Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/05/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/05/2021

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/05/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 11 Μαΐου 2021 στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδανική για να θέσουμε νέους στόχους και να βάλουμε τις βάσεις προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός άλλου με αναζωογονητική διάθεση και συναισθηματική ισορροπία. Είναι εξαιρετική στιγμή για καινούρια ξεκινήματα, για νέες αποφάσεις που θα αφήσουν πίσω παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις, οι οποίες καθυστερούν και σαμποτάρουν την πρόοδο μας.

Οι θετικές όψεις

Οι όψεις που σχηματίζονται είναι κατά κύριο λόγο θετικές και έτσι το σύμπαν… συνωμοτεί και μας βοηθά να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα αυξάνει την ευαισθησία, τη διαίσθηση, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και μας παρακινεί να ονειρευτούμε, να κάνουμε μεγαλόπνοα σχέδια, να δείξουμε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή μας, αλλά όχι στα μεγάλα λόγια τρίτων ατόμων που δεν γνωρίζουμε καλά. Επομένως, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να οραματιστούμε και να ονειρευτούμε το μέλλον μας.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο λειτουργεί υποστηρικτικά και μας βοηθά όλα αυτά τα όνειρα να μην μείνουν στη θεωρία, αλλά να τα κάνουμε πραγματικότητα. Οπότε μπορούμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους σχεδιασμούς μας, να δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να ολοκληρώνουμε ό,τι αναλαμβάνουμε εγκαίρως και χωρίς λάθη. Είναι μια καλή όψη που ευνοεί τη μελέτη, τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, αλλά και τις διαπραγματεύσεις, τις επιχειρηματικές συναλλαγές και τις υπογραφές συμβολαίων και συμβάσεων.

Παράλληλα έχουμε και το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό που έχει όλα τα φόντα για να μας γεμίσει δύναμη και πίστη και με θάρρος να πάρουμε ρίσκο για να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας. Ό,τι έχουμε αναβάλει, ό,τι έχουμε φοβηθεί, ήρθε η ώρα να το τολμήσουμε και να πάρουμε πρωτοβουλίες με έμπνευση και θάρρος και να πάμε παρακάτω τη ζωή μας.

Φυσικά κάθε νέα Σελήνη ή Πανσέληνος ειδικά όταν πραγματοποιείται σε ένα σταθερό ζώδιο μπορεί να επηρεάσει λίγο περισσότερο τις μετεωρολογικές ή γεωφυσικές συνθήκες.

Πώς θα επηρεαστούν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο:

