Απρόοπτα, εγωισμοί και νεύρα για 4 ζώδια την εβδομάδα 14/08/2023 – 20/08/2023

Απρόοπτα, εγωισμοί και νεύρα για 4 ζώδια την εβδομάδα 14/08/2023 - 20/08/2023

Απρόοπτα, εγωισμοί και νεύρα για 4 ζώδια την εβδομάδα 14/08/2023 – 20/08/2023

Θεωρητικά θα έπρεπε να είναι η πιο ήρεμη και χαλαρή εβδομάδα του Αυγούστου που περιλαμβάνει τη μεγάλη μας θρησκευτική εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, η οποία εορτάζεται σε όλη τη χώρα μας σαν δεύτερο Πάσχα. Όμως αστρολογικά οι όψεις των ημερών απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν χαλαρές. Όταν εμπλέκεται ο Ουρανός, ο πλανήτης του απρόοπτου και ξαφνικού σε όψεις, όπως συμβαίνει αυτή την εβδομάδα οι εκπλήξεις δεν λείπουν όπως δεν λείπει και η ένταση.  Η εβδομάδα ξεκινά με μια όμορφη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χείρωνα τη Δευτέρα η οποία είναι εξαιρετικά βοηθητική στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων και μας καλεί να γιατρέψουμε τις πληγές του παρελθόντος. Θα διαβάσετε άλλωστε την ανάλυση της στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας. Από την Τρίτη, ξεκινά η επιρροή του τετραγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό αλλά και της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα που θα πραγματοποιηθούν στις 16/08/2023. Με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Ουρανό ο εγωισμός μπαίνει σε πρώτο πλάνο όπως και οι ναρκισσιστικές τάσεις. Τα νεύρα δύσκολα ελέγχονται γι’ αυτό αποφύγετε άτομα τα οποία συμπεριφέρονται προκλητικά και μην μπαίνετε σε συζητήσεις με θερμοκέφαλους τύπους είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε και στο δρόμο. Η Nέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει δυο σημαντικές όψεις: μια σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Για πολλούς ξεκινά μια περίοδος που θα θέλουν να κάνουν λιγότερα και να απολαύσουν κάποιες μέρες διακοπών και ξενοιασιάς. Η νέα Σελήνη αυτή μολονότι μπορεί πάλι να δημιουργήσει μια δύσκολη επικαιρότητα με απρόοπτα, κλυδωνισμούς σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, έξαρση μετεωρολογικών ή γεωλογικών φαινομένων παγκοσμίως, φέρει και το στοιχείο της δημιουργίας σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να κάνετε τα νέα σχέδια σας που θα υλοποιήσετε στο επόμενο εξάμηνο. Λίγες ώρες μετά θα σχηματιστεί το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο μια όψη δράσης και αποφασιστικότητας. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα χωρίς ανάδρομο Ερμή.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο απαιτητική για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα του Αυγούστου θα σας παιδέψει λίγο καθώς οι περισσότερες όψεις της με τον Ουρανό σας αφορούν ιδιαίτερα. Μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Καθώς λοιπόν ο Ήλιος και η νέα Σελήνη από τον τομέα της προσωπικής σας ζωής και της οικογένειας σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό μέσα στην εβδομάδα οι απαιτήσεις και οι εντάσεις έρχονται από όλα τα μέτωπα για να τις αντιμετωπίσετε. Μπορεί να είναι η εβδομάδα προετοιμασίας για να φύγετε διακοπές και γι’ αυτό να έχετε τρέξιμο ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να είστε πιο ξένοιαστοι τις επόμενες εβδομάδες του Αυγούστου. Από την άλλη μπορεί κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να ξεπερνά τα όρια, προσπαθώντας να ανακατευτεί σε κάτι εντελώς προσωπικό σας. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που αρχίζει να επηρεάζει από το ξεκίνημα της εβδομάδας αλλά ολοκληρώνεται την Τετάρτη δείχνει αρκετές εντάσεις στις σχέσεις σας. Για άλλους μπορεί να υπάρχει μια ενόχληση από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, για άλλους από ένα συγκάτοικο ή ακόμη και το σύντροφό σας. Μολονότι η παροιμιώδης υπομονή σας μπορεί να δοκιμαστεί, είναι σημαντικό αν νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας σέβονται όπως επιθυμείτε να μιλήσετε. Αλλά κάντε το σε ήπιους τόνους. