Σας γοήτευσε κάποιος στις διακοπές; Πώς να τον-ην προσεγγίσετε ανάλογα με το ζώδιό του-ης

Σας γοήτευσε κάποιος στις διακοπές; Πώς να τον-ην προσεγγίσετε ανάλογα με το ζώδιό του-ης

Σας γοήτευσε κάποιος στις διακοπές; Πώς να τον-ην προσεγγίσετε ανάλογα με το ζώδιό του-ης

Το αιώνιο ερώτημα των διακοπών είναι πώς να κερδίσεις τη μάχη με τον χρόνο και να κάνεις τη σωστή προσέγγιση όταν σου αρέσει κάποιος. Τον-η συναντάτε κάθε μέρα στην παραλία, στο μπαρ ή μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με σας. Όμως οι μέρες κυλούν σαν νερό. Πώς θα τον-ην προσεγγίσετε, θα δηλώσετε ενδιαφέρον και θα τον-η φλερτάρετε με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο ανάλογα με το ζώδιο του-ης;

ΚΡΙΟΣ

Κάνοντας έναν θαρραλέο υπαινιγμό…

Αν υπάρχει έλξη οι Κριοί δεν θα διστάσουν, θα κάνουν τις προθέσεις τους ξεκάθαρες αμέσως, καθώς εκτιμούν την «ανδρεία» στον έρωτα και τη μάχη. Έτσι, εάν το συναίσθημα είναι αμοιβαίο, ενημερώστε τους το συντομότερο δυνατόν, κατά προτίμηση με μία ευθεία τολμηρή προσέγγιση που να παραμένει όμως εντός των επιτρεπτών ορίων. Το να κάνετε τους Κριούς να αισθανθούν μια τέτοιου είδους αμηχανία είναι κάτι που δεν μπορούν ούτε να ξεχάσουν ούτε να αγνοήσουν, διότι αν και υπερβολικά θαρραλέοι, στα συναισθηματικά θέματα είναι κάπως ευαίσθητοι. Το πάθος είναι πάντα ζητούμενο γι’ αυτό το ζώδιο!

ΤΑΥΡΟΣ

Με άμεση προσέγγιση

Αυτό το προσγειωμένο ζώδιο ξέρει τι θέλει και θα ανταποκριθεί ανάλογα αν του δείξετε ότι ενδιαφέρεστε και εσείς. Αρχικά προτιμήστε τη σύντομη αλλά έντονη ματιά και σταδιακά προχωρήστε στην παρατεταμένη οπτική επαφή. Τα μάτια τα λένε όλα για τα αισθησιακά αυτά πλάσματα. Μπορείτε να αγγίξετε το χέρι τους ενώ συνομιλείτε, εάν φυσικά η γνωριμία σας το επιτρέπει. Μπορείτε απλώς να τους πείτε αμέσως ότι σας ενδιαφέρουν και να τους ζητήσετε να βγείτε ραντεβού. Μπορείτε να τους καλέσετε για φαγητό στην καλύτερη ταβέρνα, εστιατόριο, ή στο μπαρ που φτιάχνει τις καλύτερες μαργαρίτες. Δεν είναι δύσκολο να φλερτάρετε με έναν Ταύρο, γιατί με αυτό το ζώδιο τα πράγματα είναι απλά καθώς απεχθάνεται τα παιχνίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εξυπνάδα και πνεύμα

Ένας Δίδυμος θα σας εκτιμήσει εάν μπορείτε να συμβαδίσετε με το στιλ συνομιλίας του και να παίξετε μια καλή παρτίδα λεκτικού πινγκ-πονγκ. Παράλληλα όμως με τις μακροσκελείς συζητήσεις που θα πρέπει να συμμετέχετε, θα πρέπει να κρατήσετε και ένα μυστήριο, και εάν το μυαλό σας τους θαμπώνει αρκετά, θα θέλουν να σας ανακαλύψουν και να σας ξεκλειδώσουν. Τους αρέσει να είναι σε αναμμένα κάρβουνα με τα φλερτ τους. Έχετε έτοιμες τις καλύτερες ατάκες και τις χιουμοριστικές παρατηρήσεις σας και μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, πριν ανοίξετε κουβέντα με κάποιον που γεννήθηκε κάτω απ’ αυτόν τον αστερισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρέα με την παρέα τους

