Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02/03/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πώς θα Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02/03/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδιαεπηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02/03/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Μέσα σε αυτή τη δυστοπική κατάσταση που ζούμε και με τις εξελίξεις σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο να είναι το λιγότερο απογοητευτικές, έρχεται μία Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου 2022 στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και μας γεμίζει με ελπίδα και δύναμη για να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο αφού για τις αποφάσεις των άλλων δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα…

Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να συγχωρήσουμε, να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να κάνουμε βήματα μπροστά, που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Το τέλος ενός κύκλου

Πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την αρχή, το νέο ξεκίνημα και επειδή για να αρχίσει το καινούργιο πρέπει να τελειώσει το παλιό, αυτή τη στιγμή όλο το σύμπαν «συνωμοτεί» στην ολοκλήρωση κάποιων κύκλων. Τη στιγμή που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, τρία ουράνια σώματα (Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας) βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δύο (Ερμής και Κρόνος) στο ζώδιο του Υδροχόου και τέσσερα (Ήλιος, Σελήνη, Δίας και Ποσειδώνας) βρίσκονται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η πλανητική συγκυρία, που τοποθετεί τους 9 από τους 10 πλανήτες στα τρία τελευταία ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δείχνει ότι οδηγούμαστε στο τέλος κάποιων καταστάσεων για να ανοίξουν νέοι ορίζοντες.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι σε σύνοδο με τον Δία και αυτή η όψη θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς και κοινωνική επιτυχία, αλλά και την τάση για απόλαυση και κοινωνικοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχουμε έντονα συναισθήματα, καλλιτεχνικές ανησυχίες και φιλοδοξίες.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό χαρίζει αυτοπεποίθηση, πρωτοτυπία σκέψης, πρωτοβουλία, φιλοδοξία και ενδιαφέρον για καινοτόμες κινήσεις. Απορρίπτουμε ό,τι είναι παραδοσιακό και θέλουμε να αλλάξουμε και να είμαστε ανεξάρτητοι. Αναζητούμε νέες μεθόδους και ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο. Ουσιαστικά με αυτές τις όψεις η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί την τυχερή όψη που πραγματοποιήθηκε στις 18/02/2022, δηλαδή το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, το οποίο επηρεάζει κυρίως όσους έχουν πλανήτες από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιον τομέα θα σας φέρει τύχη το εξάγωνο Δία-Ουρανού πατήστε εδώ.

Άλλες σημαντικές όψεις

Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη πραγματοποιούνται και κάποιες άλλες σημαντικές όψεις. Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μας κάνει πεισματάρηδες, καχύποπτους και άπληστους. Δυστυχώς βλέπουμε παντού εχθρούς και προδοσίες και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τις αποτυχίες. Τείνουμε να είμαστε απαισιόδοξοι και αρνητικοί και ίσως υπάρξουν διαφωνίες και καβγάδες σε σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και στην οικογένεια και μπορεί να ειπωθούν βαριές κουβέντες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν βαθιές πληγές και ρήξεις.

