Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05/2023 φέρνει τύχη και αισιοδοξία. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05/2023 φέρνει τύχη και αισιοδοξία. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05/2023 φέρνει τύχη και αισιοδοξία.  Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου 2023 κλείνει και επίσημα τον κύκλο των ανοιξιάτικων εκλείψεων και ανοίγει ένα πιο αισιόδοξο κεφάλαιο για μέλλον. Κάθε Νέα Σελήνη συνοδεύεται με την υπόσχεση μιας νέας αρχής και αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ιδανική για να θέσουμε νέους στόχους και να βάλουμε τις βάσεις προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Και επειδή πριν από λίγες ημέρες γύρισε και ο Ερμής σε ορθή πορεία, είναι μια εξαιρετική στιγμή για καινούρια ξεκινήματα, να πάρουμε νέες αποφάσεις που θα αφήσουν πίσω παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις, οι οποίες καθυστερούν και σαμποτάρουν την πρόοδο μας. Μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το ζώδιο μπήκε στις 16/05/2023 και ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, που μας βοηθά να κοιτάμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο συμβολισμός

Το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται με το χρήμα, την ύλη, τις αξίες, αλλά και την αυτοεκτίμηση. Έτσι η Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο σχετίζεται με θέματα που αφορούν τα οικονομικά, την ιδιοκτησία, τους φυσικούς και υλικούς πόρους, τα προσωπικά υπάρχοντα, την αυτοπεποίθηση μας, την επιθυμία για ασφάλεια, την άνεση, τις απολαύσεις, τις ηδονές και μας καλεί να κάνουμε νέα ξεκινήματα σχετικά με όλα αυτά τα θέματα. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του χρήματος και του έρωτα και αυτό το φεγγάρι θα μας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσουμε τη σχέση μας με τα χρήματα και τα αισθήματα και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και μας δίνει ικανοποίηση και χαρά. Επίσης, θα μας δώσει την ευκαιρία να εξετάσουμε νέους τρόπους για να αυξήσουμε το εισόδημά μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας. Είναι μια θετική Νέα Σελήνη για ακόμη ένα λόγο, η Σελήνη νιώθει άνετα σε αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, καθώς η Αφροδίτη και η Σελήνη είναι συμβατοί πλανήτες, αφού παρομοιάζονται με δύο αδερφές που μοιράζονται μυστικά, ασφάλεια και κατανόηση, και για εμάς αυτό σημαίνει περισσότερη συναισθηματική διαύγεια, απλότητα και αγάπη προς όσους βρίσκονται στη ζωή μας. Επιπρόσθετα, ο Ταύρος σχετίζεται και με την αυτοπεποίθηση, επομένως μπορούμε να εστιαστούμε σε ανθρώπους και δραστηριότητες που μας κάνουν να νιώθουμε πιο σίγουροι γι’ αυτό που είμαστε και να απομακρυνθούμε από ό,τι και όποιον προσπαθεί να ψαλιδίσει τις αξίες και την αυτοεκτίμηση μας και δεν μας βοηθά στο να πηγαίνουμε μπροστά ή μας δίνει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Εξάλλου ο Ταύρος είναι το ζώδιο της σταθερότητας και της ασφάλειας και μπορούμε να επικεντρωθούμε στην αναζήτηση ευκαιριών για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, να νιώσουμε ότι έχουμε τον έλεγχο στα πράγματα, να κάνουμε κάποια σταθερά και ρεαλιστικά σχέδια και να θέσουμε τις βάσεις προκειμένου να έχουμε τις ανταμοιβές που ποθούμε. Επιπλέον ο Ταύρος είναι το ζώδιο των αισθήσεων και των απολαύσεων και αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια καλή ευκαιρία να προσφέρουμε απολαύσεις στον εαυτό μας, από το να γευτούμε ένα καλό και ποιητικό φαγητό μέχρι να επιλέξουμε δραστηριότητες που μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση και το σώμα μας.

