Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Υδροχόος με τα 12 ζώδια

Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Υδροχόος με τα 12 ζώδια

Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Υδροχόος με τα 12 ζώδια

«Υποκρίνομαι ότι είμαι κυνική, όταν στην πραγματικότητα δεν είμαι παρά μία ονειροπόλος, η οποία τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να επιθυμεί κάτι που ίσως δεν θα αποκτήσει ποτέ». – Joanna Hoffman

Υδροχόος και Κριός

Οι δυο τους νιώθουν έξαψη και χαρά μαζί, καθώς βρίσκουν πάντα ενδιαφέροντα θέματα να συζητήσουν και έχουν την επιθυμία να μοιραστούν πολλές γνώσεις, ιδέες και περιπέτειες. Είναι και οι δύο αρκετά ιδεαλιστές, ώστε να μπορούν να καταλάβουν και να συμμετέχουν στο όραμα ή στις φιλοσοφικές αναζητήσεις του άλλου. Μπορούν να γίνουν ιδανικοί φίλοι και εξαιρετικοί συνεργάτες. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται στον ερωτικό τομέα, διότι αφενός ο Υδροχόος είναι οπαδός της λογικής, άρα όχι τόσο παθιασμένα ρομαντικός όσο ο σύντροφός του, και αφετέρου και τα δύο ζώδια είναι αρκετά ηγετικά, ώστε να καταφέρουν να συμβιβαστούν μακροπρόθεσμα. Οι ανεξάρτητες προσωπικότητες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ζευγάρι δύναμης. Μόνο αν το κάθε μέλος του ζευγαριού είναι αυτοδύναμο μπορεί μία σχέση να μεγαλουργήσει, διαφορετικά υπάρχει απλά συνεξάρτηση. Η πρόκληση όμως εδώ, είναι η ανεξαρτησία αυτή να συνοδεύεται από αφοσίωση, συναίσθημα, πίστη και σεβασμό, αλλιώς από σχέση γίνεται… καφενείο.

Υδροχόος και Ταύρος

Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να δώσει λαμπρά αποτελέσματα σε επαγγελματικές συνεργασίες και συνεταιρισμούς, διότι μπορεί να αποφέρει οικονομικά κέρδη και στις δύο πλευρές. Έχουν πράγματα να διδαχθούν από τις διαφορετικές τεχνικές που χρησιμοποιούν σε εμπορικές δραστηριότητες και στις καθημερινές πρακτικές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν όμως, είναι να αποφύγουν τον εγωισμό και την ανάγκη τους να έχουν τελευταία λέξη. Καθώς βλέπουν τα πράγματα από μία τελείως διαφορετική σκοπιά, είναι δύσκολο να συνεννοηθούν σε ένα πιο προσωπικό συναισθηματικό επίπεδο. Ένας Ταύρος αισθάνεται ότι έλκεται ερωτικά από τον εγωισμό του Υδροχόου και από την κόντρα η οποία ιντριγκάρει και τους δύο, όμως χρειάζεται πολλή προσπάθεια και συμβιβασμοί για να δουλέψει αυτή η σχέση, καθώς αυτός ο εγωισμός είναι που μπορεί να κουράσει μακροπρόθεσμα και να εξαντλήσει την υπομονή τους.

Υδροχόος και Δίδυμοι

Είναι ένα δυνατό ταίριασμα, καθώς νιώθουν μία έντονη έλξη από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Υπάρχει φιλική, αλλά και ερωτική χημεία, διότι αντιμετωπίζουν τη ζωή με παρόμοιο τρόπο και τους αρέσουν οι εναλλαγές και το απρόβλεπτο. Ακόμα περισσότερο τους αρέσει να συζητούν και να εξερευνούν όλα τα θέματα με ανοιχτό μυαλό, δίχως καμία λογοκρισία. Ένας Δίδυμος μπορεί να βοηθήσει τον Υδροχόο να ανοίξει την κοινωνική του σφαίρα και θα απολαύσουν πολλές περιπέτειες μαζί. Σε μία επαγγελματική σχέση υπάρχει κατανόηση και καλή πνευματική ανταπόκριση, μολονότι μπορεί ο Υδροχόος να τον θεωρεί λίγο σπάταλο. Αν πρόκειται για ερωτικό ζευγάρι θα είναι υποστηρικτικοί και προστατευτικοί μεταξύ τους. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν μία σχέση ζωής (αν δεν είναι πολύ νέοι για να κατασταλάξουν), διότι υπάρχει αυθεντική αγάπη και τους είναι εύκολο να συνυπάρχουν. Καμιά φορά είναι συχνό να χωρίζουν και να ξανασμίγουν, διότι δυσκολεύονται να ξεπεράσουν μία τόσο δυνατή φλόγα.

