Αντίθεση Άρη – Πλούτωνα στις 21/05/2023: Εντάσεις και αντιπαραθέσεις για 4 ζώδια

Αντίθεση Άρη - Πλούτωνα στις 21/05/2023: Εντάσεις και αντιπαραθέσεις για 4 ζώδια

Αντίθεση Άρη – Πλούτωνα στις 21/05/2023: Εντάσεις και αντιπαραθέσεις για 4 ζώδια

Στις 21/05/2023 και λίγο αφότου ο Άρης εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στη μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων και θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Αντιδράσεις εκτός ελέγχου

Η αντίθεση αυτή θα είναι εκρηκτική και είναι πιθανό να συγκρουστούμε με τους ανθρώπους γύρω μας, αφού θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να φερθούμε ψύχραιμα και διπλωματικά. Αρκεί να σκεφτούμε ότι έχουμε από τη μια πλευρά τον Άρη που είναι ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης, της τόλμης και του πάθους, ενώ από την άλλη πλευρά έχουμε τον Πλούτωνα που θεωρείται η ανώτερη οκτάβα του Άρη και συνδέεται με την εξουσία, τις εμμονές, το ένστικτο επιβίωσης, το ασυνείδητο και όλα εκείνα τα ακραία συναισθήματα που μας κατακλύζουν και δεν μπορούμε εύκολα να ελέγξουμε. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτές τις ημέρες θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και καλούμαστε να εκλογικεύσουμε όλα όσα συμβαίνουν αν δεν θέλουμε να έχουμε καταστροφικά αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, η όψη αυτή μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και να φέρει στην επιφάνεια ανταγωνισμό, έντονα ξεσπάσματα, ζήλια, κτητικότητα και χειριστική συμπεριφορά. Θα εμπλακούμε πιο εύκολα σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, θα αφήσουμε τα πάθη μας να μας παρασύρουν και θα είναι δύσκολο να βάλουμε φρένο στην παρόρμηση της στιγμής. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε όσο πιο συγκρατημένοι γίνεται, γιατί διαφορετικά μπορεί να παρεκτραπούμε και να έρθουμε σε ρήξη με σημαντικούς ανθρώπους. Αποφύγετε λοιπόν να υποκύψετε σε παιχνίδια δύναμης ή σε τοξικές συμπεριφορές και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική αυτής της όψης για να κατανοήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, να πετύχετε τους στόχους σας ή για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την όψη και με ποιο τρόπο

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον και είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να συγκρουστείτε με τον σύντροφο σας ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με συγγενικά σας πρόσωπα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε και να εκφράσετε τα παράπονα σας, ειδικά εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα προσπαθούσατε με κάθε τρόπο να τα κρατήσετε μέσα σας. Ανασφάλειες, απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και θα είναι πολύ δύσκολο να κοντρολάρετε τον θυμό σας και να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθει στο προσκήνιο ένα παρελθοντικό ζήτημα ή να επανέλθει ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει με κάποιο τρόπο και θα ξυπνήσει συναισθήματα που μπορεί να είχατε θάψει βαθιά μέσα σας. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να είστε εγκρατείς και να μην υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας ή σε χειριστικές συμπεριφορές. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις ή τους τσακωμούς με αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να σας κοστίσουν και κρατήστε δίπλα σας εκείνα τα άτομα που σας ηρεμούν και σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά.

ΛΕΩΝ

Μια μέρα αφότου ο Άρης εισέλθει στο δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και γερά νεύρα, αφού το κλίμα θα είναι εκρηκτικό και θα είναι πολύ εύκολο να βγείτε εκτός ελέγχου. Είναι πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχετε έντονα ξεσπάσματα και να μην μπορείτε να συγκρατήσετε τον θυμό σας απέναντι σε ανθρώπους που με κάποιο τρόπο προσπαθούν να σας ελέγξουν ή να σας καταπιέσουν με τη συμπεριφορά τους. Μπορεί λοιπόν να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας ή με ένα συνεργάτη που δεν πάει με τα νερά σας, ή ακόμα και να λήξετε οριστικά μια ιστορία που θεωρείτε ότι δεν έχει πλέον νόημα να βρίσκεται στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω, να βάλετε στην άκρη τον τυφλό εγωισμό και να προσπαθήσετε να κρίνετε τις καταστάσεις όσο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά γίνεται. Προτιμήστε να αξιοποιήστε την ενέργεια αυτών των ημερών για να κάνετε νέα δυναμικά ξεκινήματα στη ζωή σας και μείνετε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που βγάζουν στην επιφάνεια τον χειρότερο σας εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί στις 21/05 θα μετατρέψει το εργασιακό περιβάλλον σε ένα πεδίο μάχης. Θα δυσκολευτείτε να συγκρατήσετε τα παράπονα και τον θυμό σας και είναι πιθανό να έχετε έντονα ξεσπάσματα απέναντι σε ανωτέρους ή συναδέλφους. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο προσπαθεί να σας χειριστεί με τη συμπεριφορά του, να σας υποτιμήσει ή με κάποιο τρόπο να σαμποτάρει τις προσπάθειες σας. Γενικώς, θα βιώσετε έντονο ανταγωνισμό αυτές τις ημέρες, αφού ο ένας θα προσπαθεί να υπερισχύσει του άλλου, να έχει το πάνω χέρι ή να πει την τελευταία λέξη. Όλο αυτό το κλίμα θα σας πιέσει ψυχολογικά και μπορεί να σας απομακρύνει από το στόχο σας, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω ή να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Εάν θέλετε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην έρθετε σε ρήξη με σημαντικά πρόσωπα ή με αγαπημένους ανθρώπους, θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο διπλωματικά και στρατηγικά και να μην αναλωθείτε σε παιχνίδια εξουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Πλούτωνας από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες θα ταρακουνηθούν για τα καλά. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεσπάσετε στο ταίρι σας ή σε ένα συνεργάτη, αφού θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα μπορεί να καταπιέζατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Θα είναι πολύ δύσκολο να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε εάν το άλλο άτομο δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας και να σας προσφέρει αυτά που θέλετε και μπορεί κάποιες σχέσεις να δοκιμαστούν ή ακόμα και να λήξουν οριστικά. Επιπλέον, αυτή η όψη μπορεί να αναζωπυρώσει έντονα πάθη ή να σας κάνει πιο επιρρεπείς απέναντι σε ερωτικούς πειρασμούς και απαγορευμένες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση και να μην επιτρέψετε στην παρόρμηση της στιγμής να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ή σε κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν και να σας απομακρύνουν από σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.