Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Αποφασιστικότητα και οργάνωση οδηγούν στην επιτυχία – Η επιρροή στα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Αποφασιστικότητα και οργάνωση οδηγούν στην επιτυχία – Η επιρροή στα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Αποφασιστικότητα και οργάνωση οδηγούν στην επιτυχία – Η επιρροή στα 12 ζώδια

Μετά από τη σκληρή και δύστροπη Πανσέληνο που προηγήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου και η οποία έφερε χαοτικές καταστάσεις σε πολλά επίπεδα, έρχεται μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/22 που θα μας βοηθήσει να βρούμε το σθένος, την αποφασιστικότητα και την ενέργεια για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να είμαστε πιο οργανωμένοι και παραγωγικοί, αλλά και να βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας, την υγεία μας και τις συνήθειες μας.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4 μοίρες και 4 λεπτά στο ζώδιο της Παρθένου και επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες από την 1η έως την 7η μοίρα στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο, ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Η διάρκεια της επιρροής και ο ρόλος του Ερμή

Η επιρροή της Νέας Σελήνης του Αυγούστου διαρκεί τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 26 Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Και επειδή κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μια νέα αρχή, καλό είναι τα νέα σας ξεκινήματα να τα κάνετε από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και αυτό για δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Αφενός γιατί έχουμε Πανσέληνο στις 11 Σεπτεμβρίου και αφετέρου γιατί γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Ερμής (που είναι και ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης της 27ης Αυγούστου) και όπως καταλαβαίνετε, αν έχετε κάποια ιδέα στο μυαλό σας, αν πρέπει να κάνετε διαπραγματεύσεις, εκκινήσεις ή να υπογράψετε συμβόλαια, θα πρέπει να επισπεύσετε τις διαδικασίες πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος, δηλαδή πριν τις 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης

Η Παρθένος στην αστρολογία σχετίζεται με τα θέματα της παιδείας, της υγείας, αλλά και τα εργασιακά και ίσως δούμε στην επικαιρότητα εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα. Επίσης, το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με το στρες, το άγχος και το πεπτικό μας σύστημα, οπότε καλό είναι να προσέξουμε να μην πιεζόμαστε και να προσπαθήσουμε να τρεφόμαστε σωστά, να προσέχουμε την υγεία μας και τη φυσική μας κατάσταση. Και επειδή η Νέα Σελήνη ποθεί αλλαγές, καλό είναι να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας.

Η Παρθένος όμως αγαπά και την ασφάλεια, την τάξη και την οργάνωση, ακόμα και στα συναισθήματα. Γι’ αυτό μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα στη ζωή μας και ιδιαίτερα τους τομείς που μπορεί να επικρατεί χάος. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαμε αφήσει τα πράγματα λίγο στην… τύχη τους ή ήμασταν πιο ανεκτικοί, τώρα θα φροντίσουμε να λάβουμε τα ινία και να θέσουμε τα όρια μας. Αν λοιπόν κάτι δεν μας αρέσει, δεν μας εκφράζει ή κάναμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, τώρα θα ανακατευθύνουμε την πορεία μας και ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες του. Να θυμάστε ότι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της Παρθένου είναι: ανάλυση, ευφυΐα, συγκρότηση, μέθοδος, κριτική, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και καλό είναι να προσπαθήσουμε να τα αναπτύξουμε και να τα ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας.

Οι όψεις και το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι ιδανική για να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να τους πετύχουμε. Μπορούμε να οργανωθούμε, να φτιάξουμε λίστες, να δημιουργήσουμε νέες ρουτίνες, να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα των σχεδίων μας και να πιέσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε παραγωγικοί.