Υδροχόος και Καρκίνος

Στην αρχή της γνωριμίας τους νιώθουν ακατανίκητη έλξη, ακόμα και μεγάλο πάθος, αλλά αν δεν δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους μπορεί στη συνέχεια όλα αυτά τα αισθήματα να εξανεμιστούν και να δώσουν τη θέση τους σε έναν εκνευρισμό, καθώς δύσκολα μπορεί να ταιριάξει η ασύμβατη φύση τους. Όπως δεν μπορούν να εκφραστούν τα συναισθήματα με τη λογική, αλλά ούτε και να τα προσεγγίσουν με αυτό τον τρόπο, έτσι αυτή η σχέση μεταξύ Υδροχόου-Καρκίνου είναι γεμάτη προκλήσεις. Ο Υδροχόος βρίσκει τον Καρκίνο κάπως σκοτεινό και θλιμμένο, ίσως χαμένο στις σκέψεις του και γι’ αυτό βαρετό. Ο Καρκίνος κάποια στιγμή μπορεί να φτάσει να θεωρεί τις ιδέες του Υδροχόου τολμηρές και ανεφάρμοστες, τη συμπεριφορά του τραχιά, ακόμη και άξεστη. Ίσως επαγγελματικά να έχουν περισσότερες πιθανότητες, διότι οι Καρκίνοι είναι καλοί στο να κρατούν τα βιβλία και να αναθέτουν αποστολές και Υδροχόοι είναι καλοί στο να εφαρμόζουν και να εκτελούν. Είτε σε φιλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, χρειάζεται προσπάθεια για να ευδοκιμήσει αυτή η σχέση.

Υδροχόος και Λέων

Είναι από τις σχέσεις που μπορεί να αντέξουν στον χρόνο, καθώς οι δυο τους μπορεί να έρθουν κοντά χωρίς προσπάθεια, να μοιραστούν τις ιδέες τους με ανάλαφρο και ουσιαστικό τρόπο και να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον. Η χαρωπή και γενναιόδωρη προσέγγιση του Λέοντα μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό ενός Υδροχόου και καθώς η κοσμοθεωρία τους ταιριάζει, μπορεί να αναπτύξουν γρήγορα φιλικούς δεσμούς. Ως φίλος ή ως επαγγελματικός συνεργάτης ο Λέοντας θα κρατήσει μία πιο συντηρητική προσέγγιση, επιτρέποντας στον Υδροχόο να νιώσει αρκετά ασφαλής, ώστε όχι μόνο να τον εμπιστευτεί, αλλά και να αναλάβει περισσότερη δράση και πρωτοβουλία. Ο Υδροχόος θαυμάζει την άνεση και τη γενναιοδωρία του συντρόφου του, αλλά και ο άλλος ξέρει να πατάει τα κουμπιά του με τις σωστές φιλοφρονήσεις, ώστε να μην υπάρχουν συγκρούσεις εγωισμών και να παίρνει ταυτόχρονα αυτό που θέλει. Η σχέση τους μπορεί να πετύχει, καθώς ο Υδροχόος την προμηθεύει με ριζοσπαστικές ιδέες και ο Λέοντας με διπλωματία.

Υδροχόος και Παρθένος

Υδροχόος και Παρθένος μπορεί να δημιουργήσουν μία μυστήρια κατάσταση. Υπάρχουν πολλά κρυφά συναισθήματα σε αυτή τη σχέση, που όμως δεν έχουν να κάνουν με την αγάπη. Μπορεί να λειτουργούν σαν ανταγωνιστές. Μπορεί να έχουν περιστασιακές ερωτικές συνευρέσεις. Αλλά συνήθως τους είναι δύσκολο να λειτουργήσουν ως αληθινοί φίλοι ή ως σταθεροί σύντροφοι σε μία σχέση. Υπάρχει ένας έντονος ανταγωνισμός σε ένα δεύτερο υπόγειο επίπεδο μεταξύ τους, διότι από τη μία θαυμάζουν ο ένας τα ταλέντα του άλλου και από την άλλη ζηλεύουν ή αισθάνονται ενοχλημένοι από τη δημιουργικότητα και το μυαλό του συντρόφου τους. Παρόλο που τους αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται ο άλλος και οι δύο προσπαθούν να αποδείξουν ότι εκείνοι έχουν δίκιο. Ερωτικά τα πηγαίνουν περίφημα, ειδικά όταν δεν μπλέκονται στη μέση συναισθήματα, διότι αυτά δυσκολεύουν και τους δύο. Ιδιαίτερα στην αρχή χρησιμοποιούν το σεξ λίγο σαν σπορ, κάπως σαν πρωταθλητισμό και αυτό το κάνουν για να έρθουν πιο κοντά. Με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο μπορεί να δείξουν αντοχή και διάρκεια στον χρόνο ή να βαρεθούν σύντομα και να το διαλύσουν.

