Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ο Μάρτιος μας βρίσκει σε ένα δυστοπικό σκηνικό, σε μια έκρυθμη κατάσταση που δεν δείχνει να βελτιώνεται πριν τον επόμενο μήνα και τη μεγάλη συνάντηση του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που μπορεί να ανατρέψει το πολεμοχαρές κλίμα. Σε προσωπικό επίπεδο ο Μάρτιος ξεκινά με μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις και προοπτικές νέων ξεκινημάτων στις 02/03/2022. Το γενικό πλαίσιο όμως της πρώτης εβδομάδας, με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στο τέλος του Αιγόκερου στις 03/03/2022 και τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου, απέχει κατά πολύ από το να βοηθήσει την κατάσταση να ηρεμίσει παγκοσμίως. Αντιθέτως, θα προσθέσει σε ένταση ακόμη περισσότερο. Στις 05/03/2022 ο Ήλιος συναντά τον Δία σε μια όψη που μπορεί να κάνει «θαύματα» κι αξίζει να αξιοποιήσουμε αυτή τη μέρα. Στις 06/03/2022 Αφροδίτη και Άρης προχωρούν στον Υδροχόο και αυτή είναι η πρώτη σημαντική πλανητική διαφοροποίηση του Μαρτίου. Όμως πρέπει να έχουμε υπόψιν μας τα εξής: Όσο οι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια του Κρόνου, ήτοι στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο, άρα σχεδόν μέχρι τα μέσα του Απριλίου, οι περιορισμοί, τα προβλήματα και οι δυσκολίες θα είναι πιο εμφανή στη ζωή μας. Γι’ αυτό θεωρώ ότι ο Απρίλιος θα είναι ο πρώτος πολύ διαφορετικός, και κατά την προσωπική μου άποψη πιο ελπιδοφόρος μήνας της νέας χρονιάς. Στις 18/03/2022 η Πανσέληνος στην Παρθένο μας καλεί να είμαστε επιλεκτικοί, αλλά και να εστιάσουμε στα σημαντικά της καθημερινότητας μας διώχνοντας ό,τι είναι περιττό και δεν μας επιτρέπει να σημειώσουμε πρόοδο στη δουλειά, αλλά και στα θέματα της υγείας μας. Ο μήνας θα κλείσει με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου στις 28/03/2022, δημιουργώντας ένα κλίμα κατήφειας το οποίο θα είναι προσωρινό. Σε γενικές γραμμές ο Μάρτιος δεν είναι ο πιο εύκολος μήνας, αλλά παρέχει και ευκαιρίες βελτίωσης και προόδου σε κάποιους τομείς. Όμως, για κάποια ζώδια θα είναι λίγο πιο απαιτητικός.

Αυτά είναι ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με εξαιρετικές προοπτικές, καθώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3 μπορεί να φέρει ευκαιρίες να επιτύχετε τους στόχους σας ή να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Αν ψάχνατε μια νέα σχέση σε ερωτικό επίπεδο, να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο κάνοντας γνωριμίες, ένα νέο στόχο να σας ενθουσιάσει, τότε αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει την εκπλήρωση αυτών των επιθυμιών, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να ξεπερνάτε κάποια όρια και να κάνετε αλλαγές στα μελλοντικά σας πλάνα, όσο κι αν αυτό μπορεί να σας τρομάζει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 σας δείχνει ακόμη μια φορά πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους και η συλλογική δουλειά. Ο Μάρτιος αγαπητοί μου Ταύροι θα είναι ίσως ο πλέον σημαντικός μήνας για την καριέρα σας. Αυτό δεν σημαίνει εύκολος, αλλά μήνας ουσιαστικών εξελίξεων για σας. Όλα ξεκινούν στις 6/3 όταν η Αφροδίτη και ο Άρης λαμβάνουν θέση στον Υδροχόο στον τομέα της καριέρας για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι στις προσεγγίσεις σας, ειδικά με ανθρώπους που πιθανώς διαφωνείτε μαζί τους. Αν έχετε κοινούς στόχους μπορεί να μάθετε πολλά και διαφορετικά πράγματα και να ωφεληθείτε από εκείνους. Από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 ο δρόμος είναι ανηφορικός σε πολλούς τομείς κι αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά, υποχρεώσεις, «πρέπει» κι ευθύνες και λιγότερος ελεύθερος χρόνος για σας για να ασχοληθείτε με αυτά που σας διασκεδάζουν ή σας