Παράλληλα έχουμε την τριπλή σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα, που δημιουργεί εντάσεις κυρίως στα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τελευταίο πενθήμερο των ζωδίων τους. Η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει έντονες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και εντάσεις τόσο σε προσωπικές σχέσεις όσο και μεταξύ κρατών. Επίσης, η εμπλοκή του Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, αλλά και παιγνίδια εξουσίας που αφορούν την ενέργεια και τα μεταλλεύματα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στη 12η μοίρα των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, ήτοι Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Ακόμη, επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τη 10η έως τη 14η μοίρα.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας (δηλαδή το ζώδιο σας), ο ωροσκόπο σας ή οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στο 12ο Ηλιακό σας σπίτι θέλει να κάνετε αλλαγές ξεκινώντας όμως από μέσα σας. Θα κληθείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ειλικρίνειας για να καταλάβετε τα πραγματικά σας θέλω και τι θα σας κάνει ευτυχισμένους στη ζωή σας. Είναι η τέλεια συγκυρία για εσάς να αφήσετε πίσω σας άτομα, συνήθειες και καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους και να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ξεκινήστε να γυμνάζεστε, να τρέφεστε σωστά και όχι αυτοκαταστροφικά και βρείτε τρόπους να φροντίσετε τον εαυτό, να κάνετε αποτοξίνωση, να κοιμηθείτε ή να ξεκουραστείτε. Προσπαθήστε μέσα στις υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο να βρείτε χρόνο να ηρεμείτε την ψυχή και το μυαλό σας. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει έντονο παρασκήνιο και μυστικές συναντήσεις, Μπορεί λοιπόν είτε να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού και να προετοιμάζετε κάτι που θα το βγάλετε αργότερα σε κοινή θέα. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη και θα καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα από αυτά που σας λένε οι άλλοι. Επίσης, οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου θα πρέπει να προσέξουν εντάσεις και πίεση σε επαγγελματικά ζητήματα.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Κριού ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει επιτυχίες στους στόχους σας και στα μελλοντικά σας σχέδια και σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Θα έχετε ευκαιρίες και όρεξη να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε, ενώ μπορεί μέσω νέων γνωριμιών να κάνετε συμμαχίες με άτομα που θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους. Το φεγγάρι θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας στηρίξει ώστε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα και ευνοεί πολύ τη συλλογική δουλειά. Ίσως δείτε το κλίμα στη δουλειά να αλλάζει υπέρ σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους. Θα νιώθετε ότι σας στηρίζουν, ότι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς. Σημαντικοί άνθρωποι από το περιβάλλον σας θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και ίσως τις επόμενες 2 εβδομάδες να ξεπεράσετε προβλήματα και διαφωνίες του παρελθόντος. Ωστόσο, οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια, διότι επηρεάζεστε από τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και να μην είστε εριστικοί στη συμπεριφορά σας.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Ταύρου ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον τομέα της καριέρας και επιτέλους να καταξιωθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Οι προτάσεις δεν θα λείψουν, αλλά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να γίνουν γνωστές οι προθέσεις σας. Αν ψάχνετε δουλειά η Νέα Σελήνη σας ευνοεί, οπότε στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες των Διδύμων ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που σχετίζεται με την πνευματική σας ανάπτυξη, τα ταξίδια, τη γνώση και την εκπαίδευση και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε. Το φεγγάρι αυτό θέλει από εσάς να δείτε με σοβαρότητα τις προοπτικές σας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να χτίσετε βάσεις για τους μακροχρόνιους στόχους σας και με αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά να τους κυνηγήσετε. Οι ευκαιρίες για την εξέλιξη σας θα είναι πολλές και ίσως εμφανιστούν ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε. Αυτή την περίοδο ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα σπουδών, ταξιδιών, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, αλλά και νομικά ζητήματα. Ό,τι ξεκινήσετε με αυτό το φεγγάρι θα το δείτε να ανθίζει και αποδίδει καρπούς την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2022, γι’ αυτό μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Βγείτε από το καβούκι σας και με αυτοπεποίθηση ξεκινήστε τα σχέδια σας, προωθήστε τη δουλειά σας και πολεμήστε γι’ αυτό που σας αξίζει. Οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί και γεμάτοι ελπίδα, αρκεί να το προσπαθήσετε. Και πάνω από όλα να είστε γειωμένοι και όχι ονειροπόλοι, χάνοντας ενέργεια και χρόνο σε απραγματοποίητα