Ποιες είναι οι «κουκουβάγιες» του ζωδιακού;

Ποιες είναι οι «κουκουβάγιες» του ζωδιακού;

Ποιες είναι οι «κουκουβάγιες» του ζωδιακού;

Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν καλύτερα τις νυχτερινές ώρες και αποδίδουν μάλιστα ακόμη και στη δουλειά όταν εργάζονται βράδυ. Είναι οι «κουκουβάγιες» του ζωδιακού που τους αρέσει να μένουν ξύπνιοι μέχρι αργά, διότι απολαμβάνουν περισσότερο τις νυχτερινές ώρες, παρά την πρωινή έγερση. Ίσως γιατί νιώθουν έτσι πιο ελεύθεροι. Όταν οι άλλοι κοιμούνται κανείς δεν έχει απαιτήσεις από εκείνους, μπορούν να συγκεντρωθούν πιο πολύ σε αυτά που θέλουν να κάνουν, να μελετήσουν ή να δουλέψουν ανενόχλητοι ή να απολαύσουν τη μουσική και τις ταινίες που τους αρέσουν. Βέβαια, με μια τέτοια συνήθεια καταλαβαίνετε ότι στο υπόλοιπο της ημέρας είναι σε ημιληθαργική κατάσταση, αφού ποτέ δεν απολαμβάνουν το οκτάωρο του ύπνου που χρειάζονται. Φυσικά όλοι, ανάλογα με τα στοιχεία του ωροσκοπίου μας, δυνητικά μπορεί να γίνουμε «κουκουβάγιες». Υπάρχουν όμως 4 εκπρόσωποι του ζωδιακού που κρατούν τα ινία!

ΤΑΥΡΟΣ

Στους Ταύρους αρέσει πολύ η ησυχία και η ηρεμία της νύχτας. Όταν η πόλη κοιμάται εκείνοι απολαμβάνουν αυτά που τους αρέσουν ή αυτά που πρέπει να κάνουν με την ησυχία τους, με έμπνευση, χωρίς να τους πιέζει κανείς να κάνουν πιο γρήγορα. Ακόμη, είναι η αγαπημένη τους στιγμή για να σκεφτούν, να έχουν καλύτερες ιδέες, να κάνουν την αυτοκριτική τους, αλλά και να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, τη μουσική τους ή να τελειώνουν με τις επαγγελματικές τους εκκρεμότητες. Γι’ αυτούς η νύχτα είναι ό,τι η μέρα για τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που ο Ήλιος στην αστρολογία βρίσκεται σε αδυναμία, αφού η θέση του είναι απέναντι στον Λέοντα. Οι Υδροχόοι λατρεύουν τη νύχτα, διότι νιώθουν πιο πολύ στα νερά τους όταν τα φώτα σβήσουν. Εκτός από το να διασκεδάζουν νύχτα τους αρέσει να διαβάζουν, να παίζουν παιχνίδια, να είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να σκέφτονται διάφορα πράγματα για τους άλλους, αλλά και τις καθημερινές τους καταστάσεις με πιο καθαρό μυαλό και χωρίς περιττές ενοχλήσεις που δεν τους επιτρέπουν να συγκεντρωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους Τοξότες δεν αρέσει σε καμία περίπτωση να περιορίζονται και φυσικά απεχθάνονται τα αυστηρά προγράμματα, όπου το ένα πράγμα πρέπει να γίνεται ψυχαναγκαστικά μετά το άλλο. Έτσι λοιπόν, ακόμη και στο θέμα του ύπνου δεν έχουν πρόγραμμα. Τους αρέσει να μένουν μέχρι αργά τη νύχτα ξύπνιοι κάνοντας όλα όσα τους αρέσουν και επειδή από τη φύση τους δεν ηρεμούν ποτέ και κάνουν συνέχεια κάτι, έχουν και αρκετά θέματα με τον ύπνο διότι είναι μονίμως σε υπερένταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι από τη φύση τους ονειροπόλοι, έχουν εξαιρετική φαντασία και είναι πολύ δημιουργικοί. Η νύχτα τους αρέσει γιατί μπορεί να αφοσιώνονται σε αυτά που δημιουργούν και μάλιστα τους εμπνέει ακόμη περισσότερο από τη μέρα που όλο και κάτι θα αποσπάσει την προσοχή τους και δεν θα τους επιτρέψει να βάλουν όλο το μεράκι τους σε ό,τι φτιάχνουν.