Ωστόσο, η Νέα Σελήνη τετραγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους και αν δεν αξιοποιήσουμε την ενέργεια της σωστά, μπορεί να έχουμε νεύρα, καβγάδες και εμπόδια. Η Νέα Σελήνη κυβερνάται από τον Ερμή και οι Δίδυμοι που φιλοξενούν τον Άρη έχουν και αυτοί κυβερνήτη τον Ερμή. Έτσι, το τετράγωνο αυτό της Νέας Σελήνης με τον Άρη, τον πλανήτη της ενέργειας, της διεκδίκησης, της σεξουαλικότητας και του θυμού, μπορεί από τη μία να μας γεμίζει με ενέργεια και πάθος να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, από την άλλη όμως μπορεί να μας κάνει εύθικτους, νευρικούς και ευερέθιστους, αλλά και να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας, να πεισμώσουμε, και τελικά να οδηγηθούμε σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Πρέπει να εξετάζουμε με ψυχραιμία τις μάχες που θα δώσουμε, και με προσοχή και συνέπεια να κάνουμε τα βήματα μας και να μην είμαστε θερμοκέφαλοι. Επίσης, μπορεί να γίνουμε σπάταλοι, κυκλοθυμικοί και να απαιτούμε από τους άλλους να χορεύουν στους δικούς μας ρυθμούς. Η όψη αυτή δείχνει άφθονη ενέργεια, δύναμη, παρόρμηση, σεξουαλική ορμή και κινήσεις δίχως φραγμούς και ηθικές αναστολές, γι’ αυτό προσέξτε να μην αναμειχθείτε σε παράνομες σχέσεις και πράξεις και στο τέλος εκτεθείτε. Επίσης, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προδοσίες, οργισμένο πάθος, βία, αυτοκαταστροφικές αποφάσεις, αλλά και να προκαλέσει φωτιές, μικροατυχήματα και τραυματισμούς.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, και θα δώσει μια ώθηση στα σχέδια και τα νέα ξεκινήματα μας. Όμως αυτή η όψη κρύβει μια παγίδα, καθώς μπορεί να νιώθουμε υπεραισιόδοξοι και ενθουσιώδεις κι έτσι τελικά να παραβλέψουμε σημαντικές λεπτομέρειες ή να πάρουμε βιαστικές και ανώριμες αποφάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να μην βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας και να μην είμαστε απόλυτοι και αλαζόνες θεωρώντας ότι έχουμε πάντα δίκιο, διότι μπορεί να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα και να κάνουμε ουτοπικά όνειρα.

Ας δούμε όμως ποιους τομείς φωτίζει αυτή η Νέα Σελήνη για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού, πού μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή ανάλογα με το ζώδιο μας και τι πρέπει να προσέξουμε

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σάς καλεί να σηκώσετε τα μανίκια και να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, υγείας, διατροφής και άσκησης, αλλά να βάλετε και ένα πρόγραμμα στο πρόγραμμα της εργασίας σας και της καθημερινότητας σας. Είναι η ιδανική Νέα Σελήνη αν θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα και υγιεινή διατροφή, να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας, καθώς η Παρθένος αγαπά τη σωστή και λιτή διατροφή, αλλά και το πρόγραμμα. Οργανώστε τον χρόνο σας πιο σωστά για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε επουσιώδη, ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο, διότι όλο αυτό θα γίνει μέσα σε ένα πλαίσιο πίεσης και φόρτισης, αφού ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, είναι σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και ίσως ο ανταγωνισμός στη δουλειά θα είναι έντονος και εσείς έτοιμοι να πάρετε φωτιά με το παραμικρό. Αν δεν βρείτε όμως τη χρυσή τομή και την ισορροπία μέσα σας, δεν θα γλιτώσετε τα παρατράγουδα και τους καβγάδες με συνεργάτες, υφισταμένους, αλλά και προϊσταμένους. Είναι στο χέρι σας να μην τραβήξετε το σχοινί και να φτάσετε τα πράγματα στο μη περαιτέρω, διότι αν τώρα δημιουργήσετε μια επαγγελματική κρίση, ίσως αυτό έχει επιπτώσεις και στην υγεία σας γιατί θα πιεστείτε. Έχετε βέβαια και τον Δία στο ζώδιο σας που σχηματίζει χιαστί όψη με τη Νέα Σελήνη και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε και νέες προτάσεις για δουλειά, αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει υπεραισιόδοξους και παρορμητικούς και να μη δείτε τις παγίδες στις οποίες μπορεί να πέσετε. Με ψυχραιμία και όχι περιττούς ενθουσιασμούς πρέπει να εξετάσετε τα πάντα λεπτομερώς και να επιλέξετε με σοφία