Άρης στον Λέοντα 20/05/2023 – 10/07/2023: Ευχάριστες εξελίξεις για 3 ζώδια

Άρης στον Λέοντα 20/05/2023 – 10/07/2023: Ευχάριστες εξελίξεις για 3 ζώδια

Άρης στον Λέοντα 20/05/2023 – 10/07/2023: Ευχάριστες εξελίξεις για 3 ζώδια

Ο Άρης, ο θεός του πολέμου, του θάρρους, της αποφασιστικότητας, της διεκδίκησης και της δράσης, που κυβερνά το ένστικτο επιβίωσης, αλλά και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, αποχωρεί από το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου στις 20/05/2023 και προχωρά στον πύρινο Λέοντα, ένα ζώδιο που του ταιριάζει πολύ περισσότερο. Σε αυτή τη θέση θα μείνει μέχρι τις 10/07/2023, όπου για ένα μεγάλο διάστημα θα πορεύεται παράλληλα και η Αφροδίτη, η αιώνια ερωμένη του, κάνοντας το φετινό καλοκαίρι παθιασμένο και πολύ ερωτικό. Αυτά βέβαια σε προσωπικό επίπεδο, διότι η θέση του Άρη στον Λέοντα φέρνει εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα και συνδέεται με εκρηκτικά γεγονότα, πυρκαγιές και έντονη σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα. Βέβαια και η Αφροδίτη δεν θα είναι «ήσυχη» σε αυτό το ζώδιο, καθώς την περίοδο που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή από τις 23/07/2023 μέχρι τις 04/09/2023, ίσως φέρει «επικίνδυνες» εξελίξεις στα οικονομικά και τραπεζικά δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φωτιά με φωτιά

Ο Άρης είναι κυβερνήτης του Κριού που είναι ζώδιο της φωτιάς και θα βρεθεί στον Λέοντα που ανήκει και αυτός στα ζώδια της φωτιάς και αναμένεται να κάψει καρδιές. Ο φλογερός πολεμιστής του Ηλιακού συστήματος σταματά πλέον να είναι ευαίσθητος και στοργικός, όπως ήταν στον Καρκίνο, και θα γίνει διεκδικητικός, δημιουργικός, με μία τάση προς στις σαρκικές απολαύσεις και ηδονές. Το ζώδιο του Λέοντα δίνει στον Άρη περισσότερη εσωτερική δύναμη, ενθουσιασμό και κυριαρχία και τον κάνει έναν ευγενή πολεμιστή με τεράστιες επιθυμίες και φιλοδοξίες. Με τον Άρη στον Λέοντα θα εξακολουθήσουμε να ψάχνουμε συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, όπως και στον Καρκίνο, αλλά νιώθοντας μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μας. Οι ποιότητες που ψάχνει στις σχέσεις ο Άρης στον Λέοντα είναι η πίστη, η αφοσίωση, η αγάπη, ο σεβασμός, ο θαυμασμός, αλλά και το έντονο πάθος. Ο Λέων κρατά τους φίλους και την οικογένειά του κοντά και ξεχωρίζει για την υπερηφάνεια του, ενώ είναι πάντα σίγουρος για τον εαυτό του, αποφασιστικός, ειλικρινής και παραγωγικός. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος και εκτιμά τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα και του αρέσει να ξοδεύει και χρήματα και χαρά. Με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο θα είμαστε όλοι πιο εξωστρεφείς και διεκδικητικοί. Θα θέλουμε να διασκεδάσουμε περισσότερο και θα αναζητούμε ευχαρίστηση σε ό,τι κάνουμε. Θα είμαστε πιο ενεργητικοί, ενθουσιώδεις και εκφραστικοί, αλλά και περισσότερο δραματικοί.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Λέοντα

Την 21η Μαΐου 2023 σχηματίζεται η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, μια έντονη όψη που θα φέρει αντιπαραθέσεις στις σχέσεις μας και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον «κακό» μας εαυτό και τα κατώτερα ένστικτά μας: βία, ζήλια, λαγνεία, σεξουαλικές επιθέσεις. Ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με συμπεριφορές ανεξέλεγκτες, επιθετικές, προσβλητικές, χυδαίες και με άτομα που είναι αδίστακτα, που παίζουν παιχνίδια εξουσίας και προκαλούν έντονες διαμάχες Η μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι η ημέρα των βουλευτικών εκλογών για τη χώρα μας και μπορεί να υπάρξει πόλωση, αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις για υποκειμενικούς και ιδεολογικούς λόγους. Επίσης, σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να έχουμε ανάφλεξη εστιών πολέμου, ατυχήματα ή έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

Στις 23 Μαΐου 2023 ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία και από τη μία μπορεί να μας κάνει δραστήριους και εργατικούς, από την άλλη όμως μπορεί να προκύψει σκεπτικισμός ή καχυποψία και να ξεσπάσουν εντάσεις, καβγάδες και να έχουμε την τάση να είμαστε πικρόχολοι και σκληροί.

Στις 21 Ιουνίου 2023 ο Ερμής από τους Διδύμους θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα και αυτή η όψη δίνει πρωτοτυπία στη σκέψη, νοητική διέγερση, πρακτική διάθεση, χάρισμα ρητορικής, αλλά και δεξιότητες σε χειρωνακτικές εργασίες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για οποιαδήποτε πνευματική εργασία και ίσως καταφέρετε να βρείτε έξυπνες λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση, θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με τα επιχειρήματα σας και θα έχετε εύνοια σε διαπραγματεύσεις.

