Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16/08/2023 φέρνει ξαφνικές αλλαγές και παλιούς έρωτες στο προσκήνιο. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16/08/2023 φέρνει ξαφνικές αλλαγές και παλιούς έρωτες στο προσκήνιο. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16/08/2023 φέρνει ξαφνικές αλλαγές και παλιούς έρωτες στο προσκήνιο. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου 2023 πραγματοποιείται στις 23 μοίρες και 17 λεπτά του Λέοντα και οι όψεις που σχηματίζει θα φέρουν ξαφνικές αλλαγές, απρόσμενες καταστάσεις και επιστροφές ατόμων από το ερωτικό μας παρελθόν. Ίσως δημιουργηθούν συνθήκες που θα μας αιφνιδιάσουν, θα μας ξεβολέψουν, θα μας βάλουν σε διλήμματα και προβληματισμούς για το παρακάτω της ζωής μας. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα.

Η αρχή και το τέλος

Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε είναι φθαρμένο, να θέσετε νέα δεδομένα και να κάνετε μια καινούρια αρχή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα είναι συνήθως μια θετική Νέα Σελήνη, καθώς αυτό το ζώδιο συνδέεται με τη διασκέδαση, τη χαρά, τη δημιουργία, τα παιδιά και την αγάπη. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν είναι ιδανικό για να θέσουμε νέους στόχους και να τους κυνηγήσουμε με πάθος, να βρούμε την έμπνευση μας, να βελτιώσουμε την προσωπική μας ζωή, να βγάλουμε προς τα έξω τη δημιουργική μας πλευρά, να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας, με τα παιδιά, καθώς και να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση και την υγιή υπερηφάνεια μας για τον εαυτό μας, αλλά και να γίνουμε γενναιόδωροι με τους άλλους. Είναι η Νέα Σελήνη που απευθύνεται στο «παιδί» που όλοι κρύβουμε μέσα μας και είναι η στιγμή που πρέπει να ακούσουμε την «καρδιά» μας, να οργανώσουμε τις προτεραιότητες μας με γνώμονα αυτό που πραγματικά επιθυμούμε και να βάλουμε μπροστά τα νέα μας μεγαλεπήβολα σχέδια. Ο στόχος λοιπόν είναι να δείξουμε προς τα έξω έναν εαυτό γεμάτο αυτοπεποίθηση χωρίς ανασφάλειες. Να ξαναγίνουμε για λίγο «παιδιά» με την έννοια της δημιουργίας, της φαντασίας, της ξενοιασιάς. Να βρούμε έναν λόγο να παθιαστούμε στη ζωή μας. Να σταματήσουμε να εστιάζουμε σε όσα μας λείπουν και να εστιάσουμε σε όσα έχουμε και θεωρούμε δεδομένα. Να κάνουμε ένα χόμπι, ένα ταλέντο μας δουλειά. Να βρούμε ένα δημιουργικό τρόπο να βελτιώσουμε το σπίτι μας, τον χώρο της εργασίας μας. Να είμαστε δεκτικοί σε νέες σχέσεις και γνωριμίες φιλικές ή ερωτικές. Να κοιτάξουμε τη «μεγάλη εικόνα» στη ζωή μας, χωρίς να εστιάζουμε σε μικρές αρνητικές λεπτομέρειες.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Είναι όμως εύκολα όλα τα παραπάνω με τις όψεις που δημιουργεί η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου 2023; Αυτό το φεγγάρι είναι λίγο περίπλοκο, υπό την έννοια ότι είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, η οποία όμως είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και δεν μπορεί να δώσει στο μάξιμουμ τη θετική της επιρροή και σε τετράγωνο με τον πλανήτη των ανατροπών, τον Ουρανό.

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις, να αισθανόμαστε θλίψη για ό,τι δεν έχουμε, να μας πιάσει το ανικανοποίητο, αλλά και να ξανανάψει τη σβησμένη φλόγα με παλιές σχέσεις, να επανασυνδέσει άτομα από το παρελθόν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί λοιπόν είτε να μας πιάνει η νοσταλγία για παλιές καλές στιγμές είτε να επικοινωνούμε ξαφνικά με παλιούς συντρόφους και να μην ξέρουμε αν θα πρέπει να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Επίσης, μπορεί να συναντηθούμε με παλιούς συναδέλφους, να μας γίνει μια επαγγελματική πρόταση από μια παλιά δουλειά ή να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε δημιουργικές ιδέες που είχαμε στο παρελθόν και για κάποιους λόγους είχαν κολλήσει. Ακόμη, μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο παλιές οφειλές χρημάτων, είτε για να πληρώσουμε είτε για να λάβουμε ποσά που μας χρωστούν, ή να υπάρξουν οικονομικές δυστοκίες και να πιεστούμε.

