Ποιος ζωδιακός φίλος είναι ιδανική συντροφιά για φλερτ και για να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες

Ποιος ζωδιακός φίλος είναι ιδανική συντροφιά για φλερτ και για να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες

Ποιος ζωδιακός φίλος είναι ιδανική συντροφιά για φλερτ και για να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες

Η σκέψη του να βγει κάποιος εκεί έξω και να προσπαθήσει να φλερτάρει μπορεί να φαίνεται σε πολλούς αγχωτική και γι’ αυτό κάπως αποκαρδιωτική. Ένας καλός φίλος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει νέα πνοή στο εγχείρημα, δίνοντας σας με την παρουσία του κουράγιο και αυτοπεποίθηση. Είναι πάντα καλύτερο να έχετε δίπλα σας έναν ομιλητικό, κοινωνικό φίλο που θα διασκεδάζετε, θα γελάτε μαζί, ενώ παράλληλα θα στοχοποιείτε ερωτικά ενδιαφέροντα στο μπαρ ή όπου αλλού επιλέξετε να πάτε.

Η εξωστρεφής προσωπικότητά αυτών των ζωδιακών φίλων είναι ό,τι καλύτερο και πραγματική σωτηρία αν παλεύετε με την ανασφάλεια του να πιάσετε κουβέντα και να ξεκινήσετε κάποιες γνωριμίες μόνοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου των Διδύμων είναι οι πιο ζωηροί φίλοι και πάντα έτοιμοι για όλα. Είναι ανοιχτόμυαλοι κι έτσι ένα τέτοιο εγχείρημα τους αρέσει και τους φαίνεται διασκεδαστικό και εύκολο. Δεν διστάζουν, ούτε σκέφτονται υπερβολικά όταν πρόκειται να σας γνωρίσουν με κάποιον ή να φλερτάρετε παρέα. Ένας Δίδυμος μπορεί να μην ενδιαφέρεται για μονιμότητα πάντα, αλλά του αρέσει το ερωτικό παιχνίδι όσο τίποτε άλλο. Έχει αναπτύξει την ικανότητα να κερδίζει το ενδιαφέρον και το διατηρεί σταθερά στα ύψη, κάνοντας τους άλλους να θέλουν πάντα περισσότερα. Οι Δίδυμοι ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πιο επικοινωνιακό πλανήτη, δεν ντρέπονται όταν πρόκειται να μιλήσουν με αγνώστους. Καθιστούν αποστολή τους να ανιχνεύσουν τον ορίζοντα για κάθε πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον, πριν σας συστήσουν επιδέξια με τον καταλληλότερο υποψήφιο. Και μόλις αισθανθούν σίγουροι ότι μια συζήτηση πηγαίνει καλά, θα καθίσουν αναπαυτικά και θα απολαύσουν διακριτικά τους καρπούς των κόπων τους από το διπλανό τραπέζι μιας άλλης παρέας. Γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τις σωστές λέξεις και η γλώσσα του σώματός τους είναι πάντα η ιδανική. Το να βλέπει κάποιος αυτό το ζώδιο εν δράσει στο φλερτ είναι σαν διδακτορικό. Με λίγα λόγια, είναι ιδανική συντροφιά για καμάκι και όχι μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, που σημαίνει ότι αυτές οι δραστηριότητες γνωριμίας και αναζήτησης του ιδανικού συντρόφου είναι ειδικότητα τους. Το γεγονός ότι είναι ένα επικοινωνιακό ζώδιο του αέρα, απλά επιβεβαιώνει ότι διαθέτουν και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να γοητεύσουν τα πλήθη και να προσελκύσουν τους ιδανικούς υποψήφιους. Εάν αναφέρετε ότι θέλετε να βρείτε κάποιον, να είστε βέβαιοι ότι ο Ζυγός φίλος θα σας πάρει, θα σας πάει στα κοσμικότερα στέκια και θα πιάσει ψιλή κουβέντα με όλους όσοι βρεθούν μπροστά του για χατίρι σας. Οι Ζυγοί ξέρουν τους πάντες και κατέχουν όλα τα μυστικά για να κάνουν το φλερτ πιο ενδιαφέρον, διασκεδαστικό και διαδραστικό. Επίσης, συνήθως λίγο-πολύ έχουν πάντα μια σχέση να παίζει, οπότε δε θα έχουν κανέναν ενδοιασμό όταν πρόκειται να μείνουν στο περιθώριο και να σας αφήσουν να τραβήξετε τελικά πάνω σας όλη την προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες συνήθως είναι προικισμένοι με όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά. Ένα χαμόγελό τους μερικές φορές είναι αρκετό για να κάνει τους άλλους να ξεχάσουν όλες τους τις άμυνες. Είναι από τα πιο γοητευτικά εξωστρεφή ζώδια και τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο και να φλερτάρουν κάνοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αν θέλετε να ζήσετε μποέμικες βραδιές μαζί, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας γνωρίσουν τους καλύτερους. Άλλωστε αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για εκείνους και με την ανάλαφρη οξυδέρκεια που διαθέτουν θα γίνει και για εσάς το ίδιο. Η τέλεια αίσθηση του χιούμορ με ένα σαγηνευτικό μπρίο είναι τα ακαταμάχητα όπλα τους. Ένας Τοξότης ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τις σωστές πληροφορίες και ατάκες, πότε να δείχνει ενδιαφέρον, πότε να χαμογελά και πώς να κάνει ένα αστείο μνημειώδες. Και είναι το τελειότερο άτομο που χρειάζεστε δίπλα σας όταν θέλετε να γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο. Συνήθως πηγαίνει χαλαρά από τη μια παρέα γνωστών (έχει άπειρους) στην άλλη, προτού επιστρέψει με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος είναι ποιος και παράλληλα αν είναι διαθέσιμος. Αν κάποιος τραβήξει το ενδιαφέρον σας δεν θα αργήσει να τον φέρει για να σας τον συστήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν πηγαίνετε κάπου με έναν Υδροχόο είναι πιθανό να αισθανθείτε σαν να έχετε δίπλα σας κάποιον που ξέρει καλά τα κατατόπια, αλλά και που μπορεί να σας προφυλάξει από τις κακοτοπιές. Οι Υδροχόοι είναι από τα πιο δυνατά ζώδια. Όχι μόνο είναι καλά πληροφορημένοι, αλλά έχουν επίσης μεγάλη εμπειρία και είναι σε θέση να εφαρμόσουν όλα όσα έχουν μάθει για να σας βοηθήσουν να κάνετε τη γνωριμία που επιθυμείτε. Τα πάντα σε εκείνους είναι αυθεντικά και ξεχωριστά. Όταν ένας Υδροχόος επικοινωνεί ή φλερτάρει η κάθε του λέξη είναι πρωτότυπη. Μπορεί να κάνει την κάθε συζήτηση ενδιαφέρουσα και οποιαδήποτε κοινοτοπία να ακούγεται εντυπωσιακή, γι’ αυτό γνωρίζει πολλούς και εκλεκτούς ανθρώπους. Είναι επίσης ιδανικός όταν πρόκειται να φέρει κοντά φίλους από διαφορετικές κλίκες. Φαίνεται ότι γνωρίζει σχεδόν τους πάντες, επομένως μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς για να σας φέρουν σε επαφή με νέους και αδέσμευτους ανθρώπους. Επιπλέον, είναι πολύ άνετοι με όλα αυτά, διότι είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τον ενδέκατο οίκο της φιλίας με αποτέλεσμα να γίνονται καλοί φίλοι και συνεργάτες ακόμη και σε τέτοιες ερωτικές… επιχειρήσεις.