και μπορεί να υπάρξει μια εξαιρετική ευκαιρία εξέλιξης και προόδου. Παρότι δεν αρέσκεστε στις αλλαγές, ίσως τώρα θα είστε πιο πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας και να κάνετε τη διαφορά. Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιο σας προσφέρουν την ενέργεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να προβάλλετε τα επιτεύγματα σας και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση και άγχος για το μέλλον της δουλειάς ή κάποιας σχέσης. Προσοχή σε προστριβές με συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η υπέροχη σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, φέρνει θετικές εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και στα θέματα σπουδών και εργασίας. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, για όσους είστε σε μια σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και ίσως πάρετε την απόφαση να πάτε και ένα βήμα παρακάτω, αποφασίζοντας έναν γάμο ή συμβίωση. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, πιθανώς να προκύψει μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Το φεγγάρι, όμως, θα σας κάνει να θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και τους ορίζοντες σας και επειδή τα ταξίδια αυτή την περίοδο είναι δύσκολα, λόγω της πανδημίας, ίσως τώρα θα ξεκινήσετε να τα σχεδιάζετε για να τα πραγματοποιήσετε αργότερα. Επίσης, τώρα ευνοούνται οι δράσεις που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία των ιδεών σας, να τις μοιραστείτε και να τις δημοσιεύσετε. Βέβαια ο Ερμής, που είναι και κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος, οπότε θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο τι γράφετε και πού το γράφετε. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αισιοδοξία σας και να ψαλιδίσει τα φτερά σας και τη φόρα που έχετε πάρει για να σχεδιάσετε το μέλλον σας και τα επόμενα σημαντικά βήματα σας. Ίσως μόνο οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια εμπόδια ή παρασκήνιο που θα επιβραδύνει τις προσπάθειες και την πρόοδο σας, αλλά μην το βάζετε κάτω. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα οικονομικών και σχέσεων σας πιέζουν εδώ και καιρό και κάποιοι ίσως έχετε φτάσει στα όρια σας. Χρέη και λάθη του παρελθόντος σας έχουν κάνει να χάσετε το κέφι σας και να προσπαθείτε συνεχώς να βρείτε λύσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε αυτούς τους «δαίμονες» που σας στοιχειώνουν, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να απαλλαγείτε από το άγχος που σας προκαλούν τα οικονομικά ή κάποιες τοξικές σχέσεις. Θα νιώσετε σαν να πατάτε ένα κουμπί και να κάνετε επανέναρξη των καταστάσεων της ζωής σας, βάζοντας όρια. Η Νέα Σελήνη που συμπίπτει με την ευεργετική σύνοδο Αφροδίτης-Δία μπορεί να φέρει, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 2ο και 3ο δεκαήμερο μια οικονομική ευκαιρία, μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό πρόσημο, μια υπόσχεση σε θέματα σχέσεων. Μπορεί να πάρετε ένα μπόνους, μια κληρονομιά ή να καταφέρετε να κάνετε έναν διακανονισμό που θα σας δώσει μια τεράστια ανάσα, ρυθμίζοντας… αμαρτίες του παρελθόντος. Ή μπορεί να κάνετε μία νέα επιχειρηματική κίνηση που να σας φέρει έσοδα που δεν τα φανταζόσασταν. Επίσης, παίζει το σενάριο να επωφεληθείτε έμμεσα από έσοδα του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, τώρα θα δείτε ποιοι αξίζουν να παραμείνουν δίπλα σας και ποιοι όχι και θα πάρετε τις αποφάσεις σας με βάση την αλήθεια και όχι αυτό που θα θέλατε να ισχύει. Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, καθώς μπορεί να ταλαιπωρηθείτε σε ένα οικονομικό θέμα ή σε μια σημαντική σας σχέση, λόγω απροόπτων καταστάσεων που φέρνει η επιρροή του Ουρανού και του Άρη. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε πατήστε εδώ για να το μάθετε με ακρίβεια.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που συνοδεύεται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, σας ανοίγει το δρόμο και φέρνει ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε οι Λέοντες που ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες του ζωδίου σας ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας βρείτε το εδώ.