Οι θετικές όψεις

Ο Ταύρος, στον οποίο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, είναι ζώδιο της γης και σχηματίζει θετικές όψεις με πλανήτες σε ζώδια του νερού και αυτό σημαίνει ότι το νερό και η γη δημιουργούν ένα γόνιμο έδαφος για να φυτέψουμε τους σπόρους της αναγέννησης και να έχουμε θετικές εξελίξεις.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο με τον Άρη στον Καρκίνο θα μας δώσει τη δύναμη και την αντοχή να επιτύχουμε τις αλλαγές, αλλά και την ορμή για τα νέα ξεκινήματα που θέλουμε να κάνουμε. Επίσης, είναι μια υπέροχη όψη για αυτοβελτίωση και για να ξεκινήσουμε προσπάθειες για τη φροντίδα του εαυτού μας. Είναι μια όψη που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και έντονο σεξαπίλ, οπότε μπορεί να βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να πούμε πράγματα που μπορεί στο παρελθόν να φοβόμασταν.

Το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα αυξάνει την ευαισθησία, τη διαίσθηση, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και μας παρακινεί να ονειρευτούμε, να κάνουμε μεγαλόπνοα σχέδια, να δείξουμε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή μας, αλλά όχι στα μεγάλα λόγια τρίτων ατόμων που δεν γνωρίζουμε καλά. Επομένως, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να οραματιστούμε και να ονειρευτούμε το μέλλον μας.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 28 μοίρες και 25 λεπτά του Ταύρου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από την 26η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη αυξάνει την ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας και σας βοηθά να κερδίσετε τις εντυπώσεις ατόμων που έχουν δύναμη και επιρροή και που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα βήματα στη ζωή σας. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να βάλετε μπροστά μακροπρόθεσμους στόχους που αφορούν σε οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται με τα οικονομικά και την αυτοεκτίμηση σας και πρέπει να σκεφτείτε τις επαγγελματικές επιλογές σας και να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Εξάλλου αν δεν πιστεύετε εσείς στον εαυτό σας πώς θα εμπνεύσετε τους άλλους; Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει μια νέα δουλειά που να γεμίσει και το πορτοφόλι σας. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικά και χρέη προσπαθήστε με αυτό το φεγγάρι να τα βάλετε σε μια τάξη και να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Προσπαθήστε όμως να μην πάρετε ρίσκα, διότι ο Ταύρος θέλει σταθερά και οργανωμένα βήματα. Γενικώς θα υπάρχει μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα καμφθούν οι ανησυχίες σας. Θα έχετε περισσότερα κέφια να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης της Νέας Σελήνης βρίσκεται στον 4ο Ηλιακό σας οίκο μαζί με τον δικό σας κυβερνήτη τον Άρη και ίσως ξεκινήσετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα με έδρα το σπίτι ή μπορεί να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας αν ψάχνετε να μετακομίσετε, ή απλώς να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε στο σπίτι σας ή και να επισκεφθείτε τους δικούς σας στον τόπο καταγωγής σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 26η έως την 29η μοίρα.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της περιόδου, αφού εκτός από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19/05 στο ζώδιο σας, φιλοξενείτε και 5 ουράνια σώματα και είναι σαν το σύμπαν να έχει στρέψει τους προβολείς επάνω σας. Το φεγγάρι αυτό φέρνει δώρα, ευκαιρίες και μεγαλύτερη τύχη σε νέα ξεκινήματα και σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε το πώς θα το καταφέρετε. Και αυτό αφορά όλους τους τομείς, επαγγελματικούς και προσωπικούς. Η Νέα Σελήνη σας δίνει το κλειδί που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει τον νέο σας εαυτό. Αλλάξτε συνήθειες που σας κουράζουν και σας κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούριο και το φρέσκο που έρχεται στη ζωή σας. Μπορείτε να μεταμορφωθείτε, να αναγεννηθείτε και να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας, να επεκταθείτε και να αλλάξετε. Ναι, μην σας φοβίζει η λέξη αλλαγή, διότι θα είναι για καλό. Είστε ευτυχισμένοι; Και αν όχι, τι κάνετε γι’ αυτό; Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν και αν υπάρξουν αντίθετες φωνές στα σχέδια σας κλείστε τα αυτιά σας. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Φυτέψτε τώρα τον σπόρο της δημιουργίας, πιστέψτε στις ικανότητες σας και έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην κάνετε όμως εξωπραγματικά όνειρα και σχέδια, διότι απλά θα χάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας. Ό,τι στηθεί τώρα θα πρέπει να έχει γερά θεμέλια. Εκτός από τη Νέα Σελήνη έχετε και σύμμαχο σας τον κυβέρνησή σας, την Αφροδίτη, που βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο και επηρεάζει τον 3ο οίκο που αφορά την επικοινωνία και μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε, αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε, να αυξήσετε τη δημοτικότητα σας και να ακουστεί η φωνή σας!