τα επόμενα βήματα σας και όχι με ματαιοδοξία και πείσμα. Ό,τι και αν αποφασίσετε όμως βάλτε το μπροστά πριν από τις 9/9 που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, δηλαδή στον Ζυγό, διότι μετά θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από την 1η έως την 7η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πιο εξωστρεφή και ευχάριστο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο, που αφορά τον έρωτα, τα φλερτ, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση, ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο και είναι η κατάλληλη περίοδος να διασκεδάσετε λίγο, αφού ξεφορτωθήκατε και τον Άρη από το ζώδιο σας πριν από λίγες ημέρες και η πίεση στην καθημερινότητα σας έχει λίγο μειωθεί. Το φεγγάρι αυτό θα σας κάνει να ψάχνετε την ευτυχία στην προσωπική σας ζωή, είτε ενισχύοντας το πάθος στις υπάρχουσες υγιείς σχέσεις είτε βάζοντας τέλος σε παρωχημένες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή σας ή να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα που να σας γεμίζει ενθουσιασμό. Επίσης, είναι η στιγμή να δείτε ποιο ταλέντο σας θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο και να κερδίσετε χρήματα. Και μια που αναφερθήκαμε στο καυτό θέμα των οικονομικών, ίσως σε αυτόν τον τομέα να δεχτείτε κάποιες πιέσεις. Βλέπετε ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, που για εσάς αφορά τα οικονομικά, και σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να γίνετε σπάταλοι και να ξοδέψετε πολλά για διασκεδάσεις και απολαύσεις και να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, ή μπορεί να ετοιμάζετε κάποιο νέο επαγγελματικό βήμα και να προκύπτουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει και να σας πιέσουν πολύ. Μην ξεγελαστείτε από την όψη Νέας Σελήνης-Δία και αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θέλει πρόγραμμα και συνέπεια. Οπότε στο χέρι σας είναι πώς θα χειριστείτε τα άγχη και τις δυσκολίες για να αποφύγετε τα δράματα. Επίσης, να είστε πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας, διότι θα είναι όλοι στα κάγκελα και μια παρεξήγηση ή ένας εγωιστικός τρόπος συμπεριφοράς απέναντι στους άλλους μπορεί να πυροδοτήσει ντόμινο δυσάρεστων εξελίξεων.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από την 1η έως την 7η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον, αν σας καταλαβαίνουν και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Αλλά, με τον Άρη στο ζώδιο σας και σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη η ηρεμία μάλλον θα είναι άγνωστη λέξη στη ζωή σας μέχρι και τον Μάρτιο του 2023. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θέλει τάξη και οργάνωση και είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σπίτι σας και τις οικογενειακές σας σχέσεις και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας, να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας και να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε. Όμως, υπάρχει η περίπτωση να προκύψουν εντάσεις με συγγενείς και κάποιοι πιθανώς να λάβετε την απόφαση μιας μετακόμισης και μάλιστα με τη μορφή επείγοντος, καθώς μπορεί να προκύψει μετά από καβγά ή πίεση από άτομα της οικογένειας σας. Οι σχέσεις με τους γονείς, τους συγγενείς και άτομα με τα οποία συγκατοικείτε ίσως φτάσουν στα όρια τους και όσο και αν προσπαθείτε να βρείτε κανάλι επικοινωνίας να μην μπορέσετε τελικά. Ίσως εσείς να προσπαθήσετε να βάλετε κάποια όρια ή να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους και συναντήσετε αντιστάσεις, ή μπορεί να ζητήσετε τη βοήθεια και τη στήριξή τους και να απογοητευθείτε από τις απαντήσεις που θα λάβετε και τελικά να απομακρυνθείτε ψυχικά ή και κυριολεκτικά, αφού μπορεί να έρθετε σε τέτοια ρήξη που να σηκωθείτε να φύγετε από την εστία σας και να κάνετε μια νέα αρχή στηριζόμενοι μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Πριν ανοίξετε την οποιαδήποτε συζήτηση, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αν οι άλλοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αλλάξουν μυαλά και τρόπο σκέψης, εσείς μπορείτε και με τον Άρη στο ζώδιο σας τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Προσέξτε ακόμη και θέματα υγείας, αλλά και τις σχέσεις σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι πιέσεις θα είναι πολλές και μπορεί να ζοριστείτε σωματικά και νοητικά. Επίσης, να θυμάστε ότι τα νέα ξεκινήματα σας πρέπει να γίνουν πριν τις 9/9, γιατί μετά ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις που θα δημιουργήσει θα σας σπάνε τα ήδη τεταμένα νεύρα σας.