Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05/2023 αλλάζει τη ζωή 4 ζωδίων προς το καλύτερο

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05/2023 αλλάζει τη ζωή 4 ζωδίων προς το καλύτερο

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05/2023 αλλάζει τη ζωή 4 ζωδίων προς το καλύτερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου 2023 κλείνει και επίσημα τον κύκλο των ανοιξιάτικων εκλείψεων και ανοίγει ένα πιο αισιόδοξο κεφάλαιο για μέλλον. Κάθε Νέα Σελήνη συνοδεύεται με την υπόσχεση μιας νέας αρχής και αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ιδανική για να θέσουμε νέους στόχους και να βάλουμε τις βάσεις προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Και επειδή πριν από λίγες ημέρες γύρισε και ο Ερμής σε ορθή πορεία, είναι μια εξαιρετική στιγμή για καινούρια ξεκινήματα, να πάρουμε νέες αποφάσεις που θα αφήσουν πίσω παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις, οι οποίες καθυστερούν και σαμποτάρουν την πρόοδο μας. Μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το ζώδιο μπήκε στις 16/05 και ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, που μας βοηθά να κοιτάμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο συμβολισμός

Το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται με το χρήμα, την ύλη, τις αξίες, αλλά και την αυτοεκτίμηση. Έτσι η Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο σχετίζεται με θέματα που αφορούν τα οικονομικά, την ιδιοκτησία, τους φυσικούς και υλικούς πόρους, τα προσωπικά υπάρχοντα, την αυτοπεποίθηση μας, την επιθυμία για ασφάλεια, την άνεση, τις απολαύσεις, τις ηδονές και μας καλεί να κάνουμε νέα ξεκινήματα σχετικά με όλα αυτά τα θέματα. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του χρήματος και του έρωτα και αυτό το φεγγάρι θα μας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσουμε τη σχέση μας με τα χρήματα και τα αισθήματα και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και μας δίνει ικανοποίηση και χαρά. Επίσης, θα μας δώσει την ευκαιρία να εξετάσουμε νέους τρόπους για να αυξήσουμε το εισόδημά μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας. Είναι μια θετική Νέα Σελήνη για ακόμη ένα λόγο, η Σελήνη νιώθει άνετα σε αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, καθώς η Αφροδίτη και η Σελήνη είναι συμβατοί πλανήτες, αφού παρομοιάζονται με δύο αδερφές που μοιράζονται μυστικά, ασφάλεια και κατανόηση, και για εμάς αυτό σημαίνει περισσότερη συναισθηματική διαύγεια, απλότητα και αγάπη προς όσους βρίσκονται στη ζωή μας. Επιπρόσθετα, ο Ταύρος σχετίζεται και με την αυτοπεποίθηση, επομένως μπορούμε να εστιαστούμε σε ανθρώπους και δραστηριότητες που μας κάνουν να νιώθουμε πιο σίγουροι γι’ αυτό που είμαστε και να απομακρυνθούμε από ό,τι και όποιον προσπαθεί να ψαλιδίσει τις αξίες και την αυτοεκτίμηση μας και δεν μας βοηθά στο να πηγαίνουμε μπροστά ή μας δίνει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Εξάλλου ο Ταύρος είναι το ζώδιο της σταθερότητας και της ασφάλειας και μπορούμε να επικεντρωθούμε στην αναζήτηση ευκαιριών για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, να νιώσουμε ότι έχουμε τον έλεγχο στα πράγματα, να κάνουμε κάποια σταθερά και ρεαλιστικά σχέδια και να θέσουμε τις βάσεις προκειμένου να έχουμε τις ανταμοιβές που ποθούμε. Επιπλέον ο Ταύρος είναι το ζώδιο των αισθήσεων και των απολαύσεων και αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια καλή ευκαιρία να προσφέρουμε απολαύσεις στον εαυτό μας, από το να γευτούμε ένα καλό και ποιητικό φαγητό μέχρι να επιλέξουμε δραστηριότητες που μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση και το σώμα μας.