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από την 26η έως την 29η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα είναι σύμμαχος σας σε θέματα επαγγελματικά, σπουδών, αλλά της φυσική σας κατάστασης και υγείας. Αυτό το φεγγάρι θέλει από εσάς να σταματήσετε λίγο τους φρενήρεις ρυθμούς σας, να δώσετε σημασία στο σώμα και τις ανάγκες σας και να πειθαρχήσετε σε θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, να βρείτε την αλήθεια σας, να ξεκουραστείτε, να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να απελευθερωθείτε από τα βαρίδια. Τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω και έχει σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη σας; Τι και ποιοι λειτουργούν τοξικά στη ζωή σας και δεν εξυπηρετούν την εξέλιξη σας; Βρείτε τα και σπάστε τις αλυσίδες. Πάρτε τις αποφάσεις σας, θεραπεύεστε τις πληγές και ανανεωθείτε. Βρείτε χρόνο για εσάς και ξεκινήστε μια σωστή διατροφή, κάντε εξετάσεις και δώστε σημασία στο μεγαλύτερο αγαθό, την υγεία σας. Μόλις απελευθερωθείτε από τοξικά μοτίβα θα αυξηθεί η προσωπική σας δύναμη και θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να κάνετε τον απολογισμό στις ήδη υπάρχουσες. Από την άλλη, μπορεί για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο να είναι μια περίοδος μεγαλύτερο παρασκηνίου, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας καθώς θα είναι πιο έντονη αυτή την περίοδο. Βέβαια το παρασκήνιο μπορεί να μην λειτουργεί σε βάρος σας, υπάρχει περίπτωση να μιλάνε θετικά για εσάς χωρίς να το ξέρετε και να σας υπολογίζουν για κάποια ανώτερη θέση χωρίς να σας το έχουν πει ακόμη, ή μπορεί και εσείς οι ίδιοι να κάνετε κάποιες κινήσεις κρυφά σε επαγγελματικό επίπεδο και να τις ανακοινώσετε λίγο αργότερα. Όμως πριν πάρετε αποφάσεις για τους στόχους σας, σκεφτείτε καλά και οραματιστείτε το μέλλον σας, δείτε τι θέλετε να κάνετε και τι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να συγκεντρωθείτε και να ονειρευτείτε και να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους. Η Νέα Σελήνη θα δημιουργήσει «θεραπευτικά» συναισθήματα που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τη σκέψη σας, να συνδεθείτε με την ψυχή σας και να επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές σας. Παράλληλα μπορεί να βελτιωθούν και οι οικονομικές σας απολαβές, αφού η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της έκλειψης, επηρεάζει θετικά το πορτοφόλι σας!