Όμως η κύρια όψη της Νέας Σελήνης στον Λέοντα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και ίσως γίνουμε παρορμητικοί, επαναστατικοί, να μην αντέχουμε οποιονδήποτε έλεγχο, να αντιδρούμε, να παλεύουμε ενάντια στους κανόνες και να μην ακούμε κανέναν. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή απροσδόκητες καταστάσεις που να μας οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές και βιαστικές αποφάσεις. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης και της επανάστασης, γι’ αυτό μπορεί να θέλουμε να σπάσουμε τις αλυσίδες από ό,τι μας κρατά καθηλωμένους και να απελευθερωθούμε από τυχόν περιορισμούς που υπάρχουν στη ζωή μας. Ίσως οι επιλογές μας σοκάρουν τους γύρω μας ή μπορεί να εκδηλώσουμε εκκεντρικές απόψεις και παράξενες συνήθειες. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και απογοητεύσεις στις σχέσεις, αλλά και την αίσθηση ότι έχουμε αδικηθεί. Θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ένταση, ανισορροπία, σύγχυση και αβεβαιότητα. Αν αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που μας καταπιέζουν μπορεί να αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις προοπτικές της ζωής μας. Με αυτή την όψη μπορεί να έχουμε εκκεντρικές ιδέες και απόψεις που θα τις προβάλλουμε με πάθος και φανατισμό και θα είμαστε πιο ξεροκέφαλοι, υπερβολικοί, ευερέθιστοι και ιδιότροποι. Επίσης, μπορεί να κερδίσουμε ή να χάσουμε ξαφνικά χρήματα ή αντικείμενα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ακόμη, μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά άτομα στη ζωή μας και να ταράξουν τη ρουτίνα μας. Γενικώς, θα είμαστε παρορμητικοί, κυκλοθυμικοί και θα έχουμε επαναστατική διάθεση.

Παράλληλα πραγματοποιείται το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο που δίνει τη δύναμη και την ενέργεια να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να πάρουμε ρίσκο, να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τη ζωή μας, αλλά μπορεί να μας κάνει και ιδιαίτερα εγωιστές, ξεροκέφαλους, επαναστάτες χωρίς αιτία, να βγάλει καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Επίσης μπορεί να γίνουμε σπάταλοι ή να προκύψουν διαφωνίες λόγω οικονομικών θεμάτων.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Το φεγγάρι αυτό θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τις 20 έως τις 26 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16/08 στο εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα, το οποίο είναι φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, θα σας ανοίξει την όρεξη να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Μπορεί μάλιστα να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας, των νέων επιχειρηματικών σας σχεδίων και των ταλέντων σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να θυμάστε ότι οι αλλαγές θα είναι απότομες και ίσως αρχικά να σας σοκάρουν, αλλά με πείσμα και γενναιότητα θα φτάσετε εκεί που θέλετε, οπότε να τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία και αυτογνωσία. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τα θέματα των οικονομικών σας, διότι το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό κρύβει πολλές εκπλήξεις και σε αυτόν τον τομέα ίσως πιεστείτε ή μπορεί να έχετε μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας, καθώς ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος-η για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο. Παρόλα αυτά, εσείς θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα σας δοθούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας και θα είστε πιο δραστήριοι, πιο δημιουργικοί και με μεγάλη έμπνευση. Η ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στον ίδιο τομέα και σχηματίζει σύνοδο με τη Νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει στο μυαλό μνήμες από το παρελθόν, να αναπολείτε παλιούς έρωτες ή και να λάβετε κάποιο μήνυμα από έναν πρώην σύντροφο. Επίσης, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας κινήσεις, να τις αξιολογήσετε και να δείτε αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας ή αν θα πρέπει να τις εγκαταλείψετε και να επικεντρωθείτε σε κάτι νέο που να σας παθιάζει. Μπορεί και να έχετε κάποιο ξαφνικό νέο για ένα σας παιδί αν είστε γονείς ή για μια εγκυμοσύνη αν κάνετε προσπάθειες. Βέβαια, η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιες ανασφάλειες ή να έχετε το ανικανοποίητο και να ζητάτε συνεχώς περισσότερα από τους άλλους. Επίσης μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεων σας –ερωτικών και επαγγελματικών- και αν δεν περνάτε καλά να αποφασίσετε να φύγετε και να κυνηγήσετε νέες περιπέτειες.