Οι θετικές όψεις

Ο Ταύρος, στον οποίο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, είναι ζώδιο της γης και σχηματίζει θετικές όψεις με πλανήτες σε ζώδια του νερού και αυτό σημαίνει ότι το νερό και η γη δημιουργούν ένα γόνιμο έδαφος για να φυτέψουμε τους σπόρους της αναγέννησης και να έχουμε θετικές εξελίξεις.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο με τον Άρη στον Καρκίνο θα μας δώσει τη δύναμη και την αντοχή να επιτύχουμε τις αλλαγές, αλλά και την ορμή για τα νέα ξεκινήματα που θέλουμε να κάνουμε. Επίσης, είναι μια υπέροχη όψη για αυτοβελτίωση και για να ξεκινήσουμε προσπάθειες για τη φροντίδα του εαυτού μας. Είναι μια όψη που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και έντονο σεξαπίλ, οπότε μπορεί να βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να πούμε πράγματα που μπορεί στο παρελθόν να φοβόμασταν.

Το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα αυξάνει την ευαισθησία, τη διαίσθηση, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και μας παρακινεί να ονειρευτούμε, να κάνουμε μεγαλόπνοα σχέδια, να δείξουμε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή μας, αλλά όχι στα μεγάλα λόγια τρίτων ατόμων που δεν γνωρίζουμε καλά. Επομένως, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να οραματιστούμε και να ονειρευτούμε το μέλλον μας.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 28 μοίρες και 25 λεπτά του Ταύρου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από την 26η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της περιόδου, αφού εκτός από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19/05 στο ζώδιο σας, φιλοξενείτε και 5 ουράνια σώματα και είναι σαν το σύμπαν να έχει στρέψει τους προβολείς επάνω σας. Το φεγγάρι αυτό φέρνει δώρα, ευκαιρίες και μεγαλύτερη τύχη σε νέα ξεκινήματα και σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε το πώς θα το καταφέρετε. Και αυτό αφορά όλους τους τομείς, επαγγελματικούς και προσωπικούς. Η Νέα Σελήνη σας δίνει το κλειδί που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει τον νέο σας εαυτό. Αλλάξτε συνήθειες που σας κουράζουν και σας κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούριο και το φρέσκο που έρχεται στη ζωή σας. Μπορείτε να μεταμορφωθείτε, να αναγεννηθείτε και να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας, να επεκταθείτε και να αλλάξετε. Ναι, μην σας φοβίζει η λέξη αλλαγή, διότι θα είναι για καλό. Είστε ευτυχισμένοι; Και αν όχι, τι κάνετε γι’ αυτό; Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν και αν υπάρξουν αντίθετες φωνές στα σχέδια σας κλείστε τα αυτιά σας. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Φυτέψτε τώρα τον σπόρο της δημιουργίας, πιστέψτε στις ικανότητες σας και έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην κάνετε όμως εξωπραγματικά όνειρα και σχέδια, διότι απλά θα χάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας. Ό,τι στηθεί τώρα θα πρέπει να έχει γερά θεμέλια. Εκτός από τη Νέα Σελήνη έχετε και σύμμαχο σας τον κυβέρνησή σας, την Αφροδίτη, που βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο και επηρεάζει τον 3ο οίκο που αφορά την επικοινωνία και μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε, αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε, να αυξήσετε τη δημοτικότητα σας και να ακουστεί η φωνή σας!