χαλαρώνουν. Στο ίδιο διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας, αλλά και με τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στις 18/3 φέρνει θέματα παιδιών για τους γονείς ή ερωτικών σχέσεων στο προσκήνιο για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Εσείς θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, μπορεί να νιώσετε απογοήτευση για τους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά είναι κάτι παροδικό. Μην το βάζετε κάτω όσο κι αν πρέπει να αγωνιστείτε και να κουραστείτε. Τον Απρίλιο θα δικαιωθείτε για τους κόπους σας.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη τον Μάρτιο αγαπητοί μου Λέοντες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ένας εύκολος μήνας για σας. Τα μαθήματα του Μαρτίου έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις σημαντικές σας συνεργασίες, ειδικά αυτές που μπορεί να έχουν «λήξει», αλλά επιμένετε λόγω ανασφαλειών να τις συντηρείτε. Ο Μάρτιος ξεκινά με αλλαγές που ξεκινούν σε εσωτερικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3 σας καλεί να διώξετε ότι σας κρατά πίσω και δεν σας επιτρέπει να σημειώσετε πρόοδο στη ζωή σας. Φυσικά και τα «αντίο» στη ζωή μας δεν είναι εύκολη υπόθεση είτε αποχαιρετάμε έναν άνθρωπο, είτε μια συνήθεια, είτε μια κατάσταση. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα πρέπει να πονέσουμε κιόλας. Ακόμη, η Νέα Σελήνη έρχεται με φρέσκες προοπτικές για τα οικονομικά και μπορεί να έχετε προτάσεις με οικονομικό ενδιαφέρον ή και κάποια τυχερά κέρδη από μπόνους, επενδύσεις, κληρονομιές. Οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις 3/3 και με θέματα υγείας, αλλά και επαγγελματικών σχέσεων, διότι δέχεστε μεγαλύτερη πίεση. Ευτυχώς η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία στις 5/3 λειτουργεί σαν μαξιλαράκι ασφαλείας και σας βοηθά να λύσετε λίγο πιο εύκολα τα προβλήματα σας. Από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 έρχεται το πιο απαιτητικό διάστημα για το ζώδιο σας, με έμφαση σε ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Άλλοι μπορεί να πάρετε απόφαση να ολοκληρώσετε μια σχέση ή συνεργασία ή πιθανώς να χρειαστεί να συμμορφωθείτε στις αποφάσεις της άλλης πλευράς. Άλλοι μπορεί να μπείτε τώρα σε νέες σχέσεις -προσωπικές κι επαγγελματικές- με προοπτικές μακροημέρευσης. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο για να δείτε πραγματικά τι αξίζει να μείνει στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 18/3 σας υπενθυμίζει τα πρακτικά θέματα επαγγελματικών κι οικονομικών κι ότι πρέπει να δείξετε μετριοπάθεια και πειθαρχία για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις. Η εαρινή ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ελεύθεροι και θα ξυπνήσει το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Τον Μάρτιο πάντως δεν χρειάζεται βιασύνη. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να πάρετε τις αποφάσεις σας χωρίς να πιέζεστε και να πιέζετε.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Μαρτίου δεν έχει καμία σχέση με το πώς εξελίσσεται ο μήνας. Σαφώς το διάστημα από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 είναι το πιο απαιτητικό διάστημα της άνοιξης για σας, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη μαζί με τον Κρόνο θα σας κοντράρουν από τον Υδροχόο. Όμως ο μήνας ξεκινά με μια ιδιαίτερα ευεργετική Νέα Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς στις 2/3, που ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της αυτοέκφρασης, των παιδιών, της διασκέδασης. Μάλιστα η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτή την επιρροή και μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο στα παραπάνω θέματα. Ένας μεγάλος έρωτας, η απόκτηση ενός απογόνου, η επιτυχία