Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/07/2022 – 24/07/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/07/2022 – 24/07/2022

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ρομαντική και γλυκιά διάθεση, αφού στις 18/07/2022 ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα σχηματίσει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα μας χαρίσει ευαισθησία, κατανόηση και ενσυναίσθηση και θα μας δώσει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας αφήνοντας για λίγο τον εγωισμό στην άκρη. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11/08/2022. Το ενδιαφέρον μας θα είναι επικεντρωμένο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού για όλο αυτό το διάστημα και θα αναζητήσουμε την ασφάλεια και το συναίσθημα μέσα στις σχέσεις μας. Επιπλέον, θα μπορέσουμε να εκφράσουμε πιο εύκολα τη στοργή μας στους άλλους και δεν αποκλείεται να νιώσουμε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις ή να έχουμε επιστροφές πρώην. Ωστόσο, την ίδια ημέρα η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα φέρνει αποκαλύψεις μυστικών και μπορεί να δημιουργήσει καχυποψία, αρνητικές σκέψεις ή ακόμα και εμμονές. Στις 19/07/2022 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 04/08/2022. Η θέση αυτή του Ερμή θα μας κάνει πιο εκδηλωτικούς και εκφραστικούς και θα φέρει ενθουσιασμό και θέρμη στις επαφές και τις συζητήσεις μας. Θα πρέπει βέβαια να προσπαθούμε να είμαστε πιο διαλλακτικοί και να μπαίνουμε στη θέση του άλλου πριν βγάλουμε συμπεράσματα, αφού ο Ερμής στον Λέοντα έχει την τάση να δραματοποιεί τις καταστάσεις και να τα παίρνει όλα πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε. Στις 20/07/2022 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει κρίση μέσα στις σχέσεις και βγάζει προς τα έξω τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας, όπως είναι η ζήλια, η κτητικότητα και η χειριστική συμπεριφορά. Μπορεί ακόμα και να σηματοδοτήσει το οριστικό τέλος μιας κατάστασης που δεν προχωράει πια. Η εβδομάδα θα κλείσει με ανάλαφρη διάθεση, αφού στις 23/07/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Αυτή η όψη θα μας αποζημιώσει, αφού συνδέεται με αισιοδοξία και θετική σκέψη, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει χαρμόσυνα νέα ή συναντήσεις που θα μας ανεβάσουν την ψυχολογία. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να κοινωνικοποιηθείτε, να πάτε μια εκδρομή, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα βγάλει προς τα έξω όλες τις ευαισθησίες σας και τη ρομαντική πλευρά σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν που θέλουν με κάποιο τρόπο να επανορθώσουν ή να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα στρέψει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα λάβετε και θα δώσετε στοργή και γενικώς θα μπορέσετε να δείξετε στους άλλους τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Στις 19/7 η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτεύσιμους και θα σας χαρίσει γοητεία και σεξαπίλ. Έτσι λοιπόν, θα κατακτήσετε εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής του άλλου και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις και τις επιθυμίες στο ταίρι σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Δία σας δημιουργεί την ανάγκη να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/7 και ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα τα οποία θα σας διεγείρουν εγκεφαλικά, ενώ αν είστε δεσμευμένοι θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν, αφού θα είστε πιο διαλλακτικοί. Είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή η οποία θα σας ανανεώσει. Στις 19/7 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και στρέφει όλη σας την προσοχή στο σπίτι, στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να διευθετήσετε τις λεπτομέρειες μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στο ταίρι σας. Το τρίγωνο Ερμή-Δία στο τέλος της εβδομάδας θα σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο και την οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια όμορφη συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 19/7 θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τον επικοινωνιακό σας εαυτό και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και γενικώς να ανανεωθείτε. Είναι γνωστό ότι είστε εγκεφαλικοί και έχετε ανάγκη από ευφυείς και πνευματώδεις ανθρώπους γύρω σας, οι οποίοι δεν θα σας κάνουν να βαρεθείτε και να χάσετε εύκολα το ενδιαφέρον σας. Τώρα με τον Ερμή στον Λέοντα αυτή η ανάγκη θα είναι ακόμα πιο έντονη και γι’ αυτό δεν θα διστάσετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα τα οποία σας καταλαβαίνουν και μπορείτε μαζί τους να μοιραστείτε απόψεις και ιδέες. Στις 20/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία, καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας ή να προσπαθήσει ο ένας να ελέγξει και να χειραγωγήσει τον άλλον. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με πιο ανάλαφρο τρόπο, αφού στις 23/7 το τρίγωνο Ερμή-Δία θα φέρει όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες και δεν αποκλείεται να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 18/7 εγκαινιάζει αυτή την εβδομάδα με τον πιο όμορφο τρόπο για εσάς, αφού θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Άλλωστε, θα λάβετε κι εσείς με τη σειρά σας αγάπη και στοργή από τον-ην αγαπημένο-η σας ή θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε ότι ζείτε σε ένα παραμύθι. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο και θα σας χαρίσει χάρη, γοητεία και σεξαπίλ. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το διάστημα μέχρι τις 11/8 για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και γενικώς για να κερδίσετε αυτά που θέλετε στο ερωτικό κομμάτι. Εάν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όμορφες γνωριμίες οι οποίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μία σχέση θα είστε πιο διπλωματικοί, κάτι που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Στις 20/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα έρχεται για να ταράξει λίγο αυτό το αρμονικό κλίμα, αφού φέρνει στην επιφάνεια εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα συγκρουστείτε προκειμένου να αποκτήσετε το πάνω χέρι στη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση έχει φτάσει στο τέλος της και πρέπει να την αφήσετε οριστικά πίσω σας, όσο επίπονο κι αν είναι αυτό.