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από την 26η έως την 29η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, στο προσωπικό σας στάτους, στη δημόσια εικόνα σας και στον τρόπο που επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας. Πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε στο σωστό μονοπάτι που θα ικανοποιήσει τα όνειρα σας; Ή μήπως έχετε βαλτώσει και είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος; Αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε μια νέα αρχή και αυτή η Νέα Σελήνη θα λειτουργήσει ως σύμμαχος σας, μαζί με τον παθιασμένο Άρη που θα μπει στο ζώδιο σας στις 20/05 και θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και θαρραλέους. Το φεγγάρι αυτό πυροδοτεί την περιέργειά σας και την ανάγκη σας να βγείτε μπροστά, να λάμψετε και όχι απλώς να περνάτε καλά ή απλώς να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε και να επιβραβευτείτε. Είναι η στιγμή να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες και η Νέα Σελήνη σας ανοίγει δρόμους για την επαγγελματική σας καριέρα και την καταξίωση σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή μια προαγωγή, μια νέα δουλειά, μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Ήρθε η στιγμή να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας έντονη, ώστε να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας και θα νιώθετε πιο πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας, να κάνετε τη διαφορά και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από την 26η έως την 29η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου πραγματοποιείται στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, στον Ταύρο, και τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Είστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους; Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας; Υπάρχουν όρια ή καταπατούνται από τον σύντροφό σας ή και από εσάς και δεν δίνετε σημασία ο ένας στα θέλω και στις ανάγκες του άλλου, με αποτέλεσμα οι σχέσεις σας να μην βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα, αλλά ούτε να σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες και μάλιστα αυτή τη φορά σε πιο υγιείς και σταθερές βάσεις. Εσείς οι ίδιοι έχετε κουραστεί να σχετίζεστε με «λάθος» ανθρώπους και πλέον επιθυμείτε να ζητήσετε μια ιστορία αγάπης που να είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, όσο είναι δυνατό αυτό για εσάς. Ψάχνετε περισσότερη ποιότητα και αρμονία στις σχέσεις που να σας προσφέρουν ευχαρίστηση και χαρά και η Νέα Σελήνη μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους σας. Και αυτά όχι μόνο στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές, αφού δεν αντέχετε άλλο να έχετε γύρω σας ανθρώπους που να σας προκαλούν ανασφάλεια, να πυροδοτούν δεύτερες σκέψεις και να ψάχνετε συνεχώς τι κρύβουν πίσω από το χαμόγελο τους. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να θέσετε όρια και να δημιουργήσετε τις προδιαγραφές για αξιόπιστες, ουσιαστικές συνεργασίες που θα σας χαρίζουν δημιουργική έμπνευση και όχι ίντριγκα! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζει εξάγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Άρη, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θάρρος για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μπορεί να παρουσιάσουν νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Αν είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια θα θελήσετε να την ανανεώσετε, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας ή μπορεί να αποφασίσετε μια συμβίωση ή έναν γάμο. Αν είστε ελεύθεροι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, διότι μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σας και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από την 26η έως την 29η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05 είναι ιδανική για να κάνετε πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και να έχετε ταυτόχρονα τη στήριξη ατόμων της οικογένειας σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει λίγο πιο συναισθηματικούς και ίσως ανοίξετε την καρδιά και την αγκαλιά σας στους δικούς σας ανθρώπους και να έρθετε πιο κοντά. Η Νέα Σελήνη θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητήσετε την ασφάλεια σας, να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο, να συναντήσετε τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Θα έχετε την ανάγκη να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας και να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Με αυτό το φεγγάρι θα μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή και να δώσετε μια ευκαιρία σε οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαρραγεί, προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά. Αν όμως το κενό ανάμεσα σας είναι τεράστιο, τότε μπορεί να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια και να φύγετε ακόμα πιο μακριά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε χιλιομετρικό, καθώς ενδέχεται να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές και βασίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση, τότε θα έρθετε πιο κοντά, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα δεθείτε περισσότερο. Η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και να φτιάξετε το σπίτι σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία μέσα σε αυτό. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να το ξαναδιακοσμήσετε, να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας, ή αν ψάχνετε να μετακομίσετε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και να προκύψουν κάποιες αγοροπωλησίες. Ίσως προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή και στη δουλειά ή να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Παράλληλα θα έχετε όρεξη να απολαύσετε τη ζωή σας, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας κάνουν να χαμογελάτε.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από την 26η έως την 29η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.