σχέδια, πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μην μένετε στάσιμοι πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Καρκίνου ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Αλλαγή και αναγέννηση, αυτό είναι το μότο της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στους Ιχθύς και στο 8ο Ηλιακό σας σπίτι και σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε ένα πιο εσωτερικό ταξίδι, προκειμένου να βρείτε αυτό που θα σας κάνει να αισθανθείτε δυνατοί. Δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από ό,τι σας αξίζει και σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και γεμάτοι. Καταστάσεις και άτομα που απλώς «υπάρχουν» στη ζωή σας και δεν σας γεμίζουν ή σας δημιουργούν προβλήματα και ανασφάλεια δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα απομακρυνθούν με συνοπτικές διαδικασίες. Θα βρείτε τον πιο παλιό καλό σας εαυτό και θα απαιτήσετε τα κεκτημένα σας. Το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μπροστά νέους οικονομικούς στόχους και ίσως έχετε επαγγελματικές προτάσεις με οικονομικό αντίτιμο. Είναι μια καλή συγκυρία να βάλετε σε τάξη φόρους, χρέη, δάνεια και να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε, την ακίνητη περιουσία σας και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στη μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Μάλιστα μπορεί το σύμπαν να συνωμοτήσει και να σας φέρει μαζεμένα χρήματα, είτε από επενδύσεις, από κληρονομιά ή μπορεί να βρείτε έναν χορηγό για να δώσετε μια ανάσα στην επιχείρησή σας. Ευνοούνται θέματα συμβολαίων και συμφωνιών. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου ίσως πιεστείτε σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Λέοντα ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 7ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις, τον γάμο και στις συνεργασίες σας. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ένα νέο ξεκίνημα όμως μπορεί να γίνει και σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Το φεγγάρι είναι εξαιρετικά βοηθητικό και φέρνει ευκαιρίες και στις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες της Παρθένου ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά την εργασία και την υγεία, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας δίνει το έναυσμα να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, διατροφής και άσκησης, αλλά και στο πρόγραμμα της δουλειάς σας και της καθημερινότητα σας. Η μαγική λέξη είναι «εξορθολογισμός» και το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις ρουτίνες σας και να βρείτε την ισορροπία σας, κάνοντας τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε την υγεία σας. Οργανώστε το πρόγραμμα σας και τον χρόνο σας πιο σωστά για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες και επουσιώδη, ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Μπορεί να ασχοληθείτε και με τη δημόσια εικόνα σας ή να πάρετε απόφαση να ανανεώσετε τον εργασιακό σας χώρο, να τον αναβαθμίσετε τεχνολογικά ή να βρείτε τους κατάλληλους βοηθούς ή συνεργάτες για να βγαίνει πιο εύκολα η δουλειά σας. Με τις κατάλληλες αλλαγές και τροποποιήσεις θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας και την υγεία σας και θα είστε και πιο παραγωγικοί. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, πρόγραμμα και πειθαρχεία. Οι προοπτικές είναι θετικές και στον επαγγελματικό τομέα και ίσως δεχτείτε προτάσεις οι οποίες θα έχουν και οικονομικό όφελος για εσάς, οπότε στείλτε βιογραφικά και κάντε ραντεβού.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Ζυγού ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σας χαμογελά και σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε το παιδί που κρύβετε μέσα μας. Θα βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας, θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα παθιαστείτε και θα ξεχάσετε για λίγο τις ευθύνες σας. Θα ευνοηθείτε σε θέματα παιδιών, δημιουργίας, αγάπης, απολαύσεων και διασκέδασης και θα γίνετε πιο τολμηροί στον ερωτά. Θα είστε πιο εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις, περιπετειώδεις και απίστευτα ερωτικοί και αισθησιακοί. Θα αναζητάτε τις απολαύσεις και να περνάτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή μπορεί να εμφανιστεί και ένας νέος έρωτας στο προσκήνιο. Η δημιουργική σας πλευρά, η φαντασία και η έμπνευση σας θα χτυπήσουν κόκκινο και θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και στη δουλειά. Μάλιστα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο ή να ξεκινήσετε κάποια επιχείρηση, αν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας. Οι στιγμές πάθους με το ταίρι σας δεν θα λείψουν, αλλά και αν είστε ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α και να χτυπήσει η καρδιά σας δυνατά. Αν είστε στη φάση απόκτησης απογόνου, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική. Λίγο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου, διότι επηρεάζεστε από τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου και μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε θέματα οικογενειακά και ακίνητων.