Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/02/2022 – 06/03/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/02/2022 – 06/03/2022

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου είναι εδώ και μάλιστα ξεκινάει με μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 02/03/2022. Η Νέα αυτή Σελήνη έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα και να μας φέρει σε επαφή με την πιο ευαίσθητη πλευρά μας. Είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε συγχώρεση, να μπούμε στη θέση των άλλων και να τους κατανοήσουμε. Οι Ιχθύες, ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού που έχει κατακτήσει τη γνώση των προηγούμενων και έχει βαθιά επίγνωση της ανθρώπινης ψυχής, μας καλούν να παραδοθούμε στο συναίσθημα αφήνοντας στην άκρη για λίγο τον εγωισμό και την ανάγκη μας για έλεγχο. Είναι η ώρα να κλείσουμε κύκλους που μας ταλαιπωρούν και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική μας ζωή. Άλλωστε, η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ουρανό, μας μιλούν για ανανέωση, κοινωνικοποίηση και ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και τις αποφάσεις και μπορεί να μας οδηγήσει σε πολύ σημαντικές συνειδητοποιήσεις, αρκεί να μην επιτρέψουμε στις αρνητικές σκέψεις να μας επισκιάσουν. Στις 03/03/2022 πραγματοποιείται μια σύνοδος ανάμεσα σε Αφροδίτη, Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η συνάντηση μεγατόνων ενισχύει τα πάθη στις ερωτικές μας σχέσεις και φέρνει στο φως όλα όσα προσπαθούσαμε να καταπιέσουμε ή να κρατήσουμε κρυφά. Τώρα οι επιθυμίες μας είναι έντονες και κινούμαστε στα άκρα. Θα είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλουμε να κατακτήσουμε και να κάνουμε πίσω. Ο Πλούτωνας μας δημιουργεί την ανάγκη για ουσιαστικές σχέσεις και μας βάζει στη διαδικασία να γνωρίσουμε σε βάθος τους άλλους και τον εαυτό μας. Στις 05/03/2022 η σύνοδος Ήλιου-Δία στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μια εξαιρετικά τυχερή όψη, η οποία θα φέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε με κάθε τρόπο. Επιπλέον, θα μας βοηθήσει να δούμε τη συνολική εικόνα των καταστάσεων και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον με περισσότερη πίστη και θετική διάθεση. Στις 06/03/2022 ο Άρης και η Αφροδίτη θα εγκαταλείψουν το ζώδιο του Αιγόκερου και θα κάνουν την είσοδο τους στον Υδροχόο. Αυτό για τις σχέσεις μας σημαίνει ότι θα νιώσουμε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία και θα υιοθετήσουμε μια πιο αποστασιοποιημένη και αντικειμενική στάση απέναντι στις καταστάσεις. Είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν επαφές και γνωριμίες με εκκεντρικούς ανθρώπους ή να μπούμε σε αντισυμβατικές σχέσεις και να πειραματιστούμε.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 εγκαινιάζει τον μήνα Μάρτιο δημιουργώντας μια έντονη ανάγκη να κάνετε πίσω και να προσπαθήσετε να κλείσετε εκκρεμότητες με ερωτικές ιστορίες που σας βαραίνουν ψυχικά. Δεν είναι η ώρα για πολλές κουβέντες ή για δράση και ίσως θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να αφήσετε στην άκρη την επιθετική συμπεριφορά που σας χαρακτηρίζει. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τόσο τα δικά σας συναισθήματα όσο και των άλλων και να δώσετε την ευκαιρία για συγχώρεση. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να συνδεθείτε με τους άλλους σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να κρατήσετε κοντά σας εκείνους που με κάποιο τρόπο δίνουν νόημα στη ζωή σας και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Στις 6/3 ο Άρης και η Αφροδίτη περνάνε στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόο, μια θέση η οποία αυξάνει την κοινωνικότητα σας και θα σας δώσει ευκαιρίες για επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι μια ευκαιρία να κάνετε όνειρα και μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν το ταίρι σας δεν συμμερίζεται τα θέλω και τις επιθυμίες σας ή αισθάνεστε ότι σας καταπιέζει, τότε ίσως θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 αποτελεί για εσάς μια εξαιρετική ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες εάν είστε αδέσμευτοι. Είναι πολύ πιθανό να μπείτε μέσα σε κύκλους και παρέες όπου θα αισθάνεστε ο εαυτός σας και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή τη Σελήνη για να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας που τόσο πολύ αγαπάτε και να βάλετε στη ζωή σας πιο ιδιαίτερους και αντισυμβατικούς ανθρώπους. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξει μια αναπάντεχη ερωτική εξέλιξη με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή να μπείτε σε μια σχέση η οποία θα είναι αρκετά φιλελεύθερη και θα χαρακτηρίζεται από ισότητα και σεβασμό. Η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 3/3 θα σας φέρει αντιμέτωπους με εμπειρίες οι οποίες με κάποιο τρόπο θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας παρασύρει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Αξιοποιήστε αυτές τις ημέρες για να κάνετε σχέδια για το μέλλον και για να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με μια δυναμική σύνοδο ανάμεσα σε Αφροδίτη-Άρη-Πλούτωνα στις 3/3 στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η τριπλή συνάντηση θα γεμίσει τη ζωή σας με πάθος, ένταση και σεξουαλική διάθεση. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε μια σχέση που θα βγάλει στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά σας. Φημίζεστε για την αντικειμενική σας κρίση και τη λογική σκέψη, όμως τώρα είναι πολύ πιθανό να σας κατακλύσουν ακραία και σκοτεινά συναισθήματα τα οποία θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε. Θα νιώσετε την ανάγκη να ελέγξετε και να εξουσιάσετε τον άλλον και θα είναι δύσκολο τώρα για εσάς να κάνετε πίσω και να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε μυστικές ή παράνομες σχέσεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις οι οποίες θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη απέναντι στο ταίρι σας. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε εμμονές και ανασφάλειες να ρίξουν την ψυχολογία σας. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος Αφροδίτης και Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου από τις 6/3. Αυτή η θέση θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας κάνει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το γεγονός της εβδομάδας για εσάς είναι η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3/3, η οποία έρχεται για να αναστατώσει την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα σχέση η οποία θα χαρακτηρίζεται από ένταση, πάθος και σεξουαλική έξαψη. Ωστόσο, μέσα σε όλο αυτό μπορεί να υπάρξουν ίντριγκες, παιχνίδια εξουσίας και γενικώς μια ανάγκη ελέγχου από εσάς προς το ταίρι σας ή και το αντίστροφο. Κάποιοι άλλοι θα νιώσετε την ανάγκη να κατανοήσετε σε βάθος τις προθέσεις του συντρόφου σας και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα μέσα στις σχέσεις σας. Γενικώς, υπάρχει μια ανάγκη για μεταμορφωτικές αλλαγές, οι οποίες δεν χωράνε άλλη αναβολή. Είναι η ώρα να γίνετε πιο αποφασιστικοί και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με κάθε κόστος. Στις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης περνάνε στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνουν στο επίκεντρο βαθιά συναισθήματα, καθώς και τη σεξουαλική σας ζωή. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν ετοιμαστείτε να ζήσετε παθιασμένες καταστάσεις και να βγάλετε προς τα έξω την πιο σκοτεινή πλευρά σας και όσα κρατούσατε κρυμμένα από τον σύντροφο σας. Είναι μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αρκεί να μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να σας κατακλύσουν.