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 26η έως την 29η μοίρα.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σας, αλλά και ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, είναι στον Καρκίνο και μόνο ως ευνοϊκή μεταφράζεται αυτή η συγκυρία. Έτσι το φεγγάρι αυτό φέρνει στον δρόμο σας και στο πλευρό σας ανθρώπους που πιστεύουν σε σας, στις ικανότητες σας και στο όραμα σας και θέλουν με κάθε τρόπο να σας βοηθήσουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε νέες αξιόπιστες συνεργασίες, να ανανεώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και η διαίσθηση σας θα είναι αυξημένη, ώστε να αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας. Θα κάνετε μια νέα αρχή στην κοινωνική σας ζωή και ίσως βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα ή άτομα που ταιριάζετε και έχετε τα ίδια χόμπι. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να βρεθείτε με φίλους, να συμμετέχετε σε ομάδες ή να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε νέες γνώσεις και εμπειρίες. Γενικά θα έχετε εύνοια σε νέους στόχους, θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας, θα είστε πιο δραστήριοι. Θα έχετε επιτυχία σε σπουδές, δουλειά και οικονομικά. Για να γίνουν όλα αυτά όμως χρειάζεται ομαδικότητα, συνεργασία και σύμπνοια. Αν έχετε στο περιβάλλον σας άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν, που σας δημιουργούν ανασφάλειες και εμπόδια, τότε μπορεί να κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα σε φίλους και συνεργάτες, αλλά και αυτά χρειάζονται για να πάτε παρακάτω χωρίς βαρίδια. Η Αφροδίτη που κυβερνά τη Νέα Σελήνη αλλά και ο Άρης που βρίσκονται και οι δύο στο ζώδιο σας θα σας γεμίσουν με δύναμη, θάρρος και την ανάλογη γοητεία για να διεκδικήσετε το καλύτερο για εσάς και το μέλλον σας. Μόνο προσέξτε τα μεγάλα λόγια και τις απατηλές υποσχέσεις, μην ενθουσιάζεστε και μην αφήσετε την ανάγκη σας για επιτυχία να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, και μην επιδιώξετε το εύκολο χρήμα, διότι μπορεί σας πωλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ο αρχικός ενθουσιασμός να καταλήξει σε απογοήτευση. Ωραίες είναι οι νέες ευκαιρίες, αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 26η έως την 29η μοίρα.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, στο προσωπικό σας στάτους, στη δημόσια εικόνα σας και στον τρόπο που επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας. Πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε στο σωστό μονοπάτι που θα ικανοποιήσει τα όνειρα σας; Ή μήπως έχετε βαλτώσει και είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος; Αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε μια νέα αρχή και αυτή η Νέα Σελήνη θα λειτουργήσει ως σύμμαχος σας, μαζί με τον παθιασμένο Άρη που θα μπει στο ζώδιο σας στις 20/05 και θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και θαρραλέους. Το φεγγάρι αυτό πυροδοτεί την περιέργειά σας και την ανάγκη σας να βγείτε μπροστά, να λάμψετε και όχι απλώς να περνάτε καλά ή απλώς να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε και να επιβραβευτείτε. Είναι η στιγμή να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες και η Νέα Σελήνη σας ανοίγει δρόμους για την επαγγελματική σας καριέρα και την καταξίωση σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή μια προαγωγή, μια νέα δουλειά, μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Ήρθε η στιγμή να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας έντονη, ώστε να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας και θα νιώθετε πιο πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας, να κάνετε τη διαφορά και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από την 26η έως την 29η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 19/05 θα σχηματιστεί μια σούπερ ευνοϊκή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, που είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας, αφού θα σας δώσει ώθηση να ανανεώσετε το σύστημα αξιών σας, να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να κάνετε μια νέα αρχή στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, να ρυθμίσετε νομικά θέματα αν σας απασχολούν και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην εκπαίδευσή σας, προσθέτοντας ένα ακόμη πτυχίο στη φαρέτρα σας. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στο μέλλον και να μη μένετε κολλημένοι στις λεπτομέρειες στο παρόν. Να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τη ζωή, τις προοπτικές και το μέλλον σας και να βάλετε νέους μακροχρόνιους στόχους για να σημειώσετε πρόοδο. Ανοίξτε λοιπόν τα φτερά σας, πιστέψτε στον εαυτό σας και πετάξτε μακριά από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Οι προοπτικές σας είναι πολλές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε. Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στα όνειρα σας. Αν επιθυμείτε να ανοίξετε μια επιχείρηση, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, να επεκτείνετε τη δουλειά σας διαδικτυακά ή στο εξωτερικό ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις με ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο, δεν έχετε παρά να το κάνετε με αυτό το φεγγάρι που φωτίζει τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Όμως, δεν χρειάζεται πίεση και άγχος, ούτε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Θέλει σύνεση και υπομονή για να βάλετε τις σωστές βάσεις, ώστε να μην τρέχετε μετά να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, η εμπλοκή του Ποσειδώνα θα σας κάνει πιο ρομαντικούς στις σχέσεις σας και θα αυξήσει την ανάγκη σας να έρθετε σε ουσιαστική επαφή με αυτούς που αγαπάτε. Για όσους είστε σε μια υγιή σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και ίσως πάρετε την απόφαση να πάτε και ένα βήματα παρακάτω, αποφασίζοντας έναν γάμο ή μια συμβίωση. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, πιθανώς να προκύψει μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά. Επίσης, τώρα ευνοούνται οι δράσεις που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία των ιδεών σας, να τις μοιραστείτε και να τις δημοσιεύσετε. Πιστέψτε στις ιδέες και στις ικανότητες σας και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αισιοδοξία σας και να ψαλιδίσει τα φτερά σας και τη φόρα που έχετε πάρει για να σχεδιάσετε το μέλλον σας και τα επόμενα σημαντικά βήματα σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 26η έως την 29η μοίρα.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες να κάνετε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες ή και αγοραπωλησίες σας δίνει αυτή η Νέα Σελήνη, ενώ παράλληλα ενισχύει και την ερωτική σας ζωή. Βέβαια, θα έχετε την ανάγκη όλα αυτά να τα κάνετε υπό το πρίσμα της σταθερότητας και της ασφάλειας και να βάλετε σωστά θεμέλια σε σχέσεις και συνεργασίες. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι ό,τι ζητάτε αυτή τη στιγμή και οποιοδήποτε άλλη συμπεριφορά ίσως κλονίζει τις ισορροπίες σας. Αν για παράδειγμα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που ο σύντροφος ή ο συνέταιρός σας άλλα λέει και άλλα εννοεί, ή κάνει κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο το κοινό σας πορτοφόλι ή το μέλλον σας, δεν θα είστε τόσο ήρεμοι και διπλωμάτες απέναντι του. Θέλετε καθαρές κουβέντες με τους αγαπημένους σας και τους συνεργάτες σας για να ξέρετε ακριβώς πού βαδίζετε και πόσο μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς για να προχωρήσετε μαζί τους στα μελλοντικά σας σχέδια. Από την άλλη, αν υπάρχουν θέματα σχέσεων και οικονομικών που σας πιέζουν εδώ και καιρό, χρέη και λάθη του παρελθόντος που σας έχουν κάνει να χάσετε το κέφι σας, αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε αυτούς τους «δαίμονες» που σας στοιχειώνουν, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να απαλλαγείτε από το άγχος που σας προκαλούν τα οικονομικά ή κάποιες τοξικές σχέσεις. Θα νιώσετε σαν να πατάτε ένα κουμπί και να κάνετε επανέναρξη των καταστάσεων της ζωής σας, βάζοντας όμως όρια. Ως σύμμαχός σας θα λειτουργήσει και η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης της Νέας Σελήνης και ο δικός σας, που βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει μια προαγωγή ή μία επαγγελματική εξέλιξη που να ενισχύσει τη φήμη σας και να σας ανεβάσει στην ιεραρχία. Γενικότερα αυτό το φεγγάρι υπόσχεται επαγγελματικές εξελίξεις, οικονομικές ευκαιρίες, νέες συμφωνίες με θετικό οικονομικό πρόσημο, οπότε μπορεί να πάρετε ένα μπόνους, μια κληρονομιά ή να καταφέρετε να κάνετε έναν διακανονισμό που θα σας δώσει μια τεράστια ανάσα, ρυθμίζοντας… αμαρτίες του παρελθόντος. Ή μπορεί να κάνετε μία νέα επιχειρηματική κίνηση που να σας φέρει έσοδα που δεν τα φανταζόσασταν. Επίσης, παίζει το σενάριο να επωφεληθείτε έμμεσα από έσοδα του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 26η έως την 29η μοίρα.