Υδροχόος και Ζυγός

Η ανταλλαγή ιδεών εμπνέει και γοητεύει αυτά τα δύο άτομα στην αρχή της γνωριμίας. Ο Υδροχόος θα γοητεύσει έναν Ζυγό με τον ιδεαλισμό και την κοσμοθεωρία του και εκείνος με τη σειρά του με την κομψότητα, τη χάρη και τα υψηλά του κριτήρια. Δεν θα ανταλλάξουν απλά ιδέες, θα φτάσουν σε κάποια πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Μπορούν να γίνουν εξαιρετικοί φίλοι ή ζευγάρι, ιδιαίτερα αν έρθουν κοντά από νεαρή ηλικία. Σε μία επαγγελματική σχέση θα δείξουν εκπληκτικές ικανότητες για κάθε είδους δραστηριότητα σε σχέση με το κοινό ή το μάρκετινγκ. Θα έρθουν κοντά μετά από ατελείωτες συζητήσεις οι οποίες τους δημιουργούν ψυχική ευφορία. Άλλωστε μοιράζονται κοινές ιδέες για την κοινωνική δικαιοσύνη και μαζί αισθάνονται ότι κάποιος τους καταλαβαίνει, τους αποδέχεται και τους ακούει. Τα συναισθήματα και η αγάπη δεν θα αργήσουν να ακολουθήσουν. Οι απόψεις τους μπορούν να συγκλίνουν, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μαζί μπορούν να μάθουν και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, είτε σαν εραστές, συνεργάτες ή φίλοι.

Υδροχόος και Σκορπιός

Στην αρχή της γνωριμίας τους μπορεί να τους συνεπάρει το πάθος. Όμως στη συνέχεια μπορεί να προκύψουν πολλά θέματα, καθώς οι προσωπικότητες τους είναι διαφορετικές και φέρνουν στην επιφάνεια δύσκολα συναισθήματα. Πνευματικά μπορεί να έχουν κάποια κοινά σημεία και είναι σίγουρα δύο δυνατές προσωπικότητες, αλλά οι πολλές αντιθέσεις στις απόψεις και στις θεωρίες μπορεί να φέρουν σφοδρές αντιπαραθέσεις, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα που μακροπρόθεσμα θα εξαντλήσουν και θα κουράσουν και τις δύο πλευρές. Επαγγελματικά μπορεί να τα πάνε καλά, αρκεί να προσέξουν να μην ρίξουν τον συνεργάτη τους. Ερωτικά μπορεί να έχουν φαινομενικά παρόμοια και άμεση προσέγγιση στο σεξ, αλλά στη συνέχεια μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι τελικά κάτι δεν τους ικανοποιεί. Οι Σκορπιοί επιθυμούν ολοκληρωτικό πάθος και ίσως αισθανθούν ότι ο εγκεφαλικός Υδροχόος δεν λειτουργεί τόσο ενστικτωδώς όσο θα ήθελαν. Μπορεί να καταλήξουν «φίλοι με προνόμια», αλλά ούτε αυτό είναι εύκολο να διαρκέσει, αν δεν έχουν άλλες βοηθητικές θέσεις στον γενέθλιο χάρτη τους για να πετύχει μία τέτοια σχέση.

Υδροχόος και Τοξότης

Μπορεί να αισθανθούν άμεση, φιλική έλξη και ζεστά συναισθήματα. Δεν είναι κάτι που θα δημιουργήσει άμεσο πάθος, αλλά υπάρχει μία ζωηρή πνευματική επικοινωνία που μπορεί να δώσει διάρκεια. Οι δυο τους μοιράζονται την ικανότητα να μπορούν να προσαρμοστούν σε ιδέες και απόψεις για το καλό όλων και αυτό δίνει έναν αμοιβαίο σεβασμό, ακόμα και θαυμασμό μεταξύ τους. Άλλωστε μοιράζονται την ικανότητα να είναι εφευρετικοί, ακόμα και ριζοσπαστικοί στις ιδέες τους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Οι ικανότητές τους μπορούν να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν χρήμα και δόξα. Τα δύο αυτά ζώδια θα είναι πάνω από όλα φίλοι ακόμα και αν γίνουν εραστές και πιθανόν θα παραμείνουν φίλοι ακόμα και όταν τελειώσει η σχέση. Ως εραστές θα έχουν μία ήπια πορεία, χωρίς τις κορώνες και σκαμπανεβάσματα του πάθους, αλλά αυτή η χαλαρότητα κάνει τα πράγματα εύκολα και για τους δύο. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξουν, είναι οι ζωηρές τους αντιπαραθέσεις πάνω σε γενικές απόψεις όταν προσπαθούν να έχουν και οι δύο την τελευταία λέξη.