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16/08 σας καλεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο να βάλετε στόχους που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι από το να περιποιηθείτε το χώρο σας μέχρι το να μετακομίσετε ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Αργότερα την ίδια μέρα ο Άρης συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο σας σε μια ωραία όψη τριγώνου την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να έχετε ωραίες ιδέες στη δουλειά αλλά και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Δεν χρειάζεται να φορτώσετε τις πιστωτικές σας κάρτες αλλά επιτρέψτε στον εαυτό σας την πολυτέλεια κάποιων αγορών, μια ιδιαίτερης εξόδου με το ταίρι σας ή κάποια δώρα για τα παιδιά σας. Εν κατακλείδι οι όψεις του Ήλιου, της νέας Σελήνης και του Άρη με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα προσθέτουν άγχος και διανθίζουν την καθημερινότητα σας με  απρόοπτα τα οποία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με στωικότητα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα του Αυγούστου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας καθώς ο κυβερνήτης σας  Ήλιος και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σας αντιμετωπίζουν σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό. Το να προγραμματίσετε την καθημερινότητα σας και να περιμένετε ότι όλα θα εξελιχθούν όπως ακριβώς τα θέλετε μάλλον είναι ουτοπικό όταν μπαίνει στη μέση ο Ουρανός, ο πλανήτης των ανατροπών. Αυτό σημαίνει ότι απλά θα πρέπει να έχετε εναλλακτικές, να είστε λίγο πιο ευέλικτοι και να βάλετε και τη φαντασία και την επινοητικότητα σας μπροστά ώστε να ανταποκριθείτε σε ό,τι προκύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο υπόλοιπος Αύγουστος δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ πιο ξεκούραστος και ποιοτικός οπότε μην απαισιοδοξείτε. Αν πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα μην σας πιάνει εγωισμός. Ζητήστε βοήθεια. Αλλά ακόμη κι αν οι άλλοι δεν σας τη δώσουν μην πικραίνεστε και το παίρνετε προσωπικά. Οι μέρες είναι απαιτητικές και πιθανώς όλοι έχουν τις δικές τους ανάγκες και προτεραιότητες. Φυσικά αυτός είναι ένας τρόπος για να δείτε και ποιοι πραγματικά είναι στο πλευρό σας. Ενδεχομένως να έχετε και κάποια απρόοπτα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας σχέδια.  Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 16/08 επηρεάζει σαφώς περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη είναι η στιγμή μιας νέας αρχής αλλά πριν ξεκινήσετε κάτι καινούριο με ενθουσιασμό πάρτε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε σε βάθος καθώς η μια όψη της Νέας Σελήνης είναι η σύνοδος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτή τη φάση μέχρι τις 04/09 και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές και αστάθεια μέχρι τότε. Από την άλλη δεν είναι απίθανο με αυτή τη νέα Σελήνη να έχετε ξαφνικές αποκαλύψεις αναφορικά με την προσωπική σας ζωή ή περίεργα σενάρια με πρώην.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό λίγες ώρες αργότερα έχει ενδιαφέρον σε επίπεδο οικονομικό και επαγγελματικό και πιθανώς να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που έχει και θετικό οικονομικό αντίκτυπο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα  αυτή του Αυγούστου είναι μια άσκηση στο να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνετε στη δουλειά και αυτή που αφιερώνετε στις προσωπικές σας σχέσεις και την οικογένεια. Από την αρχή του καλοκαιριού σας είχα επισημάνει πόσο σημαντικός θα είναι ο τομέας των επαγγελματικών αυτό το καλοκαίρι και πόσες ανατροπές, αλλαγές και διάφορα άλλα ευτράπελα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μέχρι τα πράγματα να σταθεροποιηθούν. Και φυσικά όταν ο νους είναι στις επαγγελματικές εξελίξεις, μπορεί οι προσωπικές σας σχέσεις να υποφέρουν εκτός αν το πρόβλημα για κάποιους έγκειται  στο να μπερδεύεται η προσωπική σας ζωή με ένα επαγγελματικό θέμα. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία πάντως και στους δυο τομείς γιατί αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τόσο εύκολο και μπορεί να υπάρχουν παράπονα κι από τις δυο πλευρές. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν τις περιμένατε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ή μπορεί να παίρνετε απόφαση να κάνετε μια δική σας επαγγελματική κίνηση την οποία θα υλοποιήσετε μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Σε κάθε περίπτωση δείξτε αυτοπεποίθηση, φτιάξτε ένα σχέδιο ή ένα πλάνο προκειμένου να αναβαθμίσετε την επαγγελματική σας ζωή ή να ανέβετε πιο ψηλά στην ιεραρχία και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν εξαιρετικά.