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου πραγματοποιείται στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, στον Ταύρο, και τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Είστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους; Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας; Υπάρχουν όρια ή καταπατούνται από τον σύντροφό σας ή και από εσάς και δεν δίνετε σημασία ο ένας στα θέλω και στις ανάγκες του άλλου, με αποτέλεσμα οι σχέσεις σας να μην βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα, αλλά ούτε να σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες και μάλιστα αυτή τη φορά σε πιο υγιείς και σταθερές βάσεις. Εσείς οι ίδιοι έχετε κουραστεί να σχετίζεστε με «λάθος» ανθρώπους και πλέον επιθυμείτε να ζητήσετε μια ιστορία αγάπης που να είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, όσο είναι δυνατό αυτό για εσάς. Ψάχνετε περισσότερη ποιότητα και αρμονία στις σχέσεις που να σας προσφέρουν ευχαρίστηση και χαρά και η Νέα Σελήνη μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους σας. Και αυτά όχι μόνο στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές, αφού δεν αντέχετε άλλο να έχετε γύρω σας ανθρώπους που να σας προκαλούν ανασφάλεια, να πυροδοτούν δεύτερες σκέψεις και να ψάχνετε συνεχώς τι κρύβουν πίσω από το χαμόγελο τους. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να θέσετε όρια και να δημιουργήσετε τις προδιαγραφές για αξιόπιστες, ουσιαστικές συνεργασίες που θα σας χαρίζουν δημιουργική έμπνευση και όχι ίντριγκα! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζει εξάγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Άρη, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θάρρος για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μπορεί να παρουσιάσουν νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Αν είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια θα θελήσετε να την ανανεώσετε, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας ή μπορεί να αποφασίσετε μια συμβίωση ή έναν γάμο. Αν είστε ελεύθεροι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, διότι μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σας και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από την 26η έως την 29η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη και δημιουργεί τις συνθήκες για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στην καθημερινότητα της δουλειάς. Για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσε να σημαίνει μια νέα πρόταση για εργασία ή να έρθει μια επιτυχία σε κάτι που ήδη δουλεύετε και να καταφέρετε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Γενικότερα, η Νέα Σελήνη θα αυξήσει την ανάγκη σας για σταθερότητα και πλέον όλες σας οι κινήσεις θα προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Σε όποιον τομέα της ζωής σας τα πράγματα είναι στάσιμα ή σας προκαλούν ανασφάλεια ή ασφυξία, θα δημιουργήσετε έτσι τις συνθήκες ώστε να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που θα σας εξασφαλίσει και μια ποιότητα ζωής. Μήπως το πρόγραμμα σας είναι εξουθενωτικό και έχετε εγκαταλείψει εντελώς το σώμα σας. Δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που θα σας δώσει χαρά και ευεξία; Αυτό θα πρέπει να αναλογιστείτε και να βρείτε λίγο χρόνο για άσκηση και δραστηριότητες που σας εκφράζουν και σας χαροποιούν. Πρέπει να δώσετε λίγη σημασία και στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, για να μπορέσετε να αντέξετε τα βάρη της καθημερινότητας σας. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και η Νέα Σελήνη θα πυροδοτήσει αυτό το συναίσθημα, αλλά ταυτόχρονα θα σας κάνει να καταλάβετε ότι η ελευθερία που τόσο αναζητάτε εξαρτάται από τις καθημερινές σας ρουτίνες. Έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις και έχετε κάνει τις σωστές επιλογές για τον τρόπο ζωής, απασχόλησης, εργασίας και ευεξίας; Αν όχι, τώρα είναι η στιγμή για να κάνετε μια νέα αρχή και προγραμματισμό, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ηρεμία που θέλετε και να αποφύγετε τις τοξικές συνθήκες που έχετε επιβάλει στον εαυτό σας. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα βελτιωθούν και στα οικονομικά σας θα υπάρχουν θετικές προοπτικές. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανανεώσετε το πρόγραμμά σας, να υιοθετήσετε πιο υγιεινές επιλογές διατροφής και άσκησης, να δημιουργήσετε καλύτερες ρουτίνες που θα σας επιτρέπουν να ξεκουράζεστε, να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ώστε να έχετε δυνάμεις να υποστηρίξετε και τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 26η έως την 29η μοίρα.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 19/05 στο ζώδιο του Ταύρου ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας, το παιδί που του αρέσει να περνά καλά, να απολαμβάνει, να διασκεδάζει και να αλληλοεπιδρά με όσους αγαπάει. Το φεγγάρι θα σας υπενθυμίσει ότι η ζωή δεν είναι μόνο ευθύνες, υποχρεώσεις και βάρη, αλλά χαρά και δημιουργία. Με κάποιο τρόπο λοιπόν θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας, να είστε δημιουργικοί, να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά και να απομακρύνετε οτιδήποτε είναι τοξικό και περιττό και σας κρατάει πίσω. Θα είναι μια δυναμική περίοδος, γεμάτη ενέργεια και πάθος και μπορεί σας δώσει ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να καταφέρετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε, να προβάλλετε τα ταλέντα σας ή να σας γίνει και κάποια πρόταση. Θα ξαναβρείτε τη ζωντάνια σας, θα αισθάνεστε χαρά, αγάπη και ευτυχία και αυτό θα το μεταδίδετε και στους γύρω σας. Η Νέα Σελήνη έρχεται με «δώρα» και ευχάριστες εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή, εξελίξεις που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε ξανά. Τα σενάρια είναι πολλά και μπορεί να αφορούν από μια νέα γνωριμία, έναν νέο έρωτα που θα σας απογειώσει, μέχρι την αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Επίσης μπορεί έρθει μια εγκυμοσύνη ή μπορεί η επιτυχία ενός παιδιού σας να σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως αν είστε γονείς. Ακόμη, μπορεί να πάρετε αποφάσεις για επισημοποίηση σχέσεων, να έχετε τύχη σε οικονομικά θέματα ή να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας. Γενικά θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας και η όρεξη σας να το ρίξετε λίγο έξω, αφού θα έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να διασκεδάσει, να ανανεωθεί να ασχοληθεί με τα χόμπι και τις δραστηριότητες που του δίνουν χαρά. Θα θέλετε να βρεθείτε με φίλους και όσους αγαπάτε και σας κάνουν ευτυχισμένους, αλλά και να βάλετε και νέα άτομα στη ζωή σας που θα σας δώσουν νέα πνοή. Έτσι μπορεί να γίνετε και πιο τολμηροί στον ερωτά και να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη ευκολία σε μια νέα γνωριμία που θα σας γοητεύσει και θα σας εντυπωσιάσει. Η δημοφιλία σας μπορεί να αυξηθεί, θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά και στον εργασιακό χώρο θα είστε πιο φιλικοί και προσιτοί. Θα έχετε έμπνευση, ιδέες και ευκαιρίες να λάμψετε επαγγελματικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, μια επιχείρηση ή και κάνετε μια συζήτηση με κάποιον που μπορεί να στηρίξει τα σχέδια σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα σας και γενικότερα θα έχετε περισσότερο κέφι και ανάγκη να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας και όσους αγαπάτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 26η έως την 29η μοίρα.