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3, σε έναν πιο σκοτεινό τομέα του ωροσκοπίου σας. Θα μπείτε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και θα νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε σε βάθος όσα αισθάνεστε, ώστε να δείτε τι σας πονάει και από τι θα πρέπει να απελευθερωθείτε οριστικά. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να κλείσετε έναν φαύλο κύκλο που αφορά μια τοξική κατάσταση. Εάν λοιπόν βασανίζεστε από εμμονές ή αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια σχέση εξάρτησης, τώρα θα βρείτε τη δύναμη να ορθώσετε το ανάστημα σας και να αλλάξετε συμπεριφορά. Εάν είστε αδέσμευτοι, τώρα μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας δημιουργήσει έντονα και βαθιά συναισθήματα και με κάποιο τρόπο θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Στις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου και για το επόμενο διάστημα θα φέρουν στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν είστε μόνοι, θα νιώσετε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και μπορεί να μπείτε σε μια παθιασμένη σχέση. Εάν είστε δεσμευμένοι, καλείστε να δώσετε πολλή προσοχή στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, αρκεί να καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην παραμελήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινάει για εσάς με τις καλύτερες προδιαγραφές για τα ερωτικά σας, μιας και στις 2/3 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί και μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, επομένως θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και να προχωρήσετε μπροστά με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια αναπάντεχη νέα γνωριμία η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσει. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον ή ακόμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας υπενθυμίσει ότι είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας έναν σύντροφο ο οποίος θα είναι στο πλευρό σας, θα σας υποστηρίζει και θα μπορείτε να σχεδιάζετε το μέλλον σας από κοινού. Στις 3/3 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου έρχεται για να αναζωπυρώσει τα πάθη και να φέρει έντονες ερωτικές στιγμές. Κάτω από αυτή τη δυναμική επιρροή θα είστε ασυγκράτητοι και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα παθιασμένα σας συναισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι επιθυμίες σας θα είναι πολύ έντονες και θα είναι δύσκολο να υποχωρήσετε εάν δεν πάρετε αυτό που θέλετε. Προσπαθήστε να περιορίσετε την ανάγκη σας για έλεγχο, διότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις που θα είναι δύσκολο να τις διαχειριστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Αιγόκερου, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει σύνοδο στις 3/3 με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η δυναμική αυτή όψη θα σας φέρει αντιμέτωπους με έντονα συναισθήματα και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Έχετε ανάγκη να αισθάνεστε ασφαλείς και προστατευμένοι μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως είναι μια ευκαιρία να απαλλαγείτε από καταστάσεις και μοτίβα συμπεριφοράς που σας δημιουργούν ανασφάλεια και είναι με κάποιο τρόπο τοξικά για εσάς. Εάν είστε σε μια σχέση εξάρτησης ή σας κρατάνε πίσω καταστάσεις από το παρελθόν, μπορεί να συμβεί κάτι που να σας αφυπνίσει και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τη δύναμη να απεμπλακείτε από όλο αυτό. Στις 6/3 η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσουν μια ερωτική και παθιασμένη περίοδο και θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εάν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε ή ακόμα και να ερωτευτείτε. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας και κυρίως να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος μπαίνει με μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη για εσάς, η οποία πραγματοποιείται στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3. Αυτό το φεγγάρι έχει τη δυνατότητα να κάνει τις ερωτικές σας επιθυμίες πραγματικότητα και να φέρει κοντά σας το αντικείμενο του πόθου σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό κάποιο πρόσωπο να εκφράσει τα συναισθήματα του προς εσάς, κάτι το οποίο θα αναπτερώσει το ηθικό σας και την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Εάν είστε σε σχέση, θα βρείτε το κουράγιο να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας στον σύντροφο σας και θα λάβετε την αποδοχή και την αναγνώριση που ζητάτε γι’ αυτό που πραγματικά είστε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και κυρίως για να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Στις 3/3 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας φέρει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Επιπλέον, θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί να μην αφήσετε τις εμμονές και τις ανασφάλειες να θολώσουν την κρίση σας. Στις 6/3 η Αφροδίτης και ο Άρης κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου, επομένως είναι το ιδανικό διάστημα προκειμένου να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας και να βρείτε τρόπους ώστε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τα κοντινά σας πρόσωπα. Το φεγγάρι αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε νέα ξεκινήματα και να αφήσετε πίσω σας αρνητικά συναισθήματα και φαντάσματα από το παρελθόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μετακομίσετε, για να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή απλώς να βρείτε τρόπους ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το βασικότερο αίτημα των ημερών αυτών είναι να αισθάνεστε καλά μέσα σας και να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Στις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης θα περάσουν στο φιλελεύθερο και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η θέση θα εγκαινιάσει για εσάς μια άκρως επικοινωνιακή και κοινωνική περίοδο. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα μπορέσετε μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε νέες γνωριμίες και μάλιστα δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε απόλυτη εγκεφαλική σύνδεση. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας στο ταίρι σας και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα μέσω ενός εποικοδομητικού διαλόγου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2/3 στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Μάρτιος σας βρίσκει άκρως επικοινωνιακούς και πολυάσχολους. Το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι γεμάτο συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις και δεν αποκλείεται εάν είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο συμμερίζεται το όραμα και τις απόψεις σας και θα αισθανθείτε ότι μαζί του μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε δεσμευμένοι, τώρα θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας και να εκφράσει ο ένας στον άλλον τις σκέψεις και τα συναισθήματα του. Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να πάτε μια εκδρομή ή για να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας και να βγείτε από τη ρουτίνα Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, η αισιοδοξία και η θετική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Στις 3/3 θα υποδεχτείτε στο δικό σας ζώδιο τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα. Αυτή η δυναμική όψη θα κορυφώσει τα πάθη στην ερωτική σας ζωή και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κινηθείτε στα άκρα. Θέλετε πάση θυσία να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή να αποκτήσετε το πάνω χέρι στη σχέση σας και δύσκολα θα υποχωρήσετε ή θα συμβιβαστείτε. Είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και να προσπαθήσετε να πάρετε αυτό που θέλετε με υπόγειους και χειριστικούς τρόπους. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τη δυναμική σύνοδο Άρη-Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 3/3 στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε έναν πιο εσωτερικό και κρυφό τομέα του ωροσκοπίου σας. Η όψη αυτή θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα που είχατε βαθιά κρυμμένα μέσα σας και θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Ίσως τώρα να γίνει ένα μεγάλο συναισθηματικό ξέσπασμα, προκειμένου να απελευθερωθείτε από αυτό το βαρύ φορτίο και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Βασική προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να αφήσετε οριστικά πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και να βρείτε την εσωτερική δύναμη να χαράξετε τη δική σας πορεία. Στις 6/3 ο Άρης και η Αφροδίτη θα κάνουν την είσοδο τους στο δικό σας ζώδιο και θα εγκαινιάσουν μια περίοδο κατά την οποία θα μπουν σε πρώτο πλάνο οι δικές σας επιθυμίες. Θα ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρξατε καταπιεσμένοι και είχατε συσσωρευμένο θυμό και ένταση, τώρα θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό με θάρρος και αποφασιστικότητα. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει και κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο σεξαπίλ και τη γοητεία σας, επομένως εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε οι ευνοημένοι αυτών των ημερών, αφού ο Μάρτιος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 2/3. Αυτό το φεγγάρι φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή και σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό. Είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση, η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ακλόνητη και τίποτα δεν μπορεί να σας αποτρέψει από το να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Φημίζεστε για την ευαισθησία σας, καθώς και την τάση σας να δίνετε χωρίς ανταλλάγματα και να θυσιάζεστε για τους άλλους, όμως αυτό το φεγγάρι θα σας υπενθυμίσει ότι οι προσωπικές σας ανάγκες είναι εξίσου σημαντικές και μόνο εάν τις ικανοποιήσετε θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους και να έχετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Στις 3/3 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει στο επίκεντρο την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και σε ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να κλείσει ένας κύκλος με μια ομάδα ατόμων που δεν έχετε πλέον τίποτα κοινό. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα χαρακτηρίζεται από πάθος και θα σας ιντριγκάρει εγκεφαλικά. Από τις 6/3 ο Άρης και η Αφροδίτη θα μπουν στο ζώδιο του Υδροχόου και θα εγκαινιάσουν μια περίοδο κατά την οποία θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να αναμοχλεύσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας.