Σε ποιους θα φέρει τύχη το εξάγωνο Δία – Ουρανού στις 18/02/2022;

Σε ποιους θα φέρει τύχη το εξάγωνο Δία - Ουρανού στις 18/02/2022;

Σε ποιους θα φέρει τύχη το εξάγωνο Δία – Ουρανού στις 18/02/2022;

Μια μέρα μετά την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου ξεκινά μια ιδιαίτερα τυχερή επιρροή, καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, και ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα εξάγωνο που θα είναι ακριβείας στις 18/02/2022 μεν, αλλά θα επηρεάζει για πολύ μεγαλύτερο διάστημα όσους αγγίζει. Η όψη αυτή δεν είναι συχνή, σκεφτείτε ότι το επόμενο εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό θα πραγματοποιηθεί το 2026. Η όψη αυτή ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη και μας δείχνει ένα νέο κόσμο γεμάτο προοπτικές και ελπίδα για το μέλλον. Κι όπως πάντα, αφού μιλάμε για ευκαιρίες, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να δράσετε ακαριαία για να τις εκμεταλλευτείτε. Αν δηλαδή σας γίνει κάποια πρόταση αυτές τις μέρες μην σας πιάσει η αναβλητικότητα. Φυσικά και θα το σκεφτείτε, αλλά θα πρέπει να δράσετε σχετικά σύντομα. Η όψη αυτή δείχνει επινοητικότητα, έμπνευση και διάθεση για αλλαγές και πειραματισμό. Κάποιες φορές χρειάζεται και λίγη τόλμη και προθυμία να αφήσουμε τη ζώνη ασφαλείας μας προκειμένου να εξερευνήσουμε νέες ιδέες και νέους ορίζοντες. Οι άνθρωποι αγαπάμε τις ρουτίνες και τις συνήθειες μας και είμαστε απρόθυμοι να αλλάξουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας. Θα κάνουμε την ίδια διαδρομή για τη δουλειά μηχανικά, θα πάρουμε τον ίδιο καφέ ή το ίδιο σνακ, θα επαναλάβουμε την ίδια πρωινή ή απογευματινή ρουτίνα. Γιατί είναι η ρουτίνα που μας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας ή μια ψευδαίσθηση ασφάλειας και ελέγχου στα πράγματα. Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό μας ωθεί να πάρουμε έναν άλλο δρόμο, να αλλάξουμε έστω και λίγο τις καθημερινές μας ρουτίνες, να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο και διαφορετικό. Να δούμε τον κόσμο μέσα από ένα νέο πρίσμα και λίγο να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα στη ζωή μας. Όχι με βίαιο τρόπο βέβαια για να μας δημιουργήσει φόβο, αλλά ανοίγοντας τη σκέψη και το μυαλό μας σε μια άλλη οπτική ή προοπτική. Ακόμη και η ελάχιστη αλλαγή μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα με την όψη αυτή. Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό έχει κι έναν χαρακτήρα αποκαλύψεων. Μπορεί να αποκαλυφθεί μια αλήθεια ή μια λύση σε ένα μας πρόβλημα και να ελευθερωθούμε από αυτό. Μερικές λέξεις κλειδιά γι’ αυτή την όψη είναι: ελευθερία, απελευθέρωση, ανακάλυψη, τυχερές συγκυρίες, ξαφνικά κέρδη, ουρανοκατέβατη τύχη. Θα επηρεάσει όλους θετικά, κυρίως όμως τα ζώδια της γης και του νερού, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθύες με γενέθλια στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαημέρου ή ανεξαρτήτως ζωδίου όλους όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 11 μοίρες με μια μοίρα απόκλιση πλην ή συν. Το εύρος της επιρροής της όψης αγγίζει το διάστημα από σήμερα μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Μάλιστα στις αρχές Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 02/03/2022 θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του μήνα στους Ιχθύς που θα την ενεργοποιήσει άλλη μια φορά.

Για να βρείτε σε ποια μοίρα των ζωδίων έχετε πλανήτες πατήστε εδώ για να δείτε τον δικό σας αστρολογικό χάρτη. Η μοίρα σημαίνεται ακριβώς δίπλα από το ζώδιο που είναι ο πλανήτης. Για παράδειγμα, Ήλιος – Δίδυμοι στις 28 μοίρες και 15΄ λεπτά.

Ας δούμε σε ποιον τομέα θα είστε πιο τυχεροί ή μπορεί να έχετε ευκαιρίες με αυτή την όψη

ΚΡΙΟΣ

Η όψη του Δία με τον Ουρανό επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο ξεκίνημα του Απριλίου, φέρνοντας ευκαιρίες και τύχη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μπορεί να προκύψει μια επαγγελματική πρόταση που δεν το περιμένατε, να κερδίσετε σε ένα τυχερό παιχνίδι ή να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα υγείας με τον κατάλληλο γιατρό ή θεραπεία. Η όψη αυτή είναι ενεργή μέχρι και τον άλλο μήνα και μάλιστα κορυφώνεται στο ξεκίνημα του Μαρτίου με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στο ζώδιο σας είναι μια τυχερή όψη και πολύ βοηθητική για τους στόχους σας. Εδώ την τύχη φαίνεται να τη φέρνει ένα φιλικό σας άτομο ή ένας συνεργάτης που σας υποστηρίζει σε ένα στόχο που έχετε προκειμένου να υλοποιηθεί. Φανείτε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες αυτές τις μέρες. Μπορεί ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας να παίξει θετικό ρόλο είτε σε ερωτικό και φιλικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Ένας πολύτιμος στόχος σας μπορεί να υλοποιηθεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τυχερή όψη Δία-Ουρανού επηρεάζει ιδιαίτερα τον τομέα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας κι αυτό δεν αφορά μόνο τη σημερινή ή αυριανή μέρα. Φαίνεται ότι ειδικά οι γεννημένοι τέλος Μαΐου – αρχές Ιουνίου μπορεί να κάνετε ένα τεράστιο επαγγελματικό βήμα το επόμενο διάστημα. Άλλοι μπορεί να δεχτείτε μια ουρανοκατέβατη πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο, άλλοι να αναγνωριστούν οι προσπάθειες και ο κόπος ετών και να πάρετε προαγωγή ή να προκύψει τώρα μια εξέλιξη στη δουλειά που θα σας γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον. Ούτως ή άλλως αυτή είναι μια όψη τύχης η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί και μέσα στον άλλο μήνα, στις αρχές Μαρτίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τυχερή όψη ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό θα είναι ακριβείας αύριο, αλλά η επιρροή της εκτείνεται και στο επόμενο διάστημα που θα ενεργοποιηθεί από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3. Για σας τους Καρκίνους η όψη αυτή θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα, θέματα συναλλαγών με το δημόσιο, οτιδήποτε σχετίζεται με τις ανώτερες σπουδές, τα ΜΜΕ, τις εισαγωγές – εξαγωγές, τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό και τα μακρινά ταξίδια. Ακόμη, μπορεί να δείτε έναν στόχο σας να υλοποιείται σε αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας και ο Ουρανός, μολονότι θα βρίσκονται για αρκετούς μήνες παράλληλα στους Ιχθύς και στον Ταύρο αντίστοιχα, θα συναντηθούν σε ακριβείας όψη μια και μοναδική φορά στις 18/2, επηρεάζοντας όμως ένα ευρύτερο διάστημα που εκτείνεται μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα. Την επόμενη φορά που θα συναντηθούν, το 2026, ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή δείχνει συνήθως ξαφνικές εξελίξεις και ευκαιρίες που προκύπτουν. Για σας θα μπορούσε η όψη αυτή να έχει απτά αποτελέσματα στον τομέα της καριέρας, της φήμης σας, του κοινωνικού σας στάτους, αλλά και των οικονομικών. Μπορεί να κερδίσετε ένα καλό ποσό που δεν το περιμένατε ή να σας επιστραφούν κάποια χρήματα. Μπορεί ακόμη να προκύψει μια ξαφνική ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα έχει και οικονομικό ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, που γίνεται ακριβείας στις 18/2 κι επηρεάζει μέχρι τις αρχές Μαρτίου, ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Κάποιοι μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας πρότασης είτε γάμου είτε συνεργασίας. Άλλοι μπορεί να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να επωφεληθείτε μέσω του συντρόφου σας αν κάτι θετικό συμβεί στη δική του ζωή. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κέρδος αν συνεργαστείτε με κάποιο άτομο, ακόμη και από το φιλικό σας περιβάλλον, για να κάνετε μαζί μια επιχείρηση, ή μπορεί να βρείτε τον κατάλληλο λογιστή, δικηγόρο που θα σας βοηθήσει να λύσετε κάποια προβλήματα. Φυσικά θα μπορούσε να προκύψει κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

ΖΥΓΟΣ

Όταν δυο αργοί πλανήτες συναντώνται, τότε η όψη που σχηματίζουν έχει ιδιαίτερη σημασία και πόσο μάλλον όταν συναντιούνται ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, με τον πλανήτη της έκπληξης, τον Ουρανό. Για σας οι δυο πλανήτες μπορεί να φέρουν ενδιαφέροντα νέα σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου. Η επιρροή θα είναι έντονη μέχρι τις αρχές Μαρτίου, που ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Μπορεί να κερδίσετε χρήματα που δεν τα περιμένατε, να τύχετε μιας κληρονομιάς, μιας επιστροφής φόρου, να λάβετε χρήματα από μία δικαστική διαμάχη ή ακόμη να γίνετε αποδέκτες ενός δώρου. Για άλλους μπορεί να προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα έχει και οικονομικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τυχερό εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, μια όψη τύχης και ευκαιριών, επηρεάζει για σας τον τομέα των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών, αλλά και του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας. Αυτοί είναι οι δυο τομείς που μέχρι τις αρχές Μαρτίου, που ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, μπορεί να σας φέρει μια εξαιρετική εξέλιξη και μάλιστα πιθανώς και μη αναμενόμενη. Μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της έκπληξης. Έτσι μπορεί να προκύψει μια ξαφνική εγκυμοσύνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μια ξαφνική πρόταση γάμου ή μια συνεργασία που θα σας ικανοποιήσει δεόντως. Μπορεί να έχετε θετικά νέα μέσω του συντρόφου σας ή ενός συνεταίρου. Ακόμη, θα μπορούσατε να έχετε μια θετική απάντηση από μια δουλειά, ειδικά αν πρόκειται για μια ιδιαίτερη δημιουργική εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο τυχερές όψεις του κυβερνήτη πλανήτη σας, του Δία, πραγματοποιείται στις 18/2 και έχει ένα εύρος επιρροής μέχρι τις αρχές Μαρτίου, που η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την ενεργοποιεί ακόμη μια φορά. Με κάποιο τρόπο το σύμπαν σας στέλνει λίγη θετική ενέργεια, αισιοδοξία, αλλά και κάποιες ευκαιρίες στους τομείς που επηρεάζεστε. Για σας ο Δίας βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, έτσι αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε αυτά τα θέματα. Κάποιοι μπορεί να βρείτε μια λύση με ένα ακίνητο, να αναθερμάνετε σχέσεις με την οικογένεια σας, να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή να κάνετε μια μετακόμιση. Άλλοι μπορεί να θέλετε να αλλάξετε το διάκοσμο του σπιτιού και να βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες να σας βοηθήσουν. Άλλοι μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς ή φυσικής κατάστασης και υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, που πραγματοποιείται αύριο 18/2, είναι μια αισιόδοξη όψη που σας προσφέρει -ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου- κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες είτε σε θέματα έρωτα, δημιουργίας, παιδιών, είτε ακόμη και σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών, προβολής της δουλειάς σας, συνεντεύξεων, συμφωνιών, αλλά και σε μετακινήσεις και ταξίδια. Η όψη αυτή ενεργοποιείται ακόμη μια φορά από τη Νέα Σελήνη στις 2/3, έτσι το εύρος της επιρροής της δεν αφορά μόνο τη σημερινή και αυριανή μέρα, αλλά το διάστημα μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα αν ψάχνετε να κάνετε μια συμφωνία, να κλείσετε μια δουλειά, να κάνετε μια αγορά (π.χ. μεταφορικού μέσου) θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα. Θετικά νέα μπορεί να έχετε κι από το άμεσο συγγενικό σας περιβάλλον, για παράδειγμα από κάποιο από τα αδέλφια σας. Πιθανώς να προκύψει κι ένας έρωτας ή ένας απόγονος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δίας και Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα εξάγωνο που πραγματοποιείται στις 18/2, επηρεάζει όμως το διάστημα μέχρι τις αρχές Μαρτίου, καθώς ενεργοποιείται πάλι από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές Φεβρουαρίου μπορεί να έχετε μια σπουδαία εξέλιξη σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας ή ακόμη και στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Πιθανώς να επωφεληθείτε από την αξιοποίηση ενός ακινήτου, αν ψάχνετε να μετακομίσετε να βρείτε το ιδανικό σπίτι ή αν θέλετε να κάνετε αγορές επίπλων ή οικιακού εξοπλισμού να βρείτε καλές ευκαιρίες. Ακόμη κι αν δεν αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αυτή η όψη μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο. Να προκύψει ας πούμε νέο εισόδημα από μια δουλειά ή να βρείτε μια δεύτερη απασχόληση που μπορεί να τονώσει το εισόδημα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν τα φετινά σας γενέθλια, ο Δίας από το ζώδιο σας συναντά τον Ουρανό σε μια θετική όψη εξαγώνου προσφέροντας σας μια στιγμή μεγαλύτερης αισιοδοξίας. Η όψη αυτή συνδέεται με απρόσμενα θετικά νέα κι αν είστε γεννημένοι τέλος Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου μπορεί να έχετε κάποια θετική και τυχερή εξέλιξη μέχρι τις αρχές Μαρτίου, που εκτείνεται η επιρροή της εξαιτίας της ενεργοποίησης της Νέας Σελήνης. Και καθώς τέτοιες όψεις σπανίζουν, καλό είναι να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, διότι η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει ποικιλοτρόπως. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας που πλέον είναι ο συγκυβερνήτης σας. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε ένα προσωπικό σας ζήτημα, σε μια σχέση, μια πρόταση για μια συνεργασία ή ενίσχυση της φήμης σας ως επαγγελματία. Μπορεί ακόμη να έχετε θετικές εξελίξεις σε σπουδές. Ένα άλλο σενάριο είναι να κάνετε ένα ταξίδι ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, ακόμη κι αν το πραγματοποιήσετε σε ένα άλλο χρονικό διάστημα.