Την ίδια μέρα της Νέας Σελήνης λίγες ώρες αργότερα έχουμε το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα του Αυγούστου. Οι φίλοι μπορεί να παίξουν ένα καθοριστικό ρόλο και να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις αλλά θα πρέπει να προσέξετε λίγο τα όρια φιλίας -έρωτα να είναι ξεκάθαρα. Η όψη αυτή προσφέρεται για να κάνετε κάτι διαφορετικό από ένα καινούριο σπορ ή χόμπι που θα σας ενθουσιάσει μέχρι να δοκιμάσετε μια νέα κουζίνα ή να ανακαλύψετε μια σειρά που θα τραβήξει την προσοχή σας.

Οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας είναι σχετικά πιο ήρεμες και με έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις.

Για  τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιο γιορτινή εβδομάδα του Αυγούστου έρχεται με απαιτήσεις κι ίσως είναι και η τελευταία τόσο πιεστική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας καθώς ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη στις 16/08 έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό. Μια σχέση, μια συνεργασία θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα κι ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι είστε από αυτή είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα πάρετε τις αποφάσεις σας για την εξέλιξη τους. Φυσικά αυτό δεν είναι μια εύκολη διαδικασία ποτέ, καθώς χρειάζεται να έρθετε σε ρήξη ίσως με ανθρώπους που πλέον αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση μαζί τους προσωπική ή επαγγελματική δεν οδηγεί πουθενά. Από την άλλη ίσως δεν χρειάζεται να κόψετε γέφυρες αλλά να κάνετε μια γενναία συζήτηση που θα εκφράσετε τα παράπονα, τις αμφιβολίες ή τις απαιτήσεις σας ώστε να μπει η όποια σχέση σε μια νέα  και πιο υγιή βάση. Οι σχέσεις δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καθώς η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη  τις φέρνει σε ένα αποκορύφωμα. Μια νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου μπορεί να κρύβει πολλά σενάρια για σας και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας ανάλογα και με τη φάση στην οποία βρίσκεστε. Όποιο όμως κι αν είναι το σενάριο φαίνεται στον ορίζοντα μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία που θα σας οδηγήσει σε ένα πολύ επιτυχημένο δρόμο που θα φανεί στα γενέθλια σας στην αντίστοιχη Πανσέληνο στον Λέοντα στο τέλος Ιανουαρίου.

Την ίδια μέρα της Νέας Σελήνης στις 16/08 έχουμε τη θετική όψη του Άρη με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά σας πιθανώς όμως και την οικογένεια ή το σπίτι.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.