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου διατηρούν μια δεμένη παρέα φίλων που σημαίνουν πολλά για αυτούς και οι απόψεις τους μετράνε. Άλλωστε νιώθουν ασφάλεια κοντά τους. Ένας καλός τρόπος να τους πλησιάσετε είναι μέσω των φίλων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε τις διακοπές με όλους όσοι ήρθαν με τον Καρκίνο που σας ενδιαφέρει, αλλά μην τους αγνοήσετε επίσης. Δείξτε ότι συνδυάζεστε με όλη την ομάδα. Μετά θα έχουν λιγότερες αντιστάσεις αν τους ζητήσετε να περπατήσετε στην παραλία και να δείτε το φεγγάρι μόνο οι δύο σας.

ΛΕΩΝ

Με την αμέριστη προσοχή σας

Το να θέλεις να βγεις ραντεβού με έναν Λέοντα απαιτεί κάποιους λεπτούς χειρισμούς. Η αριστεία είναι απαραίτητη, αλλά και η προθυμία να κατευθύνετε τα φώτα των προβολέων αλλού. Άλλωστε, ο Λέων είναι ο πρωταγωνιστής του ζωδιακού. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν και απολαμβάνουν την προσοχή, γι’ αυτό προσπαθήστε να τους πετύχετε όταν είναι μόνοι και να τους μιλήσετε προσωπικά, σε ένα πιο ήσυχο μέρος, για να δείξετε ότι έχουν όλο το ενδιαφέρον σας. Δείξτε τους τον θαυμασμό και αφήστε να καταλάβουν ότι είστε γοητευμένοι. Προσπαθήστε έπειτα -αν είναι ανοιχτοί- να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του τόπου και της ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μικρές χάρες

Οι περισσότεροι Παρθένοι χαίρονται να προσφέρουν. Είναι βέβαιο ότι θα τους εντυπωσιάσετε αν μπορέσετε να τους νικήσετε στο γήπεδο τους με το ίδιο τους το παιχνίδι. Κάντε μία από τις πολλές χειρονομίες καλής θέλησης, όσο μικρές κι αν είναι, που συνηθίζουν να κάνουν κι εκείνοι. Ίσως να ανεβάσετε την ομπρέλα, ή να μετακινήσετε την ξαπλώστρα πριν σας το ζητήσουν, ή ίσως τους φέρετε έναν παγωμένο καφέ την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε στην παραλία. Σίγουρα μπορεί να ενοχληθούν ενδόμυχα αν δεν είναι μέτριος αλλά γλυκός ή ακριβώς όπως τους αρέσει, αλλά η χειρονομία θα έχει μεγάλο αντίκτυπο και μπορεί να ξεκινήσουν να σας βλέπουν διαφορετικά!

ΖΥΓΟΣ

Με κολακεία

Οι Ζυγοί τείνουν να προσέχουν πολύ τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται στον κόσμο και δίνουν μεγάλη σημασία στο να αναγνωρίζεται η προσπάθεια τους. Μία ουσιαστική παρατήρηση, ένα όμορφο και χαριτωμένο κολακευτικό σχόλιο θα φτιάξει τη μέρα, τη διάθεση και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή τους. Μπορείτε να επισημάνετε κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Είναι φυσικό για εκείνους να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο για εσάς, έτσι θα προσπαθήσουν να δουν και τη δική σας ομορφιά και ιδιαιτερότητα. Δώστε έμφαση στα κοινά σημεία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με άνεση και ψυχραιμία

