Σε ποιον τομέα θα σας ευνοήσει ο Δίας από τον Ταύρο ανάλογα με τον ωροσκόπο σας

Σε ποιον τομέα θα σας ευνοήσει ο Δίας από τον Ταύρο ανάλογα με τον ωροσκόπο σας

Σε ποιον τομέα θα σας ευνοήσει ο Δίας από τον Ταύρο ανάλογα με τον ωροσκόπο σας

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα διελαύνει από τις 16 Μαΐου 2023 έως τις 25 Μαΐου 2024 στο ζώδιο του Ταύρου και από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου 2023 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Ο Δίας θα φύγει οριστικά από τον Ταύρο στις 25 Μαΐου 2024 και θα επισκεφτεί ξανά αυτό το ζώδιο το 2035.

Η είσοδος του Δία σε ένα νέο ζώδιο είναι μια από τις πιο σημαντικές αστρολογικές στιγμές της χρονιάς. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της ανάπτυξης, της επέκτασης και της αφθονίας. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της ομορφιάς, των απολαύσεων, των χρημάτων, των αξιών, της σταθερότητας, της συνέπειας και της κοινής λογικής. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ όμορφη όταν βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της καλής τύχης και των ευκαιριών, ενώ ο Ταύρος είναι το ζώδιο των ηδονών και του χρήματος. Σε ιδανικές συνθήκες, αυτή η κοσμική ενέργεια μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη και να κάνει τη ζωή πιο απολαυστική. Η διέλευση του Δία στον Ταύρο είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσουμε την οικονομική μας κατάσταση και να βρούμε τις σωστές ευκαιρίες για ανάπτυξη. Ο Δίας στον Ταύρο θα μετατοπίσει το επίκεντρο της προσοχής στα υλικά αγαθά και στην επιθυμία για άνεση και σταθερότητα, ενθαρρύνοντάς μας να κάνουμε πρακτικά βήματα προς την επίτευξη τους.

Ο επιμένων… είναι εκείνος που νικά όταν ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο

Όσο ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο είναι μια ιδανική ευκαιρία να κάνετε προσπάθειες προς μακροπρόθεσμους στόχους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με την ώθηση του Δία για ανάπτυξη και την υπομονετική και σταθερή συμπεριφορά του Ταύρου, η κοσμική τους σοφία μας ενθαρρύνει να επιμείνουμε και να εμπιστευτούμε τη διαδικασία για να φτάσουμε σε ένα ξεκάθαρο, απτό αποτέλεσμα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Δίας στον Ταύρο θα επικεντρωθεί στους πόρους, στις χρηματοοικονομικές αγορές και σε ό,τι δημιουργεί ασφάλεια. Σε προσωπικό επίπεδο, οι διελεύσεις του Δία στους οίκους θα ρίξουν φως στον τομέα της ζωής σας όπου θα υπάρξει ανάπτυξη και περισσότερη εύνοια και αφθονία.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Κριό, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 2ο οίκο

Η διέλευση του Δία θα επηρεάσει τον τομέα των χρημάτων και των αξιών σας. Αυτό μπορεί να σας φέρει κάποιες καινούριες ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας, είτε μέσω νέων προοπτικών που θα εμφανιστούν στον ορίζοντα είτε μέσω παράλληλων δραστηριοτήτων και αυτοαπασχόλησης. Θα πρέπει να αδράξετε αυτή την εύνοια για να δημιουργήσετε περισσότερη οικονομική άνεση μέσω έξυπνων επενδύσεων, περισσότερης οικονομίας ή ακόμα και καλύτερης διαχείρισης, διότι έτσι θα αποκτήσετε την οικονομική ασφάλεια που επιθυμείτε. Τομείς όπως τα ακίνητα, οι αγροτικές ασχολίες, τα τρόφιμα, αλλά και είδη πολυτελείας ή σχετικά με γυναίκες, ευνοούνται με αυτή τη θέση. Επίσης, μπορεί να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις σας, αλλά και τη σχέση με τον εαυτό σας και να εστιάσετε σε προσωπική ανάπτυξη και αυτοπεποίθηση. Όμως δε θα πρέπει να παρασυρθείτε από υπερβολικά έξοδα, ούτε από το κυνήγι των απολαύσεων, διότι μπορεί να εμφανιστούν και τέτοιες τάσεις.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Ταύρο, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 1ο οίκο