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 20 έως τις 26 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα σας επηρεάζει αρκετά, καθώς είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη που σας κυβερνά, την Αφροδίτη, και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αυτό το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, το παρελθόν, τις ρίζες, τις συναισθηματικές ευαισθησίες σας, αλλά και τα επαγγελματικά και ίσως πιεστείτε ψυχολογικά, αφού θα έχετε ανατροπές, πιέσεις και αλλαγές. Μάλιστα, με το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα ξαφνικά και να ζητούν άμεση επίλυση και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα νεύρα σας, αφού εσείς σιχαίνεστε οτιδήποτε δεν είναι προγραμματισμένο και μελετημένο. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές, είτε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση, μια ανακαίνιση και να πιεστείτε καθώς θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας ή να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή απλά να αναδιαμορφώσετε τον χώρο, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Μπορεί όμως να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που να σας αποδιοργανώσουν, καθώς οι αποφάσεις των άλλων θα σας πιέσουν και θα πρέπει να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Στο στόχαστρο της Νέας Σελήνης που είναι σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα μπουν και οι οικογενειακές σας σχέσεις και αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και δεν σας καταλαβαίνουν, τότε μπορεί να σας πιάσει το παράπονο. Με αυτή την όψη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και καταστάσεις από τα περασμένα… αλλά η Νέα Σελήνη σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή, οπότε αν υπάρχουν προβλήματα πραγματοποιείστε το βήμα που θα σας φέρει αγαλλίαση στην ψυχή σας και προσπαθήστε να κλείσετε τυχόν πληγές από το παρελθόν. Όμως παίζει και το σενάριο να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να έρθει ένας απόγονος και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 26 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον ενθουσιώδη Λέοντα θέλει από εσάς να βρείτε τη φωνή σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες, αλλά η σύνοδος που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σας βάλει σε μια διαδικασία να αναθεωρήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Παράλληλα, το τετράγωνο που σχηματίζει το φεγγάρι με τον Ουρανό μπορεί από τη μία να φέρει αποκαλύψεις από εκεί που δεν το περιμένετε και να πέσετε από τα σύννεφα, αλλά από την άλλη μπορεί να σας βάλει και σε μεγάλους μπελάδες γιατί τα λόγια σας θα κόβουν σαν ξυράφι… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε και να περιμένετε ότι δεν θα έχετε αντιδράσεις, ούτε να έχετε την προσδοκία ότι οι γύρω σας θα καταλάβουν το χιούμορ σας αν δεν συνάδει με την αισθητική τους. Πρέπει να επικοινωνείτε με σαφήνεια και σύνεση και πάνω από όλα να μην μεταφέρετε κουτσομπολιά και ψευδείς ειδήσεις και να μην δημιουργείτε έριδες, διότι μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά αυτές τις ημέρες και να σας πάρει και εσάς η μπάλα. Αν διαχειριστείτε σωστά το επικοινωνιακό σας χάρισμα, η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τις ευκαιρίες να κάνετε νέα ξεκινήματα και θα σας ανοίξει δρόμους να ενισχύσετε τη δουλειά σας και την επιρροή που ασκείτε μέσω νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Ίσως επιστρέψετε και στα θρανία για ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό ή μπορεί να ετοιμάζετε και ένα ταξίδι είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση, είτε για να δείτε συγγενείς. Σίγουρα πάντως το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο με ραντεβού, συναντήσεις και επικοινωνίες κάθε είδους και ίσως κάνετε ξαφνικά και μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, αλλά μπορεί να μην μακροημερεύσει. Αν είστε ήδη σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να της δώσετε πνοή και να την ανανεώσετε με ένα ρομαντικό ταξιδάκι.