Στις 26 Ιουνίου 2023 το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέπουν το πρόγραμμα μας και θα μας χαλάνε την ψυχολογία. Θα είμαστε νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αρπαχτούμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί πολύ, διότι θα υπάρχει τάση για ατυχήματα και πολλές εντάσεις. Ίσως κάποια προβλήματα που δεν έχουμε ξεπεράσει να τα βρούμε ξανά μπροστά μας και αυτό να συμβάλει στη συναισθηματική μας κατάρρευση.

Γενέθλιος Άρης στον Λέοντα

Αν έχετε γεννηθεί με τον Άρη στον Λέοντα, τώρα θα έχετε επιστροφή του Άρη σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη σας πατήστε εδώ.

Αν έχετε λοιπόν Άρη στον Λέοντα ήρθε η ώρα να δράσετε και να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Να βγείτε μπροστά και να διαπρέψετε. Να κάνετε την ερωτική εξομολόγηση που τόσο καιρό σκεφτόσασταν, να τολμήσετε, να ξεχωρίσετε. Μέχρι τις 10/07/2023 θα τραβάτε όλα τα βλέμματα και θα λάμπετε. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα κυριαρχείτε στον τομέα που επηρεάζεστε ανάλογα και με το ζώδιο σας. Μόνο προσέξτε λίγο, διότι μπορεί η συμπεριφορά σας να φαίνεται αρκετά αλαζονική στους άλλους.

Από τη νέα θέση του Άρη στον Λέοντα ευνοούνται πολύ οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά ας δούμε αναλυτικά σε ποιον τομέα θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις:

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης, που είναι και κυβερνήτης σας, παίρνει μια καλύτερη θέση για εσάς στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20/05 και θα επηρεάσει τον 5ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Έτσι, ετοιμαστείτε για ευχάριστα γεγονότα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Εάν το τελευταίο διάστημα είχατε διαφωνίες με το ταίρι σας, ίσως τώρα θα βρείτε τους τρόπους να επιλύσετε τις διαφορές σας και να έρθετε πιο κοντά. Επίσης, αν είστε μόνοι-ες μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που να σας εντυπωσιάσει και να το διεκδικήσετε. Καλά είναι τα νέα και στον τομέα παιδί, καθώς αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ευνοήστε μέχρι τις 10/07, αλλά και αν είστε γονείς θα καταφέρετε να περάσετε πιο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας. Γενικά θα είστε πιο χαρούμενοι και πιο εξωστρεφείς και έχετε μεγαλύτερη όρεξη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας ή μπορεί και να βγείτε μπροστά και να ασχοληθείτε με τα κοινά. Και στη δουλειά θα έχετε εύνοια, αφού θα είστε πιο δημιουργικοί και θα ξεχωρίζετε με τις ιδέες σας. Την επιθετικότητα σας ελέγξτε λίγο και την τάση σας να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου, καθώς κοντά τις 21/05 θα αυξηθούν πολύ οι τόνοι και οι εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Καλώς τα δεχτήκατε! Ο Άρης θα κατοικοεδρεύσει στο ζώδιο σας για τις επόμενες επτά εβδομάδες και θα είστε πιο φιλόδοξοι, δημιουργικοί και δυναμικοί. Θα έχετε εξελίξεις σε πολλούς τομείς και θετικές προοπτικές. Στη δουλειά θα είστε διεκδικητικοί και προσηλωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και πολύ τρέξιμο. Ο Άρης φέρνει πίεση και δράση και είναι στο χέρι σας να τα διοχετεύεστε δημιουργικά και όχι να αναλωθείτε σε καβγάδες και ίντριγκες. Είναι η περίοδος να ανανεωθείτε και να τρέξετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Αν το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα ήταν «κολλημένα», με τον Άρη στο πλευρό σας θα μπορέσετε να έχετε τις εξελίξεις που θέλετε. Και στα ερωτικά σας θα έχετε εξελίξεις και όσοι είστε σε μια υγιή σχέση θα έρθετε πιο κοντά, αλλά και όσοι είστε μόνες-οι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες. Υπάρχει βέβαια και ένα αγκαθάκι, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα στις 21/05 που για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις στις σχέσεις τους ή θέματα στην υγεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στις 20/05 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 10/07 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση σάς κλείνει το μάτι και συνωμοτεί να βρείτε ξανά τον αισιόδοξο εαυτό σας. Θα σας δώσει ενέργεια, θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και όρεξη για δράση, αλλά και τις ευκαιρίες να βάλετε μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Είναι η περίοδος που ευνοούνται πολύ τα ταξίδια, οι σπουδές, οι σχέσεις με ξένους και εξωτερικό. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο ή να εκδώσετε ένα βιβλίο ή και να κάνετε ένα δικό σας ιστολόγιο στο διαδίκτυο για να επικοινωνείτε τις εμπειρίες σας. Μπορεί να κανονίσετε ένα ταξίδι, να πιάσετε δουλειά στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε με μια εταιρεία πολυεθνική. Οι ευκαιρίες που θα έχετε σχετικά με τη σταδιοδρομία σας θα είναι πολλές και ίσως να αλλάξει η ζωή σας. Εξάλλου, έχετε και εσείς την ανάγκη, αλλά και την όρεξη να κάνετε μια επανεκκίνηση. Σε ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε θα βρείτε συμμάχους και υποστηρικτές και από τον οικογενειακό σας κύκλο. Ετοιμαστείτε, το ταξίδι για το μέλλον σας ξεκινάει, απλώστε τα φτερά σας! Όσοι έχετε γενέθλια στην αρχή του ζωδίου μην μπλέκετε σε καβγάδες και προσέξτε στις μετακινήσεις σας κοντά στις 21/05.