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Σκορπιού ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην οικογένεια και στο σπίτι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας ζητά να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο, είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος να μιλήσετε και να εκφράσετε με σαφήνεια τι θέλετε από τη ζωή σας και να εξομαλύνετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν ή αν βλέπετε ότι δεν έχετε κοινά σημεία να τους απομακρύνετε μια και καλή από τη ζωή σας. Στο μυαλό σας θα έχετε μόνο την ευτυχία σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς και όχι όσους πυροδοτούν με την τοξικότητα τους προβλήματα και έχθρες. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Τοξότη ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σπάει τον «πάγο» και τις αποστάσεις που πάντα διατηρείτε και σας κάνει πιο ζεστούς και επικοινωνιακούς. Το φεγγάρι αυτό θα αναζωογονήσει την κοινωνική σας ζωή και θα είστε πιο ευχάριστοι με όσους συναναστρέφεστε σε καθημερινό επίπεδο, είτε είναι οι φίλοι σας, είτε οι γείτονες, οι συνεργάτες σας ή οι διαδικτυακοί σας ακόλουθοι. Το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές, θα έχετε έμπνευση, ιδέες, αλλά και τη δυνατότητα να τις επικοινωνείτε σωστά. Αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τη διαφήμιση, τον τουρισμό, τα ΜΜΕ ή τις πωλήσεις, τώρα είναι η στιγμή να προσελκύσετε το κοινό σας και να αναγνωριστείτε. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε και κάντε ραντεβού, στείλτε βιογραφικά, δημιουργήστε επαφές και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, αυτό το φεγγάρι ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Μπορεί τώρα να βρείτε και συμμάχους και που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Περισσότερη προσοχή στις σχέσεις τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι μετά τις 15 Ιανουαρίου, διότι η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη-Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα και ίσως αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση. Ενδεχομένως να φορτιστείτε συναισθηματικά, αλλά θα κληθείτε να δείτε την αλήθεια κατάματα και να πάρετε σκληρές αποφάσεις για το μέλλον σας και ίσως απομακρύνετε κάποιους ανθρώπους που σας έχουν κάνει τη ζωή σας κόλαση…

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Αιγόκερου ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χρώμα του χρήματος έχει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και τα οικονομικά γίνονται προτεραιότητα. Το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ μπορεί να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια δημιουργική ιδέα που έχετε και η οποία να σας αποφέρει και σε χρήμα ή μπορεί να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο και οι κινήσεις που θα κάνετε να σας αποφέρουν τα δέοντα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης, ευνοήστε και στην εύρεση ακινήτου αν ψάχνετε να μετακομίσετε. Ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μια νέα πηγή εσόδων ή μία πρόταση για δουλειά, ίσως και πολύ διαφορετική από ό,τι ξέρετε να κάνετε μέχρι τώρα και να σας προβληματίσει. Πάρτε όμως τα ρίσκα σας, σε λογικά επίπεδα πάντα, και μην φοβηθείτε το διαφορετικό, διότι μπορεί να κρύβει σημαντικά χρηματικά οφέλη. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζεστε από τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου και ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα ή εμπόδια στους στόχους σας ή μπορεί να νιώσετε έντονη πίεση στη δουλειά. Με συγκέντρωση και υπομονή όλα θα ξεπεραστούν.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Υδροχόου ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη, σε σύνοδο με τον πλανήτη της τύχης Δία, βάζει το όνομα σας στη μαρκίζα και σας χρίζει πρωταγωνιστές. Αν έχετε γενέθλια τέλος Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δηλαδή για έναν χρόνο, δίνοντας σας μοναδικές ευκαιρίες να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας αν το επιθυμείτε. Τώρα είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα και ανανέωση σε όλους τους τομείς. Κάντε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στην εμφάνισή σας. Το φεγγάρι, σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα λειτουργήσει ως φύλακας άγγελός σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Θα έχετε εξελίξεις στην εργασία, στα προσωπικά και στα οικονομικά και μάλιστα πολλές φορές αυτές οι εξελίξεις θα είναι απότομες και ραγδαίες και μπορεί να σας τρομάξουν. Όμως, δεν πρέπει να φοβηθείτε το καινούριο και τις αλλαγές, διότι στο τέλος θα καταλάβετε ότι όλα έγιναν για το καλό σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας δώσει μία ώθηση να κάνετε βήματα για την ανάπτυξη και την επέκτασή σας. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας με παρασκήνιο και εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα αποτελέσματα θα τα δείτε τον Απρίλιο, που για εσάς θα είναι ο πιο δυνατός μήνας του 2022. Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Μαρτίου θα πρέπει να προσέξετε τις εξιδανικεύσεις, διότι ο Ποσειδώνας φέρνει σύγχυση στην κρίση σας και μπορεί να επενδύσετε σε ανθρώπους που φαίνονται καλοί, αλλά θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες των Ιχθύων ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.