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 20 έως τις 26 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως έχουμε πει πολλές φορές εσείς οι Καρκίνοι επηρεάζεστε πάρα πολύ από όλες τις φάσεις της Σελήνης, αφού είναι ο κυβερνήτης σας, και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στοχεύει στο πορτοφόλι σας και κρύβει πολλές εκπλήξεις, θετικές και αρνητικές. Από τη μία λοιπόν μπορεί να έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας και από την άλλη να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Ό,τι κι αν γίνει, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να ρισκάρετε σε ουρανοκατέβατες επενδύσεις, ούτε να κάνετε αλόγιστα έξοδα. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και ίσως δεν μπορέσετε να προβλέψετε κάποιες καταστάσεις που θα σκάσουν ξαφνικά και μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Αυτό μπορεί να είναι είτε κάποιο παλιό χρέος που έχετε ξεχάσει, είτε κάποια οικονομική ατασθαλία που σας έχει αποκρύψει ο-η σύντροφός ή κάποιος συνέταιρός σας, να μην εγκριθεί κάποια χρηματοδότηση που θεωρούσατε σίγουρη, ή μπορεί να έρθει μια φορολογική καμπάνα και να μην ξέρετε πώς να αντεπεξέλθετε. Οι αλλαγές θα είναι ξαφνικές, αλλά μπορεί να προκύψουν είτε από τις δικές σας αποφάσεις που μπορεί να τις πάρετε εν θερμώ είτε από αστάθμητους παράγοντες. Για παράδειγμα, μπορεί να τσακωθείτε στη δουλειά και να παραιτηθείτε ή να κλείσετε μια επιχείρηση επειδή δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον συνέταιρο σας. Ή μπορεί ξαφνικά η εταιρεία που εργάζεστε να βάλει λουκέτο ή να σας απολύσουν χωρίς λόγο και αιτία. Επίσης, παίζει και το σενάριο να θέλετε να βάλετε εσείς κάποια όρια σε οικονομικές σπατάλες που γίνονται είτε στο σπίτι είτε στην εταιρεία σας και να έρθετε σε μετωπική σύγκρουση με τους συνεταίρους σας ή με μέλη της οικογένειας σας και τα πράγματα να οδηγηθούν στα άκρα. Γενικά, θα επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με το χρήμα και πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα έσοδα και στα έξοδα. Το φεγγάρι απαιτεί διαφάνεια και αν στο παρελθόν είχαν γίνει λάθη, τώρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε, ώστε στο μέλλον να μην ζημιώνεστε. Εκτός από τα οικονομικά όμως, θα πρέπει να δώσετε προσοχή και στις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν πιέσεις που ίσως εξελιχθούν σε εντάσεις και καβγάδες. Αυτό το φεγγάρι ίσως σας κάνει να θέλετε την ανεξαρτησία σας και αν είστε σε μια σχέση που νιώθετε ότι σας περιορίζει, ίσως πείτε ξαφνικά το μεγάλο αντίο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 20 έως τις 26 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη γράφει το όνομα σας και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε εσείς τον εαυτό σας και πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Τώρα θα ανακατέψετε την τράπουλα και θα θέσετε τους όρους σας, θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και θα ξανασυστηθείτε στον περίγυρό σας και σε όσους σχετίζεστε. Σε αυτό θα βοηθήσει τόσο η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συνειδητοποιήσεις σας, τον απολογισμό σας και να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας, όσο και το τετράγωνο με τον Ουρανό που θα σας αποκαλύψει πράγματα για να δείτε κατάματα ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι στη ζωή σας, ποιοι σας εξελίσσουν και ποιοι σας κρατούν στάσιμους. Είναι μια περίοδος που θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, θα πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις, θα κοιτάξετε μπροστά και θα θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους και αν δεν το κάνετε μόνοι σας θα σας αναγκάσουν οι συνθήκες που θα είναι ανατρεπτικές. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, την εμφάνιση, τις σχέσεις, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, μπορεί να μην είναι όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις (και πολλές φορές ξαφνικά) θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο να θυμάστε ότι οι αλλαγές και μάλιστα οι ξαφνικές φέρνουν στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο έντονους ρυθμούς, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Και βέβαια όσο εσείς θα αλλάζετε τόσο οι άλλοι θα αντιδρούν. Μην μπείτε στη διαδικασία να παρεξηγηθείτε. Δώστε χρόνο και σε αυτούς, αλλά και σε εσάς να συνηθίσετε τη νέα εικόνα σας. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας είναι από τις 20 έως τις 26 μοίρες η επιρροή της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, αλλά πρέπει να εξετάσετε καλά αν αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 26 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα πυροδοτεί τον πιο προσωπικό και αθέατο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο, και αυτό σημαίνει ότι θα είστε πιο εσωστρεφείς, θα θέλετε να ξεφύγετε από τους «θορύβους» και να μείνετε απομονωμένοι από διάφορες επιρροές, να εστιάσετε στις ανάγκες σας, στην ξεκούραση σας, στα όνειρα σας για το μέλλον και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναλογιστείτε τι έχει γίνει μέχρι τώρα, τις ευθύνες σας για τα πεπραγμένα σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να έχετε μπερδεμένες σκέψεις, σύγχυση, ανασφάλεια ή μπορεί να αναπολείτε παλιές σχέσεις και συνεργασίες και να μετανιώνετε για κάποιες πράξεις. Σκέψεις που αποφεύγατε και προβλήματα που θάβατε κάτω από το χαλάκι θα ξεπηδήσουν ξαφνικά ή θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που θα τα φέρουν στην επιφάνεια και θα μπείτε σε διαδικασία αλλαγών. Παράλληλα, επειδή η Νέα Σελήνη θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, η διάθεση σας θα έχει απότομα σκαμπανεβάσματα και ίσως υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις, ανατροπές και εκπλήξεις στο πρόγραμμά σας που θα σας αποδιοργανώνουν και θα πρέπει να φανείτε ευέλικτοι, διαφορετικά θα έχετε εκνευρισμό. Από τη μία θα έχετε δημιουργική σκέψη και οι ιδέες θα κατακλύζουν το μυαλό σας, αλλά από την άλλη δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να τις συγκεκριμενοποιήσετε. Θα είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, και ίσως να βαριέστε να ακούτε τους άλλους και να δυσανασχετείτε με τα πάντα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, να απομονωθεί και να συνέλθει από τη βαβούρα της καθημερινότητας και των εξαντλητικών υποχρεώσεων. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια μυστική συμφωνία σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο, ή μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε τις προθέσεις τους.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 20 έως τις 26 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών και θέλει από εσάς να θέσετε νέα πλαίσια για το μέλλον και να κάνετε μια νέα αρχή. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκαθαρίσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους σας βοηθούν να εξελίσσεστε και όχι τοξικά άτομα που απομυζούν την ενέργεια και την καλοσύνη σας. Επίσης, θα πρέπει να αποφασίσετε αν στις ομάδες που είστε μέλη υπάρχει όντως ομαδικό πνεύμα και σύμπνοια ή εξυπηρετούνται συμφέροντα που εσάς δεν σας εκφράζουν. Το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ανατροπών, μπορεί να σας αποκαλύψει πάρα πολλά για άτομα του περιβάλλοντος σας και να σοκαριστείτε από αυτά που θα μάθετε. Όμως είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι και να αντιληφθείτε ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι απλά σας εκμεταλλεύονται. Μόλις εξυγιάνετε το περιβάλλον σας θα πάρετε μια ανάσα και θα μπορέσετε να θέσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, πλαισιωμένοι από άτομα που έχετε τον ίδιο σκοπό και τρόπο σκέψης. Το φεγγάρι θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να φέρει κοντά σας ένα άτομο με το οποίο θα ξεκινήσετε μια φιλική σχέση και ξαφνικά να εξελιχθεί σε κάτι πιο παθιασμένο. Ίσως έρθετε και σε επαφή με άτομα που είναι πολύ διαφορετικά από εσάς, αλλά ενδεχομένως να ανακαλύψετε ότι έχετε κοινά όνειρα και στόχους και να μπορέσετε να συνεργαστείτε ως ομάδα για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Γενικά θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστή αξιολόγηση και ιεράρχηση σε όσους σας πλησιάζουν και όχι να ενθουσιάζεστε και