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από την 1η έως την 7η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στρέφει τη σκέψη και το μυαλό σας στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, στα μελλοντικά σας σχέδια, στα ταξίδια σας, αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε και εκφράζεστε. Ίσως προκύψουν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές με φίλους και συνεργάτες, ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες και το έργο σας, αλλά και να βρείτε ένα σημείο επαφής και επικοινωνίας με τα αδέλφια σας και τους ανθρώπους που έρχεστε σε καθημερινή επαφή, όπως για παράδειγμα τους γείτονες σας. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να κάνετε μια συμφωνία, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να χωρούν και οι δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Επίσης, ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, αλλά και την ομαδική δουλειά. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να ενισχύσετε τη δουλειά σας μέσω των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου και να διευρύνετε τους πνευματικούς και εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες με σεμινάρια, μεταπτυχιακά, κλπ., ή ασχοληθείτε για να οργανώσετε ένα ταξίδι είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Το φεγγάρι σας ζητά να βάλετε νέες βάσεις στον τρόπο που επικοινωνείτε και αλληλεπιδράτε στις κοινωνικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ενεργοί και πιο κοινωνικοί. Θα είναι μια περίοδος που η επικοινωνία θα αυξηθεί, θα μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο και όλοι θα ζητούν τη γνώμη σας και εσείς θα την προσφέρετε δίχως δεύτερη σκέψη. Όμως θα πρέπει να προσέξετε λίγο τον τρόπο που εκφράζεστε, διότι είναι άλλο να δείχνω το ενδιαφέρον μου και άλλο να προσπαθώ να επιβάλλω τη γνώμη μου. Να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε, διότι μπορεί να έχετε αντιδράσεις και να δεχτείτε επιθέσεις ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο, σπουδές, να ασχοληθείτε με την προβολή της επιχείρησης σας, να αγοράσετε καινούριο εξοπλισμό για το γραφείο σας, να φτιάξετε κάτι στο μεταφορικό σας μέσο ή να το αλλάξετε, να κλείσετε κάποιο ραντεβού για επαγγελματική συνέντευξη, πρέπει να τα κανονίσετε πριν από τις 9/9, διότι μετά θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και οι καθυστερήσεις θα βασιλεύουν.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από την 1η έως την 7η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά φέρνει σε πρώτο πλάνο η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που επηρεάζει τον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μια τάξη και να εξετάσετε με σοβαρότητα το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό, αλλά και μια νέα αρχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε ασφάλεια στο μέλλον. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε επωφελείς κινήσεις που μπορεί να κάνετε και με την ακίνητη περιουσία σας και γενικώς θα κοιτάξετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο κέρδος από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μια νέα πηγή εσόδων ή μία πρόταση για δουλειά, που ίσως πρέπει να τη σκεφτείτε σοβαρά, καθώς μπορεί να κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη. Όμως μπορεί οι όψεις της Νέας Σελήνης με τον Δία και τον Άρη να σας κάνουν και πιο σπάταλους, και επειδή έχετε και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας που αγαπά τις πολυτέλειες, μπορεί να επιδοθείτε σε σαφάρι αγορών και να σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία που ό,τι βλέπει το μάτι σας το αρπάζει το χέρι σας. Το θέμα είναι να κάνετε μια νέα αρχή με τα οικονομικά σας και όχι να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Μαζέψτε τα χέρια σας, απομακρύνετε από κοντά σας πιστωτικές κάρτες και ασχοληθείτε περισσότερο με λογαριασμούς, χρέη και δάνεια, προσπαθώντας να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά να τα καταφέρετε. Επίσης, προσέξτε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με φίλους ή συνεργάτες, καθώς το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει ρήξεις και καβγάδες από το πουθενά.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από την 1η έως την 7η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο σας και είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα, να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται από αυτή τη Νέα Σελήνη, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και μάλιστα εσάς θα σας επηρεάζει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Ετοιμάστε λοιπόν για νέα ξεκινήματα με πολλή ενέργεια, πάθος, αλλά και πίεση. Από τη μια λοιπόν θα έχετε όρεξη, δύναμη και αντοχή να τα αλλάξετε όλα στη ζωή σας και να διεκδικήσετε ό,τι πιστεύετε πως σας ανήκει, σας αξίζει και θα σας κάνει ευτυχισμένους και από την άλλη ίσως συναντάτε αντιστάσεις που θα σας φέρνουν στα όρια σας. Η κατάσταση θέλει υπομονή και διπλωματία, διότι το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους θα φέρει εντάσεις, ίσως και αμφισβήτηση σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι άλλοι θα είναι πολύ πιεστικοί και απαιτητικοί από εσάς και εσείς έτοιμοι για επανάσταση. Προσπαθήστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, επιλέξτε σοφά τις μάχες που θα δώσετε και μην καταφεύγετε σε βεβιασμένες αποφάσεις με παρόρμηση. Ακόμη, προφυλάξτε την υγεία σας, μην αφήνετε κάποια ενόχληση χωρίς να την ελέγξετε και προσπαθήστε να κοιμάστε καλύτερα, να βρίσκετε λίγο χρόνο για χαλάρωση και να διατρέφεστε υγιεινά. Μην πιέζεστε και μην αγχώνεστε, μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους. Έχετε την ευφυΐα και την αντίληψη να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας, να δείτε ποιες είναι τοξικές σχέσεις, ποιες ασχολίες είναι μη δημιουργικές, ποιες συνήθειες δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε (όπως υπερφαγία, έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή) και να τα αλλάξετε όλα προκειμένου να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τις βελτιώσεις που θα θέλατε να κάνετε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και αν οι απόψεις των άλλων σάς εμποδίζουν να προχωρήσετε, βρείτε άτομα με κοινούς στόχους και μην κρατάτε χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, είτε ερωτικές σχέσεις. Όμως, μην γίνεστε επιθετικοί και μην ρίχνετε το βάρος και το ανάθεμα στους άλλους. Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι, δικές σας ήταν οι αποφάσεις… και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να τις αλλάξετε.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από την 1η έως την 7η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Τις ανασφάλειες και τους φόβους σας πυροδοτεί η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά το ασυνείδητο, τη φαντασία, τη διαίσθηση και τον ψυχισμό σας και μπορεί όλα να σας φαίνονται δύσκολα και ίσως μάταια. Αλλά μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε, αυτός είναι ο στόχος, δηλαδή να εντοπίσετε ό,τι σας κουράζει, σας εξαντλεί και σας πιέζει και να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας. Να αφήσετε στο παρελθόν ό,τι λειτουργεί τοξικά και σας κρατάει πίσω στη ζωή σας. Κάντε μια νέα αρχή και ασχοληθείτε με την υγεία σας πνευματική, σωματική και ψυχική. Βρείτε τρόπους να κανακέψετε τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε αποτοξίνωση, καλύτερη διατροφή, να κοιμηθείτε ή να χαλαρώσετε περισσότερο. Να προσπαθήσετε να βρείτε μέσα σε όλα που σας δυσκολεύουν και σας πιέζουν, ηρεμία στην ψυχή και στο μυαλό σας. Εντάξει δεν είναι εύκολο, αλλά θέλει προσπάθεια και πειθαρχία. Θέλει πρόγραμμα και σωστή διαχείριση χρόνου, για να μην τρέχετε όλη τη μέρα σε υποχρεώσεις για τους άλλους και εγκαταλείπετε τη φροντίδα προς τις δικές σας ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης, που είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά ή και τοξικά στη ζωή σας. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές συναντήσεις και επειδή είναι σε τετράγωνο με τον Άρη, ίσως υπάρχει έντονος ανταγωνισμός με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη… Μπορεί λοιπόν να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού. Να είστε προσεκτικοί με τις υπόγειες κινήσεις και να προφυλαχθείτε όσο μπορείτε από παρασκηνιακές ενέργειες. Μην μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά, μην ανακυκλώνετε ό,τι ακούτε και μάλιστα χωρίς να το έχετε διασταυρώσει και μην ασχολείστε με θέματα άλλων που δεν σας αφορούν. Η Νέα Σελήνη θέλει από εσάς να αποστασιοποιηθείτε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. Μην εκτίθεστε και αν βρεθείτε στριμωγμένοι σε δύσκολη θέση μην αντιδράτε σπασμωδικά και επιτίθεστε σε όλους, μπορείτε να χειριστείτε με ευγένεια και διπλωματία τις καταστάσεις, άλλωστε η διπλωματία είναι η δεύτερη φύση σας. Επίσης, αν έχετε κάποια ερωτική σχέση που πρέπει να μείνει αθέατη, φροντίστε να μην εκτεθείτε και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει την πίστη τους.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από την 1η έως την 7η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιρροή της Νέας Σελήνης από την Παρθένο στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου θα σας ανοίξει πόρτες, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με τους φίλους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση για μια ομαδική δουλειά που να σας ενθουσιάσει. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποια σχέση ή συνεργασία με ένα άτομο το οποίο έχει εντελώς διαφορετικό προφίλ από το δικό σας ή από όσους ανθρώπους είχατε σχετιστεί στο παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας, μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας σε άλλους, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας και να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα, παρεξηγήσεις και καβγάδες. Αφορμή για ξεκαθαρίσματα μπορεί να είναι και κάποια οικονομικά θέματα, καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Άρη, που επηρεάζει τον τομέα τον οικονομικών σας και μπορεί να μάθετε κάποια πράγματα που να σας φέρουν στα όρια σας ή να μην θέλουν οι συνεργάτες σας να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει και να γίνεστε έξαλλοι. Προσπαθήστε όμως να μην ξεσπάσετε και πείτε λόγια που θα μετανιώσετε, διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στεναχωρηθείτε εσείς ακόμη περισσότερο. Θέστε τα όρια σας και τα δεδομένα σας και μην λαμβάνετε αποφάσεις εν θερμώ. Πάντως, αν εξαιρέσουμε αυτές τις δυσκολίες, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που έχετε το ίδιο όραμα, να βρείτε συμμάχους και να συστρατευτείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Μόνο να θυμάστε τα νέα ξεκινήματα σας να τα κάνετε πριν από τις 9/9, γιατί μετά ο Έρμης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα υπάρχουν δυσκολίες.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από την 1η έως την 7η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, και τα θέματα καριέρας, στάτους, δημόσιας εικόνας θα είναι το κύριο μενού της περιόδου. Θα επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Αν έχετε βαλτώσει προσωπικά ή επαγγελματικά, αν είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος, αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να λάβετε τις αποφάσεις σας. Η επαγγελματική σας καταξίωση θα σας απασχολεί έντονα και μάλιστα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει μια πρόταση ή ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Η Νέα Σελήνη βέβαια δεν έρχεται με στρωμένα κόκκινα χαλιά, αλλά με ένα τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στους