Με τη διέλευση του Δία στον 1ο οίκο θα διαπιστώσετε ότι θα ενισχυθεί κατά πολύ η αυτοπεποίθηση και η αίσθηση του προσωπικού σας εκτοπίσματος. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο τα ταλέντα σας, να εκφράσετε τη δημιουργική σας πλευρά και να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά άλματα. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει τα κέρδη, αλλά και την εικόνα σας στον κόσμο και να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των άλλων. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε και να επαναπαυθείτε, αλλά να αξιοποιήσετε όσες περισσότερες ευκαιρίες έρχονται στον δρόμο σας. Επίσης θα πρέπει να δείξετε όση περισσότερη μετριοπάθεια με τα έξοδα μπορείτε, διότι όταν ο πλανήτης της επέκτασης έρχεται σε επαφή με το ηδονιστικό ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να το παρακάνετε με έξοδα και απολαύσεις.

Αν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 12ο οίκο

Η διέλευση του Δία μπορεί να ενισχύσει την εσωτερική σας δύναμη και κατανόηση, ώστε να μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτοκαταστροφικές τάσεις, βαθιά ριζωμένους φόβους και αρνητικά συναισθήματα που σας δυσκολεύουν τη ζωή. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο συμπονετικοί και θα έχετε περισσότερη κατανόηση. Προτιμάτε να είστε μακριά από τα φώτα των προβολέων, επειδή δεν επιθυμείτε τόσο την αποδοχή των άλλων όσο τη δίκη σας. Φοβάστε λιγότερο να έρθετε σε επαφή με παλιά τραύματα και μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε πιο εύκολα. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσετε κάποια ψυχολογική θεραπεία. Μπορεί να εξερευνήσετε την πνευματικότητά σας και να ενδιαφερθείτε για μεταφυσικά θέματα.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Καρκίνο, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 11ο οίκο

Όταν ο Δίας διελαύνει από τον 11ο οίκο σας συνήθως κάνετε πολλούς νέους φίλους. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται και οι καινούριες γνωριμίες μπορεί να έρθουν με νέες και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για εσάς. Όταν σκέφτεστε το μέλλον, έχετε μια πιο αισιόδοξη στάση και η επίτευξη των στόχων σας, συμβαίνει με μεγαλύτερη ευκολία. Οι άλλοι τείνουν να εκτιμούν εσάς και τις συμβουλές σας περισσότερο. Θα μπορούσατε να γίνετε πιο δραστήριοι στην παρέα σας ή σε ομάδες. Μπορεί να έχετε ευκαιρίες να γίνετε μέλος ή να ηγηθείτε σε κάποιους συλλόγους ή κοινότητες. Είναι επίσης μια περίοδος κατάλληλη για να εκφράσετε τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες σας και να δρομολογήσετε νέα εγχειρήματα, θέτοντας φιλόδοξους στόχους που σας ενδιαφέρουν.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Λέοντα, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 10ο οίκο

Η διέλευση του Δία θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας, της φήμης και της επιτυχίας. Μπορεί να αναγνωριστείτε τώρα για τη δουλειά που έχετε κάνει και να σημειώσετε περισσότερη επιτυχία. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Θα μπορούσε να υπάρξει μια προαγωγή, μία νέα ευκαιρία στην εργασία, ένα δίπλωμα ή κάποιο άλλο ευνοϊκό γεγονός σχετικό με την καριέρα. Η ακεραιότητα και η ειλικρίνεια μπορούν να σας πάνε ψηλά στην κλίμακα της επιτυχίας και της ιεραρχίας. Όσο πιο σωστά και πρόθυμα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, τόσο πιο θετικές και σταθερές θα είναι οι ανταμοιβές. Μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες μέσω ανθρώπων κύρους και εξουσίας, ή σημαντικών ατόμων της ζωής σας. Θα μπορούσατε να πετύχετε ένα ορόσημο για το οποίο έχετε εργαστεί σκληρά, αλλά και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές για το μέλλον σας.