να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, διότι μετά μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα και να προσγειωθείτε απότομα. Επίσης προσέξτε τη συμπεριφορά σας και να μην είστε απόλυτοι και απαιτητικοί στις συνεργασίες σας, διότι μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 20 έως τις 26 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με απρόσμενες εξελίξεις και νέα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι έρχεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που ενδεχομένως να σας ταρακουνήσει και να σας ξεβολέψει. Μπορεί να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να γίνεται πιο φιλόδοξοι και απαιτητικοί τόσο από τον εαυτό σας όσου και από τους άλλους, αλλά από την άλλη θα σας πιέσουν και θα σας εξαντλήσουν ψυχικά, καθώς τα διλήμματα θα είναι πολλά. Γενικά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλές «εκπλήξεις» το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αφενός για να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και αφετέρου για να μην ξεσπάσετε την πίεση που έχετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Εσείς εξάλλου είστε γεννημένοι για τα δύσκολα και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι οι δυσκολίες και οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν. Πάντως η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές και καινοτόμες ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέξετε και τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις. Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη σας ευνοεί να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση, με την προϋπόθεση όμως ότι το προηγούμενο διάστημα έχετε δουλέψει σκληρά και τώρα πρέπει να ανταμειφθείτε γι’ αυτό.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 26 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ταξιδιάρα Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Λέοντα στις 16/08 πραγματοποιείται στον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τις σπουδές, τη γνώση, τα ταξίδια και την προσωπική σας ανάπτυξη και σας καλεί να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας για το μέλλον. Θεωρητικά είναι ένα φεγγάρι που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις προοπτικές σας και να βρείτε τρόπους να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αλλά σχηματίζει δύο όψεις που θα λειτουργήσουν ως προσωρινό ανάχωμα στην εξέλιξή σας. Το τετράγωνο με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές και τη σύνοδο με την Αφροδίτη που είναι ανάδρομη και σας δημιουργεί αμφιβολίες. Έτσι μπορεί να έχετε καθυστερήσεις ή ανατροπές σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και σπουδές ή να κάνετε δεύτερες σκέψεις για τους στόχους και την κατεύθυνση που έχετε επιλέξει. Όμως τίποτα δεν μπορεί να κάμψει την αισιοδοξία και τη δύναμη που έχετε στο μυαλό και στην καρδιά σας και έτσι με λίγη προσπάθεια και λίγη βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να κάμψετε τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν. Αυτό το διάστημα μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά να μάθετε κάτι καινούριο, να αλλάξετε πρόγραμμα σπουδών ή επαγγελματικής κατεύθυνσης, ή να προκύπτει μια συνθήκη που να σας αναγκάσει να λάβετε μια τέτοια απόφαση. Από την άλλη μπορεί να εξερευνήσετε νέες κουλτούρες είτε μέσω διαβάσματος και μελέτης είτε μέσω ταξιδιών. Θα σας δοθεί η ευκαιρία με κάποιον τρόπο να ανοίξετε το πνεύμα σας, το μυαλό σας και να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει και μια επαγγελματική πρόταση, αλλά και μια ερωτική γνωριμία αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο που θα σας ενθουσιάσει και θα γεμίσει την καρδιά και τη διάθεση σας με αισιοδοξία και θα αλλάξει τα στερεότυπα στη ζωή σας. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τη διαφήμιση, είναι μια καλή περίοδος να επικοινωνήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας μέσω του διαδικτύου, αλλά θέλει προσοχή ο τρόπος που εκφράζεστε, διότι μπορεί να ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, όταν μιλάτε θα πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους. Τέλος, είναι καλό διάστημα για να το ρίξετε λίγο έξω, αλλά προσέχοντας ιδιαίτερα τα έξοδα που κάνετε!