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05 είναι ιδανική για να κάνετε πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και να έχετε ταυτόχρονα τη στήριξη ατόμων της οικογένειας σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει λίγο πιο συναισθηματικούς και ίσως ανοίξετε την καρδιά και την αγκαλιά σας στους δικούς σας ανθρώπους και να έρθετε πιο κοντά. Η Νέα Σελήνη θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητήσετε την ασφάλεια σας, να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο, να συναντήσετε τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Θα έχετε την ανάγκη να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας και να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Με αυτό το φεγγάρι θα μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή και να δώσετε μια ευκαιρία σε οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαρραγεί, προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά. Αν όμως το κενό ανάμεσα σας είναι τεράστιο, τότε μπορεί να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια και να φύγετε ακόμα πιο μακριά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε χιλιομετρικό, καθώς ενδέχεται να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές και βασίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση, τότε θα έρθετε πιο κοντά, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα δεθείτε περισσότερο. Η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και να φτιάξετε το σπίτι σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία μέσα σε αυτό. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να το ξαναδιακοσμήσετε, να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας, ή αν ψάχνετε να μετακομίσετε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και να προκύψουν κάποιες αγοροπωλησίες. Ίσως προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή και στη δουλειά ή να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Παράλληλα θα έχετε όρεξη να απολαύσετε τη ζωή σας, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας κάνουν να χαμογελάτε.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από την 26η έως την 29η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ιδανική για να θέσετε τους νέους σας στόχους, που μπορεί να αφορούν στα επαγγελματικά, στις σπουδές και σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες. Θα έχετε έμπνευση, θα είστε πιο φιλόδοξοι και ίσως πιο ανταγωνιστικοί. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας, αρκεί να είστε συγκεκριμένοι και οργανωτικοί και να ξέρετε τι θέλετε. Διότι αν άγεστε και φέρεστε ανάμεσα σε άπιαστα όνειρα και ευσεβείς πόθους, δε θα φτάσετε πουθενά. Σχεδιάστε το μέλλον σας, οργανώστε τα σχέδια σας και ξεκινήστε πρακτικά την υλοποίηση τους. Βάλτε τα θεμέλια, βρείτε συμμάχους και πιστέψτε στον εαυτό σας. Αν τα κάνετε όλα αυτά και είστε έτοιμοι, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να τα επικοινωνήσετε σωστά και να πετύχετε. Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει την έμπνευση να βρείτε νέους και καινοτόμους τρόπους για να κάνετε γνωστή την παρουσία σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να εκφράσετε τις απόψεις σας. Είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, podcast ή να ανοίξετε έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έρθετε σε επικοινωνία με περισσότερο κόσμο. Μπορεί να προκύψει και μια νέα επαγγελματική συμφωνία αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Επιπρόσθετα, η Νέα Σελήνη θα ξυπνήσει την ανάγκη σας να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, να αλλάξετε τη νοοτροπία σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε και σχετίζεστε με φίλους, αδέλφια και γείτονες. Αν είχατε τσακωθεί ή απομακρυνθεί από κάποιους, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε παρεξηγήσεις του παρελθόντος, καθώς θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί και θα αναζητάτε την αλήθεια στις σχέσεις σας. Επίσης, θα έχετε φρέσκες ιδέες, θα κάνετε καινούρια σχέδια, θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα βρείτε λίγο χρόνο, παρά τις απίστευτες υποχρεώσεις σας, να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε και εκτιμάτε. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο, σπουδές, να ασχοληθείτε με την προβολή της επιχείρησης σας ή των ταλέντων σας, να αγοράσετε καινούριο εξοπλισμό (υπολογιστές, κλπ.) για το γραφείο σας ή να φτιάξετε κάτι στο μεταφορικό σας μέσο ή να το αλλάξετε, να κλείσετε κάποιο ραντεβού για επαγγελματική συνέντευξη, η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 26η έως την 29η μοίρα.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.