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αυξάνει την ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας και σας βοηθά να κερδίσετε τις εντυπώσεις ατόμων που έχουν δύναμη και επιρροή και που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα βήματα στη ζωή σας. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να βάλετε μπροστά μακροπρόθεσμους στόχους που αφορούν σε οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει μια νέα δουλειά που να γεμίσει και το πορτοφόλι σας. Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον 2ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται με τα οικονομικά και την αυτοεκτίμηση σας και πρέπει να σκεφτείτε τις επαγγελματικές επιλογές σας και να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Αν δεν πιστεύετε εσείς στον εαυτό σας πώς θα εμπνεύσετε τους άλλους; Αν υπάρχουν θέματα οικονομικά και χρέη προσπαθήστε με αυτό το φεγγάρι να τα βάλετε σε μια τάξη και να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Γενικά θα υπάρχει μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα καμφθούν οι ανησυχίες σας. Θα έχετε περισσότερα κέφια να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 11/5 γράφει το όνομα σας και σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε το πώς θα το καταφέρετε. Και αυτό αφορά όλους τους τομείς, επαγγελματικούς και προσωπικούς. Μπορείτε να μεταμορφωθείτε, να αναγεννηθείτε και να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας, να επεκταθείτε και να αλλάξετε. Ναι, μην σας φοβίζει η λέξη αλλαγή, διότι θα είναι για καλό. Είστε ευτυχισμένοι; Και αν όχι, τί κάνετε για αυτό; Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν και αν υπάρξουν αντίθετες φωνές στα σχέδια σας, κλείστε τα αυτιά σας. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη σας προσγειώνει λίγο και σας καλεί να πειθαρχήσετε σε θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Πρέπει να δώσετε σημασία στον εαυτό σας, στο σώμα σας και στις ανάγκες σας. Να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, να βρείτε την αλήθεια σας, να ξεκουραστείτε, να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να απελευθερωθείτε από τα βαρίδια. Τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω και έχει σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη σας; Τι και ποιοι λειτουργούν τοξικά στη ζωή σας και δεν εξυπηρετούν την εξέλιξη σας; Βρείτε τα και σπάστε τις αλυσίδες. Πάρτε τις αποφάσεις σας, θεραπεύεστε τις πληγές και ανανεωθείτε. Βρείτε χρόνο για εσάς και ξεκινήστε μια σωστή διατροφή, κάντε εξετάσεις και δώστε σημασία στο μεγαλύτερο αγαθό, την υγεία σας. Μόλις απελευθερωθείτε από τοξικά μοτίβα θα αυξηθεί η προσωπική σας δύναμη και θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να κάνετε τον απολογισμό στις ήδη υπάρχουσες. Από την άλλη, μπορεί για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο να είναι μια περίοδος μεγαλύτερο παρασκηνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στον δρόμο σας και στο πλευρό σας ανθρώπους που πιστεύουν σε σας, στις ικανότητες σας και στο όραμα σας και θέλουν με κάθε τρόπο να σας βοηθήσουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε νέες αξιόπιστες συνεργασίες και η διαίσθηση σας θα είναι αυξημένη, ώστε να αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας. Θα κάνετε μια νέα αρχή στην κοινωνική σας ζωή και ίσως βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα ή άτομα που ταιριάζετε και έχετε τις ίδιες αντιλήψεις ή και ίδια χόμπι. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να βρεθείτε με φίλους, να συμμετέχετε σε ομάδες ή να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε νέες γνώσεις και εμπειρίες.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη σας… κλείνει το μάτι και ανοίγει δρόμους για την επαγγελματική σας καριέρα και την καταξίωση σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Ήρθε η στιγμή να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας έντονη, ώστε να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σούπερ ευνοϊκή η Νέα Σελήνη για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να διευρύνετε τις προοπτικές σας σε θέματα σπουδών, αλλά και επαγγελματικών. Αν επιθυμείτε να ανοίξετε μια επιχείρηση, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, να επεκτείνετε τη δουλειά σας διαδικτυακά ή στο εξωτερικό ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις με ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο δεν έχετε παρά να το κάνετε με αυτό το φεγγάρι που φωτίζει τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Επίσης, η εμπλοκή του Ποσειδώνα θα σας κάνει πιο ρομαντικούς στις σχέσεις σας και θα εντείνει την ανάγκη σας να έρθετε σε ουσιαστική επαφή με αυτούς που αγαπάτε. Ωστόσο ο Κρόνος, που είναι εγκατεστημένος στο 6ο ηλιακό σας σπίτι που αφορά τις καθημερινές σας ρουτίνες, επιβάλει να δώσετε σημασία στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες ώστε να έχετε ποιότητα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες να κάνετε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες ή και αγοραπωλησίες σας δίνει αυτή η Νέα Σελήνη, ενώ παράλληλα ενισχύει και την ερωτική σας ζωή. Βέβαια, θα έχετε την ανάγκη όλα αυτά να τα κάνετε υπό το πρίσμα της σταθερότητας και της ασφάλειας και να βάλετε σωστά θεμέλια σε σχέσεις και συνεργασίες. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι ό,τι ζητάτε αυτή τη στιγμή και οποιοδήποτε άλλη συμπεριφορά ίσως κλονίζει τις ισορροπίες σας. Αν για παράδειγμα είστε σε μια σχέση που ο σύντροφός σας άλλα λέει και άλλα εννοεί ή κάνει κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο το κοινό σας πορτοφόλι ή το μέλλον σας δεν θα είστε τόσο ήρεμοι και διπλωμάτες απέναντι του. Θέλετε καθαρές κουβέντες με τους αγαπημένους σας και τους συνεργάτες σας για να ξέρετε ακριβώς πού βαδίζετε και πόσο μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς για να προχωρήσετε μαζί τους στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στη ζωή σας και μάλιστα αυτή τη φορά θα γεννηθούν σε πιο υγιείς βάσεις. Εσείς οι ίδιοι έχετε κουραστεί να σχετίζεστε με «λάθος» ανθρώπους και πλέον επιθυμείτε να ζητήσετε μια ιστορία αγάπης που να είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, όσο είναι δυνατό αυτό για εσάς. Ψάχνετε περισσότερη ποιότητα και αρμονία στις σχέσεις που να σας προσφέρουν ευχαρίστηση και χαρά και η Νέα Σελήνη μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους σας. Και αυτά όχι μόνο στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές, αφού δεν αντέχετε άλλο να έχετε γύρω σας ανθρώπους που να σας προκαλούν ανασφάλεια, να πυροδοτούν δεύτερες σκέψεις και να ψάχνετε συνεχώς τι κρύβουν πίσω από το χαμόγελο τους. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να θέσετε όρια και να δημιουργήσετε τις προδιαγραφές για αξιόπιστες, ουσιαστικές συνεργασίες που θα σας χαρίζουν δημιουργική έμπνευση και όχι ίντριγκα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη και δημιουργεί τις συνθήκες για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στην καθημερινότητα της δουλειάς. Για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσε να σημαίνει και μια νέα εργασία ή πρόταση. Η Νέα Σελήνη θα εντείνει την ανάγκη σας για σταθερότητα και πλέον όλες σας οι κινήσεις θα προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Σε όποιον τομέα της ζωής σας τα πράγματα είναι στάσιμα ή σας προκαλούν ανασφάλεια, θα δημιουργήσετε έτσι τις συνθήκες, ώστε να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που θα σας εξασφαλίσει και μια ποιότητα ζωής. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και η Νέα Σελήνη θα πυροδοτήσει αυτό το συναίσθημα, αλλά ταυτόχρονα θα σας κάνει να καταλάβετε ότι η ελευθερία που τόσο αναζητάτε εξαρτάται από τις καθημερινές σας ρουτίνες. Έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις και έχετε κάνει τις σωστές επιλογές για τον τρόπο ζωής, απασχόλησης, εργασίας και ευεξίας; Αν όχι, τώρα είναι η στιγμή για να κάνετε μια νέα αρχή και προγραμματισμό, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ηρεμία που θέλετε και να αποφύγετε τις τοξικές συνθήκες που έχετε επιβάλει στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σας κάνει πιο δημιουργικούς και πιο τολμηρούς στον έρωτα και ίσως κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά με μια νέα γνωριμία. Αν είστε όμως σε μια σχέση που σας γεμίζει, τότε θα έρθετε πιο κοντά και θα ζήσετε με το ταίρι σας στιγμές έντονου πάθους. Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα παιδιών και θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι ευεξία. Η δημοφιλία σας μπορεί να εκτιναχθεί, θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά και στον εργασιακό χώρο θα είστε πιο φιλικοί και προσιτοί. Θα έχετε έμπνευση, ιδέες και ευκαιρίες να λάμψετε επαγγελματικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, μια επιχείρηση ή και να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον που μπορεί να στηρίξει τα σχέδια σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα σας και γενικότερα θα έχετε περισσότερο κέφι και ανάγκη να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας και όσους αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να κάνετε  επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία. Θα έχετε την ανάγκη να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας και να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Ίσως προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων, περιουσιακά ή να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε ή να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Επίσης, μπορεί να προκύψουν και κάποια θέματα οικογενειακά ή να έρθουν τώρα στην επιφάνεια προβλήματα που είχαν προκύψει στο παρελθόν με συγγενείς, αλλά για να επιλυθούν ή να συγχωρεθούν και να μπουν στο χρονοντούλαπο της λήθης για πάντα και πλέον να δημιουργήσετε νέα και «καθαρά» συναισθηματικά θεμέλια με την οικογένεια σας. Παράλληλα θα έχετε όρεξη να απολαύσετε τη ζωή σας, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας κάνουν να χαμογελάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ιδανική για να θέσετε τους νέους σας στόχους, που μπορεί να αφορούν στα επαγγελματικά, στις σπουδές και σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες. Θα έχετε έμπνευση, θα είστε πιο φιλόδοξοι και ίσως πιο ανταγωνιστικοί. Η Νέα Σελήνη σας στρώνει ένα… κόκκινο χαλί για να περπατήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Όμως το πιο σημαντικό είναι να ξέρετε τι θέλετε. Διότι αν άγεστε και φέρεστε ανάμεσα σε άπιαστα όνειρα και ευσεβείς πόθους, δε θα φτάσετε πουθενά. Σχεδιάστε το μέλλον σας, οργανώστε τα σχέδια σας και μην φαντάζεστε και οραματίζεστε μόνο, αλλά ξεκινήστε πρακτικά την υλοποίηση τους. Βάλτε τα θεμέλια, βρείτε συμμάχους και πιστέψτε στον εαυτό σας. Αν τα κάνετε όλα αυτά και είστε έτοιμοι, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να τα επικοινωνήσετε σωστά και να πετύχετε.