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 20 έως τις 26 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 16/08 στο ζώδιο του Λέοντα αφορά τις συναισθηματικές σας δεσμεύσεις, τη σεξουαλικότητα σας και ό,τι σχετίζεται με επενδύσεις, κληρονομιές και οικονομικά τρίτων, και ίσως σας ταρακουνήσει και σας κάνει να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο όλα τα παραπάνω, ή μπορεί να νιώσετε λίγο ανασφαλείς και ανήσυχοι σκεπτόμενοι τις κινήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν ή να προκύψουν οφειλές που θεωρούσατε ότι είχατε τακτοποιήσει. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να θέσετε νέες βάσεις, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στη σχέση σας με το χρήμα. Είναι η κατάλληλη περίοδος λοιπόν να δείτε τα κοινά οικονομικά που έχετε με τρίτους, τα δανεικά και τα δάνεια, τις ασφάλειες, τα κληρονομικά και να βάλετε μια τάξη. Φτιάξτε σχέδια πληρωμών και αποπληρωμών και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας, ώστε να ξέρετε από πού κερδίζετε, από πού χάνετε και να επενδύσετε ανάλογα. Γενικά θα πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες και αν στο παρελθόν τα όρια δεν ήταν ξεκάθαρα, τώρα θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα ώστε να αισθάνεστε και εσείς ασφαλείς. Το ίδιο ισχύει και για τραπεζικούς λογαριασμούς ή περιουσιακά στοιχεία που ενδεχομένως έχετε κοινά είτε με τον σύντροφο, είτε με τα αδέλφια ή τους γονείς σας ή τους συνεργάτες σας καθώς μπορεί να τεθούν θέματα ιδιοκτησίας. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μία διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή αν υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς και τελικά να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα ή να ανακαλύψετε ότι οι άλλοι έχουν κάνει κάποια κατάχρηση την οποία σας είχαν αποκρύψει.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 20 έως τις 26 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και κρύβει πολλές «εκπλήξεις», καθώς είναι σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα σας και μπορεί να σας αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που να αλλάξουν τη γνώμη που είχατε για κάποιους ανθρώπους που σχετίζεστε και να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα, και στα παλιά και στα νέα σχέδια σας. Όμως κάποιοι μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές και να αντιταχθούν στις προσπάθειες σας και εσείς να επαναστατήσετε και να σπάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Το φεγγάρι σχηματίζει και σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και ίσως τώρα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε πολλά, καθώς θα δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε κάποια πράγματα που σας ενοχλούσαν στο παρελθόν και τα παραβλέπατε, αλλά και σε άτομα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Μην στεναχωριέστε, δείτε το σαν ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για να έχετε αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας. Θέστε τα όρια και τις ξεκάθαρες προθέσεις σας και δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι έχουν άλλα συμφέροντα και αυτό αφορά επιχειρηματικούς εταίρους, μέλη της οικογένειας, σύζυγο ή φίλους. Δεν χρειάζεται εσείς να προσπαθείτε για το κοινό καλό και οι άλλοι να αδιαφορούν. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μπουν νέα άτομα στη ζωή σας που σας γεμίσουν ενθουσιασμό, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά αν δεν περάσει ένα εύλογο διάστημα, διότι μπορεί να διαλυθούν με την ίδια δυναμική που δημιουργήθηκαν. Αν είστε σε σχέση και όλα πηγαίνουν καλά θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας, αλλιώς ίσως πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 26 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

«Ποιότητα ζωής», αυτός θα είναι ο στόχος σας με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα να επηρεάζει τον 6ο οίκο της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της ευημερίας, της ρουτίνας και της εργασίας. Θα πρέπει να δώσετε σημασία στις ανάγκες σας, στον εαυτό σας και κάνετε μια νέα αρχή και ένα πρόγραμμα που θα εξυπηρετεί την καθημερινότητα σας με τέτοιο τρόπο που να έχετε ισορροπία. Εξετάστε με προσοχή τις καθημερινές σας ρουτίνες και βρείτε τι λειτουργεί για εσάς. Το φεγγάρι σας καλεί να αγαπήσετε το σώμα σας, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και την υγεία. Ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινές συνήθειες, ώστε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να καταπονείτε και να καταστρέφετε τον οργανισμό σας. Και αν δεν το κάνετε μόνοι σας, το σύμπαν θα σας χτυπήσει το καμπανάκι και μάλιστα ξαφνικά! Πρέπει να βρείτε τον τρόπο μέσα στην ημέρα να κάνετε και κάποια πράγματα που να σας ευχαριστούν, ώστε να διώχνετε την πίεση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, αλλιώς θα καταρρεύσετε σωματικά και ψυχικά. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας εκτιμούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι, και διώξτε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό. Παράλληλα, μπορεί να έχετε κάποια θετική είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα, ή μπορεί να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που να έχει καλύτερες απολαβές. Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ότι οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται στη δουλειά ή να φέρει κάποια προβλήματα με συνεργάτες. Όμως είπαμε, ο στόχος είναι η ψυχική και σωματική σας υγεία και όχι να γεμίζετε στρες.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 20 έως τις 26 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.