Υδροχόος και Αιγόκερως

Ο κόσμος των ιδεών μπορεί να φέρει πολλές δυσάρεστες και περίεργες συζητήσεις ανάμεσα σε έναν Υδροχόο και έναν Αιγόκερω. Ο δεύτερος προτιμάει τις βαθυστόχαστες και ώριμες σκέψεις, ενώ ο πρώτος θέλει να σοκάρει με την επαναστατικότητα και την εκκεντρικότητά του. Το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό τουλάχιστον για τα αυτιά του Αιγόκερου. Για αυτούς και άλλους λόγους είναι ένας δύσκολος συνδυασμός, ο οποίος χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να πετύχει. Παρόλο που συχνά αισθάνονται έλξη, δυσκολεύονται να ταυτιστούν, να δουν με παρόμοιο τρόπο τη ζωή, τον έρωτα ή τη φιλία. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός στον οποίο έχουν τη μεγαλύτερη συμβατότητα, καθώς ενώνοντας τις δυνατότητές τους μπορεί να επεκταθούν και να παράγουν αποτελέσματα και χρήμα. Ερωτικά εκφράζονται αρχικά με παρόμοιο τρόπο, αλλά ο Υδροχόος είναι εκείνος που μπορεί να κουραστεί πρώτος μέσα στους πολλούς κανόνες που θέτει ο Αιγόκερως. Με τη σειρά του εκείνος, αν αισθανθεί αυτή τη δυσαρέσκειά, μπορεί να αποσυρθεί συναισθηματικά. Θα πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη και κατανόηση για να δουλέψει μια τέτοια σχέση.

Υδροχόος και Υδροχόος

Αρχικά θα εμπλακούν σε έντονες συζητήσεις και λεκτικές διαμάχες, σχεδόν από την αρχή της γνωριμίας τους. Αυτές οι διαμάχες μπορεί να οδηγήσουν στη φιλία ή στον έρωτα, διότι τους ξυπνούν το πάθος. Μπορεί να γίνουν ένα σταθερό και αρμονικό ζευγάρι, αλλά αυτό προϋποθέτει να έχουν αποκτήσει πρώτα κάποιες εμπειρίες και να έχουν πετύχει μία ωριμότητα. Πρέπει να έχουν κατασταλάξει και να είναι έτοιμοι να δεσμευτούν. Διαφορετικά, το πιθανότερο είναι να μείνουν σε μερικά ραντεβού ή σε κάτι καθαρά σεξουαλικό. Μαζί μπορεί να πετύχουν μεγάλα πράγματα στη ζωή τους, μπορούν να αλλάξουν κοινωνικές συνθήκες ή απλά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους μέχρι να γίνουν πραγματικότητα. Είτε ως φίλοι ή ως ζευγάρι μπορεί να είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι και προστατευτικοί μεταξύ τους. Έχουν πολύ ανεπτυγμένη φαντασία, είναι δημιουργικοί και αποφασισμένοι να επιτύχουν.

Υδροχόος και Ιχθύες

Ό,τι αφορά τον Υδροχόο και τους Ιχθύς μπορεί να είναι ασαφές και να κινείται ανάμεσα σε δύο άκρα. Μπορεί για παράδειγμα να θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και ταυτόχρονα να τον βρίσκουν και κουραστικό, μπορεί να είναι εκπληκτικοί εραστές και να έχουν μία κακή σχέση, μπορεί άλλες στιγμές να έχουν μία μυστικιστική επικοινωνία και άλλες να μην μπορούν να συνεννοηθούν. Σίγουρα υπάρχουν βασικές διαφορές που κάνουν αυτά τα ζώδια δύσκολο να συμφωνήσουν. Μερικές φορές ίσως ακόμα και να νιώθουν ότι είναι από διαφορετικούς πλανήτες. Αν και μπορεί να υπάρχει καλή διάθεση, στο τέλος βρίσκονται μετέωροι ανάμεσα σε κάποια χάσματα στον χαρακτήρα τους. Είτε ως φίλοι είτε ως σύντροφοι μοιάζουν σαν δυο άνθρωποι που δεν είναι φτιαγμένοι από την ίδια πάστα, αλλά με έναν περίεργο τρόπο σέβονται αυτή τους τη διαφορετικότητα, ίσως επειδή κατά βάθος επιθυμούν τα στοιχεία που λείπουν από τον δικό τους χαρακτήρα, ακόμη και αν δεν το παραδέχονται. Όταν δημιουργηθεί μία δυνατή σχέση μεταξύ τους, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πόσο θα αντέξει.