σε ένα δημιουργικό σας πρότζεκτ, είναι μερικά από τα σενάρια της επιρροής αυτής. Τον Μάρτιο βρείτε χρόνο για σας και για τα απολύτως αγαπημένα και έμπιστα σας πρόσωπα, καθώς οι απαιτήσεις θα είναι σε πολλά επίπεδα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και δείτε όσο πιο αποστασιοποιημένα μπορείτε τις καταστάσεις που εξελίσσονται τόσο στη δουλειά όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν δεν νιώθετε ότι οι άλλοι σας μεταχειρίζονται με σεβασμό, αγάπη και ειλικρίνεια στη ζωή σας, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε σοβαρές αλλαγές. Όμως μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε λύσιμο σχέσεων και συνεργασιών, πριν βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα έχετε στο μυαλό σας. Όταν έχετε αμφιβολίες, τότε υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που εμπιστεύεστε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη. Στις 18/3 η Πανσέληνος στην Παρθένο σας ενθαρρύνει να δράσετε σε επίπεδο δουλειάς και σχέσεων, χωρίς να έχετε όμως προσδοκίες ανταπόδοσης. Ενώστε τη φωνή και τις δυνάμεις σας με άλλους που έχουν κοινούς στόχους με σας και ταιριάζουν οι απόψεις και οι πεποιθήσεις σας. Χρειάζεστε ένα στενό δίκτυο σχέσεων που θα σας στηρίζουν, αλλά θα είναι και ειλικρινείς απέναντί σας. Στο τέλος του μήνα στις 28/3 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί κάποια κατάσταση είτε στην οικογένεια είτε στην προσωπική σας ζωή να σας ζορίσει περισσότερο.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος είναι μήνας προόδου για σας, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, όχι όμως ευκολίας και ξεκούρασης. Αντιθέτως από τις 6/3 μέχρι τις 14/4 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι ιδιαίτερα μειωμένος και οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες, το τρέξιμο, θα απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και της ενέργειας σας. Όμως ο Μάρτιος είναι και μήνας ευκαιριών σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των οικονομικών αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μάλιστα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Δία στις 5/3 στους Ιχθύς, πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για να έχετε κέρδος ή μια καλή επαγγελματική πρόταση που να συνοδεύεται κι από ένα θετικό οικονομικό δέλεαρ. Καλά θα κάνετε λοιπόν την πρώτη και ίσως πιο θετική εβδομάδα όλου του μήνα να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικά, καθώς μπορεί το πορτοφόλι σας να χαμογελάσει. Από τις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης προχωρούν στον Υδροχόο και μάλιστα σχηματίζουν σύνοδο στο ζώδιο σας και μπορεί να επωφεληθείτε αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σε ερωτικό επίπεδο κυρίως. Η όψη αυτή είναι όψη πάθους και σας ωθεί να βρείτε κάτι για να διοχετεύσετε τον ενθουσιασμό και τη θετική σας ενέργεια. Μπορεί να είναι ένας έρωτας, ένα χόμπι, ένα δημιουργικό πρότζεκτ, κάτι που να σας εμπνέει. Στις 18/3 η Πανσέληνος και πάλι αφορά τον τομέα των οικονομικών και απαιτεί να είστε προνοητικοί με τα οικονομικά των συνεργασιών, αλλά και τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφό σας ή την οικογένεια σας. Δεν προτείνεται αυτή η Πανσέληνος για επενδύσεις με ρίσκο. Στο τέλος του Μάρτη η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στις 28/3 και μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι σε μια σχέση προσωπική, ερωτική ή φιλική, πιθανώς όμως και με μια επαγγελματική κατάσταση. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά πίσω, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία της. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Για τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου πατήστε εδώ.