Διδύμους, δηλαδή απέναντί σας, και θα δημιουργήσει κάπως ασφυκτικές συνθήκες και πιέσεις στον εργασιακό τομέα, αλλά και στο σπίτι. Οι άλλοι, είτε είναι οι συνεργάτες, είτε οι ανώτεροι σας, είτε ο σύντροφός σας, θα έχουν αυξημένες απαιτήσεις χωρίς να σας προσφέρουν βοήθειες κι εσείς θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και στην αναγκαστική συμβιβαστική στάση που πρέπει να δείξετε. Μπορεί να προκύψει κάποια ένταση ή παρεξήγηση και να δημιουργηθεί νευρικότητα και κακή ατμόσφαιρα. Μπορεί να φτάσετε στα όρια σας, διότι βλέπετε να μην τηρούνται οι υποσχέσεις που σας είχαν δώσει και να συνειδητοποιείτε ότι σας εκμεταλλεύονται. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επιλύσετε τις διαφορές σας με διάλογο. Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά βοηθητική και σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να απολαμβάνετε ένα πιο δυνατό οργανισμό και μια όμορφη σιλουέτα. Εξαιρετική Νέα Σελήνη για να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, να ψαχτείτε με άσκηση, να κάνετε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία που θα δώσει λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από την 1η έως την 7η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με θέματα σπουδών, ή με τα μελλοντικά σας πλάνα  και σας βάζει στη διαδικασία να βάλετε νέους μακροχρόνιους στόχους για να σημειώσετε πρόοδο. Όμως, δεν χρειάζεται πίεση και άγχος, ούτε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Θέλει σύνεση και υπομονή για να βάλετε τις σωστές βάσεις, ώστε να μην τρέχετε μετά να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Άλλοι μπορεί να εξετάζετε τις προοπτικές για να διευρύνετε τις γνώσεις σας, άλλοι να ασχολείστε με τα θέματα δουλειάς, άλλοι μπορεί να σχεδιάζετε να εγκατασταθείτε στο εξωτερικό ή εργαστείτε σε μια πολυεθνική εταιρία και τώρα να ψάχνετε διακαώς πώς θα βρείτε τον τρόπο για να κάνετε αυτό το νέο ξεκίνημα. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας και ανοίξτε τα φτερά σας. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις αξίες και τους στόχους σας και σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας (γεωγραφικούς και πνευματικούς), να διευρύνετε το πεδίο των γνώσεων σας, να αναπτύξετε τη φιλοσοφία σας και το σύστημα αξιών και πεποιθήσεων. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα στη ζωή σας, να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε έναν μεγάλο σας στόχο. Όμως πρέπει να είστε γειωμένοι, να μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητες σας και να μη θέτετε ουτοπικούς στόχους. Με οργάνωση και τακτική όλα θα γίνουν σωστά. Και πάνω από όλα μην αγχώνεστε και μην πιέζετε τον εαυτό σας και τις καταστάσεις, διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνετε καταπιεστικοί και να καταπονήσετε και το νευρικό σας σύστημα, δημιουργώντας προβλήματα στην υγεία σας. Και μην ξεχνάτε, ό,τι σχεδιάζετε και ό,τι θέλετε να πετύχετε, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με ταξίδια, επικοινωνία, νομικές υποθέσεις, ΜΜΕ, εκπαίδευση, πρέπει να τα τρέξετε και να τα οργανώσετε πριν τις 9/9, γιατί μετά ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και αρχίζουν τα παρατράγουδα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από την 1η έως την 7η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζί με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο ξεκινά μια περίοδος που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Επενδύσεις, δοσοληψίες με τράπεζες, ό,τι έχει σχέση με ασφάλειες, εφορίες και δανεισμό, μπορεί να σας απασχολήσει ή να σας πιέσει αρκετά. Οι κινήσεις που θα κάνετε απαιτούν ισορροπία, λογική και όχι συναισθηματισμούς και παρόρμηση. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αυτό να θυμάστε και να εξετάζετε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις όταν κάποιοι σας λένε ότι κάτι είναι για το καλό σας και να μην παίρνετε αλόγιστα ρίσκα. Μπορείτε να κάνετε νέες συμφωνίες, αλλά και να επανεξετάσετε παλαιότερους διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες και να ξαναδείτε τις συμφωνίες αλλάζοντας ίσως τους όρους προς όφελός σας. Επίσης, ξεσκονίστε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις, για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης και ασχοληθείτε πρακτικά με το ισοζύγιο των εσόδων-εξόδων σας και βάλτε μια τάξη. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα, αλλά και σε θέματα υγείας. Οι οικονομικές ευκαιρίες, δεν θα λείψουν. Ίσως πάρετε ένα μπόνους, μια κληρονομιά ή μπορεί να κάνετε μία νέα επιχειρηματική κίνηση που να σας φέρει έσοδα που δεν τα φανταζόσασταν. Επίσης, παίζει το σενάριο να επωφεληθείτε έμμεσα από έσοδα του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Βέβαια, παίζει και το σενάριο τα οικονομικά να αποτελέσουν αφορμή πίεσης ή και έντασης ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας ή με τους συνεργάτες σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν σπατάλες και κακοδιαχείριση, αφού εσείς θα θέλετε να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω και να το ρίξετε έξω. Παράλληλα όμως με τα οικονομικά, ίσως μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που επενδύετε συναισθηματικά, στον τρόπο που δεσμεύεστε και εξαρτάστε από τους ανθρώπους στη ζωή σας. Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα από χειριστικές σχέσεις και άτομα που σας πιέζουν και θέλουν να σας ελέγχουν και κάποιοι ίσως έχετε φτάσει στα όρια σας. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε αυτούς τους «δαίμονες» που σας στοιχειώνουν, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να απαλλαγείτε από κάποιες τοξικές σχέσεις. Τώρα θα δείτε ποιοι αξίζουν να παραμείνουν δίπλα σας και ποιοι όχι και θα πάρετε τις αποφάσεις σας με βάση με την αλήθεια και όχι αυτό που θα θέλατε να ισχύει.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από την 1η έως την 7η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντι σας στο ζώδιο της Παρθένου και μάλλον τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού θα δέχεστε πιέσεις από παντού. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά τίποτα δεν θα είναι εύκολο και ιδανικό. Με λίγα λόγια θα σας βγει το λάδι για να πετύχετε κάτι και τα νεύρα σας θα είναι στο κόκκινο. Το φεγγάρι αυτό τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας και να εξετάσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους και να δείτε τα περιθώρια που αφήνετε στους άλλους να καταπατούν τις κόκκινες γραμμές σας. Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν σέβονται τις ανάγκες σας, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε; Έχετε βάλει τα όρια σας ή φοβάστε μην τους χάσετε και κάνετε πίσω; Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή, θέτοντας καινούριες βάσεις στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να βρείτε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς επιθυμείτε από τους άλλους στη ζωή σας και να το εκφράσετε, αλλιώς πώς θα το κερδίσετε; Και αν οι άλλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες, τότε να θέσετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας. Βέβαια, το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, σε ένα ζώδιο που δεν είναι τόσο βοηθητικό προς το δικό σας, μπορεί να δείξει εντάσεις, καβγάδες και ρήξεις στις σχέσεις σας, καθώς ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας και εσείς να ξεσπάτε. Αυτή η όψη ίσως φέρει στην επιφάνεια δυσαρέσκειες του παρελθόντος και ό,τι είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι το προηγούμενο διάστημα και ίσως τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και λειτουργήσετε παρορμητικά. Βέβαια, ο Δίας που βρίσκεται στον Κριό και σχηματίζει χιαστί όψη με τη Νέα Σελήνη θέλει από εσάς να βρείτε την ευτυχία, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή σας, και όπως καταλαβαίνετε, αφού οι συνθήκες δεν θα σας το επιτρέψουν εύκολα αυτό, το σύστημά σας θα αντιδρά ακόμα περισσότερο και θα είστε στην τσίτα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από την 1η έως την 7η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.