Σε αυτό το εσωστρεφές και πολύ κλειστό ζώδιο του νερού, του αρέσει να αποκαλύπτει προσωπικές λεπτομέρειες σταδιακά, καθώς έτσι αισθάνεται πιο άνετα σε ένα ραντεβού ή με έναν νέο σύντροφο και μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα του. Δείξτε ένα ενδιαφέρον, αλλά κρατήστε και τις αποστάσεις σας. Δώστε μία ένταση στο βλέμμα, αλλά κρατήστε το πρόσωπο ανέκφραστο. Οι Σκορπιοί έχουν αδυναμία στους γρίφους, οπότε η διατήρηση ενός αέρα μυστηρίου μπορεί πραγματικά να τους κάνει να θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ανατρεπτικό χιούμορ

Ξεστομίστε κάποια τις πιο αξιόλογες και τις πιο ανατρεπτικές αστείες ατάκες που ξέρετε όταν βρεθείτε με έναν Τοξότη. Όχι μόνο θα συνεχίσουν να σας μιλάνε αφού ανταλλάξετε μερικές τέτοιες στιγμές γέλιου, αλλά πιθανότατα θα θέλουν να συνεχιστεί η ανοησία σε όλη τη διάρκεια των διακοπών. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου σπάνια παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά και έλκονται από εκείνους που διατηρούν παρόμοια αίσθηση του χιούμορ. Φυλάξτε το βλέμμα που σιγοκαίει για κάποιον άλλον. Οι Τοξότες θέλουν πρώτα να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με έξυπνα σαρκαστικά σχόλια

Οι εκπρόσωποι αυτού ζωδίου έχουν συνηθίσει να είναι τα πιο σαρκαστικά άτομα στην παρέα, επομένως είναι βέβαιο ότι θα τους κινήσει το ενδιαφέρον κάποιος που ολοκληρώνει την καυστική παρατήρηση τους με μία δική του. Οι Αιγόκεροι τείνουν στην πραγματικότητα να ανταποκρίνονται καλά στο σκοτεινό χιούμορ και στα πειράγματα, ειδικά όταν αναφέρονται στον εαυτό τους. Μην ανησυχείτε, αν πάτε πολύ μακριά με το χιούμορ θα σας βάλουν στη θέση σας, είναι σκληρά καρύδια αλλά ξέρουν και να αγαπούν και να διασκεδάζουν και να ερωτεύονται με την ίδια ένταση. Δώστε έμφαση καθώς προχωράει η γνωριμία στη γλώσσα του σώματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με μια αντισυμβατική ερώτηση

Δεν είναι μυστικό ότι οι Υδροχόοι σκέφτονται λίγο διαφορετικά από τους περισσότερους. Είναι οι καινοτόμοι, οι ιδιοφυΐες και οι ιδιόρρυθμοι. Είναι οι καλύτεροι φίλοι του ζωδιακού και ρωτώντας τους κάτι απροσδόκητο, κάτι που δεν τους ρώτησε ποτέ κανείς άλλος, θα τους δηλώσετε εμμέσως ότι θέλετε να αισθάνονται άνετα να δείχνουν την πιο εκκεντρική τους πλευρά. Μπορεί να αφορά τις σκέψεις τους, τις απόψεις τους για την πολιτική ή για την τεχνητή νοημοσύνη, αρκεί να είναι διαφορετική, βαθιά και προχωρημένη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με ευαισθησία και χιούμορ

Με ένα ζώδιο όπως ο Ιχθύς, που εκτιμά τον συναισθηματισμό και την ευαισθησία, είναι πολύ πιο πιθανό να γοητευτεί με κάποιον που έχει μία τρυφερή πλευρά και είναι καλοσυνάτος. Κάποιον που είναι πρόθυμος να γελάσει με τα λάθη του. Ξεκινήστε με αστείες ιστορίες ταλαιπωρίας. Πώς πήρατε τη λάθος στροφή και όλο τον Γολγοθά που ακολούθησε καθώς παραλίγο να χάσετε το καράβι. Κάντε ένα μικρό αστείο για το πώς αργείτε μονίμως και θα αρχίσουν να ζεσταίνονται. Οι Ιχθύες έχουν απέραντη κατανόηση για όλα τα ανθρώπινα βάσανα και τι πιο ανθρώπινο από το να παραδεχτείς τις μικρές σου ατέλειες;