ΛΕΩΝ

Στις 18/7 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε μέσα σας, να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να τα βρείτε πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας. Μπορεί λοιπόν να έχετε μειωμένη διάθεση για δράση, όμως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και να δείτε τι αξίζει και τι όχι. Από τις 19/7 θα φιλοξενείτε τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τις σκέψεις σας σε λέξεις και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας μέχρι τις 4/8 θα είστε πρόθυμοι να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους με το ταίρι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζυγίσετε τις καταστάσεις με λογική, αρκεί να καταφέρετε να είστε διαλλακτικοί και να μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα. Στις 23/7 το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία θα κλείσει την εβδομάδα αυτή με τον καλύτερο τρόπο, αφού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και δεν αποκλείεται να φέρει νέες, συναρπαστικές γνωριμίες. Εάν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να κάνετε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 18/7, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει μια νέα, ρομαντική γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα καταφέρει να αγγίξει τις ευαισθησίες σας και να βγάλει προς τα έξω την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το τρίγωνο θα φέρει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τις διαφορές σας. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου και θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 11/8 θα έχετε τη δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με φίλους που είχατε απομακρυνθεί και να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές, είτε μέσα από κοινές παρέες είτε μέσα από το διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα για να βγείτε έξω και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας ταιριάζουν. Στις 20/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί να σας κατακλύσουν ανασφάλειες ή να έρθουν στην επιφάνεια σκοτεινά συναισθήματα που θα σαμποτάρουν τις ερωτικές σας σχέσεις ή μια νέα γνωριμία. Προσπαθήστε λοιπόν να κρίνετε τα πάντα με λογική και αποστασιοποιημένη ματιά και μείνετε μακριά από χειριστικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4/8 και θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις παρέες, τις φιλίες και τις κοινωνικές ομάδες. Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να έρθετε πιο κοντά με φίλους, να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχατε απομακρυνθεί και να κάνετε γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ίσως μέσα από μια παρέα να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που θα σας ιντριγκάρει εγκεφαλικά και θα μοιράζεστε μαζί του κοινές απόψεις και ιδέες, αφού αυτό που έχετε ανάγκη τώρα είναι να έχετε δίπλα σας κάποιον-α που συμμερίζεται τον τρόπο σκέψης σας. Στις 23/7 το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη σας, αφού εάν είστε δεσμευμένοι θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας και να οραματιστείτε το μέλλον σας από κοινού. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αφού μια νέα γνωριμία ή μια όμορφη συνάντηση θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 18/7 ξεκινάει την εβδομάδα αυτή με τον καλύτερο τρόπο, αφού κάποιοι από εσάς θα έχετε την αίσθηση ότι πρωταγωνιστείτε σε ένα παραμύθι. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση το κλίμα θα είναι άκρως ρομαντικό και θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να νιώσετε ότι βρήκατε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου που θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά. Επιπλέον, την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από τον χώρο των σπουδών σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί απλώς να φλερτάρετε με κάποιον-α που σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Σε κάθε περίπτωση, θέλετε να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας και δεν θα συμβιβαστείτε με μια ανιαρή ρουτίνα. Τολμήστε λοιπόν να ρισκάρετε, να βγείτε από την ασφάλεια του γνώριμου και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/7 θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις αλλά και τη σεξουαλικότητα. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν θα αρκεστείτε λοιπόν σε επιφανειακές σχέσεις και θα επιδιώξετε πιο βαθιά σύνδεση με τους άλλους. Επιπλέον, η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη αυτές τις ημέρες, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε παθιασμένες στιγμές. Ωστόσο, στις 20/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας και δημιουργήσει κρίσεις, αφού θα φέρει στην επιφάνεια ζήλια, κτητικότητα και καχυποψία ή επίπονες καταστάσεις που σας έχουν στιγματίσει. Εάν για κάποιο λόγο αισθάνεστε ότι χάνετε τον έλεγχο μέσα στη σχέση σας, προσπαθήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας και μην επιτρέψετε σε φοβίες, εμμονές και ανασφάλειες να σας σαμποτάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ιδανικό τρόπο για εσάς, αφού στις 18/7 ευνοείστε τόσο από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, όσο και από την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Το τρίγωνο αυτό θα φέρει έναν ρομαντικό έρωτα στη ζωή σας ή θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να εκφράσετε όσα νιώθετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται βέβαια να είστε κι εσείς ο αποδέκτης μια ερωτικής εξομολόγησης ή απλώς να νιώσετε ότι το άλλο άτομο σας καταλαβαίνει σε βάθος και είναι εκεί για εσάς. Επιπλέον, η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο αντικείμενο του πόθου σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα υπάρχει αμοιβαία έλξη μεταξύ σας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η διάθεση θα είναι πιο ανάλαφρη και θα νιώσετε την ανάγκη να απολαύσετε τις χαρές της ζωής και να περάσετε όμορφα, είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε μια σχέση. Ωστόσο, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα στις 20/7 έρχεται για να ταράξει αυτό το κλίμα και δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης, ορίζετε εσείς τους κανόνες και δεν θα ανεχτείτε να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε εάν ο άλλος δεν ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που έχει ολοκληρώσει πλέον τον κύκλο της. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε απολύτως συνειδητοποιημένοι και να μην παρασύρεστε από την εκδικητική σας τάση ή την παρόρμηση της στιγμής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα από τις 19/7 και μέχρι τις 4/8 θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σχέσεις και στο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνετε πολύ σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας, αλλά και να ακούσετε όσα έχει να σας πει ο άλλος. Ο Ερμής θα σας χαρίσει διπλωματία και θα σας επιτρέψει να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου να βρείτε τη χρυσή τομή σε προβλήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην λέτε στον άλλον αυτά που θέλει να ακούσει μόνο και μόνο για να αποφύγετε τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 23/7 είναι η ιδανική όψη για να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε και μην κρατάτε σε απόσταση εκείνους που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να πάτε μια εκδρομή μέσα από την οποία θα αλλάξετε παραστάσεις και θα ανανεωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με άκρως ρομαντική διάθεση, αφού στις 18/7 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσετε τον έρωτα σας στο ταίρι σας ή στο αντικείμενο του πόθου σας και να βγάλετε προς τα έξω την ευάλωτη πλευρά σας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι φημίζεστε για την τάση σας να νοιάζεστε σε υπερβολικό βαθμό για τους άλλους, παραμερίζοντας πολλές φορές τον εγωισμό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Τώρα όμως θα νιώσετε ότι και το άλλο άτομο είναι εκεί για εσάς και μπορεί να σας κατανοήσει και να σας νιώσει σε βάθος. Με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/7, ο έρωτας θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να πάρετε επιβεβαίωση από το ταίρι σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα είστε, άλλωστε, ιδιαίτερα γοητευτικοί και ερωτεύσιμοι μέσα στο επόμενο διάστημα και δύσκολα θα μπορεί κάποιος να σας αντισταθεί. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες μέχρι και τις 11/8 για να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βγάλετε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη και φλογερή πλευρά σας. Στις 20/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα έρχεται για να πυροδοτήσει εντάσεις μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο διαλλακτικοί γίνεται και να μην τροφοδοτήσετε την ανασφάλεια του άλλου. Εάν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, θα χαρακτηρίζεται από ένταση και πάθος, όμως δεν θα λείπουν τα παιχνίδια εξουσίας και οι χειριστικές συμπεριφορές.