Αν είστε σε μια σχέση θα θελήσετε να την ανανεώσετε, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας ή μπορεί να αποφασίσετε  συμβίωση ή έναν γάμο. Αν είστε ελεύθεροι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, διότι μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Όσο για τα εργασιακά σας και σε αυτόν τον τομέα θα πάρετε αποφάσεις και θα κάνετε νέα ξεκινήματα ή θα επανεξετάσετε τους όρους με τους οποίους συνεργάζεστε και θα ορίσετε εκ νέου τις ισορροπίες. Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο σας δίνουν ώθηση και ενέργεια για να μπορέσετε να προχωρήσετε με πυγμή, να εντυπωσιάσετε και να πετύχετε. Ωστόσο, οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερες πιέσεις σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε πατήστε εδώ για να το μάθετε με ακρίβεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι ποτέ δεν χαλαρώνετε και ποτέ δεν ηρεμείτε. Πιέζετε τον εαυτό σας, τις καταστάσεις και προσπαθείτε πάντα να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε το σύμπαν και τη Νέα Σελήνη, που μαζί με τη βοηθητική όψη Αφροδίτης-Δία εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο που εκτείνεται μέχρι την Πανσέληνο στις 27/2 και θα σας δώσει ευκαιρίες σε θέματα δουλειάς και φυσικής κατάστασης. Μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση για εργασία ή να έρθει μια επιτυχία σε κάτι που ήδη δουλεύετε, ειδικά για τους γεννημένους από τις 21 έως τις 23 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του ζωδίου σας. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας (το ζώδιο σας) πατήστε εδώ να το βρείτε. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα βελτιωθούν και στα οικονομικά σας θα υπάρχουν θετικές προοπτικές. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ανανεώσετε το πρόγραμμά σας, να δημιουργήσετε καλύτερες ρουτίνες που θα σας επιτρέπουν να ξεκουράζεστε, να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ώστε να έχετε δυνάμεις να υποστηρίξετε και τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Όσοι είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερο άγχος για θέματα δουλειάς και ίσως δεχτείτε πιέσεις από συνεργάτες ή μπορεί να προκύψουν διαφωνίες που θα σας αποδιοργανώσουν. Προσοχή σε θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, έρχονται με «δώρα» και ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε ξανά. Τα σενάρια είναι πολλά και μπορεί να αφορούν από μια νέα γνωριμία, έναν νέο έρωτα που θα σας απογειώσει, μέχρι την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Επίσης μπορεί να έρθει μια εγκυμοσύνη ή μπορεί η επιτυχία ενός παιδιού σας να σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως αν είστε γονείς. Μάλιστα, αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες ή από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες του Ζυγού θα ευνοηθείτε ιδιαιτέρως. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Ακόμη, μπορεί να πάρετε αποφάσεις για επισημοποίηση σχέσεων, να έχετε τύχη σε οικονομικά θέματα ή να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας. Γενικά θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας και η δημιουργικότητα σας. Μπορεί, επίσης, να έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει, να ανανεωθεί να ασχοληθεί με τα χόμπι και τις δραστηριότητες που του δίνουν χαρά ή να θέλετε να βρεθείτε με φίλους και όσους αγαπάτε και σας κάνουν ευτυχισμένους. Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα προβληματιστείτε για κάποιες σχέσεις και ίσως χρειαστεί να λάβετε κάποιες ξαφνικές αποφάσεις. Επίσης μπορεί να πιεστείτε σε οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τη Νέα Σελήνη δίνοντας χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, τους γονείς και την οικογένεια σας. Εξάλλου σε αυτόν τον τομέα επικεντρώνεται το φεγγάρι, που συνοδεύεται από τη συνάντηση Αφροδίτης-Δία στον Υδροχόο και σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε στις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια, που αποτελούν τα συναισθηματικά σας «θεμέλια». Εκεί θα βρείτε τη χαρά και την αισιοδοξία που τόσο χρειάζεστε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Πιο ευνοημένοι είστε οι Σκορπιοί που ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες και από τις 10 έως τις 14 μοίρες του ζωδίου σας και μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη για κάποιο ακίνητο ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ για να το βρείτε με ακρίβεια. Ευνοούνται πολύ οι αγοροπωλησίες ακινήτων και ίσως αυτές τις ημέρες προκύψει κάποια ευκαιρία, ωστόσο να θυμάστε ότι θα ήταν καλύτερο να ολοκληρώσετε την γραφειοκρατία και τις υπογραφές μετά τις 20/2, διότι μέχρι τότε ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη μπορεί να σας κάνει να θέλετε να μείνετε πιο απομονωμένοι στο σπίτι σας και να σκεφτείτε τα πεπραγμένα σας και τις προοπτικές σας στην προσωπική σας ζωή. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με παρελθοντικές σχέσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τις αφήσετε εκεί που ανήκουν, δηλαδή πίσω σας και να ορίσετε ένα μέλλον χωρίς δράματα και τοξικούς ανθρώπους. Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα είστε πιο προβληματισμένοι και πιεσμένοι σε θέματα οικογενειακών ή σε θέματα ακινήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερες προοπτικές σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, δοσοληψιών, οικονομικών, αγοραπωλησιών και σπουδών φέρνει η Νέα Σελήνη στις 11/2, η οποία συνοδεύεται από την τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία. Παρότι ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, είναι σε ανάδρομη πορεία, αυτό το φεγγάρι σας βοηθά να βρείτε νέους και καινοτόμους τρόπους για να κάνετε γνωστή την παρουσία σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να εκφράσετε τις απόψεις σας. Είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, podcast ή να ανοίξετε έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έρθετε σε επικοινωνία με περισσότερο κόσμο. Επειδή μπορεί να προκύψει και μια νέα συμφωνία αυτές τις ημέρες, αν μπορείτε θα ήταν καλύτερο τις υπογραφές να τις βάλετε μόλις λήξει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή μετά τις 20/2. Μεγαλύτερη εύνοια θα έχετε αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Τοξότη. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ για να το βρείτε με ακρίβεια. Επιπρόσθετα, η Νέα Σελήνη θα ξυπνήσει την ανάγκη σας να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, να αλλάξετε τη νοοτροπία σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε και σχετίζεστε με φίλους, αδέλφια και γείτονες, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Θα κληθείτε να βρείτε νέες συνήθειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα σας και τον τρόπο ζωής σας, προκειμένου να είστε αποτελεσματικοί και στην εργασία σας. Διότι καλές είναι οι ατέλειωτες ώρες δουλειάς και άγχους, αλλά αν δεν απολαμβάνετε και κάτι γιατί πιέζεστε τόσο πολύ; Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους. Μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 11/2, που συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, στον τομέα των οικονομικών, των αξιών, αλλά και της αυτοπεποίθησης σας, μπορεί να σας φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη. Η Νέα Σελήνη σας καλεί να σπάσετε τα δεσμά σας με το κατεστημένο και τον παραδοσιακό τρόπο που ακολουθείτε στη διαχείριση των οικονομικών σας και να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας, ίσως εκσυγχρονίζοντας τη δουλειά σας  μέσω της τεχνολογίας. Επίσης, πρέπει να σταματήσετε να ταυτίζετε την αυτοεκτίμηση σας με το ποσό που έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό και να καταλάβετε ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζει την αξία σας ως άτομο. Μπορείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας αν κάνατε λάθη τα προηγούμενα χρόνια που σας στέρησαν κάποια χρήματα και να κοιτάτε μόνο τι θα κάνετε στο μέλλον. Μην αυτομαστιγώνεστε. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 21 έως τις 25 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Αιγόκερου θα επωφεληθείτε περισσότερο. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ για να το βρείτε με ακρίβεια. Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερη πίεση στις σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές και ίσως παρουσιαστούν και κάποια απρόβλεπτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης και όχι μόνο, αφού φιλοξενείτε στο ζώδιο σας 6 ουράνια σώματα και δέχεστε αντιφατικές επιρροές. Ωστόσο, αυτό το φεγγάρι, που συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία επίσης στο ζώδιο σας, φέρνει δώρα, ευκαιρίες και μεγαλύτερη τύχη σε νέα ξεκινήματα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη σας δίνει το κλειδί που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει τον νέο σας εαυτό. Αλλάξτε συνήθειες που σας κουράζουν και σας κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούργιο που έρχεται στη ζωή σας. Μην βιαστείτε, εξάλλου έχετε και τον Κρόνο που δεν συγχωρεί επιπολαιότητες, εστιάστε σε εσάς και βρείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Γράψτε σε ένα χαρτί τις προθέσεις σας και βάλτε μπροστά τα σχέδια σας. Φυτέψτε τον σπόρο της δημιουργίας, πιστέψτε στις ικανότητες σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην κάνετε όμως εξωπραγματικά όνειρα και σχέδια, διότι απλά θα χάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας. Ότι έχει στηθεί ή θα στηθεί σε σαθρό έδαφος, είτε είναι δουλειά είτε σχέσεις, θα δοκιμαστούν έντονα και ίσως υπάρξουν εντάσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Πιο τυχεροί είναι όσοι έχουν τον Ήλιο τους από τις 21 έως τις 23 μοίρες ή από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Υδροχόου. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη, μαζί με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, θα είναι σύμμαχος σας σε θέματα επαγγελματικά, σπουδών, αλλά και της φυσική σας κατάστασης και υγείας. Η επιρροή θα είναι πιο ισχυρή σε όσους ο Ήλιος βρίσκεται από την 21η έως την 25η και από την 10η έως την 14η μοίρα των Ιχθύων. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας θα είναι πιο έντονα αυτή την περίοδο, οπότε πριν πάρετε αποφάσεις για τους στόχους σας, σκεφτείτε καλά και οραματιστείτε το μέλλον σας, δείτε τι θέλετε να κάνετε και τι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να συγκεντρωθείτε και να ονειρευτείτε και να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους. Η Νέα Σελήνη θα δημιουργήσει «θεραπευτικά» συναισθήματα που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τη σκέψη σας, να συνδεθείτε με την ψυχή σας και να επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές σας. Αυτή την περίοδο αισθάνεστε εξαντλημένοι και σας είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Μπορείτε να βρείτε και εναλλακτικές θεραπείες, όπως βελονισμό, ρεφλεξολογία ή διαλογισμό για να ανακουφίσετε το σώμα και την ψυχή σας από τα βάρη που κουβαλούν από το παρελθόν.