Αν έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 9ο οίκο

Αυτή θα είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να επεκτείνετε τη ζωή σας με κάποιο τρόπο και να παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να την αλλάξετε προς το καλύτερο. Η εκπαίδευση και τα ταξίδια θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Η διδασκαλία ή η μάθηση ευνοούνται και η επικοινωνία θα ρέει πιο εύκολα. Θα είστε πολύ πιο αισιόδοξοι και ανάλαφροι και καθώς η ζωή θα φαίνεται πιο όμορφη, θα επιθυμείτε να τη ζήσετε με περισσότερο πάθος και ελευθερία. Οι νομικές υποθέσεις θα είναι πιο επιτυχείς τώρα και στον επιχειρηματικό τομέα οι σχέσεις με άτομα του εξωτερικού μπορεί να γίνουν ιδιαιτέρως επικερδείς.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 8ο οίκο

Με τον Δία να επηρεάζει αυτόν τον εσωτερικό οίκο, θα είναι μια περίοδος αυξημένης ψυχολογικής αντίληψης και κατανόησης, και περισσότερης διάθεσης να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά. Μπορεί να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, εάν διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας κάνοντας καλές επενδύσεις ή μέσω μιας επικερδούς συνεργασίας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές ευκαιρίες θα είναι περισσότερες και η σχέση με τον σύντροφο σας μπορεί να γίνει πιο βαθιά και τρυφερή. Μπορεί τώρα να διευθετήσετε κάποια χρέη, δάνεια, φορολογικά θέματα ή κληρονομικά και να αισθανθείτε πιο ασφαλείς και ελεύθεροι. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να ανασυνταχθείτε και να εκφράσετε τον εαυτό σας με πάθος και αποφασιστικότητα.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Σκορπιό, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 7ο οίκο

Όταν ο Δίας διελαύνει από τον 7ο οίκο σας μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερη ασφάλεια στις σχέσεις σας ή με τον σύντροφο σας. Αυτό το διάστημα μπορεί να δεσμευτείτε με κάποιον, να μετακομίσετε μαζί του ή να παντρευτείτε. Ίσως να αισθάνεστε καλύτερα σε μια σχέση, παρά διατηρώντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Είναι η ιδανική περίοδος για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, και τις συνεργασίες σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας μέσω των άλλων, είτε μέσω του έρωτα, του γάμου ή μιας σημαντικής συνεργασίας. Αυτή η διέλευση μπορεί να ενισχύσει την ανάγκη σας για ισορροπία και δικαιοσύνη στις σχέσεις σας. Μπορεί να αναζητήσετε νέες σχέσεις αν οι παλιές δεν σας καλύπτουν ή να ενισχύσετε τις υπάρχουσες με έμφαση στην αμοιβαιότητα και στην αρμονία. Επίσης, μπορεί να αυξηθεί η διπλωματικότητα σας και να διαπραγματευτείτε όσα επιθυμείτε σε μια πιο δίκαιη και ισορροπημένη βάση.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Τοξότη, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 6ο οίκο

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή περίοδος για να βρείτε μια νέα δουλειά, διότι μπορεί να σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες εργασίας. Μπορείτε να χειριστείτε πολύ πιο εύκολα ό,τι σας αναθέτουν και να διεκπεραιώνετε με περισσότερη χαρά και άνεση την καθημερινότητα και όλα όσα την αποτελούν. Θα απολαμβάνετε τώρα καλύτερες συνθήκες και σχέσεις εργασίας και θα είστε πολύ πιο άνετοι και αποδοτικοί καθώς θα κάνετε τα πάντα με περισσότερη αποτελεσματικότητα. Η διέλευση του Δία θα επηρεάσει τον τομέα της υγείας, της εργασίας και της οργάνωσης. Θα ενισχύσει την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να βελτιώσετε την επαγγελματική και φυσική σας κατάσταση. Επίσης, μπορεί να στρέψει την προσοχή σας σε πιο υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες, αλλά και να δώσετε σημασία στο σώμα σας και στην υγεία σας.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Αιγόκερω, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 5ο οίκο

Όταν ο Δίας βρίσκεται στον 5ο οίκο σας θα διασκεδάσετε περισσότερο και θα γευτείτε όμορφες και χαρούμενες στιγμές. Μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή και να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε συχνότερα. Μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα χόμπι σας ή να ξεκινήσετε κάποια καινούρια αισθηματική περιπέτεια. Η διέλευση του Δία θα επηρεάσει τον τομέα της αυτοέκφρασης, του έρωτα και των σχέσεων με τα παιδιά. Αυτή η επίδραση μπορεί να σας δώσει έμπνευση και ενέργεια για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα σας, και να βγάλετε προς τα έξω τη γοητευτική σας πλευρά. Τα παιδιά σας μπορεί να έχουν επιτυχίες και να σας κάνουν ευτυχείς και περήφανους. Αν ασχολείστε με τον χώρο του θεάματος ή της διασκέδασης, αυτό το διάστημα θα έχετε περισσότερη επιτυχία και αυξημένα κέρδη.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Υδροχόο, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 4ο οίκο

Η ευνοϊκή και τυχερή ενέργεια του Δία θα επηρεάσει τον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού και της αίσθησης της ασφάλειας. Η οικογενειακή ζωή μπορεί να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας στο εξής, φέρνοντας αλλαγές στη ζωή και στις προτεραιότητές σας, καθώς ίσως αποκτήσετε έναν απόγονο. Μπορεί να θέλετε περισσότερη άνεση και ελευθερία κινήσεων τώρα και να επιθυμείτε ένα μεγαλύτερο οίκημα ή χώρο εργασίας. Όσοι θελήσουν να αγοράσουν ένα νέο σπίτι, επαγγελματική στέγη ή να εργαστούν από το σπίτι, ευνοούνται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για μετεγκατάσταση, οπότε αν είναι στα σχέδια σας και αν σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, τολμήστε το. Μπορεί να φέρει δυναμικές αλλαγές στην εξέλιξη σας. Επίσης, μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες για να ενισχύσετε την οικονομική ασφάλεια και να επενδύσετε στην ευημερία της οικογένειάς σας. Μπορεί επίσης να είστε πιο υποστηρικτικοί με τους αγαπημένους σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Αν έχετε ωροσκόπο στους Ιχθύς, ο Δίας στον Ταύρο επηρεάζει τον 3ο οίκο

Η διέλευση του Δία θα ενισχύσει τις μαθησιακές και επικοινωνιακές σας ικανότητες, αλλά και τις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας. Με την επίδραση του Δία μπορεί να εμφανιστεί η επιθυμία για περισσότερη επικοινωνία, γνώσεις και συνεργασίες, ανοίγοντας νέους δρόμους επιτυχίας και κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Δία στον 3ο οίκο, ίσως να βλέπετε πιο πολλές υποσχόμενες κατευθύνσεις, μονοπάτια ή ευκαιρίες να ξεδιπλώνονται μπροστά σας και τα οποία να σας οδηγήσουν σε μελλοντική σταθερότητα. Είναι το κατάλληλο διάστημα να ξεκινήσετε τις δραστηριότητες εκείνες που θα σας καταρτίσουν επαρκώς και θα οδηγήσουν στην εκπλήρωση των ονείρων σας. Μπορείτε να ανταλλάξετε χρήσιμες ιδέες και να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να εκφράσετε τις απόψεις και τα σχέδιά σας με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.